Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Az összes dcf-es órám átállt a megfelelő időre éjszaka. Még a "filléres" auriol órák is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 5-ös kezelő #226845 üzenetére
Az órának teljesen mindegy milyen fény tölti az akkut. [link] A mesterséges fénynél valamivel lassabban töltődik, de ennyi.
-
titán
válasz Szilágyi84 #226833 üzenetére
Igen. Ez később is előfordulhat (nem csak újkorában), hogy amikor kevés a töltöttség az akkuban, elkezd 2 másodperceket lépni (így jelzi, hogy kevés a töltöttség az akkuban). Amint kap elég fényt és nem döglött az akku, újra normálisan jár.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz jozs6200ax #226606 üzenetére
Az első alkalomnál írja, hogy akár ennyi idő is lehet, míg szinkronizál. Ezek a dcf szerkezetek általában éjjel 3 órakor szinkronizálnak, illetve manuálisan is tudod indítani.
-
titán
-
titán
válasz Lev Abalkin #226551 üzenetére
Ez uniós szabályozás, nem magyar találmány.
szerk:
Kicsit magam ellen is beszélek, de azért azt szerintem látjuk, hogy ami eddig ment, az nem volt azért rendben. Ezen kívül azt gondolom, hogy a kínai kereskedők majd kitalálnak a sötétből, különben éhen fognak halni, ha az uniós piacuk beesik.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Fall-N #225986 üzenetére
Igen, volt ilyen két hete. Hogy kinek mi éri meg, szerintem egyéni ízlés kérdése. Akinek szüksége van a funkcióra, annak nyilván megéri 7500ft-ért az időjárásállomás. Ezek a rádióvezérelt órák a fali 3000ft, az asztali 2000ft. Akinek csak a pontos időre van például szüksége egy órától, annak ezek az órák érik meg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
10.12 - től a lidlben ismét lesznek auriol rádióvezérelt fali mutatós és asztali kvarcórák.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz #97571072 #223916 üzenetére
ízlésekről nem érdemes vitatkozni.
Pontosan.
Ezért nincs értelme az ilyen kijelentéseknek: ezt a pénzt mindenképpen megéri.
Hisz akinek nem tetszik (ízlések és pofonok), annak természetesen nem éri meg.
(#223915) 5-ös kezelő Valóban csinos az a kis óra.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 5-ös kezelő #223646 üzenetére
Nálam angolul jön be az oldal.
-
titán
válasz Keil Walker #220713 üzenetére
Gratulálok!
-
titán
válasz Szilágyi84 #220480 üzenetére
Szia! TimeCenter-t javasolnám, hogy keresd meg priviben. Megbízható forrás, magyar szervizzel, garanciával, kezelésivel és kedvező árral.
-
titán
-
titán
válasz tjb007 #219845 üzenetére
Mióta megvettem a kinézett citizent, soha egy percig nem bántam meg. Sőt, azt bánom, hogy nem választottam korábban ezt az utat. Elköltöttem többszázezret órákra és azon kaptam magam, hogy mindig ezt az órát nézegetem, nem azokat, amik már megvannak. Aztán megelégeltem ezt, gyűjtöttem picit és megvásároltam. Azóta egyetlen karórát nem vettem és csak ezt hordom minden nap. Még egy citizen tetszik, talán majd egyszer elgondolkodom rajt, de tényleg csak gondolati szinten vagyok vele, mert ez a mostani tökéletes számomra.
Gratulálok, viseld egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz tjb007 #219804 üzenetére
Szerintem indulj el azon az úton, hogy olyan órákat veszel, amit kinéztél, még ha az drága is. Inkább vegyél 2 évente egy órát, mint félévente olyanokat, amit csak azért találtál meg, mert a drága helyett kerestél mást. Én is vettem egy csomó órát tök feleslegesen, aztán meguntam és gyűjtöttem arra, amit igazán szeretnék. Mióta azt megvásároltam, más óra nem volt a kezemen és örömmel hordom minden nap.
-
-
titán
válasz Lauda #218449 üzenetére
Amúgy ezeknek az auriol termékeknek tényleg eltérő a minősége. Mivel nekem nagyon bevált ez a kis óra, rokonomnak is vettünk egyet. A hőmérsékletmérése sem jó (persze 1-2 fok nem számít, de most vagy jót mutat, vagy nincs rá szükség), ezen kívül az ébresztője is jóval halkabb, mint az enyémnek. Ugyanonnan való, ugyanabból a szállítmányból mindkettő. Én ezen meglepődtem azért. Elfogyott az egyik csipogó és abba már másik került? Azért ezt nem gondoltam volna. Mondjuk vissza lett vidve, szóval kár nem ért minket.
-
titán
Aldiban lesznek fila karórák csütörtöktől 4500-ért.
-
titán
válasz Amatőr123456 #218723 üzenetére
Igaziból nem 5-8 évente igényel törődést az automata, hanem folyamatosan. Állandóan hordani kell, vagy óraforgatóba tenni, mert megáll. A másik eset, hogy kézzel húzogatod, ha olyan a szerkezet. Ezen kívül siet vagy késik, ezt is össze-vissza. Az sem mindegy, hogy melyik oldalára, vagy a hátára teszed le, mert már máshogy jár. Érzékeny a hőingadozásra, máris máshogy jár. Ezeken kívül a kötelező szerviz neki. Csak a nyűg van vele kb.
-
titán
Frankó ez a kis auriol lcd-s ébresztőóra. Közben rájöttem, hogy a kijelzést is lehet variálni, hogy jelezze a napok neveit (van magyar nyelv is), a hónap/nap kijelzést, 24/48 órás megjelenítés, kétféle ébresztő, rádiójelvétel, a hőmérsékletet is megfelelően jelzi (összehasonlítottam egy folyadékossal), az ébresztőhang és az éjszakai világítás is szuper. Mindezt 2000 forintért.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz dzsi23 #216804 üzenetére
Azt a garanciát megkérdezném azért. Szerintem ugyanilyen szingapúri óra, amire itt kb senki nem vállal majd garit. Ha megkeresed TimeCentert priviben, lehet kapsz egy neked kedvező árat és akkor valóban érvényesíthető gyártói garit kapsz. Kérd meg, hogy mutassa meg a számlát róla honnan való.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Csápájev #216215 üzenetére
A kvarc nagyon pontos lesz és jó eséllyel max elemet kell benne cserélgetni. Az automata nem lesz pontos soha kb, ha leteszed megáll egy idő után, bizonyos időnként szervizelni kell. Csak a nyűg van vele. Ha nem kimondottan valami okból automatát szeretnél, akkor gyorsan el kell felejteni és nézni egy kvarcot.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz jozs6200ax #215402 üzenetére
Gratulálok! Napoztasd kicsit (sokat), látom a töltöttség középen van.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz bigjoe666 #215321 üzenetére
Én is nagyon szeretem a rádiójel vezérelt citizenemet. Az is biztos, hogy lesz testvére neki. Egyik ami nagyon tetszik, a tiédnek a kék verziója nemesacélban ( CB5000-50L ). Azonban amit találni róla infót, aszerint közel 20 dkg, na én ilyen nehéz órát nem hordok. Az AS4020-52E 166 grammja éppen kényelmes, annál nehezebb órát nem veszek. Másik a JY8100-80L. Itt a "gond", hogy egyelőre nem látni nemesacélban, csak titánban. Vigyázok a dolgaimra, egész egyszerűen a nemesacélból készült házak és szíjak tetszenek. Persze az is igaz, hogy látni kellene ezeket az új órákat élőben, mert a technológia is mindig fejlődik/változik, lehet a mostani citizen titánok nem is úgy néznek ki, mint amit láttam korábban, például az AS4050-51E.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Lev Abalkin #215216 üzenetére
A vámolás nem ettől függ. Nyilván mindegyik ilyen sumákolós rendelésen kis érték lesz feltüntetve. Aztán vagy kibökik a röntgenen, hogy mi a tartalma, vagy nem. Elvileg a ráírt árat nem is nézik, mivel köztudott, hogy mi az eljárás (hogy a határ alatti árat írják rá).
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Szilágyi84 #215215 üzenetére
Gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest