Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz leon1977 #265846 üzenetére
"A Tudor BB-hez mivel nem egy pénztàrca a kettō, èn nem hasonlítanàm."
Nem is kell, mert megtettem helyetted. És miért is ne tenném? Nem a kidolgozottságról vagy a szerkezet pontosságáról volt szó, hanem csak arról, hogy a valóságban (illetve a vásárlók fotóin) hogy néz ki a gyártó képéhez képest. Ez teljesen független az árcédulától.
-
addikt
válasz leon1977 #265751 üzenetére
Teljesen vállalható, svájci minőség. 2018 óta az Invicta watch group része, de továbbra is minőségi a gyártás és swiss made. Érdemes Ashford -on és eBay -en is megnézni, jó árak vannak. Nekem a GL0083 tetszik nagyon.
Ma jött egy nevetségesen menő óriás G-shock:
50mm a ltl 53mm, de nem érzem nagyon nagynak.Most, hogy felraktam a képeket , látom, hogy a dátum tegnap lemaradt
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
-
Veron
addikt
válasz leon1977 #174811 üzenetére
Ez a forma is milyen vagány már! Kiváncsi lennék hogyan mutat csuklón valós környezetben, nem csak stock fotón.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Atesz 666
aktív tag
válasz leon1977 #174819 üzenetére
Gyönyörűűű.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
stewe780
őstag
válasz leon1977 #172762 üzenetére
Lehet, hogy gyönyörű, de nekem nagy csalódás volt. Az egyszerű, letisztult külalakja nagyon megtetszett. A képen, amire rákérdeztem, fehérnek tűnt. A típus alapján rákeresve, további képeken megnézve, viszont tényleg sárgás, krém színű. Nincs ezzel önmagában semmi gond. Nekem viszont így már annyira nem tetszik. A stílusa továbbra is magával ragad, de beruházás nem lesz belőle.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
C0RVUS
tag
válasz leon1977 #172171 üzenetére
Mondom én, hogy ennek napfény kell! Ez aztán a vigyorgós nyári darab! És még olyan amfis szíjad is van hozzá! Ezek (voltak) talán a leg"funky"bb számlapok, párszor már sajnáltam, hogy nálam elég fura összhatást okoznának a többi részemmel együtt.
(#172170) maximilian4 : Ugyan dehogy. Netről szedtem. Minden respektem mellett, én ezekhez maradi vagyok.
(#172180) fagyalllo: Ezt meg jól rárakhatnák a pórnépnekvalókra az értelmetlen kihajthatós helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz leon1977 #169217 üzenetére
Szép, mi a típusszáma?
Tok mérete korona nélkül?csabulaxi: tudni kellene mit értenek használat alatt bár gyanítom ha áll az óra a tömíités akkor is öregszik.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Atesz 666
aktív tag
válasz leon1977 #159903 üzenetére
Üdv.
-Lehet hülye kérdés,de miért baj ha csak 100m-es?
-Amúgy tényleg jól néz ki.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
tupacamaru
veterán
válasz leon1977 #159759 üzenetére
Igazad van, külföldi vásárláskor csak bankkártyával lehet fizetni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz leon1977 #159754 üzenetére
Szerintem csak sim BF akció nem magyar módra. PP-vel lehet fizetni.
Nem vesz valaki egy órát onnan?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
C0RVUS
tag
válasz leon1977 #140836 üzenetére
Gratula a japán "Marina Militare"-hoz! ([link])
Kérdések özöne:
Szkájvacsról van? (Ha igen, átcsúszott a vámon? Ha az is igen, dobozban, vagy anélkül?)
Jól látom, hogy ennek tényleg nincsenek kriksz-krakszok a szíján?
Látok neten pár fotót, amin a hátlap nem nyomott, hanem lézergravírozott, ez is olyan?
Egy időben mintha eltűnt volna már mindenhonnan, lehetséges, hogy újra gyártásba vették? -
5-ös kezelő
senior tag
-
ciryl65
csendes tag
válasz leon1977 #137456 üzenetére
Gratulálok!
Biztos remek kis szerkezet.
Ne aggódj, én egy év alatt ( " miattatok! " ) - lassan - automatából betáraztam vagy kilencet. A kézi felhúzósokról nem is beszélve. Fertőzéses tünetek jelentek meg azóta nálam is.
Kérdezem, 7S26C, vagy 7s26B a szerkezete? És milyen pontosra tudta belőni a ferde-szemű mester?
A lume fénye meddig tart ki, mit tapasztaltál erről?
Köszi a választ!
Talán nemcsak engem fog érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest