Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
addikt
-
-
driv4r
aktív tag
Totál laikus vagyok, ezért merem azt mondani, ez talán az elvégzendő munka (munkaóra) / elkérhető díjazás (érvényesíthető nyereség) miatt van így.
Valószínűleg annyira nagy a kereslet a munkájára, hogy válogathat, és egyszerűen nem éri meg neki ugyanazt az munkaidőt ráfordítani relatíve kevesebb elkérhető pénzért.
Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb meló lenne egy 7750 megtisztítása, mint mondjuk egy manuális 7733 vagy 3133 szerkezeté. De minimum kétszer annyit szoktak kérni érte, mert ‘drágább’ órákban van. És az se mindegy, milyen tokban, egy Speedy Date szervizért tapasztalatom szerint többet el lehet kérni, mint mondjuk egy 90-es évek Mondia tisztításáért, pedig ugyanaz a werk, csak a körítés, a ‘presztízs’ más.
Amit szinte senki nem szeret vállalni az én tapasztalataim szerint, az a sima régi 17 köves svájci kézi húzós, mert ott meg a megrendelők sem szívesen fizetik ki a teljes óra ‘eszmei értékét’ gyakran meghaladó díjakat, pláne 3-4 évente.
Én legalábbis kicsit hülyén érzem magam, amikor leszurkolom a 20-25 ezer forintokat pár évente olyan vintage órákért, melyek anno 7-10 ezer forintba kerültek, és gyakorlatilag nincsen semmiféle piaci értékük, csak (számomra) érzelmi.
-
driv4r
aktív tag
Csak tiszta forrásból…;) megyek, rohanok!
Bocs, lenne egy kérdésem, barna Bullhead-et nézegetek (export auto chrono, nem 5Sports, nem Speed-Timer). Hátlapon jelölés 6138 0040, de pont ezeknél nem 0049 kellene? Nem zavar annyira, de ha már rászánom magam, örülnék, ha rendben lenne teljesen.
-
5-ös kezelő
senior tag
Azért nálad is vannak hasonló számlapos órák. Fortis maradjon.
Xcvbxcvb : Egy Neptun és 3 Amfi igazán nem sok. Ennyi kell hogy legyen minden átlagos háztartásban... Ha beválik a PT5000, esetleg küldök egy fölös darabot.
Faresz1976 : Hol vannak már azok az Explorerek...Már akkor sem láttam rendesen a mutatók állását. Se a fehér számlaposon, se a feketén. A GMT mutató meg csak összezavart, mindig azt láttam meg elsőnek.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
Úgy látom, a barrastraps kínálata nagyrészt megtalálható a cns-nél is. Lehet, hogy ugyanonnan rendelik? Mindenesetre a cns olcsóbb, és német postával jön, tréfa nélkül, így egyelőre maradok náluk. Remélem, az új szíjakban nem fogok csalódni, mint korábban 1-2 alkalommal...
Az a fémszíj olyannak tűnik, amit kapásból lecserélnék szövetre/gumira, de ki tudja; lehet, hogy felvéve kényelmes, csak a szőrt ne tépje. -
GlitterJohan
csendes tag
Hol mondtam ilyet, hogy hibás dolgot nem cserél?
Nekem azt mondta Hantos amikor árat mondott, hogy 90 ezer, ha cserélni kell valamit az plusz pénz. Rákérdeztem és tömítés sincs benne a 90-ben, azt mondta nincs. Nem úgy dolgozik mint a gyári szerviz ami kicserél alapból 200-300 ezres árban vagy 20 dolgot. -
Keil Walker
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest