- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Gr mindenkinek!
Igazán jó futamot mentem ma csak egy baj volt vele hogy hátul, de attól még tetszett.
Igaz a rajtom megint jó volt, egész jól megúsztam az első kanyart ill. egy darabig az élbolyt üldöztem amíg ki nem csúsztam.Ted kösz a setupot, de végül az enyémnél maradtam.
Kettőből kellene ötvöznöm valamit hogy jobb legyek.Bocs Yaq ha összeértünk az emelkedős sikánnál.
Dugó
Nem volt akkora lökés, úgyhogy emiatt nem óvok.
Szép munka volt, gr.
Na meg jó kocsiválasztás.Satan_Claus
Volt setupom csak Ted olyan rendes hogy mindig átküldi az övét amivel kb. 2mp-el jobbat megy. Nekem meg mindegy mert kb. a középmezőny végén vagyok akármilyen setupal is megyek.
-
Baluuuka
tag
már megint elbalfaszkodtam
asszem többet nem indulok...mindenkinek jobb lesz...
-
Időmérő replay feltöltve.
-
00roli00
aktív tag
Gyerekek ledobott, és nem látom mivan?
Akkor jó, már megijedtem.
-
Mityu_76
tag
Most telefonáltak, hogy be kell mennem ügyeletre, szóval ne keressetek hova tűntem.... :-(((
Jó versenyzést mindenkinek.......... -
törölt tag
válasz
KaraDani #4283 üzenetére
Itt egy videó, Ingy és JuanG munkájáról, ketten is mennek rajta...láttam életben is ahogy kenik..
-Drift Revolution
Ezt meg Juan-tól, akire mindig emlékezni fogok
[link]..mondom ha gondolod, írok Ingy-nek, és akkor dumáltok...ahogy írtam, az életben is driftel (asszem Sierra-val), a játékban meg a videó önmagáért beszél (pedig nem könnyű az a mod)
-
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4279 üzenetére
A 100-s AI használta Roli Bömösét, a 120-s nem rakott be Bímert,...több offline-t meg nem akarok nyomni, mert csak a benzin fogyasztást néztem meg.
De felszalad a szemöldököm a 40-s időktől
...még a PH! ETCC ligában röhögtünk nagyokat az F1C ETCC modban a 120-s AI úgy porolt a sóderágyban hogy utol nem lehetett érni
..egy röhej volt 'szus...ahol nem bírt pályán maradni, ott előre a végtelenbe tökön-babon át..
-
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #4278 üzenetére
Nem hiszem, hogy az AI a motorerőtől gyorsabb, náluk valami tapadáscsít van inkább szerintem. Oscerben a 120%-os ai 32 es időket ment nálam qualin, és az én chevim nem ment úgy az egyenesben sem, mint az ő chevijük, a kanyarokat meg inkább hagyjuk
De pl. Ringen qualin alig volt gyorsabb a 120%-os ai, versenyen meg bucira vertem őket. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4277 üzenetére
basszus mentem egy offline versenyt 120-s AI ellen....tudod miket mennek?! '40-s időket
egyszem Bmw-nek rakott be 20 FWD ellen....és brutál hogy elmennek az egyenesben a Chevy-k.
Remélem a Ph! mod 2.0-ban egységes motor váltó van, mert piszok bosszantó hogy a lökött AI a rosszabb kigyorsával letolt az egyenesben..
Nézd egyszer meg, nem gyenge
piszok karcsú voltam a 44-s időmmel, vért izzadva sem tudtam pontot menteni -
Szeró megy.
-
zodo
nagyúr
Újra van netem.
Történt valami fontos váltózás? -
Ted-Mosby
senior tag
-
adyz.
aktív tag
kaptam figyelmeztetest? jo tudni
-
smisa
őstag
Lesz 7től gyakorló futam?
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4262 üzenetére
Akkor dob el így (a játékban) ha nem szűken fordulok, kicsit a rázón. Mert ha szélesen fordulok akkor ziher leesek ugyan így...és onnan már csak a kármentés van, mert aztán dobál minden ami arra jár, rázó-fűfabokor-hupli..én meg esek-kellek még az itthoni hokedlimen is
Ma én nem vezetek,..azért nem megyek fel szerverre...rápróbáltam egy új beállítással de annyira bizonytalan vagyok még a tegnapi/mai ünneplés után, hogy még talán rókáznék is ha menni kellene -
törölt tag
válasz
dzsavermadar #4254 üzenetére
Nem vitázom
, én engedném.
Aki a pit-ből hajt ki annak amúgy is figyelnie kell...villog is neki a kék lámpa. és alul a vonalon látja hogy ki jön az egyenesben....lehetőleg ne is hajtson ki így se úgy se ha jönnek, mert 60-nal poroszkál, miközben mindenki beesik 140-l mögé...pont ez történt amikor kijöttem Satan elé a pit-ből...én hibám volt maximálisan.
Sztem minél kevesebb dolga van a VB-nek annál jobb...belső íven soha nem lehetett fehér vonalat átlépni, de külsőn számtalanszor engedik...Hockenheim/Monza..De végül is mindegy, megoldható a kör a fehér vonal átlépése nélkül is persze.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4254 üzenetére
A felvetéseddel abszolút egyet is értek
De satan érve közben engem is meggyőzött, itt a boxkijárat miatt szigorúnak kell maradni, hiába követelne mást a jó ív.
Eszembe jutott róla hirtelen amikor F1 2010-ben Monacoból boxból jöttem ki, (ott hirtelen fordít ki a pályára a sáv) az ai-k meg épp előzték egymást, és felkent a belső hátulról, mert bejött a boxutca sávjába, hát marha idegesítő volt, főleg, hogy a hülye játék még engem büntetett meg, mert hátulról nekem jöttek a saját sávomban -
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani #4253 üzenetére
Nem gond, én is hol így, hol úgy próbálgattam ezt a kanyart, csak eszembe jutott, hogy nekünk ezt bírálni is kell adott esetben, és jó lenne, ha már előre egyértelművé tennénk a félreértések elkerülése végett magunknak is , és mindenkinek is. (bár a szabályban most is benn van)
b-type #4250
Ha valaki bentről(boxból) jön, számolhat azzal, hogy fél autó hivatalosan belóghat a vonalon.
De azzal nem tud számolni, hogy "a rosseb tudja mennyire jön át". -
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #4247 üzenetére
Egyetértek mind lassít. Egyszer véletlenül valahogy bekapcsoltam a mediumra a tc-t ringen. Mondom mivan? Nem megy a gép, 3-4 mp per kör. Mondom szétment a gázpedál. Már majdnem nekiálltam szétszedni, amire leesett. A low is fog de már nem ilyen drasztikusan. Nyakamat teszem rá, hogy neked ez a stabilty se segítene, sőt rontana. Szerintem egy szintig tudnak, segíteni, egy szint felett meg ártani. A stabilty per pill azért gyorsított itt, mert nem tudok annyira precízen fékezni a kanyarbejáratnál, hogy néha ne ússzon meg a segge. Igyekszem a témán csiszolni, de ezekkel a műanyag pedálokkal azért nem egyszerű szerintem, vagy csak béna vagyok, de gyakorlok szorgalmasan.
Itt meg bekapcsolva marad a futamig, amúgy sem a vezetés élvezete miatt jók ezek az fwd autók, hanem hogy jókat csatázunk velük, és sokan elboldogulnak velük. Nem véletlenül autózok subaru wrc-vel, meg erősebb bümbikkel szórakozásból, az persze, hogy nagyobb fun, de még béna is vagyok velükDzsaver: én annak a tudatában szélesítettem ott, hogy hotlapsra gyúrunk csak, oda meg ennyi belefér. Időmérőn nem is tudnék ilyen kört menni, szokás szerint figyelek rá. De ha esetleg itt feloldjátok ebben a kanyarban, azt üdvözlöm, ha nem az se gond.
Neuro: Szerintem vb pályánként simán megítélhet egy két kanyart, nem gond az, sőt ezért kértem Curitibában is. Ha előre el van döntve tisztán, hogy mi fér még bele és mi nem, akkor szerintem lehetnek kivételes esetek.
(Inkább ide firkálok, nem akarok a vb topicba)
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4251 üzenetére
Megmondtam hogy '44 elejét fogtok menni
..de most azt is megmondom hogy Brno-ban nincs sansza az FWD-nek...az a milyenk lesz hátulhajtottaké
..ott nem gáz az 5 sebes váltó, és hogy Q agilis a kerékvetőkön, azon a széles pályán (ahol már keresztbe-hosszába gyalogoltam, ittam,..és majdnem aludtam is -
válasz
#70869248 #4247 üzenetére
Ez így is van 45.5-ről le is gyilkoltam 44.2-re az időmet Valenciában (TC és ABS kikapcsolásával). Az is tény, hogy másképp kell vezetni, most a kigyorsítás nekem eléggé új, de azért sikerült ráállni elég gyorsan (ebben nem igazán segít a stability, úgyhogy ez már léynegében "végleges"). A fékezésnél viszont még kell, mert egyelőre ezt gyakorolom, amíg pöpec nem lesz. Fékezni még nem tudok olyan finoman - bár most is másképp kell már egy kicsit - stability nélkül. Eddig csak annyi dolgom volt, hogy lepadlózzam és megálltam "féktávon". Ha mindent kinyomok, akkor most viszont csúszik mindenfele a kocsi, amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni, úgyhogy ez egyelőre nem lassít rajtam semmit.
Majd ha már a többi jól megy, majd elkezdek ezzel is kísérletezni (reményeim szerint addigra én is új kormánnyal fogom tolni). -
törölt tag
válasz
dzsavermadar #4248 üzenetére
Én arra szavazok hogy lehessen átlépni akár négy kerékkel is, ...egyrészt akkor nem kell ezzel foglalkozni hogy ki hogy csinálta, másrészt ez egy amúgy is macerás pitkijárat...annak kell majd figyelnie aki kifele jön a pályára, ha csak két kerékkel lehetne átlépni a fehéret akkor is oldalbaverhetik.
...meg az első kanyarhoz ez az ív illik, el lehet fordulni a fehéren belül is, de így szvsz jobb.szal sztem hagyni érdemes.
-
törölt tag
Sztem akkor lehetne ha a sima WTCC2010-l mennénk...a ligacuccal szvsz nem, de mivel fizikában ez gyakorlatilag megegyezik az alap moddal, így ez csak formai kérdés.
..ha jó pálya van én megyek ilyenekre szívesen, amúgy is tesztelnem kell ezt azt...egy a lényeg hogy legyen szabad Bmw -
dzsavermadar
senior tag
Kedves VB tagok (meg a többiek is esetleg).
Pillantsatok a Bírói topikba. Írtam oda egy hsz-t. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4246 üzenetére
de ezek mind lassítanak...az összes segítség lassít, én úgy tudom hogy a TC pl. rengeteget.
...valami másfél másodpercről hallottam egy átlagos pályán...talán az SG-n olvashattam, én nem tudom mert az egy dolog hogy bekapcsolja az ember hogy kipróbálja, de arra rá is kell állni stílusban, mert másképpen kell bánni az autóval...az meg már sok idő egy ilyen dologra nálam.
Szal lehet hogy valójában gyorsabban lehet menni, de én úgy tudom hogy csak lassítanak. -
-
törölt tag
válasz
KaraDani #4244 üzenetére
bszki nem a szint a lényeg
...ha nem élvezed akkor minek ez a lényeg, pusztán a köridő lófüty. ..nekem már az is nehéz ha nagy néha F1-s moddal megyek, hogy átálljak pillangóváltóra.
Na végre Satan is teker, már nagyon kijárt neki...nem gondoltam volna hogy billel lehet ilyen gyorsan menni, mint amiket a pályára tett időket....rá is kellett néznem a kerekére az egyik gyakorláson hogy tényleg billezik?! ...és tényleg
Nord'...pfff nagy kedvenc, bár már régen mentem ott bármivel is, iszonyat hosszú pálya, és ott összerakni egy olyan kört amivel elégedett is vagy..sssz. -
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #4242 üzenetére
Szégyenlem is magam, de nem vagyunk egy szinten (még
), muszáj mindent bevetni, hogy versenyképesek legyünk
Amúgy is nagy a sansz, hogy a rajtnál állva hagysz minket, azt meg tegnap bizonyítottuk, hogy ha a védekező nem hibázik, és agresszívan védekezik, akkor nem igazán lehet megelőzni.
Ja Brnoban én '11 alá tervezemNagyon jó kis versenyeket futottunk 3-an is tegnap, satan hatalmasakat ment friss kormányosként
Amúgy tegnap, a 160 kör mellé befért egy kis Norschleife is E30-as bömössel (vln-es 400 pacissal), na az sokkal nagyobb feeling, így ezzel a kormánnyal szekit használva, blippelve, kicsit powerslide-olgatva. Még meg kell szokni, de végre lehet frankón ellenkormányozni a csúsztatásokat, nagyon jó
-
PaJa1
őstag
Hét közben nem bajnoki hanem gyakorló futamokon lehet veletek gurulni?
-
törölt tag
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #4234 üzenetére
Egyébként ez az volt, bekapcsoltam kipróbálásra az általad használt stability controlt. Szóval te egész eddig csíteltél.
Na ez az amit legalább a kormányosoknak tiltanék. Biztos van az a szint akinek nem előny (pl B-type), meg nem is minden pályán az, gondolom, de itt 4 tizedet hozott azonnal. És baromi idegesítő, mert nem én vezetek, de egyelőre gyorsabb
A videos szekció frankó lett.
-
Vettem a bátorságot és egy kicsit átszerkesztgettem honlapunk videó szekcióját. Jó böngészést!
-
törölt tag
válasz
KaraDani #4232 üzenetére
Mondtam én hogy FWD pálya...na, míg az ember bulizik, addig elverik
...jaj, nem is írok többet mert tiszta részeg vagyok..csk linkelem a videót mert az tegnap elmaradt...:
kis Brno-i vigyorgás a Vimeo-n -
Kis esti vonatozás feltöltve.
-
Aki ráér, jöjjön gyakorolni!
-
törölt tag
válasz
#70869248 #4215 üzenetére
De én mostanában ha van időm Brno-ban kenem a gumit, valami élmény nulla szárnnyal...a váltó még nincs kidolgozva, és telibeszárnnyal jobb időket megyek, de ahogy rakja a 'ggét ezen a széles pályán az valami bitang élvezet, teliszárnnyal hajlamos kisodorni a pályájól, de nulla szárnnyal centizhetem a rázót már az apex előtt mert tudom hogy oda teszem a hátulját ahova akarom...és közben végig mászik az autó...jáhájj ha valakinek rossz kedve van hát üljön be a Bömösbe és hajrá.
KaraDani:
Az, sok mod is hajlamos megfordítani, nem igazán foglalkoztam vele hogy miért, mert annyira észrevenni, hogy automatikusan áthuzza az ember pluszba vagy mínuszba, ahogy megérzi. -
törölt tag
válasz
KaraDani #4214 üzenetére
nem tartok még azoknál sajna, de a helyedben kipróbálnám az elsőkerekes moddokat,
pl. Octavia Cup, ..vagy akár még az S2000-s Peugeot-t is...nem mindegyik jó...de szinte mindegyik jobb mint a játék alap FFB-je.
Első kerekesnél is más...nekem az alap Leo's FFb is jó volt amikor a WTCC Opel-t néztem..de őszintén megmondva, unalmas-nak tartom az FWD-ket, egy jól megírt mod...mint mondjuk az Octavia az bizonyos pályákon jó tud lenni...sőt az alap rFactor FWD-k is, de ahhoz igazán jó pálya kell, mint mondjuk Knockhill, vagy Knutstorp, ezek minden autóval vigyorgós pályák. De igazán én AWD vagy RWD párti vagyok, másképp kell menni velük mint az előlhajtásos autókkal, és az pont nekem való
Szal bármit ajánlok, ami nem az alap FFB..legyen az a Leo vagy a Real Feel FFB, mind jobb mint az alap....sőt ha én ligát indítanék (de nem) akkor a Grinding Tranny Mod-dal és H váltózva indítanám ..mondjuk a Historix moddal
...mert az igazi élmény.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4212 üzenetére
Majd ha annyit mentél kormánnyal mint billel, akkor ilyet valszeg nem mondasz.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4210 üzenetére
Hat, B+, amilyen idoket megyek kormannyal, nemsokara visszaterek bill-re
-
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #4180 üzenetére
ne bazd, így is csak ketten voltunk kormány nélküliek a top 10-ben
én akkor sem veszek kormányt -
julezko
csendes tag
elírtam, 26ezer volt
-
julezko
csendes tag
Ha már kormányokról van szó...
Nekem egy formula ex-em volt évekig. Próbáltam egy MOMO-t is, a kormány bejött de a pedál ott is puha volt.
2-3 hete vettem egy Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch edition szettet. Unokatesómnál (M-Motorsport, MOtormouse) próbáltam ki, neki van még ilyen.
A kormány van olyan jó mint a MOMO-nak és a pedál meg fantasztikus. Kemény és strapa bíró. Finoman lehet adagolni a gázt és a féket is. És az ára is a momo alatt van. 36ezerért vettem boltban. Csak ajánlani tudom. -
KaraDani
addikt
Na megvan a kormány. Már futottam is pár kört a szerón 720 fokkal 34 es steering lockkal. És szekvenciális váltóval, ami még fura nekem, de már így is volt egy két kör amiben vastagon voltak pb. szektoridők. Viszont a fékpedál nem 100%-os a az út feléig nem normális az ellenállása, és lötyögő hangot is ad ki. De az eladó nagyon rendes volt, és több új kormánya is van, meg azt mondta, ért is hozzá, és javítani is tudja akár. Úgyhogy írtam neki, remélem megjavítja/cseréli gond nélkül.
adyz: [link] ezt ingyen és örökbe gondoltam természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Apple Watch
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Társasjáték topic
- GTA V
- Villanyszerelés
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest