Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Ventur@: Mindig addig megyek előre amíg a játék engedi, eddig is ugyanígy álltam fel mindig
A festés csak "grafika" a pályán a piros kocka a lényeg. De nagyon helyes, hogy mindent kiszúrsz 
-
KaraDani
addikt
Az hagyján, hogy én levezettem, na de végig nézni, milyen unalmas lehetett

A Verda kérésen kicsit túl pörögtök, szinte teljesen egyformák, az a minimális difi, ami a tengelytávokból lehet, annyira kicsi, hogy észrevenni is alig lehet. Azt kell választani ami tetszik, meg jó a hangja
JJ: nem igazán értem, hogy ha külön raktad fel, mi gondod lehet vele, mivel nem is "rendes" telepítés, csak egy önkicsomagoló telepítő, a registryhez sem nyúl.
3 perc és végez a gép a Nürburgringi video renderelésével, gyors csekkolás, hogy oké-e minden, aztán izzadhat a net a proci után a feltöltéssel. Ha minden jól megy 1-1,5 óra múlva fent lesz.
-
-
InHell
senior tag
-
zodo
nagyúr
Talán most már mindegy ha elárulom, megkaptam az előzetes 2.0-ás módot tesztelésre (véglegest még nem töltöttem le) és így jó pár kört sikerült futnom minden addigi verdával a Mercedes-Benz C200 kivételével, játék adta alap beállításokon.
Nagyon minimális eltérések vannak ahogy Neuro is írta.
Fordulékonyságot ill. a fék hatást tudnám felhozni mint apróbb eltérések a kasznik közt.
Megéri jó pár kört autózni minden egyes verdával hogy kiderüljön melyik mire képes hogy nehogy úgy járjon valaki mint én az első szériában. Elsőre mind nagyon tuti.
Elárulom nem a TDi Leon fogom választani ha lesz rá lehetőségem hogy elinduljak a következő szezonban. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Letöltöttem, most meg nincsenek meg a file-ok. Kicsitnemvagyokmérgetes.

-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Mind a négyet?

-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Program filesbe raktam mind kettőt sajna. Most a 2.0-ban megint nem fogy a benya. És egyéb nyalánkságok.
Valaki tudna segíteni az 1.2-höz milyen patch-eket kell felrakni, és milyen sorrendben?
-
JJános
addikt
Ez a két program kölcsönhatásban vannak egymással szerintem. Most aztán vége.

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hátőő... szerintem egy "normális" bajnokságban illik rajtszámot aggatni a kocsikra (másrészt a veh fájlokban mindenképp szerepelnie kell).
-
JJános
addikt
Nemtom mit csináltam, de most nem működik a bajnokságos rfactorom.
Éjjel mit csinálhattam?
Most újra raktam a 2.0-át, és tökéletesen működik. Most jöhet az v.1.2.

Egyszer úgy éreztem, hogy nem fogy a benya, most meg csak úgy tűnik el belőle az a drága lé. De hova. Ez a pözsó ennyit zabál? Mentem egy kört aztán már csak 2-3 lityi lötyögött? Valószínű elfelejtettem bellítani, és a felvezető, meg egy gyors alatt felélte a készleteket.

Mé nem aludtam én éjjel?

Ejnye-bejnye.

-
Nekem viszont pl. a kocsi oldalán van a rajtszámom és a nevem is. Gyakorlatilag ugyanúgy, ahogy a mostanin is. Eszem ágában sincs összefirkálni az ablakokat (na jó, első szélvédőn még ott van a nickem).

Úgy gondolom ebben ne legyen megkötés. Látszódjon a rajtszám, aztán kész. A többit szerintem mindenki csinálja, ahogy akarja (kivéve lehetőleg a szélvédő feliratot az egységesség kedvéért).Dzsaver menet közben ígyse-úgyse látod, ha egyszer oldalt van a szám.

Úgyhogy nem teljesen értem a problémádat. A nézők pont hogy látják, akárhol is van.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nekem teljesen jó, bárhol is van a rajtszám.
Menet közben a játékban, én biztos nem látnám meg, és nem tudnám azonosítani.
Főleg, ha esetleg a csapatok autói közel egyforma festésűek lesznek.
Csak érdekességként: Ragaszkodunk hozzá, és mégis "eldugjuk"?
És a nézőkre nem gondoltok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
InHell
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Ezen pl. tök jól látszik a szám, bár nem néztem minden kocsit még az új modban, mekkorák a hátsó oldalsó ablakok.
Így tökre el tudnám képzelni.
Mindenkinek ott lenne a neve, rajtszáma, meg ha kell akkor zászló és kész.
Nem takarná ki a szám a kocsi oldalára festett csajszim mellét.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
STCC-ben az ablakokon vannak a feliratok, néhány template is ilyen.
-
dzsavermadar
senior tag
Azért javasoltam az ajtót, mert azért a rajtszámnak jól láthatónak illik lenni.

Nem tudom, hogy némelyik autó hátsó ablakán mennyire látszana.
Nem igazán láttam még rajtszámot ablakon.
A nevedet meg oda rakod, ahova akarod, akár látszik, akár nem.
Ha akarod fel sem tünteted. -
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
,,Az első szélvédő tetején meg az a csapatnév, vagy valami, amit majd kigondolunk és eldöntünk". támogatom.
Szerintem jobb lenne, ha mondjuk a bal és jobb hátsó ablakon lenne a név és szám, hogy ne zavarjon bele a festésbe.(#5357) N€T0X|N Ok köszi.
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Igen...Daninak nagy gratula.....

Ti meg Yak-al készüljetek, mert még nincs eldöntve, bármelyikünk nyerhet
....Brno nem lesz az én pályám sztem
....úgyhogy nekem most kellene valamit még alakítani... 
És még összetettben Smisával és Mityuval, illetve most már dugoval kell eldönteni mi legyen ott 4-7 helyen...

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ja igen, a szélvédő az jó lenne ha egységes lenne továbbra is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Talán annyit kellene az autó festésével meghatározni,
ha mindenki úgy gondolja.
Javaslatom:
A két első ajtón legyen a rajtszám,
Az első szélvédő tetején meg az a csapatnév, vagy valami, amit majd kigondolunk és eldöntünk.
Kérem ez ügyben a hozzászólásokat, hogy így jó lesz-e?

(nem a csapatnévben kell dönteni most)
-
válasz
dugojancsi
üzenetére
Igen, ott valahol volt egy kisebb megcsúszásom a célegyenes előtti sikán előtt, akkor beértél. Előtte se voltam gyorsabb, így meg már eléggé "lőtávon" belül kerültél, kicsit meg is csíptél egyszer.

De ahogy írtam tegnap is, valahol a 8. körben magához tért a kocsi, vagy csak én embereltem meg magam... fene tudja. De onnantól úgy ment minden, ahogy annak elejétől fogva kellett volna. Legalábbis stabilitás tekintetében.
-
-
dugojancsi
tag
Köszi a segítséget

(#5351) N€T0X|N: Én is megnéztem a visszajátszást, a hátsó kamerádból
Annyira azért nem tartottál fel, az időmérőn is gyorsabb kört futottál, viszont a verseny közepén, asszem a 6-7-8. körben szinte toltalak le a pályáról, sokkal mélyebbre tudtam beengedni féktávon az autót, egyszer túl mélyre is
Ennek ellenére úgy éreztem, h felesleges lett volna beszúrnom, mert ütközés lett volna a vége, nem volt olyan szignifikáns differencia a tempónk között, így abban reménykedtem h elfogy a gumid és kicsúszol valahol, én pedig könyörtelenül megelőzlek, de nem így alakult, sőt, a végére már nekem kellett lögybölni, h ne essek le az ívről
Gr! -
Uh, remélem ezt nem gondoltad komolyan...
Már hogy ne befolyásolná?
Ha agresszívan váltogatsz vissza - ahogy az automata nem - akkor a motorfék sokkal erősebben fogja az első kerekeket... és akkor több mozgástered marad a fékerőelosztás módosítására is (több mehet hátra). FWD kocsinál.
RWD-ben nem vagyok jártas. -
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi
üzenetére
Neuro megelőzött...
-
válasz
dugojancsi
üzenetére
A Locations/PHWTCC mappából töröld ki Portimaot és jó lesz. Az egyik patch-csel felkerült helyette egy másik, de az eredetit törölni kell. Most összeakad nálad a kettő, azért nem enged.
Yak: Bamboo powah'

-
dugojancsi
tag
Próbáltam belépni a szeróra, de ez az üzenet fogadott:
"Pálya geometria" eltérés, "AIALMS.gdb" eltérés.
Néztem offline-ban is és látom hol lehet a hiba
Egy balos visszafordítónál be lehet esni a textúrába 
-
JJános
addikt
2. pack 96%-nál megfagyott. 3.pack-ot nem engedte leszedni. download limit.

-
InHell
senior tag
Autófestéssel kapcsolatban van valami szabály?
Tehát akármit ráfesthetek?
-
Na visszanéztem a tegnapi replayt. Azé'... ahhoz képest, hogy milyen irgalmatlanul csúszott megint a gép, egészen jól feltartottam Dugót.

-
JJános
addikt
Valóban a benzines Seat is nagyon jó, a Lacetti nagyon terelhető. De eddig a Peugeot 308 viszi nálam a pálmát.
(Volvo amit nagyon váram nem tudott felcsigázni) -
Amíg automata váltóval mész, addig a féktávod ígyis-úgyis szar lesz, de a kocsik ettől függetlenül most teljesen egyforma fizikát használnak = ugyanaz a váltó, motor, felfüggesztés. Vagyis igen, csak a modellek különböznek, aminek csak minimális hatása van a dolgokra, pl. rövidebb tengelytáv = kicsit jobb fordulékonyság.
-
smisa
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Csak egy kérdés lehet hogy láma kérdés de azért felteszem:
most az autók dinamikája teljesen megegyezik (fékerő, nyomaték, lóerő stb) persze az RWD és a FWD nem ua. magyarán csak a kasznit választom ki? vagy megint van olyan mint idén hogy a Lacetti 1,5x nagyobb fétáv kell neki ....
-
+1:
A pályán alig van amire számolni lehet. Hiányoznak a táblák nekem.
Milyen táblák? Ha még nem töltötted le a packot, akkor nem tudom mire gondolsz, de a Hungaroringen ugyanúgy vannak táblák.
Némely pályákon valóban nem sok dologhoz lehet mérni a fékezést, hát evvan. Arra majd nem szavazol.
-
-
Ventur@
senior tag
Szeretnék gratulálni KaraDani versenyzőknek az alábbiak miatt:
1. PH WTCC Bajnokság Összesített első hely (már bajnok!)
2. PH WTCC Independent's Trophy első hely (már bajnok!)
3. PH WTCC Gyártók bajnoksága: Chevrolet Cruze első hely (már bajnok!)Sok sikert kívánok a következő idényben is és remélem azért trónfosztás lesz
.Viszont felhívnám a figyelmet a Rookie Challenge versenyzőire, ugyanis ott még nem hírdethetünk bajnokot. YakQzA 18 pont lemaradással a 3., jómagam pedig 10 pont hátránnyal a 2.
.Üdv: m4dm3n VB tag
-
JJános
addikt
Egy kis tapasztalat.
Kipróbáltam egy-két ótót. Peugeot marad egyenlőre, nekem nagyon bejön a hangja.
Kellene gondolom valami jó kis setup, hogy valóban meggyőződjek az autóról.Sokkal keményebben be lehet tenni az autót, ami nagyon jó, és az autó viselkedésre nincs panaszom, bár egy két pacit szívesebben látnák benne.

Sajnos még megy a segge a picikének, de majd csak be tudom állítani.
Nekem nagyon tetszik az új mód. Sajnos ha nem lesz csapattársam, aki majd segít, akkor nagy élvezettel, de hátul fogok lenni a mezőny végén.

A pályán alig van amire számolni lehet. Hiányoznak a táblák nekem.
A legjobb, hogy nem is kell tankolni. Ezt nagyon jónak tartom.

-
InHell
senior tag
Grat a futamhoz srácok!

Ahogy nézem elég jól sikerült a 2.0mod.
-
smisa
őstag
Bocs a maiért .... Dani
Neuro
Ted
GG a dobogóhoz sajna én már nem érek oda
nagyrészt rajtam kivül álló okok miatt ez nem az én szezonom volt. Hajamra kenhetem a büntetéseket az nem ad vissza nekem pontokat -
adyz.
aktív tag
Aaaa, a TFSI Leon-nak valami brutal jo hangot adtatok, le a kalappal.

-
Ted-Mosby
senior tag
CSAPATTÁRSAT KERESEK LADA-val INDULÓK ELŐNYBEN !!!!
-
Ted-Mosby
senior tag
PONTTÁBLÁZAT frissítve , az IDŐMÉRŐ és a FUTAM eredményei feltöltve a honlapra !!!
ha hibáztam szóljatok
-
Zolder futam replay feltöltve!
A 2.0 linket most kezdem privátban szétküldeni!

-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Rácseszel,hosszabbak a kezei.

-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
191 centi vagyok és 100 kiló, így is vállalod?
szerk.: akkor fair meccs lesz

-
Zolder bajnoki időmérő feltöltve!
-
Satan_Claus
őstag
Ha valaki kilok, megverem
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
107-et!

-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

Hát ma se fogok sokra menni, eddig 49 elejét sikerült mennem...

-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Köszi, ezzel működik.

-
adyz.
aktív tag
Valaki másolja már ki a cruze hdv-ját... Már a tököm ki van, letöltöttem, azt raktam fel de mégsem jó.
Kezdem azt hinni, hogy nem nálam van a baj.
-
adyz.
aktív tag
Mismatch van nalam, a cruze hdv-je nem jo, volt mar reinstall is, minden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A festés csak "grafika" a pályán a piros kocka a lényeg. De nagyon helyes, hogy mindent kiszúrsz 
-re teszem a 2.0-át az ott maradhat is. Oprendszer jöhet-mehet. Autók maradnak. Pözsót nézd meg! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)