- Kompakt vízhűtés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
InHell
senior tag
Jön valaki gyakorolni?
-
JJános
addikt
Most nézem. Egyenlőre bent vagyok a három legjobb cruze-os között.
-
motormouse
aktív tag
...bocs Dzsaver! ...kékhalál
, most meg nem lehet csatlakozni m verseny van, majd késöbb felnézek még
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dugojancsi #5090 üzenetére
távol voltam, mindent javítani fogok ami nem stimmel
sry
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
hol?
-
KaraDani
addikt
válasz
Gondolom el lett nézve 22 nek.
szerk.: káprázott a szemünk ajajj
-
dugojancsi
tag
most nézem a ponttáblázatot és az mi h Satan 13. helyen áll 12 ponttal, én pedig 16-on 17 ponttal?
-
00roli00
aktív tag
Hééééé, hol van a 35-ös idő?
-
zsomboor
tag
Ha érdekel esteleg valakit...... Formula Drift élőben....
[link]
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5068 üzenetére
Most már csak azért is kipróbáltam
Simán a Cruzeos setupot húztam rá.
Ott van az (már ha 36.5-re értetted, a 35.5 semmiben nincs benne szerintem), ha megnézed az első kör két első szektorát, meg a 3. kör utolsó szektorát, már ki is jön
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5066 üzenetére
Igen Cruze-zal nyomatom majd, kezdem már megszokni, meg nektek sem akarok sok munkát, úgyhogy nem variálok, jó lesz ez.
A másik időt kitörölheted nyugodtan.(#5067) Ventur@ : köszi
reméljük hétvégére lesz géped
-
válasz
Satan_Claus #5068 üzenetére
Ja... az nem baj. Mehetnek ketten ugyanazzal a kocsival, abból nem lesz gond.
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem para, hogy nincs gép, mert ettől nem dől össze a világ, csk kicsit fura, mert így csak tv-zni tudok, ami egy idő után roppant mód unalmas tud lenni
.
Egyébként meg gyorsulj picit Brands Hatch-ben, mert amíg jó volt a masina mentem full manual váltóval 1:38:899-et (off-ban!) és még a setup mindíg nem az igazi
(váltót nem tudom jól belőni, ill. még mindíg egy kicsit pattog az autó, de már alakul főleg, hogy manual váltóval még túl sokat nem mentem
).
Neuro: Rajta vagyok az ügyön, hogy hétvégére legyen masina
(csak nem hagyom ki, hogy lássam az újabb 2. helyedet
)
Ui: Az A1 Ring keeeelllll az új modban, mint alap pálya. Kell a végsőbe, ebből nem engedek
.
Ted: Ahogy szokás mondani: A király visszatért
.
InHell: Üdv és sok sikert a játékhoz
.
zodo: Nem parázok azért annyira, hogy nincs gép. Ez van! Néha befigyelnek a dolgok
. Amúgy én a 2. packot kezdtem volna tölteni. Na arra kiírt nekem 3.5 órát!!! este 10-kor (mikor még ment a gép
)...itt feladtam
. Majd amint tudom lehúzom.
Na legyetek jók és gyakoroljatok bőszen, nehogy a hétvégén legyek és el kelljen titeket p*csáznom Brands Hatch-ben
.
-
Azzal megkönnyítenéd sokak dolgát.
Elsőre nem rossz az a 40-es idő. Cruze-zal fogsz nyomulni akkor? Mert a másik időt akkor kiszedem (elvileg csak egy kocsival jöhet mindenki), hogy ne zavarja ott a képet - úgyis jóval rosszabb.#5054 Satan: benne van a Lacettiben a 36-os idő.
-
InHell
senior tag
A tegnap esti-éjjeli gyakorlás tök jó volt a szerveren, sokkal kellemesebb mint unalmasan egyedül offline tolni.
Ugyan 1:40 alá nem sikerült bekerülni, de a lényeg, hogy jól éreztem magam.Ha gondoljátok az egyszerűség kedvéért InHell névvel fogok akkor szerepelni, csinálok új accot a szerveren is. FesteringMass-t meg nyugdíjazom 3 óra játék után.
-
KaraDani
addikt
válasz
00roli00 #5052 üzenetére
Ha én lebuktam te is
Elő akartam venni megint Singlebe folytatni a karriert, arra jó szórakozás. De a dfgt-vel nagyon zavar a játék speed sensitive steeringje rFactor után, erre kerestem megoldást, sikertelenül.
Ted: majd nekiállok valamikor, csak kihasználtam a jó időt és bringáztam a futam óta, a maradék időben meg nem volt még kedvem a videóhoz.
-
InHell
senior tag
Sikerült.
A frissítés meghozta hatását.Cigiztem.
most csatlakozom.
-
-
Satan_Claus
őstag
Hat, lehet hogy velem van a baj, de szerintem a Lacetti ennyit tud.
Kiprobaltam mindent, de egyszeruen nem tudok 37 ala menni. Ha Neuronak sikerul, akkor esetleg kivizsgaltatom a dolgot.
-
00roli00
aktív tag
Dani lebuktál. Mit keresel te az f1 totyikban? Ilyet még nem látott a világ.
JJ: Szimuzni nagyon kevés kezdő megy, rajtam kívül persze.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #5040 üzenetére
Örülők hogy viszonylag hamar "rendbe" jöttek a dolgaid viszont nem jó hogy most Ventur@-nak akadnak gondjai.
Tényleg hihetetlenül szór ez a megabigyó.
1 csomag kb. 400 Kb/s 30 óra
2 csomag kb. 2 Mbit/s 10 perc
3 csomag kb. 70 Mbit/s több mint 2 óra és még csak 72% tart.
Talán ma még le is jön. -
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar #5042 üzenetére
Szia.
Egyébként a demot próbáltam ki, amit a kormányhoz kaptam CD-n, és csak 1 kocsit és 2 pályát tartalmaz.JJános ne izgulj, egyelőre szerintem ez a veszély nem fenyeget.
Nekem most az is hatalmas élmény, hogy kicsúszás nélkül végig tudok menni a pályán. -
InHell
senior tag
Sziasztok!
Mi kell ahhoz, hogy veletek tudjak játszani?
A héten vettem egy G25-öt, rögtön kipróbáltam ezt a játékot, és nagyon megtetszett.
Hol tudom megvásárolni legjobb áron ezt a játékot? Szeretnék lehetőleg online versenyezni, néztem pár videót amit itt a topikban találtam, és nagyon megtetszett.
Üdv. -
JJános
addikt
1.39.365 PB. Épp most.
-
00roli00
aktív tag
Hullanak a VB tagok.
Veszélyes üzem ez na.
Azért drukkolunk,hogy ne legyen komolyabb baj a géppel.
-
Ventur@
senior tag
VB tagok és versenytársak!
Egyelőre bizonytalan időre el kell búcsúzzak minden nemű gépes dologtól, mert tegnap késő este a tápom elpukkant, Hiába tettem be egy másik tápot is, jelenleg a gép meg sem nyikkan (hajnali 2-ig szöszöltem vele). Nagy valószínűséggel elvitte az alaplapomat, amivel 2 gond van:
1. nincs másik AM2+-os lapom
2. nincs keretem új, de még használt alaplapra sem.Szóva előre is elnézéseteket kérem, hogy ha nem tudok részt venni a futamon/futamokon. Amint van valami pozitív/negatív fejlemény értesítelek itt titeket
.
Béke!
Ui: Természetesen mindent megteszek azért, hogy legalább a vasárnapi futamra gépet varázsoljak
.
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
Na! Ez a beszéd
Megyek is és megdöntöm a pályacsúcsot.... -
Nem lesz külön pack, ezért tettem már most közzé, hogy bőven legyen idő letölteni. A csomagokat töltsétek le mindet és majd azokon a pályákon játsszuk a bajnokit, amelyeket megszavazzátok. A tesztelés alatt a pályákat (mindet, vagy legalábbis többségüket) is ki fogjuk próbálni közösen, így csapatban is meglátjuk, hogy melyeken érdemes igazán versenyezni.
Srácok, szavazásról még nincsen szó! Mindent a maga idejében, ki fogom írni, mikortól lehet küldeni jelöléseket!
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5028 üzenetére
Remélem ha meglesz a 10 pálya, akkor Neuro csinál egy külön pack-ot.
Ha nem akkor majd letöltöm.
De jó lenne ha csak a célpályákat kellene letölteni.Az első sorozat után csinálok új oprendszert, és csak azt telepítem, ami a bajnoksághoz kell.
Várom az új autókat. Türelmetlenül. -
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
még nem, de most ki fogom próbálni.
Köszi! -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #5029 üzenetére
-
Oxy.kiraly
tag
újra kellet telepítenem a rendszert, és azóta nem indul el ez a mód. Az eredeti igen. Külön könyvtárban vannak.
Ezt hiányolja: "d3dx9_40.dll"
Mit csináljak, mert már párszor instaláltam, de nem segített az sem hogy másik könyvtárat adtam meg, vagy külön raktam a Dx is.
Win7.64Bit -
JJános
addikt
Úgy néz ki én nem is töltöm le a pályákat. Megvan a tíz jelöltem.
-
Ha valakinek nem lenne még meg: Skin Template Pack (12 gép sablonjai). Honlapra szintén felvéve.
-
Pár nap alatt lejön legrosszabb esetben is. Az éles próbák még jóval odébb vannak. A pályák amúgy elérhetőek egyesével is a neten - én csak egybegyűjtöttem őket - ha valaki ki akar próbálni egyet hirtelenjében, vagy tesztelgetni akar. Elvégre egy pályán kívül 10db szavazáson fog múlni.
-
válasz
dzsavermadar #5016 üzenetére
Megaupload néha elég hektikusan viselkedik. Nekem itthon rendszeresen fullspeeddel megy a cucc. Melóhelyen a gyorsabb nettel meg nem...
Mindenesetre van idő, nem kell rohanni vele. Egyelőre úgysincs hozzá mod, de azért tettem elérhetővé, hogy szépen lassan (úgy tűnik szó szerint) mindenkinek meglegyen, mire a mod készen lesz (aktuálisan én hegesztem). -
válasz
N€T0X|N #5010 üzenetére
A csomagok nem épülnek egymásra. Amelyiket már letöltöttétek (sorrend mindegy), csak be kell másolni a játék főkönyvtárába - kicsomagolva ofkorsz - és öjömbódottá.
Figyelem! Az aktuális modba való másolás problémát okozhat a szerveren való játék esetén és/vagy a bajnoki futamokon. Külön rFactor telepítése ajánlott a kipróbáláshoz! -
No tehát... elkészült a 2.0 mod pályacsomagja. Igencsak méretes lett, így három darabban töltöttem fel. Mivel idő még bőszen van, ezért legyen nyugodt mindenki, ha kicsit lassan tudja letölteni, netán épp' nem elérhető.
A 2.0 mod maga is meglehetősen előrehaladott állapotban van, de erről egyelőre csak ennyit.Trackpack 1 tartalom:
A1 Ring
Adria Raceway
Anderstorp
Brands Hatch
Brno
Bugatti Le Mans
Croft
Donington
Essington
Estoril
Eurospeedway
Falkenberg
Karlskoga
Mantorp
Knutstorp
Sturup Raceway
ValerbanenTrackpack 2 tartalom:
Hockenheim
Imola
Istanbul
Laguna Seca
Magny Cours
Mills
Monaco
Mondello Park
Monza
Mugello
Norisring
Nürburgring
Oschersleben
Oulton Park
Pau
Road America
Rockingham
Snetterton
Spa
Surfers Paradise
Thruxton
Toban Raceway
Silverstone
Valencia
Mid-Ohio
Zandvoort
ZolderTrackpack 3 tartalom:
GRID pályák
Detroit
Jarama
Milan
Okutama
San FransiscoA honlapról is elérhetőek lesznek, ha nem felejtem el belinkelni. Ha mégis, valaki szóljon majd.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #4999 üzenetére
privbe megy majd hamarosan minden.
Az alap kasztni és a felfüggesztés van terítéken...egy turbós engine és hozzávaló gears kell majd...de a jelenlegi is megteszi, úgy is a hang a lényeg...ez a kettő fixálva lesz az összes kistengelytávú FWD-nél, csak végáttételt lehet változtatni majd mint a mostaniban (majd látod), hogy a turbó töltését egyszerűen (és hihetően lehessen hozzá állítani), a nagyobb tengelytávúak magasabb turbónyomással mennek majd...de egyenlőre a Focus-Golf-Honda Civic TypeR és a Peugeot 308-s van munka alatt.
....viszont kellene ez a hang:
[link]...ha más nem lesz megveszem hogy a fene enné
...a jelenlegi is jó turbó hang (inside, mert az outside az elég ramaty), de közelébe nem ér ennek.
Eddig amiket néztem mindenhol jól vizsgázik a futómű, de még lehet kicsit jobban lobogtatni...jelenleg azért ilyen mert ezek az autók csak a kart jellegű pályákon lesznek némi előnyben pl:(te jó ég ezt 4 éve hegesztettem)
A Monza tipusú, F1 tipusú pályákon hátrányban lesznek...
Ezért háromkerekeznek (bár szvsz az összes FWD kell hogy háromkerekezzen, lévén náluk a hátsó keményebb az alulkormányozottság ellen, míg az RWD-nek a hátsó puhább a hajtott kerekek tapadása miatt..
Szal jön majd a priv, kb. estére, mert most bebonyolódtam nőileg -
00roli00
aktív tag
Ejj Dani, csak megvan a 36-os idő,gr.
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #5002 üzenetére
Igazándiból én offline nem tudok olyan időt menni, mint online.
Akkor ez még bogoz a dolgon szerintem.Gondolom engem jobban inspirál, ha többen vagyunk együtt. Például ha megnézed többször futottam PB-t időmérőn. Most legutóbb is csak egyetlen mért kört futottam, és az egyben PB volt.
-
Ventur@
senior tag
(#4999) Dragbajnok: Ha jól sejtem, akkor ez a BTCC mod. Na azt nem tudom pontosan melyik, de itt van egy: [rFactor - BTCC 2010 v1.0]. Nem nagy a mérete, szerintem egy próbát megér
(~140 mb és megaupload-os a link).
(#5000) N€T0X|N: Azt, azért áruld el a tisztelt közösségnek, hogy mégis mekkora az a nem kicsi méret
. Amúgy meg elmész már a jó büdös p*csába, hogy szinte az összes kerek számú hsz a tiéd, te ganéééé
.
(#5001) JJános: Nem leszek én jobb, hidd el. Valamiért online nem tudom azt az időt futni, mint offline. Gőzöm sincs miért
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest