Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Alexa
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugojancsi
tag
PH! WTCC Championship 2011 9. Portimao
Danival megbeszéltük, h az utolsó két futamról én készítek összefoglalót. A youtube letiltotta a hangot, dailymotion pedig rettenetesen lerontotta a minőséget, ezért maradt a vimeo..
Ezúton szeretnék gratulálni a futam minden résztvevőjének

-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
zsomboor
üzenetére
ez nálam is érdekes volt, a TDI nem eszik annyit , mint a benzines
általában 7-8 körre elegendő nafta elég volt eddig a futamokra, még maradt is
most meg 9 körre elegendőt tankoltam és 8. kör elején már csak 1 L volt, a boxutca bejáratánál fogyott el, onnantól csak gurultam

-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én amondó vagyok, hogy Neurot büntessük meg, mert önhatalmúlag, diktatórikusan cselekedett - rajtfelállás beállítása - és nem figyelte, hogy te még írtál. Ezért javaslok neki egy 5 perces futam büntetést (Portimao), valamint Brno-ban utolsó rajthely + - mert egy pofátlan nagyképű csíter
- 30 mp-vel később indulhat.Aki egyetért nyújtsa fel a mancsát
. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
00roli00
üzenetére
Az a helyzet, hogy azt nem tudom, minek számít, mert nem az időmérőn, és nem is a versenyen volt. ahol tilos. Tehát ebből a szempontból szabályos volt.
De Neuro kiírta, és/mert állította a rajt sorrendet. Gondolom, hogy maradjunk csendben.
És ezt az utasítást vettem későn észre, mert éppen írtam a választ.
Ezért nem tudom, minek számít.
Neuro #5688

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A VB tagoknak mindent lehet. Éljen a demokrácia.

-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nekem se tünt fel,hogy megsértetted volna.
-
Ventur@
senior tag
zsomboor: No ezt nem tudtam, hogy dugo és feri is jelezték, hogy nem tudnak jönni
. Brnora kösd fel a bajúszt öccsééém
. Addig is ha van időd a héten - futam kezdetig - csapass már nekem egy bill-es időt majd, hogy tudjam mire számítsak
. Tegnap tente előtt még kicsit offban mentem pár karikát Brnoban és eddig úgy érzem eléggé jól megy: 2:16.898. Igaz ez még nem egy fullos setuppal, meg bőven 15 körre elegendő naftával mentem
. Kiváncsi voltam, hogy versenyre tervezett mennyiséggel, hogy viselkedik az autó - jelenlegi setupom mellett - és eddig eléggé kezes a szekér. Gumit sem fogyasztom annyira, mint ahogy szoktam
.dzsavermadar: Néztem is amúgy a tükörbe, hogy wtf ez a dzsí meg mit csinál, miért megy ki a boxba
? Most már tudom a titkod
. Igazat megvallva abban a körben mehettem ki én is - ha jól emlékszem, mert a fene sem gondolta, hogy a 14 körre elég nafta kevés lesz
. De láttam, ezzel páran közdöttek
.Chatstop megsértéséről nekem nincs képem, csak arra emlékszem, hogy valamit beírtál, max kapsz egy figyelmeztetést
.Na meg igen, az első futam ahol nem volt komoly rajtbalhé és sikeresen túléltük
. Óvás eddig nem volt, én nem is fogok még ha volt is kisebb kakaskodás a rajtnál. Vastagon belefért. Hátrányt - replayt néztem meg nagyjából - senki nem szenvedet
.N€T0X|N: Igazad van és ott a pont. Mityu is jelezte, most már emlékszem
. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Dugojancsi is jelezte.

Azt viszont megint örömmel állapítom meg, hogy nem volt rajt baleset, és talán óvás sem lesz. (remélem)
Én viszont megsértettem a chatstopot azt hiszem, amikor a rajtsorrend összeállítása készült.
Egy előtte elhangzott kérdésre válaszoltam, és utána láttam, hogy Neuro közben kiírta a "chatstop"-ot. Ha ellenőrizhető, akkor nézzétek meg(VB), hogy hiba volt-e tényleg, ha nem, akkor érjétek be a beismerésemmel, és "ítélkezzetek.
-
YakQzA
tag
Elnézést, hogy nem jeleztem előre a távollétem! Azt hittem a futamig hazaérek, de végül csak este 9 felé sikerült.

Pedig szerettem volna kicsit megnehezíteni a leendő rookie bajnok dolgát! -
dzsavermadar
senior tag
Rendesen elügyetlenkedtem a tegnapi versenyen.

Rágyorsultam Mad-re a célegyenes előtti kanyarban, és nehogy nekimenjek esetleg, egy kikerülő manővert csináltam hibásan.Besodródtam a boksz utcába.
Aztán eszembe jutott a gyorshajtás, fékeztem és „bekapcsoltam” a limitert. Elkezdtem tolni neki, de úgy nézett ki, hogy pont kikapcsoltam.
Lehet bekapcsol automatán? 
Mire észbe kaptam, már megtörtént a gyorshajtás.
A kövi körben le is töltöttem a box/stop büntimet.
A 9. körben meg a lányommal beszélgettem, és szépen felborultam egy kanyarban.
Ügyi voltam, azt megmondom.

Jó kis verseny volt.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hátja
. Adyzon kívül én speciel senkiről nem tudok, aki jelezte volna, hogy nem vesz részt. Na de mindegy. Így végre győztél és én is szedtem össze pár pontot
.zsomboor: 3 pont, háááárom pont öcccsééémmm.....Brnoban lesz nagy ereszd el a hajam
. Ha te előttem végzel kategória bajnok vagy, ha én végzek, akkor meg én nyertem a kategóriát
. Persze, ha csak dugo bele nem köp a levesbe
. Nekem mindenféleképpen előtted kell hogy végezzek
. -
Elég gyér volt a létszám...

-
zsomboor
tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Hát bill.-el müveltem, de 1 ha nem rajtollak le , akkor simán otthagysz,
2, azért az a seat sem épp' egy nyeröképes verda szerintem, bár azt nem tudom h neked mennyire jön be, stilusfüggö is, de cruze-al pl. simán otthagytál volna szerintem...

Ha meg nem rontjuk el a tankolást akkor....

Viszont örömmel láttam hogy bejött a taktikám...hogy beengedlek belül..kisodrodsz, én meg elfordulok...
(részben, az üzemanyag stratégia már nem annyira
)...majd talán Brnoban folytatjuk....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsomboor
tag
Hát ez FAIL vót
...de még is a legjobb versenyem, ha az eredményt nem nézem
....mert álltalában egyedül autózok..itt viszont Teddel tényleg komolyat csatáztunk
...grat
(és mellesleg együtt is szívtunk...
)JJ, neked is Grat, ill Smisának és Neuronak is...

-
Oxy.kiraly
tag
Szóval, a reggel én is megkaptam a jelszót (körüziben gondolom), kérdeztem is Ted-et, hogy biztos nekem is kell a jelszó, indulhatok? Nem jött válasz, sejtettem, hogy tévedésből kaptam, ezért nem jöttem, csak a honlapon figyeltem az eseményeket. A végén meg azért csatlakoztam, mert azt hittem még lesz egy kis körözgetés. PONT
-
KaraDani
addikt
Gratula JJ

-
Mai bajnoki jelszó és menet beizzítva!
-
válasz
motormouse
üzenetére
A túl sok csatornás problémára megoldás, ha kijelölöd az összes réteget és nyomsz egy jobbklikket rajtuk, majd a menüben azt választod, hogy "flatten image". Na most, ha magyar PS-ed van, akkor nem tudom mi, de a legalsó menüpont elvileg.
Az átlátszósághoz pedig "interpolated alpha" formátumot válassz mentésnél a textúrának, mert hiába csinálod meg a fentit, ha nem jól mented el.
-
motormouse
aktív tag
...volna egy problémám, de ráér mert most kb keddig nem leszek photoshop közelében, de az a gondom, h a peugeot 308as ablakára akarok képet tenni (szöveget még nem próbáltam) de nem a fehér lécre az első szélvédőn, hanem az oldalsóra , és elveszik az átlátszósága, fekete lesz meg az első lámpa is, ...ír vmit h az alpha elveszik, kikapcsoltam, meg próbáltam a játékban lévő szélvédőt is és az autó csomagban lévőt is, az egyiknél a photoshop túl sok csatornát talál és nem menti, egyesítve meg megint fekete, ...amúgy odateszi az ablakra amit akarok csak nem átlátszó

...ha valaki tudja miként lehet, megköszönném, meg ha sikerül vkinek vmit odatenni úgyh átlátszó marad, akkor elmenthetné nekem és majd letöltöm v vmi, ...kedd környékén leszek már asszem
-
Ted-Mosby
senior tag
ebben az évadban még ide is kiírom a futamokat, majd még azt az egyet
és a jelszót is itt kapjátok megde mivel a honlapon egy körlevélben pl mindenkinek el tudom küldeni a jelszót, következő szezontól ez ott fog bonyolódni és a verseny kihirdetése is
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hát erre pont nincs (engem spec. nem zavar, nálam a PH is így rendezi), pedig érdekes módon a vendégkönyv (nincs bekapcsolva) meg a mini-chat is tartalmaz erre beállítást.

-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Megtaláltam, bár így se az igazi, de jobb. (kikapcsoltam az aláírásokat is, dugó méteres képe is kicsit túlzás...
) Esetleg kisebb avatarokat, és aláírásokat nem lehetne kikötni? Mert azért segít a könnyebb átláthatóságban egy kicsi, de az ekkora batár nagyok, mint a mostaniak nagyon tördelik a topicokat.Azt viszont ha jól látom nem lehet beállítani, hogy a topicok nálam fordítva pörögjenek, tehát a legfrissebb hsz legyen az első oldal tetjén, ne a legutolsó alján

-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Ha menni kell, hát menni kell... Általános csevegésre ez a fórum sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb szerintem is, nem szeretem azokat a fajtákat, ami a honlapon is van. De az tény, hogy a többi külön topic ott hasznos

Neuro: már csak az avatarokat kéne eltüntetni, és akkor tényleg nem lenne fél oldal egy egy soros hsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A fórumot kicsit összevágtam, hogy ne írjon ki feleslegesen 500 információt, így most azért átláthatóbb lett. Nem 400 képpont magas egy-egy hsz.
A PH!-t nem tudjuk használni strukturált beszélgetésre (azaz témákra bontani), így minden ömlesztve elég fárasztó, főleg szervezői szemmel. Szerintem jó dolog a témákra bontás, mert így mindenki a megfelelő helyen írhat és egy-egy téma jól áttekinthető, nem kell csak minden huszadik hsz-t elolvasni, ami esetleg éppen érdekli az embert.
Ennek megfelelően most már én is hajlok a költözés felé, kezd kiforrani a dolog. Értelmesen néz ki, használható, átlátható(bb).
Az oldal nagy részét, ami nem privát, már vendégek is nézegethetik, így nem vagyunk elrejtve annyira a világ elöl, ha érdeklődnének. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Felőlem mehetünk, csak akkor mindenki, mert már így is 1000 helyen kell nézelődni, hogy az információkat összeszedjük.
Bár szerintem megoldhatatlannak tűnik, mert így is, úgy is mindent végig kell nézni, hátha valaki mégis írt.
Megjegyzem, ez a fórum áttekinthetőbb, könnyebben használható, de ha csak ezen múlik, nekem jó a másik is.
Jó az, hogy a fórum több témában fut, de rossz is, mert mindent át kell nézni, ha minden érdekel, illetve hátha van új hsz.
Mással meg nekünk nem kell költözni, csak nézni.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
PH WTCC BAJNOKSÁG----- 9. futam----- 2011.04.03.PORTIMAO
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Warm Up: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
jelszó privát üzenetben
-
Ted-Mosby
senior tag
Mivel a honlap, kezd kikupálódni (thx Neuro
), nem költözhetnénk át oda ???új kezdet, új szezon, esetleg új név a mod-nak ???
-
zodo
nagyúr
Úgy látom aki elkezdte az be is fejezte a videó letöltéseket, de aki szeretné a továbbiakban az írjon rám egy privit és seedbe állok. Köszi Dani!

-
zsomboor
tag
Hát én még nem próbáltam (és nem is akarom...
)...de nekem már az itt lévő cruze is kb. 1,5-2 másodpercet jelent...

-
Oxy.kiraly
tag
Az új móddal ment már valaki a mostani pályán? Ha igen mennyivel gyorsabb mint a jelenlegi mód.Én személy szerint az új móddal 1,5 mp vagyok gyorsabb. Ennyivel gyorsabb lenne az új mód?
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
+1.
-
Ted-Mosby
senior tag
Ma este 19:00-tól gyakorló futam. Aki tud jöjjön !!!
-
Ted-Mosby
senior tag
a pályacsomagokban lévő pályák tesztelve lesznek az egy hónap alatt
a következő bajnokság versenypályáit betanulni lesz idő a szokásos egy hét alatt a futam előttNeuro verzióját támogatom,minden nap új pálya
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Amit írsz arra a bajnokság van/lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem úgy izgi lenne.

Igaz még nem tartozóm az (elnézést!) idősebbek közé csak kb. féltávnál járok de szerintem 5-6-10 kör elegendő ahhoz hogy el lehessen kezdeni hajtani a mp-ket, csapattársakat.
Többek közt Neuro is a tanúm az anno megtartott fun NAGT futamon igen szépen szerepeltem az A1 ringen ahol éltemben nem mentem még csak jó vagy jobb verda volt alattam mint a mostani TDi.
Persze a setup készítés megint más kérdés ahhoz idő kell de arra ott az offline lehetőség.
Amúgy nekem teljesen mindegy mert lehet nem is veszek részt a kövi bajnokin. -
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
+1

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nem értem.

Április 11-től mi lesz akkor? "Hasra ütve" minden nap más pálya?
Még a pályát sem lehet egy-két óra alatt közel normálisan betanulni, de minek is, hisz másnap más lesz?
Most sem tudunk versenyezni aznap, amikor felkerül egy pálya.
Vagy csak körözzünk?
Főleg, ha nem is lesz az a pálya majd a bajnokságban. Nekem mindegy. Majd kiderül.Azt ne felejtsd el, hogy van aki csak arra az esti kis időre tud ott lenni.

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
3 hétig 10 pályát tesztelni dögunalmas lenne. Legalább legyen végre egy kis változatosság is a napi cserével, meg az újdonság izgalmával (ahol még senki nem megy 3mp-cel többet mint mások).
Dani: majdakkor ha beüzemeltem a szerót. Most koncentráljatok csak az aktuális bajnokira, teszthez nem kell online nyomni.
-
dzsavermadar
senior tag
Csak javaslat:
A választott 10 pályát, április 11.-éig kellene leadni, mert utána lenne idő azokat is online tesztelni, mielőtt elindul a bajnokság.
2 naponta cserélni őket (20 nap, május 1.-ig vége), és versenyezni is esténként akár.
Utána meg jöhet a szokásos heti 1 pálya a felkészülésre. -
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Elmész a jó fenében kedves Dani
.Most még rizsrakétázom, de következő idényben spanyol-német aszfaltszaggatóval megyek ez már száz, szóval kössétek fel a bajúszt
.Új modban kipróbáltam Oscherslebenben mit tud a TFSI és hát eddig több mint fél mp-vel vagyok gyorsabb, mint az Accord-dal. De még van a pályában több, mert valamiért itt iszonyatosan ideges a Leon. Mugelloban, Magny -Coursban, Doningtonban, Monzaban és Hungaroringen ott nem dobálja magát - bár Mugello-ban sikerült a cél egyenes utáni sikánba úgy belemennem, hogy végigdrifteltem a 2 kanyart. Ez egy FWD-vel eléggé érdekes, de megoldottam
.Akinek van ideje, dobjon már nekem időket ezeken a mappokon, amiket írtam fentebb, hogy mégis tudjam mire számítsak
. Előre is köszöntem
!Ui: Portimaot én kihigynám szívem szerint. Rohadt kcsg egy pálya billel
. Igen tudom én vagyok a béna
. -
törölt tag
válasz
Mityu_76
üzenetére
engedi sajnos.

meg lehet moddolni hogy nehéz legyen (nehezebb), de általában nem használják mert lassabb lesz tőle a köridő.
A valóságban is elég egy gázelvét a felváltáshoz, te is megcsinálhatod csak nagyjából érezni kell mennyi.
Egy könnyített blokknál ahol hamarabb esik-kell a fordulatszám egyszerűbb, az utcai autón felesleges.Ami nagyobb szívfájdalom (nekem) hogy a visszaváltást is megteheted kikapcsolt automata kuplung mellett anélkül hogy kuplungolnál....itt mondjuk annyi van hogy egy jól megírt clutch nyomaték és leváltási idő mellett az RWD meg tud táncoltatni féktávon simán. De a legtöbb moddnál erre nem igazán figyelnek.

Az FWD-nél szinte semmi nincs akár kulisszásan akár szekvenciálisan váltasz nyugodtan dughatod vissza kuplung nélkül féktávon...én mondjuk mindig rúgom a gázt ha visszaváltok, szal az sem kerül semmibe..talán használ is,..de a lényeg hogy nem igazán büntet a játék.
Meg lehet írni úgy egy moddot hogy rákényszerítsd....pl. magasra blippeled a gázt váltásoknál, és a motor fordulatszámhoz kötött elhasználódását ehhez igazítod, és a különböző kopásokat...de ehhez már társaság is kell aki így vezet....mert különben itt mindenkinek 1 kör alatt elfüstölne a motorja.
Ott van az F1 '79 mod, ott figyelni kell erre. be kell melegíteni a gumit, és ha nem használod jól az autót akkor tönkremegy.
..persze ehhez be kell kapcsolni a mechanikai hibákat meg kikapcsolni a vezetési segítségeket..stb. -
Mityu_76
tag
Mivel így az éjjeles műszakom vége felé unatkozom, ezért néztem pár wtcc-s videót a jutyúúúbon....... meglepett, hogy a H kulisszás váltóval közlekedők sem kuplungolnak a felváltásoknál....... ennyire elmaradtam volna a technikától?
A játékban ezt engedi a gép ha ki van kapcsolva az automata kuplung??? "bár nem tudom megy e valaki közülünk H kulisszával".......................és nem röhög a hülye kérdésemen...........................
-
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Akkor megnézem még egyszer, köszi mindkettőtöknek.
Mondjuk kb. ugyanezt végeztem el én is csak nem külön mappáztam hanem egyből az rfactor főkönyvtárába másoltam és az a rfdynhud_editor_launcher.exe futott hibára.
-
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Ennyi. Utána már csak a konfigolás következik, ami viszonylag bonyolultnak tűnik elsőre de nem az. A leírás alapján nem túl nehéz belőni és ha egyszer megvan, onnantól copy-paste akármilyen rfactorra és műxik.

Úgyhogy emiatt most nincs is annyira előttem, hogy mit-hova, de majd ránézek.
Egyelőre a 2.0-t próbálom bugmentesíteni, már sikerült rávenni az stcc-s kocsikat (lásd fentebb), hogy ne fagyjanak szét folyton online, csak még nincs egységesített fizikájuk. Azt újra meg kell csinálnom. Még jó, hogy a skineket nem... -
Oxy.kiraly
tag
Az általad megadott helyről letöltöttem, kicsomagoltam egy külön könyvtárban, majd a mappa teljes tartalmát bemásoltam a gyökérkönyvtárba.

Szerkesztés:
c:\Program Files\WTCC_2Mod\Plugins\rfDynHUD\editor\rfdynhud_editor_launcher.exe
...és adja magát mit hogyan.
Ennyi. -
00roli00
aktív tag
Kéne már egy bemelegítő versenyt nyomni nem

-
00roli00
aktív tag
Amúgy tényleg mi a szar az a túlzott kitérés (Jaw)

-
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly
üzenetére
Nekem el sem indult mert nem találta a JAR-ini-t vagy mi a bánatot pedig 64 bit-est is leszedtem neki hátha de nem ment és ezért le is töröltem.
Config mappában van valami editor talán azzal kell de fórumokon viszont notepados szerkesztéseket láttam.
-
Oxy.kiraly
tag
Elkelne a segítség.

Játékon belül mi a az a "yaw" az irányítás/Arányoknál (igaz hogy ott van magyarul de nem értem mi az)
A rFDynHUD-ot hogyan tudom testre szabni?
Nagy-nagy THX!!!
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@
üzenetére
A fő probléma jelenleg az, hogy valószínűleg pár idióta csigazabáló, amcsi, meg japán, meglátta a WTCC szót, és töltik ész nélkül, az nem zavarja őket, hogy azt se tudják mi az. Ki az az idióta aki úgy tölt valamit, hogy nem is érti az adott nyelvet, és azt sem tudja mi az
Beírtam a torrenthez, hogy nem real race video, hátha rájönnek
Bár ha az nem volt gyanús, hogy nekem már 6 rendes versenyvideóm van 2011-ben... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ventur@
senior tag
Erről van szó: [KaraDani videói]
-
adyz.
aktív tag
Szerintem én leszek az aki leszívja, mert nekem 150-el jön a seedertől.

-
válasz
KaraDani
üzenetére
De igazából kinek is kell egyáltalán? Csak Zsomboornak? Mert akkor aztán sok értelme van.

Nekem amúgy tökmind1, mondom én tudom csinálni, a céges net elbírja.
Az előbb pár másodperc alatt feltoltam én is valakinek azt a kemény 2.4%-ot ami már átjött hozzám, annál többet még nem tudok adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- YouTube
- Suzuki topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Brnora kösd fel a bajúszt öccsééém
. Tegnap tente előtt még kicsit offban mentem pár karikát Brnoban és eddig úgy érzem eléggé jól megy: 2:16.898. Igaz ez még nem egy fullos setuppal, meg bőven 15 körre elegendő naftával mentem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)