Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen széket vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomboor
tag
-
JJános
addikt
Szeretném az 1.06-os map plugint felrakni. Pls valaki linket.
De ne kelljen érte fizetni, ha lehet. -
2.02 patch folyamatban... hamarosan elérhető lesz a honlapon. Javítja majd a bmw-t. Letöltés mindenkinek kötelező!
-
smisa
őstag
Akinek komoly sávszélesége van feltené a pálya csomagokat torrentbe? nagyon megköszöném
-
JJános
addikt
gmotorexe hibát ír ki minduntalan, és lefagy.

-
Superman
nagyúr
Megint uknown token banner mesh hiba. ha belépek vissza a boxba, már ki sem tudok jönni, mert kifagy és le kell lőnöm.

-
Superman
nagyúr
Nekem mindenféle MAS hibát írt ki a háttérben, majd kifagyott.
-
adyz.
aktív tag
InHell és az index: [link]
-
Mityu_76
tag
Be szeretnék lépni de a server valami eltérést talál és kidob....... honna tudom meg mi a hiba????
-
zsomboor
tag
Nekem úgy tűnt fel, hogy a BMW-vel van valami, úgy jeleníti meg ha más BMW-vel megy, mint amikor belép valaki és kint vagy a pályán....és ez a hibaüzi is akkor van, ha valaki BMW-vel kószál a szerveren, asszem az előbb be tudtam hiba nélkül lépni, amikor nem volt BMW fent..
(én is BMW-vel megyek, de a sajátomat ugyebár normálisan megjeleníti, csak másét nem...) -
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Mondjuk vezethetőségre nagyon nem zavart, csak kicsit furcsa volt, hogy sokat kell korrigálni egyenes futásnál is, de a merci sokkal szarabb volt ilyen téren

-
Superman
nagyúr
Kora délután én is megyek gyakorolni, setupot gyártani. Kipróbálom az összes kocsit.
) -
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Lehet állítani negatívba, az az alapbeállítás (-0.20) is. Viszont most nézem, hogy szar felfüggesztés van alatta. Az új modell felfüggesztésével valami nem kerek, amiatt van ez a kóválygás. Már készíthetem is az első patchet, ami visszateszi az RWD-k alá a régit (mármint ezt eleve így akartam, csak elfelejtettem...).

-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Nem tudom, mit lehet beállítani és mit nem, még nem volt időm megnézni, de az utánfutás (Caster) értéke pozitív, vagy negatív? Negatív utánfutás beállításakor szokott imbolyogni a kocsi a pályán, mintha nem lenne iránystabilitás.
-
KaraDani
addikt
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Hmmm...ez kérdés sem lehet.
Valamilyen RWD autóval, nagy valószínűséggel BMW-vel. -
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Lehet. Új BMW modell került be (vagyis a meglévő frissítése, ugyanaz a pofa készítette) és annak a HDV-je sem ugyanaz, ahogy észrevettem, mint az 1.2 modban. Viszont 6 sebes váltó és hozzáigazított motor jár hozzá. Az már tőlem, hogy ilyen téren egységes legyen minden.

Amúgy ha jól láttam nálad HDV eltérés van. A teszt 2.0-val próbáltál fellépni?Sup: igen, már lehet tesztelni online.
Mindenkinek: mostantól a lényegi infót a honlapon találjátok. Két helyre én se tudok/akarok feltétlenül figyelni.
-
Superman
nagyúr
Mától már lehet együtt gyakorolni a szerveren a 2.0-val?
-
KaraDani
addikt
Nagy Gratula az Újdonsült Rookie Challange Bajnoknak, a leendő csapattársamnak
Ez lesz ám az All-star team. Reszkethet mindenki, nem lesz egyszerű kikerülni minket, ahogy majd esünk-kelünk a bömbivel a pályán 
-
InHell
senior tag
Gratulálok a bajnokoknak, és minden játékosnak egyaránt!

A 2.szezont nem ússzátok meg nélkülem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ventur@
senior tag
Gratulálok én is a két bajnoknak:
Independen's Trophy: KaraDani
Rookie Challenge: zsomboorNektek hamarosan írok privátot majd lessétek erősen
.Sajnos nekem az utolsó futam kudarc lett. Levágott asztalra a játék és hiába váltottam ablakot esélyem sem volt visszamenni. Soha nem volt még ilyen....csak pont most
.Sok sikert kívánok előre is mindenkinek a következő szezonhoz
! -
Ted-Mosby
senior tag
Először is én is gratulálok a bajnokoknak !!!
Sajnálom, hogy kimaradtam belőle, de majd megnézzük a replayt.
Szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt az első szezonban,igaz akadtak kisebb- nagyobb gondok, de megoldottuk. Az utolsó futamokra már kezdett teljesen összeszokni a társaság, ennek nagyon örülök. Ez volt a célom amikor még tavaly elindítottam ezt a topikot.
Reméljük a következő szezonunk ennél csak jobb lesz és nagyon nagy és izgalmas csatákat vívhatunk.
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki itt volt és ezzel emelte a bajnokság színvonalát.
Kevesebb, mint egy hónap van vissza és rajtol az új szezon.
köszönettel:
T.Mosby -
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Te csak legyél kemény! Ez a dolgod!

Én is gratulálok mindenkinek. Remélem a video-ba bekerül a Motor-JJ hatalmas párharc.
Gergő gr a győzelemért!Tök csúcs idényzáró volt, csak hiányzott Roli, és M4d.
YAQ! elfogyott az időm, pedig de megkergettelek volna.
Mindenki elismerést érdemel! Legjobban én!

-
válasz
dugojancsi
üzenetére
Hát nagyon kemény volt, le a kalappal! A végén elkapkodtad egy kicsit, pedig talán meglehetett volna. Elkezdett fogyni alattam a gép, vagy én magam... ki tudja. Nagy volt.
Köszönöm mindenkinek, hogy részt vettetek, meg kibírtátok eddig a néha eléggé számonkérhető stílusomat. Azért remélem nem haragszik rám senki. Majd következő idényre visszafogom magam és a pályán fogok lezúzni mindenkit, nem a fórumon. 2.0-ra fel!

-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi
üzenetére
Hát nem tudom ki fog ebből videót csinálni, de lesz dolga vele az tuti!

Én is rengeteget csatáztam ma! -
dugojancsi
tag
Először is gratulálok mindenkinek! Nagyszerű idényzáró volt!

"dugót elfelejtettem, na remélem ő jönni fog és akkor lesz egy kis izgalom is"
Remélem elégedett vagy
Mehetek megint fürödni, mióta rfactorozok még nem csatáztam ilyen jót
Csak a mi párharcunkból lehetne vagy 6-8 percet összevágni legalább
Az utolsó előtti körben még lapot húztam a 19-re, de sajnos lecsúsztam az ívről, ennek ellenére nem bánkódom 
Sok ilyen futamot még
-
zsomboor
tag
M4d, mi a......mi történt?

Egyébként meg gratulálok mindenkinek, ezért a versenyért, és az egész bajnokságért is...

Szervezőknek meg külön köszönet.... 
-
JJános
addikt
Sajnálom M4dm3n, és Roli!
Hiányoztatok!

-
Brno időmérés feltöltve!
-
zodo
nagyúr
Mindenkinek balesetmentes, élvezetes szezonzáró futamot kívánok!
Gl all!

-
00roli00
aktív tag
Azt hiszem Neuroval nem férünk meg együtt ma, így jó versenyt kívánok mindenkinek.
-
JJános
addikt
válasz
motormouse
üzenetére
Brnoban jobbra hajts van!

-
válasz
motormouse
üzenetére
Jókor jut eszedbe...

-
válasz
motormouse
üzenetére
Bizony ám... én pl. a fekete-fehér kocsim hátsó piros lámpáját is megtuningoltam (sötétszürke, de amikor világít, akkor azt pirosan teszi).
-
válasz
motormouse
üzenetére
Ennél csak arra kell figyelni, hogy a csapat versenyzőinek a festését a csapatmappán belül külön mappákba kell tenni, mert ha közös mappában van, akkor mindenkinek olyan színű lesz a kereke, amit festettél.
Mondjuk ha kész lesznek a festések, ezt úgyis leellenőrzöm mielőtt csomagot készítek belőlük. Na jó, tulajdonképpen visszavonom a hsz-t, hiszen ezzel nektek nem kell foglalkoznotok...

-
válasz
motormouse
üzenetére
Ki kell szedni a mas fájlból a textúráit (4db), átfesteni mindet és az eredeti nevén elmenteni a kocsid mappájába (tehát nem a saját neveddel, rims néven, hanem ahogy a mas fájlban van).
-
motormouse
aktív tag
Neuro! ...volna neked vmi tipped peugeot kerékre? ...mármint h nem találom hol tudnám átfesteni és látom nálad fehér

-
Superman
nagyúr
Egy kérdés: a ma esti futamot meg lehetne nézni élőben, ha nem is indulhatok?

-
zsomboor
tag
Ohh lol, most állhatok neki setupolni újra, mert windows reinstall volt....ááááááá....ez így érdekes lesz...

-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi
üzenetére
Én is leszek, bár én a hátsó régiókban küzdök.
Ti csak menjetek, és küzdjetek.
-
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nah kösz
Én is leszek, most h Dani nem jön, összehozhatunk egy izgalmas futamot az első helyért
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Dugó nem érdemelte még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

Ja még a régi verzió volt fent de már korigáltam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak a mi párharcunkból lehetne vagy 6-8 percet összevágni legalább