- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani
üzenetére
bszki nem a szint a lényeg
...ha nem élvezed akkor minek ez a lényeg, pusztán a köridő lófüty. ..nekem már az is nehéz ha nagy néha F1-s moddal megyek, hogy átálljak pillangóváltóra.
Na végre Satan is teker, már nagyon kijárt neki...nem gondoltam volna hogy billel lehet ilyen gyorsan menni, mint amiket a pályára tett időket....rá is kellett néznem a kerekére az egyik gyakorláson hogy tényleg billezik?! ...és tényleg
Nord'...pfff nagy kedvenc, bár már régen mentem ott bármivel is, iszonyat hosszú pálya, és ott összerakni egy olyan kört amivel elégedett is vagy..sssz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Reklámblokkolók topikja
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...ha nem élvezed akkor minek ez a lényeg, pusztán a köridő lófüty. ..nekem már az is nehéz ha nagy néha F1-s moddal megyek, hogy átálljak pillangóváltóra.