- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
PH WTCC BAJNOKSÁG----- 8. futam----- 2011.03.27.ZOLDER
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Warm Up: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
jelszó privát üzenetben
-
zodo
nagyúr
Ne felejtsétek el átállítani az órát!
Ezért kicsit előbb lesz elérhető az új mód bemutatkozása.
Mááá nagyon várom.Egyben azt jelenti részemről hogy a következő futamokon nem biztos hogy részt fogok venni. Bocs.
-
Mityu_76
tag
Bocs Dzsaver kissé erőszakos voltam...
-
zodo
nagyúr
Bocs még egyszer akinek keresztbe álltam a 2-es sikán előtt.
Gőzöm sincs mitől forogtam meg és ez már nem az első esett. -
válasz
N€T0X|N #5272 üzenetére
Gondolom egyébként a pályákat már sokan nézegették, de ettől függetlenül is, hétfőtől lehet küldeni a 10-es pályalistákat nekem privátban, itt a PH!-n!
Mindenkitől csak egyetlen szavazati listát fogadok, módosítási lehetőség nincsen (kivéve ha pl. figyelmetlenségből egy pálya kétszer szerepel, vagy ilyesmi)!Szólni fogok a határidő előtt pár nappal, hogy mikortól nem kérek több listát, szóval akinek még fogalma sincsen (többség gondolom így van), az ne parázzon emiatt!
-
Ted-Mosby
senior tag
Este gyakorló futam 19:00-től !!!
Minél többen gyertek, hogy vasárnap a futamon kevesebb gond legyen !!!
-
zsomboor
tag
Hmmmmmm.....
2 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 417 1:40,746 1:40,746 26-márc.-2011 2:30 DU (még mielőtt valaki meglepődne, ez már kormánnyal volt....
)
-
Ted-Mosby
senior tag
idő lesz rá bőven,még 3 futam vissza van a mostani szezonból,amíg véget nem ér az új mod online nem lesz tesztelve (szerintem
)
csupán azért kerül kiadásra (gondolom én
),hogy mindenki időre el tudja készíteni a festését és ha valami nem tetszik akkor lehessen a dolgokon változtatni
-
-
Ted-Mosby
senior tag
(#5261) dugojancsi
köszönjük a videót feltettem a honlapra(#5264) KaraDani
várjuk az "elmaradt" videót(#5272) N€T0X|N
thx a munkát,biztos jobb lesz,mint amit én összeeszkábáltam(#5277) adyz.
eddig senkinek nem volt gond a regisztrációnál,de látom már sikerült(#5283) zodo
valószínű,hogy lassú lesz
de többször újra kell indítani a letöltést (legalábbis nálam) és akkor begyorsul
(jelenleg 60 kb/s-el jön)
-
Na most... olyan oldal, ahová fel lehet tölteni 500+ MB-os fájlokat anélkül, hogy fizetni kéne érte, nem sok van. Olyan oldal, ahonnan fizetés nélkül bármikor gyorsan lehet letölteni, az szintén elég kevés van.
A megaupload többnyire pont kielégíteni mindkét oldalt, de a múltkor amiatt is sírt mindenki. Most máshová töltöttem fel, majd meglátjuk milyen. A türelem egyébként nagy erény. -
adyz.
aktív tag
Mar tobbsazor regisztraltam, megsem jon az a rohadt megerosito email... Nezzetek mar utana please.
-
Kedves fórum- és versenytársaim!
Van szerencsém bejelenteni a hírt, miszerint elkészült a PH! WTCC TEAM
modifikáció új változata, melyről oly' sokat hallottatok már és ami a 2.0
verziószámot viseli!
A mod rengeteg javítást, változtatást, újdonságot tartalmaz, ennek megfelelően
a honlapunkon kapott egy saját topicot, ahol az esetleges bentmaradt hibákat jelezhetitek.Fontosabb információk a modról
Tartalmaz 14db versenygépet, mégpedig a következőket, kategóriákra bontva:
RWD, azaz hátsókerékhajtásos versenyautók
BMW 320si E90
Audi A4
Mercedes-Benz C200FWD, azaz elsőkerékhajtásos versenyautók
Alfa Romeo 156
Chevrolet Cruze
Chevrolet Lacetti
Ford Focus ST
Honda Accord
Lada 110s
Peugeot 308
Seat Leon TDi
Seat Leon TFSi
Vauxhall Vectra
Volvo C30Az összes autó egyedi modellt és hangokat kapott. Mindegyik 100%-osan működőképes (világítás, kamerák, hangok), többhöz is lecseréltem a modellt, hogy rendben legyen minden.
Minden géphez elérhető a modban 2-2db "gyári" azaz PHWTCC Team autó, amit bárki használhat, akinek nem lesz saját festése a bajnokira.
Az összes gép azonos fizikát használ, motor-váltó-felfüggesztés és tsai témakörben. Ez alól kivétel az FWD-k között: Seat Leon TDi, melynek a motorja és váltója diesel mivoltából adódóan természetesen nem lehet ugyanaz, mint a többinek.
Ugyanígy a RWD gépek tulajdonságai is mások valamelyest, alapul az E90-es aktuális BMW-t vettem. Viszont a motor és váltó ugyanaz ezekben is, mint a többinél.Ez a mod változat is önmagában működőképes, nem szükséges, sőt kifejezetten mellőzendő már meglévő telepítésre másolni!
Egyedi menüt kapot, amit nem titkoltan az NAGT-ből vettem át. Intro videó nincs, elsősorban a telepítő méret csökkentése miatt (illetve nem hiszem, hogy egynél többször bárki megnézi, de ha valaki készít egyedi intrót hozzá, azt betehetjük). Aktuálisan 1db háttérzenének való mp3 fájlt beleraktam, de abból úgyis azt tesztek bele, amit akartok.
A különböző előtelepített pluginek száma 0. FFB-ből több lehetőség is adódik, a map plugint sem használja talán mindenki, de fontosabb, hogy néha hülyeségeket csinál (de nagyon ritkán, így akinek kell, fel tudja külön tenni), így viszont egy olyan modot adok ki a kezeim közül, ami programfuttatási szempontból - remélhetőleg - hibamentes.
A modban egyetlen darab pálya van, a Hungaroring. Ez is csak azért, hogy önmagában működőképes legyen, na meg ez fixen szerepelni fog a bajnokságban. A többi pályát a korábban közzétett csomagokban találhatjátok. Azokat valószínűleg a többség már letöltötte. Ennek megfelelően csak rá kell másolni majd az új mod mappájára.
A telepítő jelszavas lesz. Az elérhetőséget és a kódot holnap, vasárnap, azaz 2011.03.27-én este, a bajnoki futam lezajlása után fogom megadni mindenkinek. Addig is jó ücsörgést azokon a bizonyos tűkön.
-
Fuh, megint kezdek leesni a listáról... ráadásul most kezdek stability nélkül játszani, kicsit kínlódós még... és még plusz ráadásul 7 napra ismét aktív az Aion accountom, úgyhogy sokat nem leszek mostanában.
-
Hotlaps-ból nem szedek ki minimálisan vágott köröket, csak a pofátlanokat.
-
zsomboor
tag
válasz
Satan_Claus #5267 üzenetére
Ha csak kicsi akkor sztem nem kell....de egy kicsi az enyémben is van, ugyhogy...Neuro majd megnézi...ha még elmegy akk. nem lesz kitörölve gondolom...
-
zsomboor
tag
válasz
dugojancsi #5261 üzenetére
Jo lett
.....köszi....bár én elég szerencsétlen voltam Brands Hatch-on...
Satan: bocs hogy így leléptem szo nélkül, csak jött egy exe hiba, és már menni készültem amugy is...
Viszont az idödet már ne javítsd....elég az a pár ezred közénk
-
00roli00
aktív tag
válasz
Jó lett nagyon. Volt itt is eksön rendesen.
-
KaraDani
addikt
válasz
Jó lett, Köszi! Holnap megcsinálom Nürburgot, és már el is tűnik így a lemaradás
-
YakQzA
tag
válasz
Kezdetnek nem rossz!
Remélem lesz folytatás is!
Köszi.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Nagyon jó lett, köszi!
És a lényeg tényleg ott van. -
dugojancsi
tag
Bátorkodtam önszorgalomból egy összefoglaló videót készíteni a Brands Hatch-i futamról. Nem lett egy profi cucc, de a lényeg ott van
-
JJános
addikt
Igyekezek jönni hétvégére, de nem biztos, hogy fogok tudni.
Eléggé nehéz helyzetbe kerültem. Remélem csak pár nap, és oldódnak a gondok.
Sajnálom, mert gyakorolni sincs időm. -
válasz
Oxy.kiraly #5256 üzenetére
Huh erről még nem hallottam, utánanézek mik a lehetőségeink. Köszi!
-
Oxy.kiraly
tag
Mivel újonc vagyok, nem tudom, hogy volt-e már szó az AKOvcr, ill. az AKOdat nevű progiról, amivel pillanatok alatt vissza lehet nézni ki mikor hol hagyta el a pályát. Anno az F1 ligában ezt használtam a tiszta körök ellenőrzésére. A lényeg az, hogy a replayt betöltöd az adott pályára, és mindent kimutat
-
Ted-Mosby
senior tag
még nem is történt semmi, de már elemeztek
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #5252 üzenetére
De ki fogja "jelenteni" a páros befutókat?
mivel a jelentt is viszgáljátok nem kell
-
dzsavermadar
senior tag
Értem az okfejtésed,a páros jelenti a páratlant.
De ki fogja "jelenteni" a páros befutókat?
És mi van ha verseny közben sokszor változik a sorrend?
Nem gond, majd jegyzetelünk."Óvás esetén jelezni kell:
- Az incidens résztvevőit
- Az incidens pontos időpontját (kör, perc, másodperc - replay alapján pontosan beazonosítható legyen)
- eset rövid magyarázatát saját szemszögből nézve" -
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5250 üzenetére
Jaja szavaz a fene. Én már most rászórok mindenkire, aki előttem végez, vagy 1 perc büntetést és minden le van rendezve
. Neked bambusz 2 perc büntetés már alapból, mert úgy is tudom, hogy be fogsz szólni
. Dugónak meg már amúgy is osztottam egy utolsó rajthelyet, szóval jobb ha fel is adja...meg te is
.
-
Igazából két eset van. Vagy megnézünk végig mindenkit, vagy nem nézünk meg senkit, csak óvásokra hagyatkozunk. Óvás esetén pedig megnézzük a vélt vétkest, de ugyanakkor a bejelentőt is. Elvégre, aki más(ok)ra mutogat, az előbb a saját háza portáján győződjön meg arról, hogy minden rendben van.
-
smisa
őstag
válasz
N€T0X|N #5245 üzenetére
ok értem :
9./a Levágások
Levágás fogalma: 4 kerékkel a pályán kívül a belső íven.
Büntetése: a pályán haladás során történt 3 darabonként 5mp időbüntetés (3-6-9-x) az adott futamon akkor is ha 1cm, akkor is ha fél méter, de csak ha a játék nem büntette
Durva levágás fogalma: pályán kívül egy autó - vagy több - szélességű (a VB feladata eldönteni, hogy megvan-e, ha már megkérdőjelezhető, akkor büntetni): darabjáért időbüntetés az adott futamon, ha a játék nem tette – 5mp időbüntetés.erre gondolsz mester
Én ezért javasolnám itt a végig nézést de VB döntésa a dolog
-
dzsavermadar
senior tag
Ha úgy látod, hogy az történt, amit itt leírtál, és megelőztek, akkor nyugodtan óvjál a szabályok szerint.
A VB ki fogja vizsgálni, és állást foglal.
Nyilván a te köreidet is vizsgálni kell majd, amelyekről az óvás szól, mert hátha te is vágtál, és akkor azért ért utol, mert gyorsabb, vagy mert kicsúsztál, stb.
Vagy mindenki megkapja az érte járó levonást és kész.
A szabályzat világosan megmutatja az utat.
És vigyázz a vágásokkal, mert tilos, még baleset nélkül is.
Esetleg téged is bejelenthet más. -
Azért (is) van a szabályzat, hogy aki nincs tisztában a dolgokkal, az megtalálja a kérdéseire a választ.
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #5243 üzenetére
Én kérdeztem Neuro-t Ő azt mondta fogjátok.
Ez csak azért se mind1 mert ha vlaki beér majd elmegy melleted és kiderül hogy csak azért ért be mert az elöző 4 körben keresztül vágta a sikánt akkor mit csinálsz? VB nem nézzi mivel balesetett nem okozot viszont jogosulatlan előnyre tett szert.
Most akkor mivan vághatok minden kanyart csak ne okozak balesetett? (sarkítva)
-
dzsavermadar
senior tag
Kedves tőled, hogy féltesz minket, de ne aggódj, majd csak megleszünk valahogy.
"A VB-nek nem kötelessége automatikusan végignéznie a futamokat, szabálytalanságok után kutatva. Egyedül a játékosok időmérő körét kell mindig megvizsgálni. Az esetleges egyéb szabálytalanságokat a versenyzőknek kell jelezniük a nyilvános fórumban."
-
smisa
őstag
hát én előre félek il. féltem a VB-t a futamtól és lehet, hogy most kellene felemlegetni hány vágásért a versenyen mi jár ha másnem csak figyelmeztetés céljából a mert mint tapasztalható elég sokkan vágunk ha nem is direkt és ne utána legyen a vita.Az sem mindegy hogy vlaki ugymond kis fékkel átvág vagy lelassúl a jó tempora és úgy vág...szvsz
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5240 üzenetére
Ja mint az űrhajó.
Viszont látom szép időt mentél, big GR.
Lesz itt puskapor vasárnap. -
00roli00
aktív tag
Bocs Dzsav a tegnapiért, eljátszottam a feliratodat.
De legalább kitartott a lendületed végig.
Amúgy tényleg elbambultam rajta.
-
Ventur@
senior tag
Na azt nem próbáltam rá, de majd megnézem milyen. Meg van egy régi tesztfutamos Zolder setup-om, majd csiszolgatom azt...na meg várom zsomboor segítségét majd
.
Ui: Hoppááá még mielőtt "valaki"* rámpirítana elírtam:
nürnburgringihelyett nürburgringi. Na még időben javítottam.
* igen bambuszrügy rád céloztam ezzel
.
-
smisa
őstag
Ha ezt tudom akkor Nürbben jobb lettem volna mert ide anno elég jó setup lett igaz lehet az most már kevés. Remélem Dani itt megint megtudlak szorongatni
most majd türelmesebb leszek
-
Ventur@
senior tag
(#5225) 00roli00 Megfontolandó az ötleted. Lehet hétvégére beszerzek valami jóféle páleszt, aztán vagy segíteni fog, vagy nem
.
(#5226) dugojancsi Jól van látom nem nyugszol...szóval most szépen ki is osztok neked egy utolsó rajthelyes büntetést. Kész nincs vita
.
(#5229) zsomboor: Muchas gracias, ha tudsz segíteni. Rám férne, ha már akarunk egy jót harcolni egymással
. Múltkori futamon elmaradt, pedig isten lássa lelkem, hogy nagyon rá voltam készülve
.
(#5230) Satan_Claus: Ezzel nálam konkrétan az a baj, hogy a nürnburgringi setup-om is egy rakás sz*r volt
. De eskü kipróbálom. Veszíteni valóm nincs
.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #5230 üzenetére
Én megpróbálom az oserslébeni setupot, mert ott voltam nagyon jó.
-
Satan_Claus
őstag
Ha valaki gondban lenne a setuppal erre a palyara, szerintem a Nurburgringi egy az egyben jo ide.
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5224 üzenetére
De mondom....
De pénteken/szombaton este majd küldök setupot...meg felvezetlek pár körre ha gondolod...
dugo:GRAT!...de nem hiszem én azt hogy neked ez a vége...mindig vagy 1,5 másodperccel elöttem vagy...igaz ez az egyik kedvenc pályám,így lehet kevesebb lesz,de még én vasárnapig simán kinézem belöled a 40-es idöt...én meg már max 1-2 tizedet tudnék összekaparni...de az is már elég nehéz lenne....
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5226 üzenetére
Grat, szép! De meglepődnék, ha ez lenne a vége részedről
-
Ventur@
senior tag
(#5209) zsomboor:Nem mondod, hogy ezt bill.-el mented
? Mi a jó isten van már na
. Én meg szinte semmit nem gyorsulok
.
Dani te is elmész már a jó fenébe a 40-es időddel. Lassíts bamme, vagy VB átkom lesújt rád, meglásd komám
.
Valaki segíthetne egy kicsit, hogy az isten áldjon meg titeket
.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #5213 üzenetére
Ohh.
Más:
Kicsit fent voltam a szerón, hogy teszteljem az új track listát nem okozott-e valami problémát.
Nem vitatom senki idejétmert az időmérőn úgy is kiderül majd, de a későbbi esetleges csalódás okán linkelném a mi régebbi hibáinkat amit KaraDani-val vétettünk.
Sokszor nem is látszik mennyi múlik, de tanuljatok a mi hibáinkból ez egy nehéz pálya ilyen téren.Tényleg csak jó szándékból tettem szóvá, mert nekem aztán édes mindegy ki mennyit megy!
Peace!Ha tévednék és tényleg ilyen jó időket sikerült összehozni akkor már most elnézést kérek!
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #5172 üzenetére
és Neuro.
Igazatok van erről a 2x10 kör futamtáv tényéről el is feledkeztem. Visszaszívtam.
Gumifelvetésem törölve.Viszont nem tudom hogy csak a leírás más és más vagy valóban van valami különbség a mostani módban használt gumi típusaink közt még akkor is ha elvileg mindenki lággyal megy.
BMW:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesChevrolet Cruze:
Advan/
Yokohama tiresChevrolet Lacetti:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesHonda Accord:
2006 tires/Tires used in the WTCC 2006Seat Leon:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2007, they offer slighty improved grip over the 2006 onesVauxhall Vectra:
2010 Dunlop tires/
Dunlop tires used in the BWTC 2007 Slighty improved grip overNekem ebből az jön le kötözködés és miegymás nélkül hogy ezt is javítandó feladatok sorába kellene venni a következő mód készítésekor ha megoldható mert úgy vélem akkor lenne egységes(ebb).
Szerk: Ha még nem történt volna meg.
-
zsomboor
tag
válasz
zsomboor #5208 üzenetére
Bazzzzz....bill.-el 2. VAGYOK YEEEEEAAAAAAHHHHHHHHH
pedig már kezdtem azt hinni hogy nagyon nem megy már bill.-el...de ez most qva nagy önbizalmat adott....
Na m4d/ Yak.....fel van adva a lecke....
2 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 116 1:42,401 1:42,401 21-márc.-2011 2:46 DU
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5184 üzenetére
Most szinte garantálni tudom hogy itt jó leszek
....egyik kedvenc pályám...jól is megyek rajta...
És mostmár 5. vagyok a hotlapson....illetve még mert majd mindjárt azon kapom magam hogy már csak 10.
5 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 113 1:43,546 1:43,546 21-márc.-2011 2:39 DU
-
JJános
addikt
-
Ted-Mosby
senior tag
én szorítottalak ki ????
hol???láttam a tükörben,hogy jobbról jössz,ha megnézed a replayt sokkal előbb fékeztem, mint a többiek, mert már láttam,hogy mi következik
elengedtelek,hogy menjél,hely volt bőven,össze sem értünk ha jól emlékszemazt mondod, hogy vállalod a büntetést erre mi történik engem is beleveszel, pedig semmi közöm az egészhez,mivel előbb fékeztem az első kanyar után már jóval előttem voltatok az ütközés pillanatában, így fel tudtam készülni a kikerülésre,szerencsére találtam helyet
előttem történt az egész,nincs mit rajta fényezni ez teljes egészében a Te hibád volt
-
Ted teljesen szabályosan de kiszorított.
Na ezért kapod a kemény beszédet. Mert ilyeneket írsz. Komolyan... ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, legalább gondolt át, mit írsz le. A megfogalmazás Mityu részéről meg lehet akármilyen, de a kész tényeken nem változtat. Kitorpedóztad, ott van a replayben. Ennyi és nem több. A többi sallang, felesleges pörögni rajta.
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #5196 üzenetére
Nagyon kemény vagy.
Mityu: "Óvást szeretnék benyújtani... bár az nem hozza vissza az elveszett pontjaim....
1 kör 3:26 perc a rajt utáni első kanyar, JJ kamikáze módjára beszált a tömegbe és kiütött.
Felesleges időt pazarolni a hét közbeni gyakorlással ha valaki nem tudja magát visszafogni az első kanyart illetően.
Az időmérővel kapcsolatban meg megjegyezném annak aki nem tudja, hogy a minimap arra is jó hogy kijövetelkor nézzük, hogy jön e valaki, és még a box utcában lassítva elkerüljük az elé kihajtást....... és most megyek lenyugodni..........."Ami nem tetszik az az, hogy kamikaze. A kamikaze tudatosan száll bele az ellenségbe.
Én véletlenül az ellenfélbe.
És nem a tömegbe.Időmérőn senkit sem akadályoztam. Visszanéztem.
Nem sajnáltatom magam. De az ilyen beszédekhez igenis nincs joga, mert úgy akar beállítani, hogy én tudatosan csináltam, és hiába gyakoroltam annyit, nem ért semmit?Ted teljesen szabályosan de kiszorított. Szorult helyzetben még kifelé húzódtam, hogy ne érjek neki, és időben kezdtem fékezni, de a rázókő és a gyep megcsúsztattak.
A hibát én követtem el, és vállaltam. De a többi kemény beszédeket nem vállalom.
-
YakQzA
tag
Mi a fenét csináltok Ti, hogy már most 40es időket mentek?
Az előbb offline megpróbáltam és biza 46-47es idők jöttek. Megnéztem a pb-m az is csak 45ös idő. 1-2 mp-t biztos faragok még majd, de akkor is.... ez most szíven ütött!
Támogatom a Tisztelt VB ötletét!
Csak tolatva, behúzott kézifékkel, este lámpa nélkül, fakeréken a sóderágyban mehessenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest