Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
00roli00 #4799 üzenetére
VB tag, most mit vártál.
Dzsaver csak viccelek, tudod. Gr.
Szerk:
Amúgy hihetetlen hogy nem is gyakoroltam (Neuro a szemtanúja) és mégis 2mp javultam, kb. 20 perc alatt.
Na ehhez mit szóltok, persze ez még nudli mert csak a 2:15 alá idő.
Viszont ha hiszitek ha nem egy még a GT 3-hoz (közel 10 éves PS játék) kinyomtatott beállítási kalauzt olvastam és állítgattam a verdán. Érdekes.
Mire nem jó egy lomtalanítás. -
00roli00
aktív tag
Dzsav:Mi ez a csítes idő? Kezdtek mindannyian gyanúúúsak lennil.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #4777 üzenetére
Nem muszáj, csak a lehetőség adott, akkor kapsz egy veh filet Andy kocsijával és kész. Aki akar festést jelezze csinálja, aki nem az is jelezze, és csak egy veh filet kap.
Azt meg én nem tudtam biztosan, hogy a bömösben van-e valami saját szellemi termék Ted-től, vagy tök gyári, azért kérdeztem.Satan: grat
JJ: sima kék, vagy a matricázás maradjon? Felnit nem csinálok, meg üveget, csak egy alapszínt az autóra, a jobb megkülönböztetés végett, ha valaki kéri. Annyira azért nem komoly, hogy mindent pingáljak
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4779 üzenetére
-
KaraDani
addikt
válasz
Dragbajnok #4772 üzenetére
Na Szuper
Azért azzal számolj, hogy csúnyán unatkozni fogsz elől a nem fordított rajtoknál
A kezdést amúgy meg nem eszik ilyen forrón, csak két bömbi van a modunkban, szóval csinálni kell egy kis patchet.
Ehhez kérnék engedélyt Tedtől, hogy felhasználhassam a modban levő bömöst.
Aki meg akar saját festést, az pingáljon valamit gyorsan, jó lenne, ha nem mindenki Andy Bmw-ével nyomulna, kivéve Rolit. Ha valaki nem akar ezzel szórakozni, mondjon egy színt, és pingálok neki egy egyszínűt, csak hogy különbözzenek azért az autók. -
JJános
addikt
válasz
Dragbajnok #4772 üzenetére
Előre is köszönöm! Akkor délután a Daninál bömös party!
Aki hajlandóságot mutat egy segghajtású ótó felé, tessék gyülekezni.
Itt hagyjatok üzit Dani, hogy mikortól mehet. -
KaraDani
addikt
válasz
00roli00 #4762 üzenetére
Nem hoztam, bár ehhez kellett, hogy Satan hibázzon mindkét versenyen. Csodát nem tettünk, 13.4 valami lett mindkettőnk legjobb köre asszem. (Bár mintha ő verseny közben futott volna egy 13.2-t) Viszont ezzel csatázni nem semmi munka, egyszer megelőzött úgy, hogy a célegyenes végén kezdődött a manőver, és jó pár kanyart autóztunk egymás mellett. Hát figyelni az ívekre, a másikra, meg a még arra is, hogy a gázpedál alatt a tojás ne törjön össze
nem kis munka
Amúgy azon gondolkoztunk kéne csinálni néha, csak bömbis funraceket, ahhoz lenne kedved? Zsombor is biztos jönne ha ráér, Satan, én az már 4, még kéne pár ember. Dragbajnok? Még valaki esetleg? -
Ventur@
senior tag
smisa: Csak 1 futamról maradnál le, mert a múltkori technikai hiba miatt elmaradt* nürburgringi futam lesz megtartva - jelen szavazatállás mellett - szombaton
. Be is b*szna, hogy 2 futam "egymás után"
.
*([lelki_terror]egyébként, meg szerintem Neuro nem jól konfigolta be magának a csítet és jobbnak látta lelőni a szerót, nehogy beégjen a futamon
.[/lelki_terror])
Neuro: Grat az időhöz
... ezt is szépen összecsítelted
.
-
smisa
őstag
Sziasztok nem tudom mi lett a vége a szavazásnak (kicsit sok a meló
) de mint jeleztem nem leszek hétvégén (szombat 2-3 ig még talán jó vagy kedd este) és nem szeretnék emiatt 2 futamról is lemradni kérlek ezt azért vegyétek figyelembe a döntésnél. Köszönöm
-
2:12,241 Na kezdem végre utolérni magam. Igaz, ez még nem hotlaps-os saját pb, de ha nem számítjuk az aktuálisat, akkor igen, mert most nem volt szélárnyék.
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #4756 üzenetére
Ok elindítottam a szervert nyomjunk egyet, most enyém Roli autója
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #4754 üzenetére
Hagyni kellett volna, lehet bealázott volna minket
Amúgy kár, hogy elszórtad a kocsit a versenyen, jó lett volna pedig a bömbi csata.
-
Satan_Claus
őstag
Bocs, hogy eltuntem, kislanyom kiturt a gep elol
-
Arra szinte biztos, hogy nem jó, mert arra korábban se volt az. Viszont ha azt a stabilitást hozza, amit eddig, akkor már jók vagyunk.
Aztán majd visszaveszek a csítből, na egye-fene.
Azon kívül csak a váltás kábelnetre oldaná meg a problémát, csak kérdéses, hogy 11 hónap hűséggel ez hogyan oldható meg... de mondta a csávó, hogy ha szar lesz továbbra is, akkor előkeríti a góréját, aztán megoldjuk valahogy, hogy jó is legyen. -
válasz
dzsavermadar #4747 üzenetére
Lényeg, hogy legyen valami forgalom kifelé. Ha csak belépsz, azzal nem nagyon húzod a sávszélt.
Mindenesetre én is gyilkolom most a netet, de jellemzően lefelé... (én meg hiába lépek a szeróra, én nem neten keresztül kapcsolódok hozzá) -
Hát-hát... egyelőre kaptam egy új modemet, de állítólag nem bírja hosszú távon a vonal a 15megát, amit kaptam januárban (val'szeg ezért dobálta el magát maximális feltöltés mellett, vagyis amikor felnyomtam pl. a replayeket).
Meglátjuk ez a modem mit tud kezdeni azzal, ha határértékes adatokkal kell dolgoznia. Le kéne tesztelni, ha tudtok jönni.00roli00: Azért nincs külön pengetés, ha esetleg user error (bebaszna, ha informatikusként az lenne...
). A havidíjat nem dísznek fizeti az ügyfél, a support is benne van.
-
No mingy'á jön ki egy T-s pofa. Meglátjuk mit tud babrálni, hogy yóó is legyen.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
KaraDani
addikt
80pont98pont104pont13
pw:almaElméletileg jónak kell lennie, mert Zsombor volt fent vasárnap és azóta nem töröltem ki a port nyitásokat.
-
Ted-Mosby
senior tag
látjátok ezért nem tudjuk megszervezni egy másik szerveren a futamot
nem mindenki találja meg,az meg nem igazán fair, hogy valakit emiatt hagyunk kigyakorolni persze lehet,már aki be tud lépni
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB KÖZLEMÉNYE !!!!
Kiírtam szavazást a Nurburgring-i futam időpontjával kapcsolatban. (jobb szélén a közepe felé)
HATÁRIDŐ 2011.03.12. 12:00
u.i.: reméljük 21-nél több szavazat nem lesz
-
JJános
addikt
IP címet esetleg nem tudnál adni? Nem találom.
-
adyz.
aktív tag
a nev adyz_ideiglenes
a jelszo pedig 4 darab 0. -
KaraDani
addikt
-
Ventur@
senior tag
Tegnap este kicsit belenéztem az online részre és olyan szinten gáz volt. hogy még a Matchmaker sem ment. Na akkor íme az én elméletem:
Neuronak elment megint a nete és nincs szerónk, nem tudunk gurulni. Matcmaker elszállt és így szintén nincsen semmilyen szerver. Neuro az utóbbi időkben egyre gyorsabb volt Nürnburgringen.
Következmény: Se a Té se a a Matchmaker nem bírta Neuro tempóját, így hát közös megegyezéssel lelőtték az egész online lehetőséget. *®
*az elmélet bejegyzett és csak a szerző/kitaláló engedélyével közölhető vagy felhasználható.
Köszönöm a figyelmet és most megyek bruttóhazaiösszterméket növelni kicsit még
.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4700 üzenetére
Nem bírja azt a temérdek csítet.
Csak viccelek!
Sajnálom hogy szívat a TAmatőrök. Tavaly egy nap szabit csesztem el miattuk hogy bekössék végre a tripla csomagjukat, hossza telefonos egyeztetés után.
Erre a kiérkező szerelő közli velem hogy nincs is a T-nek egyetlen kábele sem a 27 lépcsőházas háztömbben. Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- YouTube
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest