Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani #4214 üzenetére
nem tartok még azoknál sajna, de a helyedben kipróbálnám az elsőkerekes moddokat,
pl. Octavia Cup, ..vagy akár még az S2000-s Peugeot-t is...nem mindegyik jó...de szinte mindegyik jobb mint a játék alap FFB-je.
Első kerekesnél is más...nekem az alap Leo's FFb is jó volt amikor a WTCC Opel-t néztem..de őszintén megmondva, unalmas-nak tartom az FWD-ket, egy jól megírt mod...mint mondjuk az Octavia az bizonyos pályákon jó tud lenni...sőt az alap rFactor FWD-k is, de ahhoz igazán jó pálya kell, mint mondjuk Knockhill, vagy Knutstorp, ezek minden autóval vigyorgós pályák. De igazán én AWD vagy RWD párti vagyok, másképp kell menni velük mint az előlhajtásos autókkal, és az pont nekem való
Szal bármit ajánlok, ami nem az alap FFB..legyen az a Leo vagy a Real Feel FFB, mind jobb mint az alap....sőt ha én ligát indítanék (de nem) akkor a Grinding Tranny Mod-dal és H váltózva indítanám ..mondjuk a Historix moddal
...mert az igazi élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest