- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két mai replay feltöltve.
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #4895 üzenetére
Aztán nem agyonverni a mezőnyt, mer balhé lesz.
-
válasz
Oxy.kiraly #4895 üzenetére
Hát... mivel Ted jelenleg "házon kívül" van meghatározatlan ideig, a szeróhozzáférést pedig én adom, ezért leginkább nálam.
Legjobb, ha elsőnek regisztrálsz ITT. Ez a saját honlapunk aktuálisan. Elsősorban a szabályzat miatt érdekes most, de sok infót találhatsz még, ami esetleg érdekes lehet. -
Oxy.kiraly
tag
Tisztelt Fórumlakok!
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e jelentkezni új ligatagnak, ha igen hol, hogyan stb....
Köszi -
Ted-Mosby
senior tag
Tisztelt Versenyző társak!
Határozatlan időre, családi és más jellegű problémák miatt a bajnokság lebonyolítását és további szervezését átadtam a VB tagjainak.
Megindokolni részletesebben nem áll módomban , sajnálom.
Köszönettel
T.Mosby
-
Igen, igazad van, ezt sokat kell gyakorolni. Ezért lenne jó, ha hétközben is versenyeznénk minél többet. Anélkül egyébként nincs is túl sok értelme a bajnokságnak... így ráadásul túl nagy a tét, mert ha valakinek elrontják a versenyét vagy hibázik, akkor aztán várhat megint egy hetet egy normális versenyre. És ki tudja akkor mi fog történni...
-
A 2.0 mod pályáiról mindannyian fogunk dönteni. Közzéteszem, hogy mely pályák kerülhetnek be a modba. A jövő héten fel fogom tölteni valahová mindet, egy csomagban. Mindekit kérek arra, hogy nézegesse, tesztelje őket, de lehetőleg ne a mostani modra másoljátok rá, hanem egy külön telepítésre. A következő modunkba 11 pálya fog bekerülni. 1 fix, a Hungaroring. A többi 10-et szavazással fogjuk eldönteni. Mindenki privátban ír nekem egy 10-es listát, hogy ezek közül mely pályákon szeretne majd versenyezni a bajnokságban. Én a kapott listákat összesítem, és a 10 legtöbb szavazatot kapott pálya fog bekerülni a modba a Hungaroring mellé.
No, íme a lista:A1 Ring
Adria GP
Anderstorp GP
Bugatti Le Mans GP
Croft '07 BTCC
Detroit GP
Donington Park GP
Elkhart Lake '08 (Road America)
Estoril GP
Eurospeedway GP
Falkenberg '08 STCC
Hockenheim
Imola GP
Istanbul GP
Jarama GP
Karlskoga '08 STCC
Laguna Seca GP
Magny Cours GP
Mantorp Park '08 STCC
Mid-Ohio Sportscar Course
Milan - Circuito di Milano
Monaco GP
Mondello Park International
Mugello GP
Norisring
Okutama Grand Circuit
Oulton Park International
Ring Knutstorp '08 STCC
Rockingham UK BTCC
San Francisco GP
Silverstone GP
Snetterton '05 BTCC
Sturup Raceway '08 STCC
Thruxton BTCC
Valer Banen '08 STCC
Zandvoort '07+ az aktuális mod pályái, kivéve Macau és Curitiba (pályahibák miatt)
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #4882 üzenetére
Mindez igaz, csak az én véleményem az, hogy a támadásra-védekezésre itt szabályosan kevesen képesek. Jó van pár profi, de az egyik kezemen meg tudlak számolni benneteket.
Én igyekeztem Zodót támadni, és szorongatni, de nem akartam vele "bulizni", mert annyit nem ér meg. Szerettem volna pontot, pontokat szerezni, mert az öröm é bódottá.
Kidughattam volna az orromat, és idegesíthettem volna, de nem tettem, és közben még meg kellett oldani pár dolgot.
Szerintem még sok verseny kell ahhoz, hogy profiként tudjunk támadni, és védekezni.
Viszont nekünk így is finom volt. Akkor is, ha nem tudom legyőzni, mert szinte az egész versenyen üldöztem őt.Sajnos amatőrként több támadót, és védekezőt látni, akik nem vigyáznak a másikra.
-
Na ez a különbség versenyző és versenyző között. Én biztos, hogy soha senkit nem fogok elengedni csak úgy, mert a versenyzés nem erről szól.
Aki gyorsabb, az küzdjön is meg azért a helyért, bizonyítson, mert a nagy francokat fogom csak úgy átadni az utat.
Ezért nevezzük "támadásnak" és "védekezésnek" azt, ami a pályán folyik két versenyző között. Az elöl levőnek védenie kell azt a helyet akkor is, ha a mögötte lévő jobban tudna menni.
Egyedül bárki tud gyors lenni, de ha a másikra is figyelni kell (mind az elöl, mind a hátul lévőnek), akkor már bonyolódik a helyzet mindkét fronton. Játék az idegekkel is, de pont ez adja az egész lényegét. Nem csak papíron dől el a végkimenetel...
Ha már papír... Ez olyan, mint a matek. A feladatot meg kell oldani, vagy legalább megpróbálni. Nem csak beadni félkészen, hogy "jó nekem a kettes is".
Ha mind úgy mennénk, hogy aki gyorsabb, az elengedi a másikat és kész, akkor végig se kéne menni a pályán. Írhatnánk a hotlaps körök szerint a végeredményt. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4880 üzenetére
Szerintem érdemes dolgozni. Én ma is toltam 100 kört.
1.40.000 a PB, de értem a problémádat.Aki előz, azt annak úgy kell csinálni, hogy a másik versenyét ne tegye tönkre.
Ha gyorsabb, akkor érjen mellé az egyenesben, és gyorsulással hagyja le.Az előző versenyen épp Julezkot ez miatt jelentettem fel.
Mert ha nem lök fel egy hellyel előrébb végzek.Az esti hétórás ötköröst meg kérném, hogy megtartsuk, ha csak egyet is, mert tapasztalatszerzés céljából szükség van rá.
És ha valaki kilök valakit az járjon pontlevonással is, ezt javaslom a következő bajnoki futamokra, hogy legyen elrettentő hatása.
Vannak itt normális emberek, de a fejekben még nincs rend. Tegnap Zodo írta, hogy inkább elengedett, mert figyelt, és tudta gyorsabb vagyok.
Úgy gondolta, hogy nem kockáztat esetleges koccot, és ezzel versenyből való kiesést, és inkább elengedett.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
zsomboor #4876 üzenetére
Visszaestem, mert ütköztem Claussal, és utána egy darabig a sérülésemet mértem fel, meg nyalogattam a sebeimet, úgyhogy mire a visszafordítóhoz értem elkéstem a fékezéssel, és kigyalogoltam ibolyázni. Aztán besétáltam a boxba, és kiléptem.
És elgondolkodok azon, hogy a továbbiakban hogyan álljak hozzá a versenyzéshez. Érdemes-e dolgozni, és a szerencsére bízni az eredményt (utóbbi két verseny), vagy kevesebb munkával autókázni akárhogy, az eredménnyel nem törődve. -
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #4872 üzenetére
Veled am. mi történt? Ostromoltál egy ideig, azután elkezdtél visszaesni ,utánna csak a boxban láttalak, pedig satan-t neked kellett volna távol tartani tölem....
(pedig már gondolkodtam h hagylak menni, 1000x gyorsabb vagy, meg kell elözni a rizskazánokat a manufacturer bajnokságban....
)
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4873 üzenetére
"Az első felével egyetértek, de a másodikkal nem, lásd. VB topic."
Tudom semmi közöm hozzá, de jó döntés.
Egyértelmű ki okozta a rajtbalesetet.Ezért részben érthető a felháborodás, mert talán jobb verseny lehetett volna elől ha nem így alakul. Igaz ez bárkivel előfordulhat és nem vonzza magával az agyrém közlekedést, viselkedést a pályán.
pl. az egyik koc utáni kicsúszást követő pályára visszatérést (tolatást) illetően ami két akkor érkező autót is (részben) érintett, de akár nagyobb baj is lehetett volna belőle.Peace.
-
válasz
dzsavermadar #4872 üzenetére
Ne haragudj Claus, de ez itt nem helyénvaló megfogalmazás.
Arról nem beszélve, hogy szvsz a rajtbalesetet te okoztad.
Az első felével egyetértek, de a másodikkal nem, lásd. VB topic.
Végignéztem a replayt, és amit utána műveltél a pályán az egész futam során, az csak hellyel-közzel nevezhető korrekt versenyzésnek.
Egyetértek. Srácok, ha valakit kilöknek, az nem indok, de egyáltalán semmilyen indokkal ne menjen valaki idegbeteg módon a versenyen, amivel gyakorlatilag mindenki veszélyeztet, aki a környezetébe kerül! Helyezést nem kierőszakolni kell, hanem kiérdemelni, két külön dolog!
És ehhez semmi köze a rajtbalesetnek. Ha kilöktek, így jártál, tényleg sajnálatos, de azon nem így kell változtatni!
Szebb versenyzéssel is lehet jó eredményt elérni, pl. Claus sem csúszott volna ki még 1x, ha nem a vágással törődik, hogy Zsombit megelőzze, hanem az aszfalton haladással. Bocs. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Satan_Claus #4861 üzenetére
"MI a jo b**** pi***ert nem lehet gyakorolni azt a k**** rajtot
Ha meg nem tudsz rajtolni, fekezz elobb B+"
Ne haragudj Claus, de ez itt nem helyénvaló megfogalmazás.
Arról nem beszélve, hogy szvsz a rajtbalesetet te okoztad.
Végignéztem a replayt, és amit utána műveltél a pályán az egész futam során, az csak hellyel-közzel nevezhető korrekt versenyzésnek.
Mintha az életed függött volna rajta.
Az hogy "idegbeteg" lettél, az nem mentség, és miatta másokat szívatni, és szidni, nem szép dolog.
Itt köszönöm meg neked, hogy a veled való találkozásom (közvetve ugyan),
elég jó eredményt hozott nekem.Legközelebb remélem jobb lesz. Semmi gond, hiszen ez csak egy játék.
-
Ted-Mosby
senior tag
a PONTTÁBLÁZAT frissítve
az IDŐMÉRŐ és a FUTAM eredményei felkerültek az új honlapra -
KaraDani
addikt
válasz
Sajnálom, hogy így jártál, jól megszívtad
-
JJános
addikt
válasz
Én egy nagyon nehéz versenyen vagyok túl. JÓVÓT! Gr all!
Pont veled taliztam az első kanyarban, és mindjárt utolsó lettem. Aztán araszoltam felfelé a lejtőn.
M4dm3n-el csatáztam, aztán YAQ is kergetett.
Zodoval volt jó csatám. Lehet a végére elfogyott a gumija, mert lelassult.Az én gumim a végéig bírta. Spóroltam.
-
Nürburgring futam feltöltve.
Szerót lelőttem. Holnap indul Brands Hatch!
-
zsomboor
tag
válasz
Mi vót már megint?
Amikor kicsúsztál mögülem, az tiszta volt? Mert nem tudom, csak azt láttam hogy kicsúszol jó közelről......
Akkor ok.......kár hogy a rajtnál mindig van valami zűr........(mondjuk ez nekem most jól jött
, de akkor is....)
-
Satan_Claus
őstag
MI a jo b**** pi***ert nem lehet gyakorolni azt a k**** rajtot
Ha meg nem tudsz rajtolni, fekezz elobb B+
-
Lista Nürburgring időmérővel frissítve (szeró indítva).
-
adyz.
aktív tag
a mai nap nekem kimarad, semmi kedvem nincs szenvedni "késő" estig, úgyhogy nektek jó gurulást nekem meg jó pihenést
-
Ted-Mosby
senior tag
nagyjából egy-két dolgot visszaállítottam a régi honlapra is
most dolgom van ,később még kiegészítem és javítomsajnálom, az új honlappal kapcsolatos dolgokat
elnézést
-
Ted-Mosby
senior tag
úgy néz ki most egyenlőre visszatért az oldal,nem nálam volt a hiba
-
válasz
KaraDani #4848 üzenetére
Nem azt írtam, hogy hsz gyűjtés a cél, hanem azt, hogy szeretnék egyéni avatart majd én is, ezért inkább itt fórumoznék, itt van az idióta blogom is meg satöbbi.
.
Magyarul ez nem jelenti azt, hogy ezért napi 200 értelmetlen marhaságot írok a fórumba. Mint, ahogy nem is teszem meg. -
KaraDani
addikt
Tesómnak még nincs diszkrét kari az új gépében, az integrált egy 4290. Szinte minden elfut rajta, az újabb, nagypbb gépigényű játékok is csak egy 22" es wide monitoron élvezhetetlenül alacsony felbontásban, és alacsony graffal. De egy kicsit régebbieket minden gond nélkül megesz.
Amúgy azzal egyet értek, hogy nem vagyunk annyian, hogy értelme lenne külön fórumot használni, ebben az egy topicban is bőven átlátható minden.
Neuro: leírod nyíltan, hogy hszgyűjtés a cél, hát ejnye-ejnye lesz itt ne mulass, amikor majd az avart kéred
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4845 üzenetére
Választhatsz egy új avatart az alapértelmezettek közül.
Szerk:
Játszik valaki "mai kor" integrált vga kari egyikével?
pl. HD4200,stb.Ezekkel már simán mennie kell ha az ajánlott Geforce 7900 GT or Radeon X1900 GT, 256 MB video RAM csak gondoltam megkérdem.
Ted-Mosby
Reméljük, mihamarabb megoldják.
-
zodo
nagyúr
Viszont jó lenne ha használnátok a "Szerkesztés" gombot, mert így igencsak hsz. gyűjtés szagú a dolog és Moderátori figyelmeztetéssel később lesz meg az áhított arckép.
Az előző weboldal miért nem volt jó?
Nem lehetett fórumozni? Itt a Ph ami tökéletes a célra.Remélem Ted munkája nem veszett örökre a bitmezőkön.
-
De bevágom. Mert nekem azt is lehet.
Ezért most ki is szedtem az összes 10perces időt a Hotlapsból. Jól kiszúrtam velük. Háháháááá...
Ted a főember, de durcibevágásért nem kérek engedélyt.
phbbb egy átláthatatlan shit szvsz. Annál még én is csinálok jobbat fél óra alatt.
-
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #4833 üzenetére
én is láttam,nem tudom mi lehet a baj,tegnap éjjel még jó volt
-
dzsavermadar
senior tag
Valamiért nem tölti be a honlap oldalát.
Másik ucoz bejön rendben.
-
Eléggé meg van dögölve most a honlap, esélytelen, hogy állítsak a Hotlaps futósorán, mert nem látom az eredményt.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
PH WTCC BAJNOKSÁG----- 5. futam----- 2011.03.12.Nurburgring
Szabadedzés: 18:30Időmérő: 18:55
Warm Up: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
jelszó privát üzenetben
-
JJános
addikt
Valaki segítsen. Mit kell tennem, hogy a map plugin ami alapból van, hogy lemásszon a vinyómról, és hogy tudjam felrakni az újabbat?
Vagy felülírja?Valaki pls.
-
00roli00
aktív tag
Normálisak ezek ennyi hülye olvashatatlan biztonsági szarral
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4818 üzenetére
Mostantól már mumus vagy. De jól csítelsz.
Köszi a setupot! -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4820 üzenetére
Hú mit szenvedtem a honlap biztonsági kódjaival. Huszat is elrontottam, mert nem láttam.
Aztán lejárt az idő. Egy órát azzal töltöttem, hogy reggeljek.Má most utálom az új honlapot.
-
Satan_Claus
őstag
Megvagy, Dani
-
JJános
addikt
Két kérdés: 1. Szervezi valaki a bömös csapatást?
2. VB-k el van döntve mely napon futjuk a futamot?Thx!
-
Ted-Mosby
senior tag
Jó lenne,ha mindenki áttérne a AZ ÚJ HONLAPRA és akkor nem kellene ennyi helyre figyelni.
Ugyanazok a lehetőségek adottak,mint itt a fórumban.
thx
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #4809 üzenetére
Áááccsiii!!!
Én is VB tag vagyok, akkor én is levághatok kanyarokat
? Szólhattatok volna hamarabb is, mert akkor így megyek minden futamon
.
(#4804) Ted-Mosby:
Már regeltem is
.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4809 üzenetére
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Satan_Claus
őstag
2:13.192-nel jarok a bomossel, Drag setupja sajna nem jo nekem. Na majd jovore.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest