- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Roli
ezt húzd le:
-Leo FFB
a két fájl mehet a plugins könyvtárba.
aztán ezt húzd le:
Leo FFB tuner
ezt mondjuk az rFactor könyvtárába...vagy ez is mehet a plugins-ba.
elindítod..Itt (szvsz) válaszd ki a DRM Porsche (vagy a Bmw is jó), dupla katt rajta, aztán aktiváld...ki fogja írni hogy betölti a Leo ffb-be, és akor onnan indítsd el a játékot....majd meglátod, sztem sokkal jobbak a visszajelzései a force feedback-nek.
-
törölt tag
válasz
KaraDani #4195 üzenetére
Látod, nekem pl. 27 a játékban.
Elfordulok vele bárhol, csak persze szokni kell, meg nagyon nem mindegy...régebben még a Momo-val 18-n használtam...az is jó volt, csak beleszaladtam a pedálhibájába
Az mekkora gáz volt, nyomtam neki mindenhol, és másodperceket buktam amiért fogott a fék végig...ssszzz nem kicsit voltam kiakadva -
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #4194 üzenetére
Ja én azt hittem valami végállása azért van, azt tudtam, hogy be tudom állítani. Majd kipróbálom, hogy mennyire furcsa rögtön ha eltűnik a kerékszög nyitás, végülis annyira nincs lassú kanyar itt, de a Macau visszafordítóban biztos irtó fucsa lenne az elején. Most 200 as fordulathoz 10 es steering lockot használok, az arányt az elején biztos tartani fogom, max még kicsit finomítok később.
-
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #4192 üzenetére
Ezek után muszáj lesz. Tény, hogy minden pályán sokat gyorsultunk eddig, de azért a kést nem vállalnám be a helyedben. Nálam kérdéses lesz, hogy a dfgt mennyire lesz furcsa az elején. Lehet 200 fokkal fogom használni vasárnap, mert a 90 alatti kanyarokban biztos furcsa lesz egy darabig, hogy nem a progi automatikus kerékszögnyitása fordít be, hanem nekem kéne többet fordítanom.
-
KaraDani
addikt
Na bmeg, ez mi a hot lapson
Gratula, még jó, hogy nem fekszik a bömösnek
Asszem a csíter titulusomat átruházom b-typre, és satanra, ezentúl kéretik őket cseszegetniFél 7 re megyek dfgtért remélhetőleg, vasárnapra nagyjából már megszokom.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4182 üzenetére
Gergő! Gyere amivel tudsz, és jelezd a VB-k felé.
-
törölt tag
válasz
00roli00 #4177 üzenetére
ááá, az idő egy dolog, én arra értem, hogy ha egy pályán sokat kell használni a rázókat, akkor az FWD-t simán beakasztod és nyomod, míg a hátsókerekesnél hiába akasztod be az első kereket...sőt jobb ha nem akasztod
, mert szinte biztos hogy a hátsó ki akar majd törni.
..de hát tudod te is pontosan, teszem azt Brno-ban biztos hogy jobb lesz, mert ott ritkán kell használni a rázóköveket, nekem most csak egy helyen ugrik be ahol befigyel...de ezzel az autóval még nem mentem ott. -
válasz
Nemtom, ez már korábban is előkerült valaki által... de nincs olyan, hogy csak egy kontrollerrel játszhat valaki. Csak átkerül másik listába. Nyilván, lehetne ezzel taktikázni, ha nem megy valamelyikel a játék/adott pálya, akkor majd eldönti a VB, hogy végül melyikhez tartozik.
-
KaraDani
addikt
válasz
Nem, csak átkerülsz a a kormányos listára szerintem. Esetedben meg ez úgyis szinte mindegy, hisz 3 futam kihagyásból indultál, szóval nem kell félteni a rookie helyezést. Azzal gyere amivel jobban érzed magad szerintem.
-
válasz
Satan_Claus #4180 üzenetére
tudom, azzal nem versenyezhetek
Ezt ki mondta?
-
Satan_Claus
őstag
Hetvegen lesz kormanyom (tudom, azzal nem versenyezhetek). Smiley-t nem tudok rakni valamiert
-
00roli00
aktív tag
Bazze, 4-en 1 tizeden belül! Há minnyá be*zarok.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4176 üzenetére
Na, este uj setup.
-
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #4169 üzenetére
megvagy satan
-
-
adyz.
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4169 üzenetére
siman nekialnek ragasztani
-
KaraDani
addikt
R.I.P.
Szerettem. És nem a bajnokin lehelte ki a lelkét, szerencsére.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
A szavazást lezártam,az eredmények alapján a Curitiba-i pálya kimarad.
Egy futammal rövidebb lesz a szezon.
A hétvégi verseny VALENCIA.VB
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #4156 üzenetére
10 alatt semmit sem szabad venni szimulátorozáshoz (újonnan). Kicsivel 10 fölött formula force ex, meg ha jól tudom a Saitek R440 mozog. Állítólag a saitek kicsit jobb. Használtan Ex-et találsz aprón 6-8 ezerért. Tudtommal más értelmes lehetőség nincs.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Ha egy hibátlan pedálzatú momo-t be tudsz szerezni, az is megteszi sztem. Nekem volt, és szerettem. 270 fokot fordul csak, de az is elég.
-
törölt tag
na hát én ezt nem privben írom, mert többféle választási lehetőséget látok.
Szal szerintem, ha kihagyjuk technikai probléma miatt akkor mindenképpen olyan pálya kerüljön a helyére ami technikailag tuti kifogástalan, kipróbált pálya..egyrészt egy fél hét nem igazán alkalmas kitesztelni egy pályát, másrészt nagyon melléfogni már nem lehet vele.
Szal alappálya:
-Toban bármelyik verzió
-Birmingham bármelyik verzió (long-sprint-indy)
-
vagy eseteg:
-Brands Hatch...mivel ez hagyományosan közel áll a túraautókhoz.
.Goldenport...mivel grafikailag szép, és egy jól kipróbált pálya.
-Mid-Ohio..mint ligapálya elég kipróbált...vagy bármilyen egyébként ligák által kitesztelt pálya ami biztos hogy nem okoz meglepetést.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4102 üzenetére
Gyakorló futamok ideje alatt kaptam egy +5mp-es büntit két "vágásért" és az időmérőn való egyszeri pálya szélesítésért, ha jól emlékszem, de ezt nem vita indítónak szántam!
Biztosan tudom hogy nem direkt vágtam amit a 300 méteres fékutam is megerősít.
Aztán hogy volt az a béna szabály, hogy aki "akárhogy is, de vág az utána még fékezzen is" szabályt nem tartottam be, na bumm.(#4104) b-type
Viccnek szántam!
Dani tudja a legjobban hogy mit lehet vagy sem, mert a fent említett gyakorló futamon ő is kitett magáért és megfizette érte a tanuló pénzt., de egyet értek azzal amit írtál.
Időmérőn kell figyelni a vágásra, honlapon megtalálod hogy az erre vonatkozó szabály.
Az viszont, nem vicc.(#4121) dugojancsi
Szia!
Üdv. köztünk! Sok sikert és ne ad fel!
Én ebben a játékban még bénább vagyok, mint a Grid-ben.(#4156) Satan_Claus
Force EX-el meg vagyok elégedve, de mást még sosem próbáltam.
-
JJános
addikt
válasz
Privi ment!
-
Satan_Claus
őstag
Milyen kormanyt erdemes, illetve nem szabad venni 10 rongyig?
-
adyz.
aktív tag
szerintem melbourne
-
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4151 üzenetére
nah csak sikerült mennem 23 kört
és botrányosan lassú köröket
este még lehet benézek hajtani a sereget -
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4148 üzenetére
már a windows sem tölt be, szóval az én készülékemben lesz a hiba
pont ilyenkor, mikor végre online tudnék játszani veletek, reggel bezzeg ment tökéletesen offline -
smisa
őstag
Akár az is lehet hogy hátra soroljuk ezt a pályát és lehet addig kiderül mi a hiba.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4148 üzenetére
Probalj meg ne szabadterben jatszani, most eleg hideg van.
-
dugojancsi
tag
próbáltam belépni már másodjára az online játékba, de mindkétszer lefagytam
miért
-
válasz
dzsavermadar #4146 üzenetére
-
dzsavermadar
senior tag
Senki ne felejtse el, hogy most főként "technikai" jellegű, nem várt probléma lépett fel, amit azért meg kellene oldani. Nem a "pálya nem tetszik" rovat.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #4139 üzenetére
"- arról volt szó, hogy nincs pályacserélgetés, tehát nem kéne felrúgni a saját szabályainkat"ű
Na ezzel aztán jól érveltél a d mellett
"Az időpontok változhatnak a sorrend és a pályák nem." Szerintem ebből az következik, ha nem rúgjuk fel a saját szabályainkat akkor csak az a játszana
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #4121 üzenetére
Üdv itt!
Remélem hamar belejössz és csatázhatunk nagyokat itt is!
Ha teheted esténként nézz be gyakorolni! -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
N€T0X|N #4139 üzenetére
ez most más és új szituáció
meglátjuk mi lesz,eddig öt szavazat van
2,2,1, de nem árulom el melyik mennyit kapottma 19:00-kor lezárom és eredményt hirdetek
egyenlőre estig maradjon a Curitiba pálya a szerón,hogy lehessen menni
egyébként azért kértem privát üzenetben a válaszokat, hogy ne befolyásoljuk az embereket
erre Te, mit csinálsz
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB KÖZLEMÉNYE !!!!
Felvetődött a kérdés, hogy lecseréljük a Curitiba-i pályát, mivel nincs starthang,ami nagyon zavaró lehet a futamon. (sajnos nem tudtam vele mit kezdeni)
a, marad a pálya és megyünk így
b, lecseréljük Melbourne-re
c, lecseréljük más pályára (javaslatokat kérek)
d, kihagyjuk és eggyel kevesebb futam lesz az idénybenMég ma döntsük el,mert kevés az idő vasárnapig, tudjunk tesztelni, ha esetleg új pálya lesz.
EZT AZ ÜZENETET MINDENKI MEGKAPJA PRIVÁTBAN IS,ERRE KÉREK EGY BETŰT VÁLASZKÉNT PRIVÁT ÜZENETBEN !!!
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Most már szedjed össze magadotot! 10 telt VB!
Az rendben van, hogy nem érsz rá, de hijányúnak a kóllégák is.
Mer egy kis rizsa bedöglött?Nem olyan családbúl származol te, ne jadd föl a dógokat itten. Zsombit is el köllne kapni!
Szedjed össze, szedjed össze, azt mocorogj, azt írgyá, azt gyere gurunyi! -
válasz
Satan_Claus #4133 üzenetére
Gondoltam csít nélkül próbálkozok, hátha... de vissza kell kapcsolnom...
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #4118 üzenetére
Megnéztem. KaraDani beengedte Neurot szépen maga elé, majd követte. Neuro lekoccolta JJ-t ami miatt Neuro hirtelen 10km/h-t lassult féklámpa nélkül, KaraDani ezt nem tudta lereagálni és lekoccolta Neurót. JJ nek ettől tényleg nem lett baja, ő a keresztbeálló Dzsver hátsófelét találta telibe (amit az első felét eltaláló Ted lököt oda pont
) amitől keresztbe csúszott és KaraDani telibe trafálta, amitől JJ egy gyönyörű műkorcsolyázókat megszégyenítő pirulettet produkált a levegőben
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
N€T0X|N #4122 üzenetére
nem lesznek új autófestések,attól nem lesz gyorsabb vagy lassabb
sajnos valami gond van a pályával, 3 fajta CURITIBA pályát is teszteltem, de egyiknél sincs starthang
viszont nálam a bal felső sarokban van lámpa
holnap délelőtt még dolgozom majd rajta,
sajnos a pálya könyvtárában lévő fájlokban még csak hivatkozást sem találtam sehol a hangokra, tehát egyenlőre passz -
JJános
addikt
válasz
Üdvözöllek körünkben.
Jó autóválasztást!
-
KaraDani
addikt
válasz
Üdv
Srácok köszi a mai versenyeket, jók voltak!
-
válasz
az autófestésem "gyári" lesz azt tudom, de a csapatnevem is?
Ha indulsz, akkor minden, igen. Hacsak Ted nem dönt úgy, hogy elfér még egy patch a játékban és akkor a három új kocsit is felvesszük.
-
dugojancsi
tag
sziasztok!
ha minden igaz, vasárnap én is rajthoz állok...
még kezdő vagyok az rfactor-ral, szóval előre is bocs ha galibát okoznék, de azért igyekszem senkit sem bajba sodorni a pályánholnap offline körözgetek majd és kiválasztom az autómat. van egy tippem
az autófestésem "gyári" lesz azt tudom, de a csapatnevem is?
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4118 üzenetére
KaraDani volt a végén, aki a már sodródó autóm elkapta.
Neuro picit ért hozzám. Semmi.Dzsaver autója miatt veszítettem az egyensúlyomat, aki keresztbe mozgott.
-
Ted-Mosby
senior tag
Lehet,hogy holnap lecseréljük egy másik verzióra a Curitiba pályát.
Több embernél is elég sötét a pálya,illetve nincs hang a startnál.
További információk holnap.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4116 üzenetére
Yaquza volt szerintem. Ma ilyen nap van. Állandóan kilököd.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #4114 üzenetére
Én megint repültem. De nem saját jószántamból.
-
Ted-Mosby
senior tag
Minden nap gyakorló futamok:
19:00 --- időmérő edzés (15 perc)
19:15 --- warm up
19:20 --- 1. verseny 5 kör
19:40 --- warm up
19:45 --- 2. verseny 5 kör -
Ted-Mosby
senior tag
"túl sötét a pálya kérdésre válaszolva"
nem a pálya sötét, valami nem jól van beállítva a szerveren,
offline teszteltem semmi gond nem voltde ha a többség úgy akarja lecseréljük a pályát és akkor falak sem lesznek
-
YakQzA
tag
válasz
KaraDani #4096 üzenetére
Ennek én is nagyon örülnék!
Eddig úgy gyakoroltam, hogy két kerék az aszfalt csíkon maradjon. A PB-t is így mentem.
Ma viszont csak pislogtam amikor megláttam, hogy az AI is lazán átvágja a kanyart a kék részen.
Néztem videókat a pályáról és az életben nem létezik kék része a pályának! A hülye gumifalakról már nem is beszélve. Már most látom, hogy a gumifalak néhányunk vesztét fogják okozni. -
törölt tag
Ellenvélemény...a szimben aztán pláne előfordul hogy elcseszed, a való életben teli van mindened az autóval, a szaga, a rázkódása, a hangja, és körbe mindenhol....itt nem érzed a fenekeden ahogy elindul, nem látsz normálisan, és teszem azt a Bömösnél már az is gáz ha nem hallasz, mert nagyrészt fordulatból következtetsz arra hogy most elindult az autó...pedig aztán amit ki lehet hozni az rFactor hamiskás FFB-jéből az ki van hozva nálam, jelez a kormány is, de én már előbb hallom.
Szal simán el lehet cseszni...és ez a gumifizika messze van a valós gumifizikától, itt a tapadás visszanyerése az egyenlőre gyerekcipőben jár
Az életben mással kell küzdeni az igaz, de a gumifizika az ott jobban van megoldva -
zodo
nagyúr
Én bocs Yaq!
Nem igazán értettem a helyzetet és csak a kérdőjelek ugráltak a szemem előtt, hogy mit is akar Satan_Claus a defektes kerekével ezért lefagytam és nem tudtam mi tévő legyek.
(#4100) b-type
Szabály az szabály!
Direkt vágsz vagy sem, bünti jár érte mert ez nem a való világ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest