- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Neuro sajna nem tudok fellépni gyakorolni a Sky.mas fájl hibát ír : kis ablak gMotor 2 Error fejléc benne Error opening MAS fil SKY.MAS ez a pálya betöltésnél jelenik meg és lefagy csak leokézni tudom és akkor viszont bezárja az rFactort. előre is köszönm a segítséget
-
zodo
nagyúr
Neuro!
Real feel ffb-el van valami teendő a játék főkönyvtár/plugin mappába másolása után?
Az a hang remélem nem fog jelentkezni mint a teszt verzióban azért kérdem.Honlapon lévő rFactor Map plugin 1.06 a használatos vagy neked jobb van amit anno említettél?
"Gumikopást hol tudom megnézni?"
"A megfelelő plugin-al" -
00roli00
aktív tag
Nekem kilép mikor a hungit betölteném.
-
00roli00
aktív tag
Melyik exe-t telepítsem 0 2.0-ban?
Van egy dedicated is.
Akkor máshogy, melyiket futtassam?
ok.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5487 üzenetére
Ne szenvedj ezzel már. Szedtem le egy dl managert, így majd lecsorog ma meg holnap az első pack
Csak az őrjített meg, hogy 10-11 órán át nem lehet így kikapcsolni a gépet, amúgy ráér. Csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy csak nekem ilyen tetves lassú megaupload a legtöbbször. A másik dolgot meg, hogy nagy ritkán van ami max sávszéllel 1,7mb/seccel jön, azt meg már nem is akarom megérteni, de jellemzően azok a kis fileok szoktak lenni persze
-
válasz
KaraDani #5484 üzenetére
Feltolom majd melóhelyen a pack-eket is multiupload-ra.
Torrenthez mindenkinek folyamatosan seed-elnie kéne, amúgy meg minek jelszó? Ezt már adyz felvetésénél se értettem. Nincs benne olyan, ami ne lenne elérhető a neten szabadon. Ha valaki más is letöltené, az meg csak jobb lenne.
-
Ventur@
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Satan_Claus #5465 üzenetére
Ezek csak a tények, nem személyes jellegű a dolog:
02.13.-tól vagy a "csapat" tagja hivatalosan
4 futamon indultál
5. futam Valencia ---------- 15mp időbüntetés (engem löktél meg)
6. futam Nurburgring ------ 15 mp időbüntetés (pályán kívűl előzés)
7. futam Brands Hatch --- ------------------------
8. futam Zolder -------------- még nem néztem meg a replayt, de eddig 1:1-re állsz a VB-knél (itt is az előzéssel van a gond)szóval eddig négy futamból kettőn büntetést kaptál és nem ok nélkül
és van még pár eset ahol,majdnem büntetést kaptál a túlságosan agresszív stílusod miatt
nem kell gyalogolnod a pályán, csak annyit kell figyelembe venned,hogy a futam alatt már nem egyedül vagy a pályán, mint az időmérőn
ha valakit nem tudsz megelőzni az egyik kanyarban, nem kell leszorítani, vagy meglökni, ha gyorsabb vagy jön a másik kanyar és simán megelőzhetedez meg az én véleményen
ahogy már más is említette, ez nem a személyed ellen szól, csupán a vezetési stílusod kicsit furcsa néha
-
KaraDani
addikt
Hát egyébként ilyen fileméretnél sokkal egyszerűbb és gyorsabb lenne alapból torrentre rakni jelszóval. 800 megát 20kb/seccel ~10 óra amíg leszed, ennyit nincs egyben bekapcsolva a gép, na meg az esetleges szakadásokról nem is beszéltünk. Azért naponta rápróbálok hátha épp gyors, a mod pl 100kb/seccel "hasított le"
-
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #5473 üzenetére
Alfával, Cruzeal, Lacettivel-vel mentem már Hungaroringen pár kört. Tök ugyanúgy 57 végi időket tudtam futni mindegyikkel. Majd még szépen lassan kipróbálom mindet, de szerintem semmi csoda nem lesz, nagyon egyformák.
Neuró: Akkor Hungaroringre nem kell szavazni, az fixen benne van a versenynaptárban, ugye?
Le kéne már szednem azokat az átkozott track packeket, de olyan tempóval jön, hogy az valami gyalázatBepróbáltam most is 15-20kb/sec
Ennyit nincs összesen bekapcsolva a gép egyben, most szar megaupload miatt rakhatok fel valami download managert
-
Leendő bajnoki pályákra lehet már szavazni! Nálam, privátban, itt a PH!-n. Mindenkitől egy darab 10-es listát fogadok, többet nem veszek figyelembe. Listát javítani utólag nem lehet, gondoljátok át, mit küldtök el!
A listák leadásának határideje: 2011.04.30, tehát bőven van idő. -
zodo
nagyúr
Melyik pályán?
Új módot még nem tettem fel de az előzetes teszt kiadásban végig a gyári alapbeállításokat használtam még a fékerőt sem állítottam el és átlag 1:44-ket mentem az A1-en. -
dzsavermadar
senior tag
Claus,
én is válaszolnék erre.Semmiféle személyes problémám nincs veled. Nagyon szeretetreméltó, segítőkész csapattársat ismertem meg benned. Bármi tűnik is ki az értékeléseimből irányodba, nem befolyásolja a kialakult barátságunkat. Ettől ne félj.
Viszont amit a versenyeken „művelsz”, az már nagyon nem tetszik.
Az észrevételeim csak ezekre az esetekre szólnak, és nem a személyedre.
Ezt az agresszív versenyzést nem tartom Fair-nek.
Többek között miattad is döntöttem úgy, hogy inkább hátul autózom.
Ezért sem haragszom rád persze, mert az én döntésem volt. Engem különösebben nem vág földhöz, ha hátul végzek, és nem kapok pontot.
Látod pedig sokat dolgozom én is az eredményért egész héten. Mégis lemondok róla. Viszont sajnálom azokat, akik a „durva” előzési kísérleteid, vezetési stílusod miatt akár sérülnek, hátrébb kényszerülnek, mint amiért dolgoznak, küzdenek, és megérdemelnének.A versenyzés mindenhol idegi munka is. Aki nincs idegileg is felkészülve, az ne szálljon ringbe.
A Gridben „ranked” stílusnak hívtuk, és szóltunk érte, mert normális, fair versenyeket akartunk nyomatni, nem pedig birkózást, ahol mindenképpen valaki „két vállra kerül”. Ha gyorsabb valaki a másiknál, normálisan is tud előzni, ha meg nem, akkor ne erőszakkal próbálja megtenni, hanem fogadja el, és várja meg az alkalmas időpontot.
Lehet, hogy te másként látod, de én akkor sem osztom a nézetedet.
Elfogadom a tiedet, és kérlek, te is fogadd el az enyémet.Egy biztos részemről, amíg ilyen stílusú versenyzést látok akárkitől, addig nekem jó lesz a hátsó periféria.
JJ mondta valamikor: „ én kikapcsolódni jöttem, nem gondokat a vállamra venni.”
Ez nálam is igaz.
Hangsúlyozom még egyszer, nem haragszom se rád, se másra. Jól érzem magam veletek. -
Mityu_76
tag
Valaki más akar Honda Accord-al ,menni????
Azzal alakíthatnánk egy csapatot.....feltéve ha bevesz.......
Bár még nem néztem az új modot, de ha minden autó fizikája uaz, akkor nem lehet akkorra szar a Honda mint most.....Karadani nem akarsz csinálni egy tesztet azon a pályán amit a legjobban ismersz "és vannak benne lassú és gyors kanyarok is" pár autóval, hogy nálad mennyire jönnek ki az autók közötti különbségek????
-
válasz
Satan_Claus #5467 üzenetére
Szeretem az ilyen belemagyarázós dolgokat, csak kár, hogy itt nem volt szó leszorításról Smisa esetében. Arról akkor lett volna szó, ha egymás mellett megy két kocsi és az egyik fűre/kivezeti a másikat. Nem akkor, amikor te a másik mögött vagy és ő nem hagy előzni, mert kimegy szélre, hogy ne férj el, vagy azért megy szélre, mert a másik oldalon mellesleg vannak. Van egy kis különbség...
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5464 üzenetére
Most irodában vagyok, így nincs előttem, de ez ingame állítható?
Ha jól emlékszem játékon belül talán az árnyékot, és még valami részletességet lehet állítani, alul két fülön, nekem azok maxon vannak.
Vagy van a config vagy milyen exe, amit külön ha elindítok,
akkor be tudom állítani a felbontást, meg 1-2 dolgot.
?szerk.: privát akart lenni.
-
válasz
Satan_Claus #5465 üzenetére
miert is kene engedni valakit elozni?
Olyanról, hogy védekezés, hallottál már??? Azért ne röhögtess már, hogy ha nem férsz el, akkor még neked áll feljebb...
-
Satan_Claus
őstag
válasz
N€T0X|N #5463 üzenetére
Nurburgringet alairom, ok, mert rohadtul felidegesitett az elso kanyarban tortent kilokes, amit Dzsaver a nyakamba akart varrni (innentol erdekes posztokat produkal iranyomban).
Itt teljesen nyugodtam mentem vegig, azt leszamitva, hogy smisa kilapatolt a fure, mert miert is kene engedni valakit elozni? Vegig kene gyalogolnom a palyan, es megvarni, amig az elottem levo kicsuszik? Mindenki fel van haborodva, ha megelozik, es a szabalykonyvet bujja egybol. madmen-t loktem ki egyedul erzesem szerint, mert olyan hamar fekezett, hogy nem tudtam mit csinalni. Ez meg az en velemenyem. -
Megvan a megoldás a belső nézetes szélvédőhibára:
A grafikai menüben az autó részletességet állítsátok "teljes" opcióra (angolban: player detail-t tegyétek "full"-ra). Így a probléma megszűnik!
-
Satan kolléga, reagálnék erre, bár nem nekem címezted, de akkor én most leírnám azt, ami már többeket zavar érzésem szerint.
Nem hiszem, hogy pl. Dzsavernek vagy bárkinek személyes problémája lenne akár veled, akár mással, de azt szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy röhejes dolgokat művelsz a pályán, amikor versenyzésről van szó. Megpróbálhatnál egy kicsit "normálisan" menni, illetve azért valamelyest a Fair Play jegyében versenyezni, mert enyhén szólva is ocsmány, amit művelsz néha, még ha szabály szerint nem is - feltétlenül - büntetendő.
Természetesen nem személyes támadás, nem ellened, hanem a stílusod ellen szóltam, ami minden, csak időnként nem igazán sportszerű. -
JJános
addikt
Kicsit feltoltam a hangot, és a Volvo C30 azonnal visszakerült a listára.
Próbáltam több autót, mindben ugyanazt a setupot. Durván ugyanannyit mentem mindegyik autóval. 2.01.5
Tehát ami miatt meg fogom különböztetni az autót, az a hang, és hogy mennyire fekszenek a stílusomhoz közel. Stílus. Picit fellengzős?3 autó van. Volvo, Peugeot, TFSI Seat. A Lacettin még gondolkodom.
Alfa érdekes ahogyan rajzolja az ívet. Nemtom hogyan mondják de mindig íven fordul.Kiváncsi leszek a csapatok hogyan fognak alakulni.
M4dm3n! adyz tud festeni!
-
Ventur@
senior tag
Srácok!
Aki tesztelgeti az új modot nézze már meg, hogy nála is a Lada b*szom magas futóművel látható replay-en (külső nézet. olyan mindegy!), Tegnap megnéztem Mugello-ban, Donington-ban meg Magny-Cours-ban is és akkora volt öcsém, mint egy terep autó
. Alapsetuppal és módosítattal is magas volt
.
Más:
Én is keresnék csapattársnak valakit, mivel a következő idényt Leon TFSI-vel tervezem, de csak olyan csapattársat keresek, aki ért a photoshophoz, mert én finoman is szólva: sötét vagyok hozzá. Viszont azt még nem tudom, milyen vezérlővel megyek (billentyűzet, gamepad vagy kormány). Az RWD-s autókon kívűl mindegyiket kipróbáltam már és a Leon TFSI tetszik a legjobban.
KaraDani: Jó lett a videó ismét
. Linkin Park szám meg jó
.
-
Papíron az is ugyanaz, mint a BMW, vagyis az eredeti modkészítő alkotta ilyenre. A különbség az új motorban és a 6 sebes váltóban van (bár a Merci és az Audi alapból 6-os, szóval ez csak a BMW-nél változott). Ha valamitől más, azt nem tudom miért lehet, de ez van. Annyira nem értek hozzá, hogy tökéletesre csiszoljam őket, mint ahogy az FWD-nél se tettem, csak összehangoltam mindet.
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5455 üzenetére
Az rendben van, hogy ez egy versenygép, csak nincs sok köze a valósághoz a mozgása.
Függetlenül attól, hogy le van könnyítve a súlya, akkor sem kéne ilyen hirtelen kifordulnia.Mintha nem lenne súlya.
Félre ne érts, nem kötözködöm vagy ilyesmi, csak bosszantó.
95' óta vezetek, volt már 2 mercim, 1 omegám, 1 volvóm, szal tudom, hogy kéne reagálnia egy hátsókerekesnek. -
Úgy értem, hogy pl. ha 20km/h-nál rálépek a gázra, kb. negyed másodperc alatt megfordul, mintha nem egy 1.5-2 tonnás szörny lenne, hanem valami 200 kilós tákolmány.
Hát, egyrészt nem is 1.5-2 tonnás, mert ez egy versenyautó. Másrészt 280Le, az 280Le és egyesben szeret elpörögni egy ilyen gép, ha padlózol vele. Persze fwd után ez nyilván újdonság.
Roli: azt értem, hogy neked 8, de a hiba okát meg kéne találni...
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5452 üzenetére
Én először a mercit néztem ki magamnak, nagyon fasza lenne azzal versenyezni, csak alig lehet vele végigmenni a pályán, ha nincs bekapcsolva segítség.
Úgy meg már nem az a feeling. A másik, hogy szerintem nem sok köze van a valósághoz a fizikája. Úgy értem, hogy pl. ha 20km/h-nál rálépek a gázra, kb. negyed másodperc alatt megfordul, mintha nem egy 1.5-2 tonnás szörny lenne, hanem valami 200 kilós tákolmány.
Kanyarban sem úgy reagál az ellenkormányzásra ahogy kéne.
Úgyhogy maradnak az elsőkerekesek sajna. -
00roli00
aktív tag
Bömbisek, mergások gyülekező!!!!
-
dugojancsi
tag
Nah számomra véget is ért a portimao-i tesztelés, mert vasárnap sajnos nem tudok résztvenni a futamon és ez egyben azt is jelenti, h ugrik a hőn áhított 4. hely az összesítettben
-
dzsavermadar
senior tag
Lejárt az idő,
, de most jutott eszembe gratulálni mindenkinek,
hogy nem volt rajt baleset!Azt hittem/reméltem, hogy óvás sem lesz, de tévedtem.
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #5431 üzenetére
3 csapatot?
Akkor kb a mezőny 1/3-a a te kezedben van!
-
adyz.
aktív tag
Más: Leon belső ablakát milyen néven kell menteni? Zavar belső nézetben a nem odavaló cucc.
+1: Névtáblát?
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5438 üzenetére
De-de, az előttem lévőt!
-
-
zsomboor
tag
válasz
Csak 3-at?
Szerintem 3 fös csapatok is lehessenek, mert pl. ha egyvalaki kimarad, de szeretne csapatban lenni akkor mit mondtok neki? (azt hogy DIKTATURA
)
-
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani #5433 üzenetére
Őszinte legyek?
Engem nem nagyon érdekel ez a csapat, nem csapat dolog. (egyelőre)
Ennél számomra sokkal fontosabb dolgok is vannak a jövőre nézve.Igazából úgy lenne szép, ha 2 fős csapatok lennének, azonos autóval és festéssel.
Csak a sofőr egyedi, személyes dolgaiban, rajtszámban térne el a festés. -
KaraDani
addikt
válasz
Na már látom a következő szezonban a csapatfelállást:
Dzsaver Klán Zrt. Team 1
Dzsaver Klán Zrt. Team 2
Dzsaver Klán Zrt. Team 3
Dzsaver Klán Zrt. Team 4...
Monopol helyzetre törsz
Amúgy csábítom az egyik pilótádat, panaszkodik, hogy kevés a fizu -
dzsavermadar
senior tag
A Dzsaver Klán Rt a következő szezonban valószínűleg 3 csapatot indít.
A hivatalos bejelentés időpontja később lesz. -
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5428 üzenetére
Ted írta az egy fős csapatot, arra reagáltam
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.
Neuro: egyetértek, lehetőleg legyenek egyformák az autók csapaton belül, úgyis csak kinézetre térnek el. Aztán ha nagyon nem sikeredik úgy összehozni, mert biztos van aki nagyon ragaszkodik egy autóhoz, akkor kivételek lehessenek persze.
Hihetelten, elméletileg befejezte a publishinget dailymotion, röpke 4 óra alatt kb.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.
-
válasz
KaraDani #5424 üzenetére
Ez a verzió nekem is tetszik. Aki meg nem indul csapatban, azt csak a privát illetve az összetett egyéni listán vezethetnénk, aztán kész. Nem muszáj végülis csapatban versenyezni mindenkinek. De kétségkívül élvezetesebb lenne.
Autóból azt gondolom, hogy jobb lenne, ha egyformák lennének csapaton belül, de az egyforma fizika miatt mondjuk - ha másképp nem megy - talán ezt is áthidalhatjuk. Kivéve talán az rwd+fwd vegyesvágottat.Részemről a 2 vagy 3 főt támogatom, de ha nagyon ellenzitek, lehet csak kétfős is 1-1 csapat.
-
dugojancsi
tag
válasz
KaraDani #5424 üzenetére
egy fős csapatok
Egy kis képzavar, de semmi baj, értettük
Erről az egyik kedvenc filmem, a Trópusi vihar jut eszembe: "Legyé egyszemélyes hadsereg!"
Szerintem meg ne bonyolítsuk túl a dolgokat, 2 fős csapatok legyenek, azzal én is egyetértek h aki egyedül marad, az meg induljon privátban és akkor nem kell kombinálni h most 3 főből melyik 2 kapjon pontot
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5416 üzenetére
Szerintem egy fős csapatok ne legyenek, mármint a csapatversenyben ne számítson, csapatneve legyen persze. Aki nem szeretne csapatban indulni, az indul privátban. A 3 fős csapatoknál meg úgy gondolom, az összetettben két jobban álló versenyző pontjait lenne érdemes összeadni, nem az adott versenyen a két legjobb eredményt. Azért, mert 3 indulóból nagyobb esély van 2 jó eredményt kihozni egy futamon, illetve, ha nem tud egy versenyző indulni egy futamon, és az a 3 fős csapatban összetettben 1. vagy 2. helyen áll, akkor ugyanúgy bukik vele a csapat, mintha a 2 fős csapatból nem tud valaki rajthoz állni. Szerintem így igazságosabb, lenne, és a választási lehetőség is ott van mindenkinek, hogy akar-e csapatban indulni, vagy sem.
-
JJános
addikt
Szerintem min 2 max 3 fős csapatok legyenek.
2 legjobbért kapjon pontot a csapat.Lehet lobbizni, keresgélni ki hol lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #5420 üzenetére
Nálam is meg lehetett volna csak megszakadt és csak napi egy lehetőség van, depon meg 10k-al sűvít kb. egy hét és meglesz. Nem sietek.
Azt hittem mint múltkor több lehetőség van csak többször kell frissíteni hogy beadja a tuti.(#5422) N€T0X|N
Ahha és hol a Direkt link lehetőség?
-
zodo
nagyúr
Megaupload ill. Depositfiles-ről lehet tölteni?
-
Ted-Mosby
senior tag
félreértések elkerülése végett:
a VB a tesztidőszak alatt kidolgoz egy alapvető lebonyolítási,pontozási rendszert az elképzeléseinket a következő szezonról
ezt közzé fogjuk tenni és mindenkinek hagyunk időt, legalább két hetet arra,hogy az ötleteit javaslatait megossza a "néppel", a jó és megvalósítható dolgokat vagy alapból belevesszük, vagy szavazást indítunk a témában
majd május első hetében hirdetünk végleges verziót
hagyjátok Neuro-t Aionozni, már csak 3 napig ingyenes
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #5414 üzenetére
a csapat dolgokat mindenki privátban beszélje meg
pl Bridgestone Team már van 2 fővel, autó Honda Accord
ha lesznek egy fős csapatok akkor viszont a több fős csapatokból csak a több pontot szerzőt számoljuk,mert akkor nagy előnyben lenne egy 3 fős csapat
még nem alakult ki véglegesen semmi, de kapkodni nem kell még van bő egy hónap és az első szezonnak sincs vége
-
válasz
KaraDani #5414 üzenetére
gondolom az összetett állása szerint értve, nem minden versenyen külön
De. Elvégre azért csapat, hogy mindig a két legjobb számítson.
Adyz: autónévExtra8.dds néven ments egy valamilyen színű fájlt (benne van a skin pack-ben). Olyan színű lesz a kereked (legalábbis Leónnál).
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5411 üzenetére
Hú már ilyen közel van a nevezés
A csapat dolgot akkor lassan ki kéne találni, nem? Neuró mondott nekem egy jó ötletet, még régebben, hogy 2-3 fős csapatok, de csak a legjobb 2 pontjai számítanak a csapatversenyben. (gondolom az összetett állása szerint értve, nem minden versenyen külön) Szerintem ez jó, mert 2-esével rendeződni nem biztos, hogy egyszerű, ha egyforma autókkal szeretnénk csapatokat alkotni lehetőleg. Na meg ha esetleg páratlan a létszám, az a fix 2-t rögtön borítja.dugojancsi: wá, azt hittem már végzett, csak nálam nem frissül. Pedig már nekem HD is van rajta, meg is tudom nézni HD-ban, akkor nem értem mire várunk még, hogy más is megnézhesse
Annyit tudok akkor mondani csak, hogy türelem, sajnos. Vimeon a Macaura 13 órát kellett várnom
Dailyn 1-2 óra volt eddig max.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Felmerült egy két vitás kérdés,ezért:
1. a PHWTCC mod v2.0 csak offline tesztelésre lett kiadva szeró még nincs
2. 2011.04.11.-től lesz online tesztelés
3. Nevezés és saját festések leadása a következő szezonra:
2011.04.15. --- 2011.04.30 ebben a formában:
- a versenyző neve, ami a játékban megjelenik
- rajtszám
- autó
- csapatnév
- irányítás módja (pl. kormány típusa)
- a feltöltött autó festés linkje4. autófestésben csak annyi megkötés van,hogy valahol az autón szerepeljen a neved,rajtszámod,illetve az első szélvédő felső csíkjában a "PH WTCC TEAM" felirat
5. a PHWTCC mod v2.0 kicsomagolás után önálló játék, más módra ne telepítsétek
6. egy pályát tartalmaz,de a honlapról a 2.0 mod alatt szereplő pályacsomagok letöltése és bemásolása a 2.0 mod-ba kötelező !!!
-
smisa
őstag
sky.... fájl miatt leáll
Pedig külön mapában van minden rFactor
-
KaraDani
addikt
-
Oxy.kiraly
tag
Nagyon "zsííír-király" az új mód!!! GRAT A készítőnek!!!
Csak a Hringet próbáltam, mentem 20-30 kört de nagyon bejövős (amíg meg nem tudom ti mennyit mentek rajta) Én 1,59,8xx mentem most, gondolom ti 55 környéke.
-
válasz
Satan_Claus #5401 üzenetére
Lol bakker... ne fárasszatok már szét. NINCS MÉG ÉLESÍTVE A 2.0 A SZERVEREN ÉS NEM IS LESZ A BAJNOKSÁG LEZÁRTÁIG!!!
Ez egyelőre teszt verzió, ha nem lett volna tökegyértelmű egész ezidáig... -
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #5401 üzenetére
Két portimao pálya van. A phwtcc-ből töröld.
-
Satan_Claus
őstag
Na, engem sem enged be, AIALMS.SCS mismatch vagy mi van. Meg olyat is ir, hogy server does not recognize car. Audi A4, sotetzold
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Plazma TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest