- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Baluuuka #2156 üzenetére
1.zip-et kicsomagolod
2.kapni fogsz egy könyvtárat benne Gamedata
3. a játék főkönyvtárában is van egy Gamedata
4. rámásolod a zip-ben lévőt és kész
5.nem töröl ki semmit, csak az új autók vannak benne, egy felülírás lesz mivel m4dm3n csapatneve el lett rontva az első verzióban, ez módosításra került -
zodo
nagyúr
válasz
Baluuuka #1967 üzenetére
Nem biztos!
Én is azt hittem hogy jól másoltam, de nem.Ne a PHWTCC mappába másold, hanem az mellé.
Ted!
Felhasználónév / Setting mappán belüli, pálya mappa neveit átírhatom ugye?
pl.: Sinl_Brianza_Italiangp helyett Monza-ra.
-
válasz
Baluuuka #1405 üzenetére
Azért írom, mert neked már biztosan szóltam, hogy olvasd el a szabályzatot, és előtte fél órával írtam, hogy verseny alatt chatstop lesz.
Azért van erre szükség, mert bizonyos esetekben a vb-k írnak a chatre, és ne essen szét emiatt az egész, illetve gondolom nem kell magyaráznom, hogy milyen jó, amikor verseny közben odapillantasz a chatre, és hopp már hibázol is, holott csak valaki beírta, hogy juj kiesett a kereke.
-
válasz
Baluuuka #1402 üzenetére
Olvasás rulez.
Amit pedig kérek a futamokon azt úgy kérem mint vb és szerveradmin egyben. Balu szóltam előre, hogy chatstop lesz, te meg még csakazértis folytattad. Nem is veszel részt a bajnokságon, de jöttél a teszt futamra, akkor vedd figyelembe a szabályainkat, legyél oly' kedves. Köszi.
-
-
válasz
Baluuuka #1135 üzenetére
Nyugi...
Ha egyszer sem próbálod meg, nem fog kiderül, hogy mégiscsak nálad volt-e a hiba, vagy nem.
A rendszert nem ismerjük még teljesen, így adódhatnak hibák, így kérlek segíts abban, hogy megtaláljuk.A legjobb időd meg attól, hogy nincs kiírva, nem vész el, mert majd szépen manifesztálódik a versenyeken elért helyezésedben. Önmagában csak egy szám, ami nem mond semmit arról, hogy mennyire vagy fair játékos, mennyire vágod a kanyarokat, mennyire tudsz közös gurulásban hibátlanul menni stb stb stb...
"hetente telepítsem újra???"
Ha ez megoldja, és nem találunk más megoldást, akkor igen... de valami megoldás kell, hogy legyen, mert a többségnek - ugye csaj JJ-nél fordult eddig elő - semmiféle ilyesmi probléma még nem jött elő.
-
-
válasz
Baluuuka #1119 üzenetére
Nem győzöm folyton linkelni...
Dzsaver szeró mindig van, a karabantartást befejeztem.
Nem is Balunak kell foglalkozni azzal, hogy hova írja az eredeményeket, hanem nekem. Viszont ha nála van valami gáz, akkor azért neki is. Mire elkezdődik a bajnoki szépen rendbeteszünk mindent, meg lesz egy kis tapasztalat is az ilyenekből. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Baluuuka #1119 üzenetére
Ha lesz szeró, én felmegyek veled próbából, nekem van új festésem is, és mindent felraktam, amiről idáig szó volt. Aztán meglátjuk, mi, hogy viselkedik. Addig ne csinálj vele semmit, hiszen ha tegnap működött, akkor jónak kell lennie.
Egyelőre ne foglalkozz vele, hova írja az eredményedet. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest