Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JJános

addikt

válasz N€T0X|N #1312 üzenetére

Kirohanó hsz?

Konkrétan: "Az gyönyörű hogy elvették a segédleteket.
    Nem tudom kit zavart, hogy használtam némely segítséget, de én inkább köszönöm szépen nem akarok tovább játszani. Majd egyedül.

Már az elején vita volt abból, hogy aki akar had használjon segítségeket. Mindenesetre köszönöm az itt eltöltött szép órákat napokat.

Bolyongtam a pályán az nélkül a kevés segédlet nélkül, amit használtam, és nem értettem, hogy miért így viselkedik az autó. Már mindent állítottam, mégsem tudtam az úton tartani."

Ez volt a kirohanás. Ha Zrínyi így rohant volna ki Szigetvárról, akkor még mindig a bástya, és a kapu között lenne.

"mert valótlanság az, hogy ezzel az ő játékát akartuk elrontani - meg lett kérdezve, hogy ki milyen beállításokat használ, és ehhez képest 1 ember küldte el"
    Ez sem igaz, bár nem azt a képet küldtük, hanem másikat, de többen belinkelték.
    A borzasztó az, hogy addig átlagoltatok, amíg tőlem két segítséget is elvettetek. Kiváncsi lennék, hoy mástól is vettetek el, vagy csak tőlem?
    Boxutca rendben van. De a fék low elvétele nincs rendben.

Mert bizonyos kanyarokban könnyebb ha van. Tehát könnyebbséget jelentett. Ennél jobban kifejteni? Könnyebbséget jelent a sikánokban. Mit lehet ennél jobban kifejteni?

Ami miatt ide jutottunk az az átlagolás. De ha ideírjátok, hogy átlagoltok, akkor mindent bekapcsolok, és úgy rakom be, akkor talán megmaradt volna nekem a fék low. Én sajnos nem átlagos vagyok, ez az én hibám.

Nemcsak én vettem észre, hogy itt önkényes elvételek történtek, bár bántani senkit nem akarok, mert köszönettel tartozom.

Ez a megszoksz, vagy megszöksz nem mindenkinek jön be! Még ha nem is jelezte más. De én a vezetők helyébe gondolkodnék ezen. Kívánom, hogy mások ne menjenek el, és kívánom, hogy jól menjen minden és jókat guruljatok.

Nem én megyek el, ti üldöztetek el.
    Én játszani, szórakozni, kikapcsolódni szerettem volna, és sajnos a mai napig nem kaptam választ, hogy kinek az érdeke megrövidíteni az embereket. Mert nincs rá logikus magyarázat.

Innentől többet tényleg nem akarok. Eldöntöttem, hogy nem jövök. Ezek után pláne hiába is jönnék.

Köszönöm az itt eltöltött szép napokat, órákat, perceket. Sziasztok.

Új hozzászólás Aktív témák