- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- ZIDOO médialejátszók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted-Mosby #1311 üzenetére
Én egyetlen dolgot szeretnék még itt megjegyezni (ha már senki nem a problémamegoldó topicba ír), magyarázat és levezetésképpen, hogy miért reagáltam le elég durván JJ kirohanó hozzászólását a kezdet kezdetén:
1. Azért mert nem igaz, hogy önkényesen változtattam meg a szabályzatot, és nem igaz, hogy nem hívtam fel a figyelmet rá (itt is, és a honlapon is - sőt, ott még mindig ez a legfelső hozzászólás), ez durva rágalmazás ellenem, és bizonyíték mások figyelmetlenségére.
2. Azért, mert valótlanság az, hogy ezzel az ő játékát akartuk elrontani - meg lett kérdezve, hogy ki milyen beállításokat használ, és ehhez képest 1 ember küldte el. Ki lett találva valami, de egyáltalán nem önkényesen, hiszen a figyelmet felhívtuk rá, hogy küldjétek el a beállításokat. Nem küldtetek, így mi beállítottunk valamit, és most úgy jön le, hogy elvettünk abból, ami mindenkinek kellett. Ez ebben a formában nem igaz.
3. És végül az egész valamiért rajtam csattant, ami különösen rosszul esett, hiszen folyamatosan azzal foglalkozok, hogy az egész - jól - működjön.
Leírtam "odaát" leírom itt is: én innentől kizárólag vb és szerver admin tevékenységekkel foglalkozom, minden más felelősséget elhárítok. Remélem a közös gurulások jobb hangulatban fognak telni, mint amit az elmúlt nap eseményei kicsit magukkal hoztak, és olyan lesz, mint amilyen korábban is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest