Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
burapolír engem is érdekelne
házilag meg lehet csinálni
azt olvastam, hogy, le kell polírozni a lakkréteget róla mert tul. képen az szokott bemattúlni besárgulni és ha lepolírozzuk róla a lakkot akkor oda kell rá figyelni, hogy ha a kocsit pasztázza az ember akkor a burát is kell
turtle autólámpa polír készlet:
de polír + lakk után jobban néz ki az tény:
-
nzozz
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ezt nagyjából tudtam, a kivitelezésbeli különbségekre lettem volna kíváncsi ill. hogy megoldható-e egy ilyesmi átalakítás házilag! (elegendő lenne, ha kezdetnek egyszerűen termosztáthoz hasonlóan szabályozná a belső hőmérsékletet, de állítólag ez az egyszerű ki/bekapcs. megöli a szivattyút...)
-
hdman
őstag
Kész a komplett fék és fékfolyadékcsere, 6k volt.
Maradt: xenonizzócsere, burapolír, futóműállítás, centír.
-
Az automata légkondicionáló beállít mindent helyetted, csak a hőmérsékletet kérdezi meg. Ezzel szemben a manuális klíma alig több a hagyományos fűtésnél, csak van benne egy hőcserélő, amellyel hideg levegőt is tudsz bejuttatni az utastérbe. Nem foglalkozik sem a külső hőmérséklettel, sem mással. Kézzel állítod be, hogy milyen arányban akarod a hideg és a meleg levegőt keverni. Ettől szokás jól megfázni, mivel a jóember a leghidegebbet akarja, de azonnal.
Minden megoldható, de baromira nem éri meg. Örülni kell, hogy van benne valami.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Az Astra G (2007) -nél mennyiben különbözik a digitális és a manuális klímarendszer? Megoldható az utólagos digitálissá alakítás?Köszi
-
adidas4death
aktív tag
Tudtok esetleg ajánlani valami jó kipuff rendszert B-s vekire? Cserés lesz sajnos az enyémen, mert a gyári 98'-óta csücsül alatta és hát "megette az idő".
Ha picit sportosabb az sem lenne hátrány, de nem robbantottam bankot sem szóval...

a sport dob terén "TESCO" megoldásokat kerülném ha lehet, akkor inkább megy fel rá a gyári..
-
Pitu
aktív tag
válasz
mikoljan
üzenetére
Anyag + munkadíj együtt: ~63K. Mindenről számlát kaptam, egyedül a tőkéket intézte ismerősöm.
Ma reggel indítottam az autót, fura, de még a kezdeti kerregés sem volt (gázadásra sem), holnap megyek vele egy ~50km-es szakaszt, meglátjuk mit produkál. Tegnap megnéztem egyet a kiszedett tőkék közül, nem tudtam kézzel összenyomni, nekem jónak tűnt. Szóval laikusként azt mondom hogy nem volt szerintem mind kuka.
Ami tetszett, hogy a szakinak van gyári vezérlés rögzítő készlete. -
kocckri
csendes tag
sziasztok ki tud nekem segíteni 20 tdi b vectrám van blokk csere volt össze rakta a szerelő és azóta nem megy úgy ahogy kéne ha be indítom megy rendesen majd ha bemelegszik motor kontrolozik de ha második ban kipörgetem 2000 ig akkor el alszik és jobban is megy amúgy se megy rendesen nem húz úgy ahogy kéne pedig a blokk jó úgy vettem meg hogy 60 ezer volt benne és csak magában a füzött blokkot vettem meg üdv krissz
-
válasz
Findzs
üzenetére
igen is meg nem is.
tisztító adalékkal érdemes foglalkozni, de ezt a benzingyártók megteszik. minden benzinben benne vannak ezek az adalékok, a motorolajban dettó.
következésképp jobb esetben csak felesleges pénzkidobás, kárt nem okoz, haszna sem lesz, extrém esetben meg összeakad a motorolaj saját adalékával, először az olajat csapja szét, utána meg az egész motort.szóval én biztosan nem tennék semmi ilyet a kocsimba, csak minőségi benzint meg motorolajat.
-
sziada5925
aktív tag
Ma, 150e km küszöbén megtörtént a gyertyacsere, orosz GM gyertyákat kapott

-
sNORh
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én most vettem 1 pár GE H7 MegaLightUltra +90-et 1600-ért. Most ennek a +50-es párja van benne amit télen vettem 3,5-ért, de az is elég erős egy átlaghoz képest. Ezt nem hagytam ott annyiért, tartalék, de kiv leszek rá.
-
Pitu
aktív tag
Hidrotőkék cserélve. Kicsit viszont mérges vagyok, mert az ismerősöm által intézett tőkék ajusa márkájuak voltak, amit azért nem neveznék középkategóriának.

Cseréltek olajat + szűrőt, ill. vittem benzinszűrőt is (ami volt benne már rozsdált). Mértünk olajnyomást is, ami gyári értéket hozott. Szaki azt mondta hogy a holnap reggeli indításnál derül ki, hogy jól működnek-e a tőkék. Most alig hallani hogy jár a motor olyan halk (és szokatlan
). -
hdman
őstag
Megjött a komplett fékgarnitúrám

-
zolikaDB
veterán
válasz
amargo
üzenetére
Osram Night Breaker Plus H7 most a vilagitas.eu-n azt hiszem 4000 Ft. Nagyon kedvezményes ár. Vaterán van a Limited verziója, messzebb nem világít, de fehérebb és szabályos. HB3-ból szintén ezt tudom ajánlani. Nekem ezek vannak a kocsiban, én szeretem mindkettőt.
Bár nem adnék 7500-at gagyi, ebay-es "xenon-hatású" izzókért.
[link] -
deicide
veterán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Thx, körülnézek.
-
-
-
kocckri
csendes tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
nem c vectra b vectra szerintetek lehet a vákum szivattyú
-
kocckri
csendes tag
b vectra 2000 tdi
-
törölt tag
beázott a gyujtás, kiszáradt és megy.

-
sNORh
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az a baj nemtom milyen van benne pontosan, nem kötötte az orromra a szerelő akihez már nem járok.. Bár 2 hónap mulva tervezek olajcserét, addig kéne pótolni, és cserére is 5W40-et tervezek.
Shell Helixet használt már valaki? Menynire opelbarát? elég nevetséges áron tudnék venni
-
-
sNORh
addikt
Hali
Gyorskérdés, 2 hónapra utántölteni Vectra B 2.0 DTI-be jó lesz 1 lity 5W40? 201ekm -
-
törölt tag
GYORS SEGÍTSÉGET KÉRNÉK
Ismerős jön haza autópályán , volt egy nagy zuhé, 80km után megállt az autó, nem indul
B corsa
Mit nézzen meg? lehet beázott a gyujtás?

-
deicide
veterán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
És olyat csak Opel márkaszerviz tud?
-
deicide
veterán
Random jelleggel kigyullad a sárga ikon, P1120-as hiba van, ez gázpedál szenzor, vagy mi. Ilyet hol/ki tud orvosolni? Annyira nem idegesítő, mert ritkán fordul elő, csak városi araszoláskor, viszont az zavar, hogy ilyenkor kicsit elmegy a motor ereje, nem húz annyira a következő leállítás/újraindításig.
ECN 112008 egész pontosan
-
kocckri
csendes tag
sziasztok segítsetek már egy x20dth s vectrám van és mikor bemelegszik kivilágít a motor kontrol lámpa mitől lehet ez ? ha kihúzatom 2500 ig akkor el alszik de ha világít teljesítmény csökkenést veszek észre nem húz ha petig sportosabban megyek vele és 4000 ezerig kipörgetem akkor 4000 ezer fölött letilt mintha betaposnám a féket üdv krisztián HELP !
-
Pitu
aktív tag
Igen, nem olcsó, főleg hogy a szakim az 5500ft/db-os male-t ajánlotta. Unixnál volt egy 40%-os ismerősöm, így a 4xxx ezer forintos középkategóriást 2xxx ezerért hozzák, holnap reggel viszem be, majd jól megnézem a régieket.

Egyébként normálisan végzett olajcsere esetén a gyári tőkék kb. meddig bírják (km)? -
helkis
veterán
válasz
helkis
üzenetére
pár napja kaptam egy motor-vezérlőhiba jelzést a műszerfalon, ami egy idő után kialszik, lassan minden indulásnál..
ma voltam egy embernél, aki ki tudta olvasni a hibát P1510-es kód, alapjárati kapcsoló hiba elvileg, tapasztalatból valaki, hogy mi lehet ez? és hogy mi a megoldás rá... -
hdman
őstag
Van valakinek kedvezménye az UNIX-nál, (ha lehet minél nagyobb
) és hajlandó lenne nekem rendelni 1-2 dolgot, soproni átvétellel? KÖSZI -
-
Pitu
aktív tag
válasz
sziada5925
üzenetére
kösz! ezekre amúgy van garancia? teszem azt ha fél év múlva ismét elkezd csörömpölni, akkor cserélik?
-
Pitu
aktív tag
milyen hidrotőkét érdemes venni? z12xe (szerelő mondta hogy mindet kell cserélni, a vezérműtengelyek szerencsére nem koptak...)
-
válasz
Kokkantas
üzenetére
A topic témájánál maradva az egyik tanárom (aki nagyon nagy koponya csak sajnos nem engedik kibontakozni) kipróbált egy Amperát, s a kocsi kipróbálása után leült tervezett egy jobb villanymotort és jobb akksikat tett volna a kocsiba. Ezt megmutatt a "szponzorának" akit azt mondta neki, hogy nagyon jót alkotott, de, ha ezt nyilvánosság elé viszik akkor mindketten golyót kapnak.
ROTFL.
-
tomyoy
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
tudtam, hogy te írni fogsz valami hasonlót, de inkább nem mondok semmit 
Egyébként rendesen katalizátoros lesz, a végdob sem lesz "ú hallom 3 utcával arrébb" kategória, műbizonylatos, rendes rendszer, fogjuk rá
Sajnos az előző gazda kivette a katalizátort, valami brutál sportdobot rakott föl hátra, körülbelül 20 hegesztett toldás van rajta összevissza( erről majd rakok föl képet egyben leveszem) és ennyi teljesen nyitott a rendszer kurv@ hangos,nálunk meg bátyám kislánya 9kor fekszik és nem engedhető meg a "zajrecsegő" így mindenféleképpen le kell cserélnem. Persze biztos morgósabb lesz, de ha kész lesz kiderül. -
-
tomyoy
senior tag
Nekikezdtem a hátsó futóműnek, kemény menet volt kiszedni a szilenteket
Senki ne fogjon ilyesmibe megfelelő szerszám, kitartás és nyugtató nélkül
Olyan szinten össze volt gyógyulva a szilent a kerékagynál,
hogy a perselyt fűrészlappal kellett bevágni, hogy meginduljon, igencsak melegítéssel rakják bele, de nem adom fel.2 óra alatt sikerült

Egy kis extra, valami készül

-
Kokkantas
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Nem ők a hibásak, hanem a fogyasztók, hogy megveszik azt a nagyon jónak mondott vackot amit eléjük raknak. Mondjuk ez a dolog a francia és olasz autóknál eléggé megkérdőjelezhető.
A topic témájánál maradva az egyik tanárom (aki nagyon nagy koponya csak sajnos nem engedik kibontakozni) kipróbált egy Amperát, s a kocsi kipróbálása után leült tervezett egy jobb villanymotort és jobb akksikat tett volna a kocsiba. Ezt megmutatt a "szponzorának" akit azt mondta neki, hogy nagyon jót alkotott, de, ha ezt nyilvánosság elé viszik akkor mindketten golyót kapnak. -
-
Kokkantas
senior tag
Én ezt a 30 ezer km-erenkénti olajcserét mindig is hülyeségnek tartottam, lehet akármennyire jó is azaz olaj a motor kímélése érdekéből 15 ezrenként nem árt cserélni. Főleg a mai "korszerű" motoroknál, melyikek csúcsra vannak járatva. Nomeg a sok okos tervezőmérnököt is elküldeném 1-2 évre autószerelő műhelybe dolgozni, hogy lássák mennyire értelmesen vannak megtervezve a dolgok.
-
válasz
mikoljan
üzenetére
én megkérdezném az Újfalussy és társát a Bécsi úton, hátha jobb árakat adnak.
"hogy indítás után kicsit járatom alapjáraton a gépet (1-2 percig). Nem tudom, hogy ezzel érek-e valamit vagy sem.": ezzel azt éred el, hogy kicsit melegszik az olaj és jobban eljut minden olajozó járatba, mielőtt terhelést kapna a motor. környezetvédelmi szempontból rossz szokás, a motor élettartama szempontjából meg szerintem jó szokás.
A 3500-as fordulat még nem kiforgatás, az csak az a szint, ahol már normálisan érzi magát a motor. A magam részéről kifejezetten nem támogatom azt a rossz szokást, hogy a sofőr minél hamarabb felkapcsolgat, alig forog a motor, döglik a siklócsapágy, stb. totalcar.hu-n is volt erről cikk, ők sem javasolják. ahhoz, hogy ne kormolódjon semmi, időnként takarítva is legyen, üzemszerűen kell 3000 fölé küldeni. Amikor nagy gáz van, akkor eseti szinten 5500 fölé is lehet. parasztosan szólva: üvegelni kell.
Ráadásul egy kihúzatás az kb. semmi, annyi idő alatt nem épül fel az a szükséges plusz nyomás és hőmérséklet a katalizátorban, ami a takarításához kell. Tehát a képlet egyszerű: akarsz rendszeresen fél gurigás számlákat vagy inkább megküldöd néha a szekeret?
egy rendes, gyári lengéscsillapító akár 90 rugó is lehet, szerintem illik párban cserélni, mint a féket, a kipufogó dob is ennyi a vectrámra, szóval az a fél guriga annyira nem lehetetlen. Az én személyes tapasztalatom szerint elég magas a szervizekben a pótalkatrészre rakott haszonkulcs, úgyhogy elég komoly pénzeket meg lehet takarítani azzal, ha csergőnél vagy máshol megveszed ugyanazt a cikkszámú eredeti opel/gm alkatrészt.
-
mikoljan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nagyjából kezd összeállni a kép így. Az átvizsgálás során kértem még Tech2-es ellenőrzést is és két hibát dobott a műszer:
- P0420: Katalizátor-átalakítási hatásfok (Bank 1) nem megfelelő (kicsi)
- P1482: Fan Relay 2 Signal Low / Open Circuit C-34Természetesen pont most, amikor használom az autót lejár a műszakija, és horror árajánlatot kaptam.
- Katalizátor (ez a legnagyobb tétel, ha új, eredetit raknak bele)
- Szívóventillátor (ezt a második kód miatt kellene cserélni, de nem feltétele a műszakinak, de nem kis tétel)
- Jobb hátsó lengéscsillapító kuka (senkinek nem jutott eszébe vagy érezte, hogy imbolyog vagy felüt a futómű)
- Kipufogódob (ezt sem hallotta senki, hogy már traktor hangja van az autónak)
- ...és a maradék (ilyen-olyan alkatrészek, tömítések, stb.)
- Plusz munkadíj, plusz vizsgadíj.A vége közel 500k HUF.

Sajnos a taxis módszer, amit írsz, az biztos, hogy játszott. Én még annyit szoktam csinálni, hogy indítás után kicsit járatom alapjáraton a gépet (1-2 percig). Nem tudom, hogy ezzel érek-e valamit vagy sem.
Ha üzemmeleg, akkor néha-néha, ha olyan a helyzet, ha teljesen tiszta körülöttem a terep, akkor meghuzatom, kiforgatom 2-3-ban a gépet 3500 fölé és utána váltok. Természetesen lehet, hogy ezzel sem érek semmit sem.
Ez a 10 perces cibálás 3-ban, még elolvasva is hajmeresztő.
-
hdman
őstag
Kicsit tobb mint egy hete hasznalom az astrat ( h kombi 1.9 cdti, 150le), vlamikor megvettem, nullaztam a bc-t. 90% palya tempomat 140, 10% varos temposan haladva: 6,5 literes atlag.
Csutortokon koppra tankoltam, mar sarga volt, bimbammolt, hogy 50km a hatotav, megis csak 46 litert tudtam tankolni.
Eddig durvan 500km-t mentem, a bc szerint 32 literrel, es mar csak kicsit tobb mint egy csik van. Akkor megis hol az a maradek 20 liter?

-
válasz
mikoljan
üzenetére
láttunk már olyat, hogy a számlán szerepel fantom tétel (olyan, amit nem végeztek el). tartok tőle, hogy a szervizek több, mint felében reálisan össze lehet futni ilyennel.
szerintem ha tíz év alatt 244k-t ment az autó, az mondjuk átlag 25k évente, annyi idő alatt egy jól működő, jól karbantartott autó nem eszi meg a gyertyákat. A te esetedben ez inkább 3 év lenne, vagy 3.5.
Az viszont előfordulhat, hogy van egyéb probléma a kocsival és akkor gyorsított ütemben amortizálja a gyertyákat is. Vagy a taxis módszer lehet még ok, hogy csak nagyon rövid távon, nagyon sok indítással használták az autót. Ilyenkor pályára ki, harmadik, padló, és nyomni, amíg bírod lélekkel
(úgy értem, időben, mert az ember nem szívesen kínozza így az autóját, de néha muszáj. legalább 10 percig, vagy tovább).A fékbetétet mindig párban cserélik, de ez nem azt jelenti, hogy az azonos keréken levő két betétet egyszerre, hanem azt, hogy az azonos tengelyen levő összes kerék minden betétét egyszerre. Ha új betétet rakatsz be, akkor erős vizsgálat után vagy az derül ki, hogy teljesen sík a féktárcsád, vagy az, hogy már elvitték felszabályoztatni. Lehet, megnyugtatóbb lenne egyszerre cserélni a betéteket, tárcsákat (dobokat, ha olyan) is.
-
bzoley
veterán
Nah, az már biztos, hogy az ac pumpa kuka. Néha meg kell ütögetni, hogy elinduljon. Aztán hogy ennek van-e köze a fuldokláshoz, vagy lehet tovább keresgélni a hibát, majd kiderül. Mindenesetre a pumpával eddig ilyen gond nem volt, de gyanúsan egybeesnek az események. Már csak haza kéne jutnom valahogy.
-
adorjant
őstag
válasz
mikoljan
üzenetére
Én úgy szoktam,hogy veszek stp injektortisztító adalékot,évi 1-2 alkalommal,autópályázáskor.
Illetve szinte mindig prémiumbenzint tankolok,érzetre megéri,amíg ki tudom fizetni,addig jöhet
A legutóbbi tankoláskor lukoil 98 ment bele,az asszony egyik nap szól,hogy nézzem már meg az autót,mert olyan,mintha fogna a kézifék
-
mikoljan
tag
válasz
adorjant
üzenetére
Köszi a választ!
Akkor lehet, hogy a számlán lévő 1 db 1 párra vonatkozhatott.
Inkább városban volt használva, de ment már hosszabb távot is az autó. Kb. 4-5-en hajtották előtte. Hogy ki hogy vezette, azt nem tudom. Azonban a gazdátlansága miatt sejthető, hogy mindenki a kezét mosta, ha zörgött, kopogott a kocsi.
Azt javaslod, hogy benzines ellenére kormoljam ki az autót egy Budapest - Velence - Budapest távon?
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Kb. 1,5 hónapja használok egy 10 éves céges Astra G kombit (Z14XE, 244k km).
Voltam átvizsgáltatni az autót, nem mondtak róla túl sok jót. Átnéztem számlák alapján, hogy merre járt szerelőnél, s mit cseréltek, javítottak rajta.A lényeg: 1 év alatt a motor megtudja kajálni a gyújtógyertyákat? A szerelő azt mondta, hogy még nem voltak a gyertyák cserélve, annyira redvásak, használtnak tünnek. A számla alapján pont egy éve volt trafósor, és 4 db gyertya cserén az autó.
A fékbetéteket párosával szokták cserélni vagy lehet egyesével is?Köszi a válaszokat előre is!
-
Findzs
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Na megvan a hiba kérem szépen!
Az euró átalakító volt a ludas mert a h astra meg a g astra gyújtás és akksi polaritása fel van cserélve.
Tehát az euro csatlakozó sárga kábelét át kellett kötni a pirosra és a pirosat a sárgára.
Tehát ez okozott olyan hibát, hogy a kulcs kivétele után 8 másodperig sipolt és nem lehetett lezárni a kocsit és elfelejtette a beállított rádiósávokat a magnó.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
bzoley
veterán
válasz
helkis
üzenetére
Előfordulhat. Még szerencse, hogy minden szerszám, műszer, doksi otthon van. Lassú gázadásra terhelés nélkül szépen felpörög, és tartja.
Hibát nem jelez, lámpa nem ég, próbáltam kivillogtatni.
A nemindulás oka megvan, nem ment az ac. Hogy miért állt le pont most, nem tudom, de amint lepattintottam a fedelét, elkezdett búgni(relét rövidre zártam). Most már beindul, csak erőtlen, fullad, alig tudtam menni egy kört a telepen. Viszont a rádugott csövön nem pisil túl messzire. Elégtelen nyomás okozhat ilyen jelenséget úgy, hogy közben terhelés nélkül magas fordulaton rendesen jár?zolikaDB:
És az ecu le tudja olvasni az alvázszámot?
Egyelőre annyit olvastam róla, hogy max immo karika, és kulcsba chip elég. -
zolikaDB
veterán
válasz
bzoley
üzenetére
ECU??? Barátom, sorstársam! Ha pontosan ugyanolyat veszel sem elég, mert más motor/alvázszám van benne eltárolva, vagy mi, és nem indul majd vele a kocsi.... Sőt, az enyém Z16XE computer volt, amire a Z14XE adatait rárakták. De ettől függetlenül egy villamosságis pár ezresért berakja. Ha a közeledben van Weisz Dániel, az még jobb, ő azt hiszem, beszámítja a régit.
Ja. Nálam meleg motornál AC-t tiltott a rossz ECU. Majd a klímát se kapcsolta és akkor döntöttem, h csere. -
bzoley
veterán
Ecu-cserénél elég annyi, hogy a régi helyére dugom a cseredarabot, vagy valamit kell még vele operálni?
Lassan már elindulni sem tudok a lámpától, csak magasabb fokozatokban működik normálisabban a gép. 1-2-ben csak dadog, rángat. -
bzoley
veterán
Üdv,
Erre nincs esetleg ötlete valakinek?
x14xe-ről van szó. -
Andi45
csendes tag
hali!! egy gyors kérdésem lenne.... 96os b vekibe bele lehet operálni a 99-01' angel eyes fényszórókat? az újabba ugyebár egybe van már az index a fényszóróval... csak ebben tér el vagy a felfogatásban is ?? előre is köszi a választ
[link] -
válasz
zolikaDB
üzenetére
egész pontosan az a szemlélet, hogyha eladtad volna az autódat, kaptál volna érte x forintot. a hoppá után meg a javított autóért x-100eft-ot kapsz ugyanolyan piaci körülmények között, mert a piac a karambol javítást bünteti. ezért azt az összeget, amivel a piac bünteti a karambolos múltat, vagyis amennyivel kevesebbért tudnád eladni most, a biztosító kifizeti, mert ezzel tudja az eredeti állapotot legjobban megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha már egyedi, legyen teljesen az
tudtam, hogy te írni fogsz valami hasonlót, de inkább nem mondok semmit 
Senki ne fogjon ilyesmibe megfelelő szerszám, kitartás és nyugtató nélkül