Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik
- RAM topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sfefe
addikt
Remélem ki kapcsolható....
-
G.I.JOE
senior tag
Ha nem vagyok otthon és a feleségem is elment otthonról 25 perce és nem riasztott be, szól a HA, hogy be kellene riasztani!
Az egyik terv pedig, hogyha macskát lát a Frigate az udvarban, bekapcsolja az oda locsoló zónát, szóval értem én és egyet is értek veletek, inkább csak poénnak szántam. -
thboxx
aktív tag
Persze. Tudom. Google home-ban így is van már pár apróság. Csak az említett hangutasításos példát nem hiszem, hogy meg lehetne oldani. Nyiván jelez a telefonom is. Előveszem és megnézem ki csenget. Csak így kicsivel komfortosabb lenne. De majd talán ezeket is megél(r)jük egyszer...😅
-
thboxx
aktív tag
Értem a szarkazmus alapját, ettől függetlenül úgy gondolom, ha ésszerűen használjuk ezeket az okos-kütyüket akkor sokat könnyíthet a hétköznapjainkon. Mindamellett természetesen, hogy még mindíg a mi kezünkben van az irányítás. Az általam hozott példa teljesen életszerű. Volt, hogy filmnézés (házimozi) miatt nem hallottam, hogy csengettek. Apróságnak tűnik, de hasznos lehet sok minden. Kinek ez, kinek az.
-
plömplöm
őstag
válasz
viragdani01
üzenetére
nemezaz?
You can use Gemini for TV only:
On select devices:
TCL QM9K, QM7K, QM8K, and X11K models
Google TV Streamer
Walmart onn. 4K Pro model
Hisense U7, U8, UX models
In the United States or Canada.
In English (US and Canada) and French (Canada).
On a Google TV device you add to Google Home. Learn how to add a TV to Google Home.
On a Home member TV profile. The TV profile or the signed-in Google Account must be a Home member in the same Google Home as the Gemini-enabled device. Otherwise, the TV profile gets Google Assistant instead of Gemini. Learn how to add profiles as Home members.
In the future, Gemini for TV will be available on additional Google TV devices, regions, and languages. -
Tudná, melyik streamingre vagyok előfizetve, feltenné a kérdést melyikről indítsa el.
És ezt még lehetne úgy továbbhangolni, hogy ha csak egy valamin érhető el, akkor onnan indítsa el, és csak egyszer kérdezze meg a minőséget, ne minden alkalommal (fix 1080p/4k, mindig a legmagasabb, elég a 720p, stb).Lehetne hova fejlődni.
-
thboxx
aktív tag
Sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhatna Gemini. Pl Gemini indítsd el nekem a Godzilla X Kongot. Tudná, melyik streamingre vagyok előfizetve, feltenné a kérdést melyikről indítsa el. Közbe mutatná melyiken milyen minőségben érem el. Vagy okosotthon rendszerrel összekapcsolva jelezne diszkréten egy szöveggel, hogy csengettek. Gemini mutasd ki csengetett! Erre megállítja a filmet és kiteszi teljes képernyőre a kaputelefont... Stbstbstb. A fényerő, meg a feliratméret pont olyan, amit szvsz az ember beállít mikor beüzemeli a tv-t aztán kb sose néz rá...
-
nicu71
addikt
vajon a tavalyi gyártású magasabb osztályú TCL-ek is kapnak?vagy ez egy költői kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kutya topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- World of Tanks - MMO
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest