Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hi!
na na komojtalankogy... nekem is:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
HI!
Tudom:- )))
Es tudod mier faj reaja a fogam???:- )))
Eze.. es sajnos az ideit ki kel hagynom /teremszetesen csak mint nezo.../![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967064.jpg)
udv
neduddki
mod: Bővebben: link
Mennytek hejjetem is minnel tobben!!! itt van egy kopesre!!! kalap kendo etc javallot digitalsi gep nagy kartyaval es kamerea is: -)))
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
-
gozso
őstag
volt valahol egy topic: valami kétségbeesett álláskereső dolog...sehol ne találom...
úgy emlékszem, Ghost nyitotta
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Tutthatnad hogy a legstilusosabb az egy szep piros almaaaaa:- )))
udv
neduddki
ps.s. hejejs megfejtok koztt kisorsolom az almat:- ))) -
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Na látod, eszembe se jutott, pedig nekem is van ismerősöm, aki fizikai munkát végez (sörgyártósorokat, üditőital gyártósorokat készitő cégnél szerelő), de mindent meg tud csinálni, és szorgalmasan dolgozik. Jelenleg egy szép házban (nem nagy, de szép) él és van egy turbodiesel opel vectrája.
Viktor0610:
-nem mindenhol kérik ott sem, de a nyelvtudás és az előzetes tapasztalat általában követelmény és előnyt jelent a diploma.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért ha tudsz, mindenképpen szerezz egy diplomát. Ártani nem fog.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Talán most arra gondolsz, h. oda is kell a felsőfokú végzettség?
Azonban több olyan hirdetést is láttam, ahova nem kellett és mégis jónak tünt. -
Grafiqs
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Tudom, a két távolságot nem lehet összehasonlítani. Csak annyiban lehet a kettő között párhuzamot vonni, hogy nagyon kevés időnk maradt egymásra. Ha este végzett lentaludt stb. Úgyhogy végülis maradtak a hétvégék. Most meg immáron 9. hónapja 2,5k km-re van tőlem. De ez csak erősíti azt amit eddig egymás iránt éreztünk. De már csak egy hét és itthon lesz.

-
Loretto
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor tudom ajánlani a H*G cimű hetilapot, ott szoktak lenni állásajánlatok, láttam már több távközlési cég ajánlatát is.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mit szeretnék diploma nélkül?
Szeretnék letenni egy angol középfokú nyelvvizsgát, és -lehetőleg- egy távközlési cégnél elhelyezkedni vele. Ott előre menni.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
HI!
Ovoneni kehetne ijjet????
Bővebben: link
udv
neduddki -
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Attól függ, hogy legál biznisz-e a dolog, de pl. unokatesóm pár év alatt összehozott egy lakást, egy autókölcsönzőt, egy kiadott irodát, és még kitudja mit. Ő legál bizniszekből.
-
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sok mindenből meg lehet élni anélkül is.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez elég érdekes felfogás.
Mit akarsz csinálni a mai világban diploma nélkül? -
-
(Kolombusz)
veterán
Nálatok bejött a jósolt kánikula?
Nálam bent a szobában olyan jó 26 fok van, nem döglök meg meg a melegtől, pedig ha kint igazán meleg van, akkor itt is 30 fölé lendül a hőmérő (a proci meg 60 fölé
) -
Sanya
nagyúr
ma is be kéne rúgni.
-
erdeya
senior tag
2005-ben a felvételizők száma alapján a legnépszerűbb szak a közgazdász szak volt (4165 jelentkező), második a jogász képesítés, harmadik az idegenforgalmi és szálloda szak, negyedik a pszichológia, ötödik a gazdálkodási, hatodik a főiskolai kommunikáció, hetedik az egyetemi kommunikáció, nyolcadik a mérnök informatikus, kilencedik legnépszerűbb a művelődésszervező szak volt, tizedik a magyar nyelv és irodalom (2423 jelentkező).
...adódik a kérdés: és dolgozni ki fog? -
Loretto
veterán
Annyira kellemetlen ha valaki rámköszön, odajön kezetfog mosolyog, és a végén levágja hogy gőzöm sincs ki az...

-
erdeya
senior tag
Jó reggel...
Hát Tildy... csak remélni tudom, hogy elmúlik a Dacia logan szerelem. Magam is oda vagyok tulajdoképpen az egyszerű és olcsó autókért (bár azok is éppoly elérhetetlenek nekem, mint egy ötös BMW), de az a Dacia egyszerűen nem éri meg az árát. És nem is tartja majd idővel.
Jobb venni ugyanazon a pénzen egy használt ''mást''.
Szerintem... -
Sianis
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Gondoltam, hogy beköszönök, mielőtt indulunk, hátha valakinek számít is ez egy kicsit! Nah szóval, vasárnap itt vagyok, addig álljon a fórum!
Sianis lehúzza a rolót, pihenés megint! Au revoir... -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bővebben: link ilyenem volt amig multhet szerdan totalra nem tortek. Most gondolkodom egy uj vetelen, lehet hogy olyan lesz, amit az #1821-ben linkeltem, lehet maradok a suv-nel...Gondolkozom egy hasznaltan is, igy sok-sok ezrest megtakaritanek. Meg nemtom.
#1834 Damage:; azert annyira nem is olcso. Nekem ez a Ford Expediton majd' egy evi fizumba kerult mindenestol. Azert szar erzes, mikor egy ev munkajanak gyumolcse a szemed elott torik szarra /a fejeddel egyutt.../.
Tudom-tudom, Magyarorszagon nemkapnek egy eves fizetesembol ilyet, de akkor is sok igy is, hidd el. Biztosito fizeti+minden, de a meg most is faj /jobban mint a fejem...
/. -
Kidus
őstag
Nekem egy ilyet:
Egyébként katica volt a jelem...
-
Lortech
addikt
Én is fel vagyok, progterv infóra, Egerbe. Remélem ott végre megtalálom a helyem.
Most meg megy a pezsgőzés.
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
JEJEEE
Fel vagyok veve Proginfora...

Meg Anulu is. Jejeee -
Sick Boy
őstag
Yeah!!!
Felvették Poppyt!!!!!!!!!!!!!!

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
MarKoo
addikt
Hát azt meg nézem, hogy mondjuk ezt a Brabust ki hogy lop el. Én direkt kipróbáltam egy 7-es BMW Limuzinon Bővebben: link, hogy mi történik, ha nem a megbeszélt módon indítod el. (pl.: kormány tekerés jobbra, vagy vészvilligó). Kilövik a segged alól a kocsit 5 percen belül és ha hívnak te pedig nem tudod a jelszót, akkor a kocsit be sem tudod kapcsolni hála a GPS-nek. Ha pedig egy műszaki zseni kiszereli, akkor is ott a ''tartalék GPS'' ami akkor aktiválódik, ha elmész egy olyan kocsi mellett, amiben szintén van. Szóval egy ilyen értékű kocsi már be van biztosítva rendesen.
-
Rez_Grof
őstag
-
Damage
senior tag
Inkább ne törd össze! Kössz!

És ne gondolj ilyen hülyeségekre...csak vezess normálisan és biztonságosan!
Szerk: Én féltem a kis ''szemem fényét'', ezért ilyet vennék neki:
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Én egy lottó 5ös után egy ilyet rendelnék ''szinházbajáros'' autónak Bővebben: link az asszony kapna valami BMW-t, szerény személyem meg egy vörösbársony metál szinű E320Cdi-t munkába járáshoz.
-
Sianis
addikt
Annyit mondok, hogy én szeretem a Twingomat! És nem is akarok mást, mert ha összetörne így sem, úgy sem élném túl, vagy lehet, hogy igen, de erre gondolni sem merek...
-
Damage
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Majdnem a kedvencem! Meg is lepődtem vmelyik nap. Láttam az M1-esen egy 350-est, egy kisebb Yacht-ot húzott maga mögött ( 8x3 méter körüli).
A kedvencem az F650-es, élőben soha nem láttam, és soha nem lesz ilyenem, de a Hummer elbújhat mellette:
Talán a ''Milyen autót szeretnél'' topicban már leírtam, de ebben nem vagyok biztos
Egy ilyen autót szeretnék, és nem sportautót (persze, ha a benzin/gázolaj olcsóbb lesz a víznél). -
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot. -
tiv83us
veterán
Attol meg, hogy a parod olyat venne, neked nem kotelezo meghalni egy olyan matchbox-ban, ime Az Auto; Bővebben: link

-
-
MarKoo
addikt
Azok után hogy a mogyoródi aquaparkban jól kiszórakoztam magam és összekoszoltam a szemeim
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv... 
Gondoltam nekifutuk mégegyszer magyar nyelvi fájl telepítése nélkül. Sajnos így sem jártam sikerrel. De őszinte legyek?!
Nagy ívből tojok rá. Nem fogom magam felherrgelni, sőt meglepődni is csak akkor lepődnék meg, ha zökkenőmentesen felment volna.
MOD: Sokkal inkább érdekel az, hogy leégett a hátam. -
Rez_Grof
őstag
Én egy ilyennel kiegyeznék: Bővebben: link Smart roadster
vagy egy ilyet: Bővebben: link
De ezt se dobnám vissza: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
szeretem az off topicot, mert színes
láttam ma már itt ring topicot, mi-az-ovis-jeled topicot , milyen-autót-vegyek/vegyél topicot, és most minek-rontom-az-offtopicot topicot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Damage
senior tag
A mailbox-os címem szinte használhatatlan. Valamelyik jóakaróm feliratott egy pár külföldi/szex levelezőlistára, napi több tucat levelet kapok oda, nem győzöm törölni. Próbálgasd azt a címet, amiről küldtem (semmi gond nincs vele, nem használok tűzfalat, vírusírtót), bizalomra épül a PC-m biztonsági rendszere.

Eddig nem volt ilyen gond, ohgy nem tudtak nekem levelet küldeni...
Igazad van, Renault Kangoo, és Peugeot Partner (egyébként a Partnerre gondoltam, mert az készült a Berlingo mintájára), de a Kangoo talán mégrosszabb.
Nem tudom, hogy mikori gyártmány volt a Twingo, megnézem majd (ha egyáltalán rajta van ezen a lapon, vagy a kárbejelentőn).
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Majd hamarosan scannelek egy iratot az Allians-tól. Egy Renault Twingo-val karamboloztam, amikor a jobb első sárvédőm megsérült (15 ezer Ft-ért cseréltem) és a jobb első indexbúrám betört, más baj nem történt az autómmal. A lökhártó visszaugrott, a lámpa sértetlen maradt. A Twingo-ból nem sok maradt. A bal első lökhárítótól a bal hátsó lökhárítóig széttört olyan szinte, hogy csak az anyósülésnél tudtak kiszállni az autóból. Szerencsére a gyerek nem sérült meg benne...
-
Damage
senior tag
válasz
KovacsBela
üzenetére
4 éves Diesel Berlingo-t már bruttó 1,3 millióért lehet kapni (a diesel a drágább, jobb, kevesebbet fogyaszt). 6-7 éves már 800 ezer Ft környékén kapható:
Haszongépjárművek, Citroen, Berlingo. Hozzáteszem, hogy ezeket (a legtöbbet) le lehet vizsgáztatni 5 személyre, személyautóra. Különösebb anyagi ráfordítást nem igényel. Ezek ellenére próbálok mindenkit lebeszélni a francia autókról. Persze a peugeot 607 nagyon szép és jó is, de a kategóriájában azon az áron van jobb is (ez a Berlingo-ra is igaz és persze a Peugeot Kangoo-ra is). -
.:InnoMan:.
senior tag
LOL
Üdv:
.:InnoMan:.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
KovacsBela
üzenetére
Renault Twingo!
Az autó! LSD: PH! Tábor fotók! 
-
tildy
nagyúr
válasz
KovacsBela
üzenetére
vadiúj logant veszek (vagyis vennék) 1.7ért már
Új swift 2 millás áráról nem is beszélve...(Bár abban csak az tetszik, hogy jól gyorsul... Meg erős a motorja))
Egyébként meg ritka ronda eza berlingo, vagyis nekem biza nem tetszik
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Holnap reggel utazom a Balatonra!

Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/14233683.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/14233682.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/14233681.jpg)

Ilyen még úgy sincs a csoportban.
, de azért nem, mert megteheted, hogy ilyet veszel.
, mert így nekem is kell mennem fősulira/egyetemre (nehogymá' neki legyen diplomája, nekem meg ne?!) -pedig nem sok kedvem van hozzá...
/nem is volt nem-egri baratnom Mo.-n. Legjobbak a Foldkereksegen /.
, ha nem szól, nem tudok segíteni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem a büdös életben nem lesz 5ösöm a lottón, mert akkor a párom olyat vesz mint az utsó