Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
elméletileg új, kártyás kell
(a régi az unióba jó)
szerk.
és akkor itt a #2418ra: tudom, de Bővebben: link (érvényes személyim sem volt
)
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Nem tudjátok, hogy vajon Horvátországba ki lehet-e menni a régi típusú személyivel? Útlevél gondolom nem kell.

-
Arnold2
őstag
Srácok!
Tudtok nekem segíteni / ill melyk topicban nézzek körül?
Angliábol szeretnék venni egy cikket (nem drága), fizetésképp csak paypal-t vagy hitelkártyát fogadnak el.
Mivel nekem nincs paypal-om és elég bonyolult valamint a VISA Juniorommal nem tudok külföldi tranzakciót végrehajtani ezért kérem olyan személy jelentkezését aki jártas már az ilyen vásárlásban és TUD is és persze segítene. Persze mindennemű költséget vállalok ami a vásárlással függ össze. -
aDM|RaL^
őstag
szerintetek mit lehet kezdeni egy SATA 160 gigás Maxtor vinyóval, ami egyszercsak elkezdett kerregni?
-
peltar
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Bővebben: link Itt minden le van írva, de te még nagyon messze vagy még attól is hogy rágondolj.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Ez :
Bővebben: link -
JagdPanther
aktív tag
télleg mi kell ahhoz h vkinek saját avatara legyen?
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hogyhogy ma ilyen aktív vagy?
Máskülönben meg a cigiről való leszokásod dícséretes. De most már hagyd el a kávét is és szürcsölj inkább gyakrabban finom sörikét.
faster: Már megértél egy egyéni avatarra. Nem akarsz? Akkor nem kevernének folyton minket bocifejűeket. Ha tudnád, hányszor sütötték rám tévesen a ''lekváros pirítós zabáló'' bélyeget
[Szerkesztve] -
Josh
tag
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
A sláger rádió híreibe hallottam. Azért csak majdnem, mert közbe kiértek a rendőrök. Basszus szívesen lettem volna ott, ahol elkenik a száját.
Az utcán nincsenek se súlycsoportok, se szabályok, se egyéni, vagy csoportos küzdelem, főleg nem egy román kocsmában.
Egyébként ott forgat valami filmet, ezért került oda.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Csak akaraterő kérdése.
#2560: Olyat hallottál már, hogy súlycsoport ? Lehet valaki világbajnok karatemester 65kg súlycsoportban ha 2 110 kilós állat meglapítja. -
Josh
tag
Hallottátok? Jean-Claude Van Damme-t majdnem elverték egy román kocsmában.
Hááát, ez király, szét röhögtem az agyam. Na mi van, csak a filmvásznon olyan kemény?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Damage
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Megköszönném, ha írnál róla bővebben ebben a topicban:
Bővebben: link
Már hallottam erről, és sokan dícsérték (semmit nem tudok erről a módszerről) bár én szkeptikus vagyok. Eddig a legjobb módszer a Stephen King féle Leszoktató Rt. Olvasta valaki? Elég hatásos módszer!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nekem is aszonták hogy letucc szokni,csak akaraterő kérdése,semmi más,meg ilyesmik,hát a LÓFASZT!

mertugyehát qrva kemény megvonási tünetei vannak már ekkora mennyiségnek,az uccsó száltól számított 2 hétig olyan voltam,mint aki nem teljesen normális,állandóan vert a víz,olyan ébren-alvó állapothoz közelítettem
,meg hasonló kellemetlenségek,de valóban egyre javult a közérzetem,az állandó köhögési roham pedig szintén nullázódott.KV mellé pedig fokozottan elképzelhetetlen volt a slukkolás,na erről volt a legnehezebb leszokni,mármint a cigi nélküli KV-ról!
Azóta viszont csak szigorúan a koffeinbetermelést folytatom nagyüzemi szinten,mint domináns függőségi forma!
-
Incognito
senior tag
Én dohányzok, de nem akarok leszokni (az az egy doboz cigi/hét nem oszt nem szoroz), viszont tudok egy ''módszert'' amivel le lehet szokni. Egyik haver elment erre a ''kezelésre'' (ami 5.000.- ft.) és letette a cigit. Ha gondoljátok utánakérdezek. Azt hiszem valami elektromágneses izé lehet.
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
nem cigizek, és szerintem soha nem is fogok

lehet beledöglenék ha szívnám, bár már 3-4 éve nemvoltam ilyen szarul mint most, de most nagyon, nemvágom mi van, de esténként beszűkülnek a hörgőim, és akkor nyomhatom a szteroidsprét magamba.... különben nemtudok aludni.
nemtudom mi hozhatta elő. -
net84
őstag
Nem mondom, hogy le lehet szokni, csak akarni kell. Már 2 éve biztos, hogy nem gyujtok rá. Ebben segített, hogy a párom már korábban leszokott, és nem gyujtottam rá soha mellette. Egy idő után elhagytam. A mostani kollégáim közül senki sem dohányzik. Néhányan a baráti társaságba dohányoznak, de már megszoktam. A nehéz az volt, hogy alkohol mellé mindig rágyujtottam, ezt kellett megállnom. Fél év alatt teljesen elhagytam. Azóta kifelyezetten zavar, hányingerem van a füsttől...
-
tildy
nagyúr
Segítségeteket szeretném kérni:
Bővebben: link
Tudna nélkülözni valaki (budapesti) 1-2 napra 256 mega ramot? -
net84
őstag
Szép Jó Reggel Minden Kedves Ph!-snak!
Egy újabb meleg napra ébredtünk.?! -
Damage
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mit meg nem adnék azért, hogy végre letegyem a cigit. Bennem sajnos nincs elég akaraterő és elég durván szívom 10 éve. Felkelek, ki se nyílt a szemem, de már automatikusan gyújtok rá. Mindig van legalább 3 doboz itthon és 2 doboz az autóban, 1 doboz a melóhelyemen. Ismerettségi körömben kb annyi a dohányzó, mint a nem dohányzó ember. Nem dohányosokkal egy légtérben nem gyújtok rá, inkább kimegyek a szobából/épületből.
Használtál valami segítséget (tapasz, rágó)? Mióta nem gyújtottál rá? Rádtör még a hiánya? Irigyellek ezért.... -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
aDM|RaL^
őstag
azthittem kinőttem ma az asztmámat, de ma majdnem megfulladva ébredtem, szal kijöttem reggel 5kor, sípolt a tüdőm ha elvegőt vettem, szal befújtam pár adag gyóccert, meg megittam 1 pohár kalciumot... BÁH.
lefogadom a szúnyogirtószert lélegeztem be amit itt fujkáltak...OMG -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ja, PH tali.
Holnap délelőtt felhívlak, hogy mizujs, aztán egyeztetünk. Oks? -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Micsinász kedden délután 4 óra vagy fél öt után?
4 körül be tudnék menni a városba, amúgyis van dolgom.
Aztán leguríthatnánk egy pohár szódát a gösszerbe!
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Szurkoljatok ma vizsgázom forgalomban ''A'' korlátlanból

-
tiv83us
veterán
No prob. egyebkent igazad van, ram is ugyanugy vonatkoznak az alapelvek, de remelem ez a kis ''bun'' megbocsajthato

Bash;
I won't let them get away with this that easily, i'm ready to sue 'em if i'll have to.
I'll keep you informed, and the meantime you keep the hurricans away from Florida, i want to have a good time down there, and not sitting in a hotel and watch the rain and flying cows.
-
Sanya
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
a fórum nyelve a magyar
forrás: alapelvek:Bővebben: link

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Dear Buddy Bash!
Sorry about that, what i'm about to say, but i'm gonna have to postpone visiting you just a lilttle bit, because of what happened last week. /My car accident...etc/. I'm still fighting with the Nationwide Insurance Company, because they're trying to rip me off, and i can't let that happen. But don't worry /
/ i think we only have to wait no more than 2-3 weeks. And then you better prepare yourself 
I hope your new job is gonna be working out well for you, and i also hope that you'll be able to get a couple days /or nights?!
/ off to make that U.S.-PH! meeting happen. Take care! 
-
gozso
őstag
jóóó reggelt mindenkinek!
augusztus elsejére ébredtem..hm...egy hónap és megint mehetek dolgozni
mondjuk, ez a szeptember könnyebbnek igérkezik mint az eddigiek
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
na, utana szamoltam, 27 napja nyomom igy, pihenonap nelkul, es kicsit mar kivagyok.
az osszeg meg azert nem eleg nagy ahhoz, hogy feledtesse a korulmenyeket...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mar csak 10 nap...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
A helyi idő megint ''romlik'' - így estére. Újra elkezdett csobogni rólam a víz...
Nagyon idegesítő vagyok?
Bemegyek egy totyikba és egyik válaszomra a csákó kemény megjegyzést tett, majd figyelmeztetett, hogy ilyet ne mondjak többet! Igaz félreérthető voltam, de ha figyelte volna a tagolást, akkor elkerülhető lett volna a probléma...
Az ''önreklám - cég'' nem ütközik az alapelvekkel??? -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Lehetséges, lehetséges, bár ő inkább jóidő mondó, semmint hozó!
Ha nincs mit hozni, nem tud jót mondani 
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szolj neki tartsa meg a golf áramlatot

-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Csak egy pár cuccot, igazából van mindenem. Egy úszógatyát, egy-két inget, atlétát. Kis elemózsiát... Ennyit szoktam boltban vásárolni, minden mást az ajtóm elé hozatok.
mayerlaci!
Azt nem tudom mi hanyas kategória, de képzeld el, hogy ez nem egy hétig van egy évben, hanem 5 hónapig. Az éves átlagos páratartalom meg 75% körül van, reggelenként 90%. -
parandroid
félisten
Felétek azért kicsit elterjedtebb a klíma (szerk: úgy értema légkondi, klímánk az nekünk is van...), nem? Amúgy meg nyilván szokás kérdése. Itt ez elég döglesztő bír lenni. Meg nem vagyok benne biztos, de asszem ez itten csúnya kontinentális meleg, ami nekünk van, mintha hallottam volna olyanról, hogy ugyanezt tengerparton könnyebb elviselni. De mittomén, lehet, hogy ez hülyeség.
p
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Én is hazakerültem. 4 órás vásárláson vagyok túl, kihasználtam a tax-free shopping week utolsó napját.
Olvastam erről a hőségriadóról. Akkor rendelik el, ha a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 25°C-ot. Hm, kicsit visszanéztem az itteni hőmérsékleteket, utoljára május első hetében volt 25°C alatt a napi átlaghőmérséklet. Július-agusztusi átlag 28°C, az éves átlag majdnem 23°C, nem beszélve a páratartalomról.
-
Incognito
senior tag
Ezt nézzétek meg. Igazi felüdülés ez a honlap.
www.absolut.com Bővebben: link
A YES -re kell klikkolni... -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Hazaérkeztem ma a balatoni nyaralásból, jót tett a pihenés, mától ismét aktív leszek!
-
parandroid
félisten
Szezonális.

ngabor2: én nem is írtam a #2504-et. Kit érdekel az időjárás? Csak szabadon maradt a laptopom, a másikon meg a gyerek játszott...
Amúgy: Bővebben: link. Úgy néz ki, tényleg így van.
p
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hű de szexy az aláírásod

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dél környékén ladybug is említette, hogy fujdogál a szellő. Lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem úgy tűnik, hogy a Dunántúlon majdnem mindig jobb idő van, mint a Tiszántúlon.

-
aDM|RaL^
őstag
örülök hogy végre kicsit lehültünk.
mondjuk esőhöz nincs kedvem. -
net84
őstag
Halihó! A mozi elmaradt

Az ország eme felén napközben sütött a nap, de elviselhető folt, mert a szél is fújt mellé... Most kezd feltámadni! Jön az eső szele.?! Attól viszont kezd nyomottá válni...
Aktív témák
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)