Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Bővebben: link

És ezt képekkel is alá tudom támasztani
-
-
Kidus
őstag
Istenem mennyi a laaamaaaaaaa
Nem birom mar, eskuszom, mindenki az en agyamat szivja, gyerekek akik asse tudjak miaz hogy firewall, de azer beallitani azt mindenkepp akarjak, de elobb konyorgom azt kene megtanulni mi az az os egyaltalan, vagy megkerni valakit ( nem engem ) hogy ugyan csinalja mar meg. Kulonben is, van itt valaki aki meg tudja mondani hogy miert vesz routert valaki akinek fingja nincs miaz?? Csak mer olyan csecse? Felnott emberek konyorgom. Naonjo.. aztan meg se net se game se semmi, a 13-14 eves analfabela meg jon hozzam. Es ilyenbol napi 30 min. Meg en mondjam meg hogy o miert nem tud krealni. Ha' megis honnan tudjam lehet hogy falunete van....
koszonom leulok magamtol... lehet el is alszom igy 2 nap utan.... -
Kidus
őstag
Nekem egy ilyet:
Bővebben: link
Egyébként katica volt a jelem...
-
Kidus
őstag
Szépjóreggelt mindenkinek

-
Kidus
őstag
Mi Horvátországba készültünk, pont lejárt a személyim, meg az útlevél is. Azt mondták, elég a személyi, simán kiengednek. Mondom akkor elég lesz azt megcsináltatni. Utazás előtt 2 nappal derült ki, hogy mégsem, a banda elment otóval, mi meg laza 26 órát utazgattunk állva-ülve-dőlve-fekve a vonaton, aztán a kompon, amúgy marha érdekes volt, örültünk

-
Kidus
őstag
Ahogy olvasom a hsz-eid, mindíg azon kapom magam, hogy az avatarod elvonja a figyelmem, és csak nézem, hogy omg miez??

Egyébként érdekes ez az összevonásos téma, de nekem pl soha nem jutott volna eszembe, hogy jogsi + személyi együtt is lehetne... mert minek?
Ez a ''ugyis beuti a szamitogepbe a jogsid szamat es az adataidat.....altalaban megteszi mielott megallitana'' téma pedig már szájensz fiksün
Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Diablo IV
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)