Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De biza. Működika kereső is, szóval:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem programozol?
-
tildy
nagyúr
Nem megy ma valaki pécs felé?

Konkrétan ozorára szeretnék eljutni
Mindegy végülis van vonat is csak gondoltam megkérdem.
Már egy éve nem voltam goa partyn... Kicsit kirúgoka hámból
Csak az a baj, holnap délután dolgozni kell
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Mintha a páromat hallanám. Nem halad a programozás? óó kuks be a hűtőbe. Nem halad a gondolkodás? Szintén. Uncsi van? Na mi más lehetne: hűtő

Jesszus ott maradt a hűtőben egy fél trappista sajt

Na annak már kakukkoltak

-
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Iszonyatosan nem éri meg pizzát rendelni.
Mióta a koleszból eljöttünk (III.ker -ott volt avanti) azóta még jó , rendelt pizzát nem ettünk
Már a donpepés sem volt túl jó a múltkor...
Jobban megéri madárkás nagyáruházban 4-500 forintért nagy , megsütendő pizzát venni. Teli is rakják sajttal, nem is mirelit, és finom is!!!
Márk: mexikói akkor finom, ha nincs rajta zöldborsó, és jó hegyes erős van a tetején. Avantitól mindig az volt rendelve, de mivel én ki nem állhatoma borsót, máshol meg általában rárakják, ezért ilyet nem rendelünk... Igaz amióta albiba lakunk, rendeltünk kb 2* pizzát, többet ér 2 adag foodexpresszes kaja, az legalább finom is. És olcsóbb.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ehehhehe:
Bővebben: link
Nade, hogy a ring topicnál maradjak:
Bővebben: link Vlad, gratulálok
-
tildy
nagyúr
Ingyenjogsi miből? Egyébként tényleg kéne kreszoktatás az iskolában, de akkor is a rutinpályát, meg az oktatót valahogy ki kell fizetni. Ha nema diáknak, akkor az államnak, és ha az államnak, akkor túléképpen az adófizetőknek.
'' olyan dologra vagy büszke vagy tartod szerencsésnek, amit a kényszer szült.''
Nem. Nagyon sok dolgot nem is fogadnék el szüleimtől. Mert ne verjék miattam költségekbe magam. Bár igazad van, részben olyan dologra vagyok büszke amit a kényszer szült, de nekem pl. égett volna a pofámról a bőr, ha pl. a kapott ösztöndíjjam mellé még tőlük is kuncsorgok (mégha szívesen is adtak volna .-..) pénzt. És sorolhatnám. -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem is tudom, nekem faramucinak tűnik a helyzet. Nem is igazán érzem reklámnak a dolgot, legalábbis a topic alapján, de ti biztosan.
A piac moderátora szvsz rendtartásra, stb. van, egy ilyen dolgot szerintem valamelyik tulajnak kéne mérlegelni
Na szóval ha az illető ad tintapatronokat a phnak (akár teszteleésre is, stb...), stb. akkor máris mehet a fórumban a dolog?
Fura
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
fura a dolog, mert ilyen szempontból sem guga,sem tts (jól írom?) sem a többiek nem lehetnének ott a hardverpiacon. Mondjuk nekem az is feltűnt, hogy nem egészen kompetens az az ember , aki zárta a topikot. Mert szvsz házigazdának kellett volna
Na de nem ugatok bele, mindenesetre én is meglepődtem.
(Főleg , hogy tintapatront akarok venni, és nincs egy normális topik sem szinte ezügyben.... ) -
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondom, szerintem az olah actionben láttam már ugyanígy ezta mulderpofát.
Szószó Fox Mulder() azért eredetiben sokkal szebb

Imádom ha egy pasinak ilyen a haja. huhhhúúúúúúúúúú.
Talán ennek a rajzfilmpofának kicsiit kevés elöla haja.
Amik vannak cartoonban:
Bővebben: linkBővebben: linkBővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nos első vezetésemen kiszálltam a kocsiból és remegtem mint a kocsonya. Rögtön utána szálltam be vitorlába, amit kicsit én vezethettem, na onnét viszotn vigyorexgáz

Na jó, de én 20 évesen próbáltam ki először, mitn írtam már, nem voltak lóvésak a szüleim, hogy kocsink legyen. (Fater kb 4 éve vett először kocsit)
Egyébként alig várom már a pénteket
Ez szvsz csak egészséges félsz, mert tudod én nem vagyok oylan ember , akinek olyan túl sok önbizalma lenne, sőőőőt.
Egyébként modnja így az oktató, na akkor most megyünk haza, kössem be az övet? Mondom, nem ezt nem mondja komolyan.
De biza, komolyan mondja.Azt mondja tán félek magamtól+ tőle? Na több sem kellett nekem, modntam, hogy na jöjjünk
(Még a végén nyámnyilának hisz...) egyébkétn élveztem, de rettenetesen pörgött az agyam, mostanra kicsit be is fájdult.Annyi mindenre kell figyelni, nem is gondoltam volna
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jól van már na, eddig csak összvissz 5 kmt ha vezttem, azt is autómata váltós kocsival
Az is para volt. Na de az nem ennyire.
Majdnemhoyg most indultam el életemben először kocsival, azt bumm, tekerhettema kormányt forgalomban. Na nem baj, kell ez, dobálgasson csak mélyvízbe az oktató. Remélem ki fogok tudni úszni ...
Na szóval emlékezz vissza, miylen volt amikor életedben először elindultál kocsival.
Megvan? na kb. olyan volt nekem is , ma.
Egyébként már mennék vissza, gyakorolni. -
tildy
nagyúr
Jééézusatyaúristen.

Én vezettem haza a rutinpályáról

Tök para volt, edig csak a kormányt kellett tekernem, emg néha irányjelzőznöm
A kuplunggolást , váltást csinálta az oktatóm.
Hát nag ypara ez a vezetés

Azt hsizem muszáj lesz kijárni gyakorolni valahova, mert ez...
HHúúúhhh para. -
tildy
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
Hm. tanulságos olvasmány (neked meg jó a memóriád
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
Nos , hoyg miért is nem akar férfi gyereket, családot? ÉS hogy cserébe képes-e lemondani a nő is erről? Hát nehéz dolog. A fura, hogy a 2.nál párom nem ellenkezett volna, ha marad , de én korainak tartottam a dolgot, ezért... Na mindegy , páran ismeritek a történetet. Most már nem szeretne direkt, ha véletlen összejön akkor az van, de nem tervez... Ahogy feleségül sem akar venni.
Az iylen dolgokra -tekintettel rá -nem szeretnék ennél részletesebben kitérni, midnenesetre milliónyi oka lehet, hogy miért nem akarnak a férfiak gyereket, és ez valahol érthető is. Sajnos én is beleesek abba a hibába, hogy állandóan rágom a fülét (mert olyan jó mondogatni) , hogy vegyen engem feleségül stb, de lehet ezzel csak az ellenkezőjét érem el. Na mindegy. Megint többet beszéltem a kelleténél. -
tildy
nagyúr
én tudod hogy találtam hasonlóra? beírtm googlebe , hogy papírkutya, angolul persze:
itt a második link:
és voálá:
Kalandor:így nagyban mindjárt más, de kicsiben
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát csak mert: póz, kockahas, és azok az angyalszárnyak?

Mintha egy chippanddale fiút látnék
Na mindegy, ha neked tetszik, akkor egye fene , de nekem akkor sem fogsz így tetszeni
Mégha angyalkák is vannak a hátadon...
(hirtelen az szó jutott eszembe erről az avatarról, hogy szendeszűz
) -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Megint tök unalmas a ph! , be is alszom

Ráadásul a szabimnak is vége, és még más bajom is van. Szarul kezdődik a hét. -
tildy
nagyúr
Na hazaértünk vidékre, indulhat a napozás
Hát igen ha emberi, nyugodt mások elöl elzűrt területen akarunk pihenni , annak az az ára, hogy jövünk kb 80 km-t
Esetleg ha valakinek szállítanivalója van a Jászságból az még msot sljon, holnap megyünk vissza pestre. -
tildy
nagyúr
Megyunk kocsikazni

31es mellett elok reszkessetek
-
tildy
nagyúr
Nem emlékszik valaki arra a topikra, amelyikből a később nyílt ki a legszebba miss hungary versenyen idén topic. Az eredetit (talán valami olyasmi szó volt bbenne , hogy modell, vagy ilyen) nem találom

-
tildy
nagyúr
Ha éna párom szeretem, akkor ilyen kifogás csak végső esetben. Magyarán inkább lemondanék más, számomra akár fontos dologról is, ha érzem , hogy gond van.
Nem értem na midnegy.
Én meg uncsizom. Nagyon ncincs sehol semmi, se tévében se itt a ph-n, igazándibóla vezetésre lennék rákattanva,d e azt meg ugye nem tehetem , max csak szgépen,a san andreas meg ilyen szempontból enem egészen jó
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
tudna nekem segíteni valaki nagyon sűrgősen egy faxolásban? elektronikus úton átküldeném neki a dokumentumot.
-
tildy
nagyúr
Hétfőn kezdem a rutinpályát, a nissannal

Az oktatóm pedig nagyon rendes, jófej, türelmes (ma egy épp oktatott srác mögött ülve volt szerencsém megtapasztalni) poénkodós . Egyébként civilként bkv sofőr
Na szóval a nissan almerát választottam. -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én fordítva vagyok, tivéről nem tudok semmit.
viktor0610 Bővebben: link
Mondjuk én ha amerikáan laknék tuti nem ilyen kocsiakt vennék, mint ezek a félnótás kocsitörő moderátorok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hanem inkább pontiacot
mondjuk trans amot
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Szerintem én is nissant és oktatóját választom, itt vannak mikkel lehet tanulni:
És itt van a nissan, úgy látom nem kímélik a kedves hallgatók

-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát leggyakrabban őt fogom:
Illetve a fateromét , főképp a 31-esen és 32esen (ez nem az övé, de ilyen típusú, és kiézetű csak aranyszínben)
Á van egy jó kép róla,de kár hogy csak elölről(na ez a fateré) :
NA és persze ha lecserélnénk a kocsit, és lenne rá cash , akkor ezt venném:
De sajna páromat nehéz meggyőzni ő inkább ezt venné (szerintem ritka ronda alakja van):
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Olyan kedvesek vagytok

Na választottam 3 nagyon jó oktatót(ajánlották), már csak a kocsit kéne kiválasztani:
Ford mondeo, suzuki sedan, vagy nissan almera. Az almera ugye nem kicsi? Igazándiból nem is tudom melyiekt szeretném, fater egy voksot leadott a mondeora. -
tildy
nagyúr
Sikerült
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
De dühös vagyok magamra ,mert 6 hibapontom lett. 3 pontos egy sem volt benne, de ilyeneken csusztam el, hogy hólánccal mennyi a max megengedett sebesség, meg hasonlók (40re böktem, 50 volt
) 3nál figyelemtlenül olvastam el a kérdést , (na ja, rohadt mocskos bkv miatt 11.01 percre értem be, a vizsga 11kor kezdődött, papírforma szerint, gyakorlatilag épp időben érkeztem még.
jézusom
Félisten lettem
Egy napona sikeres kresz vizsgámmal
Baljós előjel
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
msot megyek kresz vizsgára, nagyon izgulok

-
tildy
nagyúr
válasz
Blackmate
üzenetére
habarcs: Bővebben: link
Sajnos nem igazan talaloka tobbirol, de a betonhoz emlekeim szerint soder, cement, homok kell , a meszet nem tudom. Allagra jo legyen, azt kesz
Na majd fatert megkerdem. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Ja vegulis a joslat bevalt. A balatonnal tenyleg az volt, es ahogy hugitol hallom, pesten is. Emiatt a hulye ido miatt meg penzt is buktam(1 napi kemping árát), meg ugye meg csak furodni sem furodhettem, se semmi... Éjszaka is fáztam, fújt a szél, esett az eső. Képeket majd rakok fel. Na szal kifogtuk a nyar legrosszabb idojarasu ket hetet a szabadsagunkkal.
-
tildy
nagyúr
Elmehet az idojaras a 'csába. Most értünk haza a balcsiról, tegnap délután mentünk, akaliban voltunk egy kempingben, de ma du. ugy razenditett az eső, meg modnták milyen hideg is lesz, hogy fogtuk magunkat es jottunk. Egy napnyi kempingarat buktunk, de itthon legalabb jó idő van.A Keletinél meg állt egy busz a külső sávbanmár régebben , erre úgy bevágtak elénk a barmok abból a sávból, ha párom nem megy át a záróvonalon, tuti csattanás lett volna.. Hihetetlen mennyi barom van az utakon . M7esen egy ürge a 3 sáv középsőjében szötymörgött 90-el.

Egy het van meg hátra a szabiból, de most meg már tanulhatok a csütörtöki kreszre.Nem mehetünk sehova.
Ja elfelejtettem mondani: odalenn reggel 4 óra óta szemetelő eső és borul ég kombó váltotta egymást, kb 13-17 fokkal fuszerezve
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hihetetlen pesten milyen mocskos , piszkos az eso. Kimentunk a kocsinkoz, amikor mentunk a boltba, es tok dzsuva volt. Tiszta piszkosvizfolyasos. Egy hete takaritottam le.
Remelem holnap jo ido lesz, lehet leutazunk a szalajkavolgybe. -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
A Ligetben. elvileg Csomoron van, de szerintem inkabb Kistarcsa

Mondjuk sajnaltam, hogy nem votl 40-41-es. Mikor hogy, altalaban normal cipokben ezek a jok ram. De felprobaltam egy 43ast, na mondom fel centivel nagyobb a labamnal, sebaj. Volt mar adidasom, es eddig ugy vettem eszre, hogy a 42es a pont jo ram beloluk. Majd ha ugy hozza az ido, veszek fel bele vastagabb zoknit.
tobbnyire kislabuakra <40 illetve 43-44esben volt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
vettem ma egy tokjo adidas csukat az auchanban 6000ert

huuhuuu nagyon fajin. -
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem lenne az, de nezd meg szlovakia , horvatorszag időjárását: ugyanolyan sz.r mint itt. Akkor meg minek elindulni?

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
igy
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Na igen arra az előlapi panelra nekem is fája fogam, ugyanis nekem még a régi tipusú van
és az fehér. A szép ezüst fekete házamhoz nem igazán megy. De megpróbálok tőlük rendelni, hátha küldenek. Ígyis tönkrement benen a mikrofon csatlakozás, nem tudom hogyan... Meg az egyik szegmens nem világít.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Apogee: Summit + Body Theatre ''4.1 csatornás'' fülhallgató + CBOX előlapi USB/audio/smartcard olvasó kimenetek + kerekített IDE kábelek!
Zenith: Apogee + IEEE-1394a Firewire + IDE RAID+spdif +sata!
Midkét lapom volt/van
ja Bővebben: link
Nekem távirányító nem volt még, mert az enyém, nem ultrás lap még
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Izé, azért ha nem lett volna a PH! :

és az a közösség, aki segíteni akar, 
akkor jó sokára jöttem volna rá. szóval oylan a ph, mint egy jobbféle, sőt a legjobb manual pages
Most is a ct hangkeltője muzsikála fülembe a fülesemen. Én nem vettem észre , hogy sokkal jobblenne a soundstrom (otthon az van az asusban, de eddig csak gond volt azzal is, nem tudtam jól összelőni az 5.1 hangfalammal. )
Egy zenith lapot (ami nekem is van) 10-12 körül megkapsz használtan. Nekem nagyon beváltak a chaintech lapok
Nem vennék sosem mást. (egyszer vettem (asus) meg is jártam vele)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Hát igen, ez a dolog nekem is vérciki
De ugye, azért nem olyan égő?
Vagy igen?
Ezért nem emrtem eddig az a7n8x lapot sem visszavinni garba, égne a pofám, ha én lennék/vagyok hülye, és beállítanék azzal a lappal, azt nem lenne baja, vagy, ami még rosszabb, én állítottam el valamit
-
tildy
nagyúr
Na tegnap hardcore san andreas teszt folyt a gépemen délttán.Hogy miért is? Leírnám egy itt indított topikom előszavát:
''Nos van a konfigomban leírt konfigurációm, ami kb 3 hete fura jelenségeket produkál.
3 hete került a gépbe új videókártya, új dvd-író, illetve ram. A dvd-író jelenleg lehúzva a jelenség még mindig megvan.
A probléma: néha gyakrabban., néha már indításkor is, kifagy , újraindul, megáll, de nem ám csak úgy. Win esetén eddig már legalább 3 féle hibaképernyővel találkoztam, ezek közül csak egy pár:
irql_not_less_or_ equal
page_fault_in_non_paged_area
De van úgy , hogy csak teljesen megáll, egeret nem lehet mozdítani , stb...
Mivel maximális mértékbena ramra (esetleg a procira vagy alaplapra gyanakszom).''
Nem fogjátok elhinni milyen hülye voltam (bár lehet nem kell elhinni, mert ezt már eddig is tudtátok...).
antikomcsi írta:
''antikomcsi
(senior tag)
Szia!
A bios képei alapján jól látszik, hogy 1.53V-ot kap a cpu, talán ez már kevés nekin és e miatt fagyogat. Az alap értéke a 2400+-nak 1.6V. Meg kéne próbálni 1.625V effektív értéket beállítani neki, és aztán megnézni, hogy fagy-e még.''
Magyarán: tudjátok én tipikusan az az ember vagyok, aki visszafelé, az lefele tuningolja(downgradeli) olykor- olykor a procit. Nos igen , pár hónapja még csak 900 MHZen futott, 1.53-1.54 Vcoreral . Majd mikor visszaraktam a proc sebességet, ez így lemaradt, úgy maradt.
És miért pont most jött előa hiba? Hát mert nyár van, meleg van, és úgy tűnik ez már kevés volt neki.
Én meg már azt hittem a proci, alaplap, vagy a memó a sz.r, azt közben én voltam hülye.![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_reclamao.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/15_2.gif)
Utólag persze már jót nevetek az egészen, hiszen: user error
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/03.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/nevet.gif)
-
tildy
nagyúr
Itt indian qrva van, vagyis: Villam Lik
-
tildy
nagyúr
Hihijj jovo penteken kresz vizsga, remelem jol sikerul majd.
Hopp nem is pentek, hanem csutortok
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/1053177568.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hat en sem vennek tobbet asust. Chaintechnel eddig meg mindig megoldodott minden gondom.Pedig direkt azert vettem asust, mert hozzad hasonlaok azt mondtak milyen qrva jo, azt a fenet.Elso pillanattol kezdve bajom van vele. Bar nekem 3 ev gar van ra, de sulinetes

ghost: nejlonfuggony? Azt max 40re erdemes berakni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegy végülis van vonat is csak gondoltam megkérdem.

ÍGy nem is tanulhattam vezetni sem. Miből? Apám rokkantnyugdíjából?
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/zsombe/smiley/kategoriak/d%FCh%F6s/banghead.gif)
![[kép] [kép]](http://www.yopi.de/images/prod_pics/766/e/766145.jpg)