Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
abban az értelemben amit te értesz barátnő alatt biztos nincsen, aesir vágja

nő miatt meg még soha nem váltottam tarifa csomagot, nem hogy szolgáltatót, ez a fajta viselkedés igen erős papucskodás jele, arra meg tőlem várhatnak akár életük végéig....
még nem született meg az a nő szerintem aki képes lenne megfogni. ok a másik topicba linkelt szilikon macám igen, de ő csak szexrabszolgának kéne, ahhoz meg nem telefon kell hanem más
hülyét is kapnék ha nem előfizetésem lenne, kaparós sorsjegyezek meg sorban állok, inkább nem
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pont annyi barátnője van, amennyi a piszkos vágyai kielégítéséhez kell. Szerintem teljesen jól csinálja

-
Lord Zero
addikt
ejha
játszadoztam kicsit (area 51 - broáárgghhrrr) és uszkve 90 hsz született legutóbbi jelenésem óta
szerk> gyártjátok az olvasmányt a táborozóknak?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Engem rohadtul szívatnak! Ha van elmaradásom, letiltják a kimenő hívásokat (ez még elmegy), és kb. 2X annyi büntetést számolnak fel, mint amennyit egyébként beszélnék. Utálom őket. 2 hét múlva jár le a 2 év. Havonta kb. 20K-t pengettem nekik, inkább nem számolok tovább...
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére

nekem pannon 250 van most, ennél jobb arra mire nekem kell meg ahogy telefonálok most biztosan nincsen -
aesir
veterán
Pannonos voltam mióta megalapították.... Aztán tavaly már olyan szinten szar volt az egész cég, hogy váltottam vodára. Eddig nem bántam meg.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mittomén, hgáynadék és kész

ja, közben leszedtem, csak nem vettem észre
háááááááááááááááááááááááááááááááááááááát
de neki elnézem
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még sok van ebben a setupban, kicsit jobb ha alulkormányzott, mert különben tényleg eltolja a farát. Nagyon bika ez a gép.

Gyengém a lila, szépen kiéltem magam
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Á nem SZőcére megyek Vas-ba van.
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
ha belekezdesz, akkor itt ülsz még egy darabig

-
aesir
veterán
Liveforspeed kimondottan hátsókerekesverda video:
Bővebben: link 65M
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
welcome

-
tildy
nagyúr
Nem emlékszik valaki arra a topikra, amelyikből a később nyílt ki a legszebba miss hungary versenyen idén topic. Az eredetit (talán valami olyasmi szó volt bbenne , hogy modell, vagy ilyen) nem találom

-
aesir
veterán
Második poharat nyalogatom, igaz nagy talpas pohár

-
Motion_Blur
félisten
Lassan itt az ideje lefeküdni, mégis csak másnap van
Holnap meg 7kor kelek
Azért a video-t még megvárom
-
aesir
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Már emlékszem

(töltök is még egy kis rozét)

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mintha egyszer feltettem volna a karmát, de annyira debil volt hogy két perc után uninstallt nyomtam neki

total annihilation 2-t várom már nagyon, azzal lekötöm magam egy időre megint asszem
-
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ejj, de fiatalok vagytok, nekem ez még C64-en is megvolt.

Aesir: Flatout egy vicc, nem hiszem, hogy tudnál vele mit kezdeni valódi szimulátor után (már nem úgy értem, hogy nem tudnád vezetni, mert ezt még a négyéves lányom is elvezeti
).
Viszont LAN-party-n tökéletes feszültséglevezetés egymást aprítani és törni és zúzni és gyakni és trancsírozni és arrrgggghhhh...
p -
Integra
titán
emlékszik még anno valaki a terep és terep2 című magyar kis progira?
na azt a fizikát überelje nekem valami
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi

Ebben az a vicc, hogy a kormányomon eléggé bent vannak a gombok, vagy rövid a hüvelykujjam, ezért nincs kézifékem. Ahol úgy látszik hogy azt használom, az valójában csak lábfék-kormány-visszaváltás a megfelelő ritmusban
-
aesir
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Annak még csak a Demojára volt időm, megjelent már egyáltalán?
Olyan kis szórakoztató volt a Demo, ha jól emlékszem... de az biztos hogy nemigen foglalkoztam vele. -
Szőrös
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Óóó azt az őskövület F1GP-t mennyit nyomtam annó. Egyszer én mentem 1 versenyt aztán cimbi és néztük ki megy jobbat. Régi szép idők.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Accolade RULZ!
Volt Williams, McLaren, Ferrari. Williamsnél mindíg kifagyott a ''gépem''
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább hadd ne mondjak semmit

Én a szimeket szeretem, mert azok nehezek, pláne gyorsan. A Toca meg nem szim
-
aesir
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ÓÓÓÓ, ezt én sosem titkoltam

-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RBR rallyvideo:
Cockpit nézet: Bővebben: link 24M
TV-cam: Bővebben: link 38M
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ismerős, unokaöcsémnél kipróbáltam fasza kis leglegleg logitech cuccal, az első kanyarig se jutottam, vagyis de, csak fejreállva.
5 percig próbáltam, aztán abbahagytam ezt a bohóckodást, maradok az igazi aszfaltnál, abban jó vagyok, de monitor előtt nálam csapnivalóbb sofőr biztosan nincsen
-
Integra
titán
éljen a 16kbyet/sec feltöltés, éljen a trékom!!!!!
baszódjanak meg..... -
aesir
veterán
Azért nem rossz ez a világranglista

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/abracing/images/lfs.jpg)
1 óra múlva lesz egy kis video is
-
anaqer
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hja, jót tesz az embernek ha néha vált (''váltsál te is, legyél nemi aberrált'', sálálálá).
Illumináltság viszont csak jövő héten lesz igazából - két napot dolgozok össz-vissz, a többire meg alighanem beköltözök a kemping bárjába kihasználni ezt a jó kis egyet fizet sokat kap akciót amíg még lehet. -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet a Live for speedben ittasan vezetni? Vagy annyira élethű a gamma, hogy csak szondafújás után indul??

aesir: Egy hete játszom csak vele, de nagyon tetszik. Ha időm van, nyomulok ezerrel. Csak a hátsókerekesek ne dobálnák a farukat úgy
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jövő héten nekem sem jó. Hétfőtől szerdáig meló ezerrel, kezelni kell a problémákat, aztán csütörtöktől szabi. Elhúzok a Balcsira mint a vadludak.
Keddig vissza sem jövök.
Azt tudom, hogy nem iszol/szívsz, de szép se vagy
tildy: Én már nem hibáztatom. Igazságtalan lenne...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Holnap meg 7kor kelek
Azért a video-t még megvárom