Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Aktív témák
-
Fantasy
tag
Ahmm megint kéne egy MODERÁTOR.

Törölni kéne a Warcraft 3 / night elf -es topicomat is
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Felháborító az ügyintézők hozzáállása. SAjnos sok helyen hozzá nem értő emberkék ülnek olyan pozíciókban, ami elég fontos pénzügyi kihatásokkal jár. És nem zavartatják magukat. Holott a másik félnek nagyon is szüksége lenne a pénzre.

-
ngabor2
nagyúr
Megvolt a nap beszólása kolléganőmtől.
Kell egy e-mailt írni egy biológus fejlesztőnek, akit személyesen nem ismerek. Kérdezem kolléganőmtől, hogy ki is ő valójában, csak a megszólítás végett.
- Ki ez az O. Antal?
- O. Antal? Ja, hát ő O. Anti, biológus a biológián.
Kész, a nap fel lett dobva.
Más: valaki fel tudna tölteni egy pps-t valahova? A Nagyközönséggel meg szeretném osztani, nálunk mindenki hülyére röhögte magát rajta. Sajnos a melóhelyről nem megy az ftp.
Az egész 280kB. -
tildy
nagyúr
Nem tudom, olvastátok-e a hírt, hogy Jászberényben(ott születtem én is) a szülészeten elcseréltek két babát. Az egyik szülő vitte volna haza a lányát, a másik még benn volt a kisfiával.
Erre fiút adtak oda a hazavivőnek. De a magyarázatt a nem semmi: hát mert annyira hasonlított a nevük, a családnevük meg ugyanaz volt.
Urambocsá , hány Tóth, Nagy ,Kovács, Kis van az országban?
Mi lett volna, ha amikor én születek van egy Tóth Ilona is? Azt adják oda anyáméknak? Hihetetlen. Így is majdnem elvitteka sötétbőrűek, ugyanis 5 cmes koromfekete hajam volt, azt hitték ''hozzájuk tartozom''
Hihetetlen.
Engem is majdnem műtöttek már meg vakbélra, és más dologra is, miközben ''csak'' bélszükületem volt. Hu de útálom azt a kórházat... Húúú...
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
(Egyszerűbb lenne, de személytelenebb... Kopipészt szintén. De már írtam vhol az okokat... Kereső..?
)
Szeretettel:
Szalma -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Szalma
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
(Routerek és transzparens proxyk kiiktatva..?
)
Szeretettel:
Szalma -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nekem egyezik...
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Tudom, hogy mindenkinek a sajat adatait dobja ki oda ismerem ezt a ''who am i'' cimu dolgot vlad oldalarol, de most ez hogy kerult ide?

-
Sianis
addikt
Ápoljuk a hagyományokat...
JÓ REGGELT! -
VladimirR
nagyúr
itt mi van kiirva legfeleul => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
![[kép] [kép]](http://cyla.webhop.net/whoami/gotcha_ph.png)
asdf
elnezest, tudom, faszagyerek vagy proxy mogul, de most irtam ujra, es le kell tesztelnem valahol
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
> Tulajdonképpen mi ez?
Kb olyan netes ''alapművé'' nőtte ki magát mint goatse.
Egy svéd srác untánzott kétüteműt, 1997-ben. Aztán (valaki) felrakta a netre.... Bővebben: link -
Husky
aktív tag
MOD: persze egy kondenzátor csak akkor működik ha mindkét fele be van kötve. Touchpad esetén az ujjad egy megfelelően nagy testhez van rögzítve, ami már kimutatható a műanyag túloldalán. Újabb touchpadek ezért hagyják figyelmen kívül a kis köpeteket.

Emlékszem, az első napon hogy nyomtam az első touchpademet. Azelőtt csak nyomásérzékeny cuccokkal volt dolgom.
-
Husky
aktív tag
Ah, van róla anim is: Bővebben: link
-
Husky
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Lámául: a kondenzátornak két fele van (fegyverzet). Itt az egyik fele a touchpad műanyaga alatt van, ez gyakorlatilag egy drótháló. A másik fele meg az ujjad. Egy kondenzátor kapacitása elég elenyésző ha nincs a fegyverzet között valami jó dielektrikum. Pl elektrolit.
Tehát ha mozgást akarsz vele elhitetni, megfelelő dielektromos paraméterekkel bíró anyagot kell előtte lóbálnod.
-
Bash
őstag
Hm. Egész nap itt lógtam a PH!-n, és most este 7 után vettem észre teljesen véletlenül, hogy két évvel ezelőtt a mai napon regisztráltam.
Jellemzően fényévente szoktam csekkolni az adatlapomat. -
Cathfaern
nagyúr
Radírt próbáltam, de nem megy.
Kesztyűm nincs itthon, így fogtam egy pólót. Ha beledugom a kezem az ujjába és úgy próbálom (azaz 1 rétegnyi textil van az ujjam és a touch pad között) akkor megy. De ha csak simán az ujjam és a touch pad közé teszem a ruhát (azaz 2 réteg textil) akkor már meg sem mozdul. -
VladimirR
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm ezt valaki magyarázza el nekem:
Adott egy touch pad. Ezen kívűl adott az ujjam illetve bármilyen testrészem és sok-sok tárgy. Na most. Az ujjammal és könyökömmel (mással még nem próbáltam
) gond nélkül tudom mozgatni az egérkurzort, de semmilyen eddig próbált tárggyal nem, legyen bármekkora és bármilyen alakja. Most én vagyok hülye vagy ez vmi feature? 
-
Gh0sT
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Sikerült tátott szájjal és kellően bamba képpel végig néznem ezt a videót. Azon kívül, hogy most ezt a hülye dalt dúdolgatom egyfolytában különösebb mondanivalót nem láttam benne...
Valaki mintha már mutatott volna ilyen békás képet, de akkor sem tudtam hogy miről van szó. Tulajdonképpen mi ez? -
VladimirR
nagyúr
-
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Félreértettél. Ha valakinek nagyon nagy hülyeségeket írnak, akkor észre kellene vennie, de ez nem mindig van így. (pedig csak egy picit kellene átgondolni)
Az már megint más, hogy gerinctelenség valakit hülyíteni, csak azért mert az adott személy nem ért annyira valamihez. Csak egyszer látnám meg... Remélem ez már nem félreérthető.
Peace.
-
Lord Zero
addikt
ez igaz, de légy belátóbb, és vonatkoztassunk el b14től és ettől a mostani témától:
aki viszont egy tudatlant ver át, csak hogy remekül mulasson, az pompás fickó szerinted?
tudom, h jól hangzik lehülyézni (főleg ismeretlenül) egy szerencsétlent, de akkor minimum ennyire méltányos lefaszkalapozni azt, aki egy segélykérésre poénokat sütöget elfele
hm?
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Mondani könnyű, de aki amatőr, az honnan tudja, hogy mi az igaz?
Mondhatod, az unokatesómank, hogy van az összes vindózon kántör sztrájk, csak nehéz előhívni. A futtatásba beírod, hogy command enter utána pedig azt, hogy format c:\ és már mehet is a móka. Ő, 5 évesen persze az lesz az első dolga, hogyha hazamegy, akkor kipróbája, utána már nyivákolhat, hogy hoppá. -
tildy
nagyúr
Ilyen nincs

Egy árva peták sincs nálam (hogy majd taxit hívjak a ''bűvös aranykártyás tarifával'') , és még mindig nem jött az sms, hogy zárhassak indulhassak haza munkából
Még fél óra az sms után a zárás
Mi a manót csináljak?

[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Már értem, végre.
Csak fórumon akárkiből nem nehéz hülyét csinálni.
Volt egyszer valami topic, ott kérdezett valaki valami hülyeséget, ők meg totál simán mondták rá a baromságat, a gyerek megköszönte a segítséget, elvonult és utána jött vissza, hogy valamiért nem jön be, az amit mondtak. -
-
b14
senior tag
OK, OK visszavontultam.
-
Sanya
nagyúr
mit követtél el Esmein, hogy ennyire akarnak?
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Nyugalom van, nem kell ordítani! Bezártam, sőt töröltem is, mert semmi szükség rá.
Az ilyen és hasonló kérdéseknek viszont itt a helye: Bővebben: link. -
Fantasy
tag
JAjj valamelyik moderátor ZÁJA MÁR BE AZ A R****T TOPICOT!
-
tildy
nagyúr
-
Tithian
őstag
Tudtad-e, hogy a koalák ujjlenyomatai kísértetiesen hasonlítanak az emberekére?
Micsoda szerepe lehetne ennek a bűnüldözésben?
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
feltámadni látom a pingvinológia nemes tudományát
-
Tithian
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem tudom, a biológia az ilyen dolgok miatt nekem magas, de ha ezen a vonalon haladnék, biztosan valami zavaros fajelmélethez érnék, mely szerint a sarkkörökön két-három méteres minden élőlény.
Szerk: igen, ha egyszer kiderül, hogy már Attila korában is a slambuc volt a nemzeti ételünk, akkor majd egy darab száraz kenyér és egy korty demagógia segítségével bebizonyítom, hogy a pingvintartásnak kedvező klíma miatt telepedtek le itt őseink.
Kamu szerk: nem.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Viszont akkor minden második napon nem esik eső.
Gondolj arra, hogy a világon százmilliók élnek olyan országokban, ahol több eső esik, mint nálunk. Illetve gondolj szegény pingvinekre, akik a Szaharában maroknyiak: Bővebben: link -
Fantasy
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Gödöllőn is. Van amikor azt veszem észre hogy irgalmatlanul dörög és úgy esik mintha dézsából öntenék.
-
PapaMaci
őstag
Egy Citroen XM kombi. Fehér '92-es TD automata. Hatalmas. Ha lehajtom a hátsoülést végigérek kényelmesen a csomagtérben
peterkeT: Több éve vezetek a ''bolondokházában'', meg igen csak fontos is az auto, igy eléggé vigyázok rá. Az elözö kocsi is sérülésmentes, pedig '88-as
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Itt minden másnap esik az eső. Kezd unalmas lenni.
-
tildy
nagyúr
-
PapaMaci
őstag
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az egész 280kB.
Megbeszéltük
)
)