Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Tetszik, nem tetszik ez van. Nekem jobban tetszik az új ezért is cseréltem.
Meg mostanában páran jöttek azzal is, hogy miért lehet nekem logo mikor másnak nem. Ez is letudva.
(A dologhoz hozzátartozik az is, hogy jelentéssel bír számomra. Nem véletlen a tetoválásaim angyal témája sem.) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudom,hogy az elmaradt kétszemélyes PH!-tali is rátesz még egy lapáttal az amúgy is borongós hangulatodra,de hát akkor mit tehetek?? - KEBLEMRE CIMBORA,KEBLEMRE!!!

A jövőhét taliügyben megint kilőve,pedig le kéne dumálnunk,amit amúgy is sejtek az elejtett szófoszlányokból,hozzászólásokból.Meg ugye ez az uccsó mondat is
PS. most sem ittam,és nyomtam/szívtam semmit,mert köztudottan egy absztinens aszkéta vagyok tökéletes külsővel megáldva.
-
Integra
titán
ha nem vállalod be amit csinálni kell akkor ne vállald be
gondolom nem te keresel rajta rendesen....
na itt egy kis frankó, ezt nézd meg, mindjárt te is ezt csinálod úgyis
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Ha éna párom szeretem, akkor ilyen kifogás csak végső esetben. Magyarán inkább lemondanék más, számomra akár fontos dologról is, ha érzem , hogy gond van.
Nem értem na midnegy.
Én meg uncsizom. Nagyon ncincs sehol semmi, se tévében se itt a ph-n, igazándibóla vezetésre lennék rákattanva,d e azt meg ugye nem tehetem , max csak szgépen,a san andreas meg ilyen szempontból enem egészen jó
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez csányi pincészet féle villányi bor, nem szende pincészet, a szendét én sem nyitnám ki egyedül soha, barátokkal az igazi, de a csányiért nem fáj a szívem, van még belőle 3 karton a garázsban
a szende pincés borokat én is félreraktam.
úgy néz ki a történet, hogy haveroméknál van házibuli, beszélgetés, sörözés, borozás, finom breakbeat meg egy kis airsoft gun tesztelés etc, de hulla vagyok, nem fogok most bebuszozni a várhoz, ha iszom, nem vezetek, taxira meg nem adok ki 6-7 rugót hogy hazahozzon és a haveroktól sem várom el hogy ők piásan ide kihozzanak isten háta mögé 20 buszmegállóval... ne kockáztassák a jogsijukat miattam, elég ha hazaérnek a kertek alatt
-
net84
őstag
az egész hetem ilyen volt! az csak elmegy, hogy meló közben nem jutok el addig, hogy felmásszak a netre, de este már itthon nem is volt kedvem leülni a gép elé...
Nem baj... valami <csinzánó> pezsgő be van hűtve... Este iszunk
DE holnapra télleg kellene valami térképféle... Megvan a wandor boot, de nemtom, hogy há tettem az aktíválási kódot...
Neten útvonaltervező? Magyar? -
tildy
nagyúr
Hó eleje van. legkésőbb két nap és itt a fizu.
fokukac: rendszeres ''fapados'' utazó vagyok, aki a repjegy árat úgy számolja, hogy mennyi az illeték+ repjegy.Azaz mennyi amit végül kifizetek Valahol több valahol kevesebb.
Kb novemebr végén akarok londonnon at osloba menni, msot néztem a london-oslo(torp) repjegyet: 5000 Ft illetékkel együtt
Londonig 7E , illetékkel együtt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
nem kell telepítened az everest-et:
Bővebben: link
..zip--- -
parandroid
félisten
Az enyém most viszonylag sűrűn megy. Bővebben: link
p
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A péntek esti film nem volt elég?

Jól megijedtem az ''aranyos'' malacodtól.
![[kép] [kép]](http://forum.supergamez.hu/kep/faces/ejnye1.gif)
Vedelj!

![[kép] [kép]](http://www.sptimes.com/2003/12/01/photos/fl-gadgetc.jpg)
Nem pöröghet mindig mindenki.
Ilyen sz@r időjárást. Remélem azért szerda-csütörtök magasságában már napos lesz, a hétvégén pedig még jobb. Nehogy Velencén ázzunk szét.