Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
aDM|RaL^
őstag
-
Vangelis
félisten
-
aDM|RaL^
őstag
-
Vangelis
félisten
Na beröffentettem végre a masinámat
remélem megérte váltanom
-
aDM|RaL^
őstag
-
V.ki
aktív tag
-
Fantasy
tag
-
ladybug
őstag
-
WillChi
őstag
-
Sanya
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
WillChi
őstag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Sanya
nagyúr
na, milyen az új avatarom?
-
WillChi
őstag
Ez a topic azér nem olyan hosszú
,de nem is ebben írta le,sajna nem találom
,pedig átnéztem a topicját is és néhány régebbi OFF TOPIC-ot is ,szóval Tivadar a neve ,1983-ban látta meg a napot,és az USA-ban éldegél !! 
Köszi, ezt nem tudtam.

-
aDM|RaL^
őstag
-
Szőrös
veterán
mijaza emesen ? vehehe . nem kell használni és nem fognak ilyen idiot üzenetekkel zavarni. egyébként tud valaki olyan boltot ahol becserélnék 2 db 256-os ddr ramomat 1 db 512-esre s megbízhatóak esetleg vki pont ilyenen filózik , na ?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
aDM|RaL^
őstag
Jórreggelt!
Tegnap este kicsit brutális volt
na mind1.
MSN-es körlevél: egyik haverom azt állítja ő indította el, csak azért hogy jót röhögjön ezeken akik ezt el is hiszik. namost elegem volt amikor a 125 kontaktomból 87 ember ezt kezdte el küldözgetni
viszont terjedt egy ilyen is:
A MICROSOFT 10 ÉVES SZERZŐDÉST KÖTÖTT A
PROGRAMOZÓKKAL. MELLESLEG ÜZENIK ANNAK A NAGYON RÁÉRŐS
EMBERNEK, AKI KITALÁLTA AZ IDIÓTA RÉMHÍREKET, HOGY MOSTMÁR
INKÁBB AZ ANYJA KENYÉRPIRÍTÓJÁVAL JÁTSZON A FÜRDŐKÁDBAN.
HOGY MEGKAPHASSA EZT AZ ÜZENETET, AZ MSN DOLGOZÓI ARRA
KÉRNEK, KÜLDD EZT AZ ÜZENETET TOVÁBB MINDENKINEK, AKITŐL
ELŐZŐLEG KAPTAD AZ MSNNEK NYEKK ÜZIT! -
Vangelis
félisten
Srácok volne egy gyors kérdésem, Abit ST6 csak villog pirosan a lapon a led.....de nem indul....
szerintetek? nem ismerem az Az st6 hibaüzeneteit
-
anaqer
veterán
na, az ilyenek kitalaloinak kellene eltorni a kezet
75-80 kontaktom van msn-ben, ha mind lkuldene, egy oraig tartana, mire elobanyaszom a desktop-ot
persze a tobbseg nem dol be az ilyeneknek, de mindig akad egy ket ember, aki azt akarja, hogy valaki irtanti gyaszbol irjak mindenfeleket a nevem ele/moge/ala/fole, vagy el akarja hitetni velem, hogy a legujabb szupervirus hipp-hopp kepes visszaalithatatlanul leformazni a gepem, mar annak hatasara is, ha csak megneze a leveleimet (megnyitni sem kell, eleg, ha tavolrol rajuknezek)
ebbe (eddig) csak egy embertol futottam bele, de o is inkabb csak kerdezte, hogy mi ez a baromsag (a sracnak egyebkent 2 hete van szelessav, szoval eleg jol levette mi a helyzet)
jah, ha valaki netan valasozlni akar az alabbi uzenetet kuldozgeto embereknek, van par javaslatom:
-kapjak be mind
-uzenetkuldes helyett, bokdossenek percenkent egalabb 10szer az msn-ben lathato reklamral
-floodoljak le azt, aki nekik kuldte ezt a szemetet (mind)
p.s.: uuutalom a korleveleketVaszcumtajfel...?
MSN-ben van reklám? -
jeges
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Csakhogy egyesek tépjék a hajukat: JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Figyeltem, megint akkor indult be a fórum, mikor leléptem alszani. Mikor kelnek vajon azok, akik éjfél környékén ennyire aktívan fórumoznak? -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem olvastam végig az egész topic-ot, lehet, hogy már valaki leírta a neved jelentését. Ha jobban végig olvasod, akkor Tiverius jön ki ''kis'' melléejtéssel - ez sem újkeletű dolog. Keress rá ezen az oldalon: Bővebben: link

Ez a topic azér nem olyan hosszú
,de nem is ebben írta le,sajna nem találom
,pedig átnéztem a topicját is és néhány régebbi OFF TOPIC-ot is ,szóval Tivadar a neve ,1983-ban látta meg a napot,és az USA-ban éldegél !! 
-
Vangelis
félisten
most kaptam msn-en, lehet ti is kaptok majd hasonló idiótaságot:
Az MSN üzemeltetőinek éri meg a programot futtatni, ezért októbertől az MSN messenger fizetős lesz. Küld el ezt az üzenetet a lehető legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következő kódot észlelik az üzenetekben, és haez a szám eléri a 1000000000-t akkor haggyák ingyenesen futni a programot. [kod: 1254985013157512743173412445924891568632013445504045127]
gépelni sem tudnak.
[Szerkesztve]Nekem is küldözgetik állandóan, ez van.....hülyeség.
-
jeges
senior tag
Az MSN üzemeltetőinek éri meg a programot futtatni, ezért októbertől az MSN messenger fizetős lesz. Küld el ezt az üzenetet a lehető legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következő kódot észlelik az üzenetekben, és haez a szám eléri a 1000000000-t akkor haggyák ingyenesen futni a programot. [kod: 1254985013157512743173412445924891568632013445504045127]
gépelni sem tudnak.
[Szerkesztve]nekem ez a verzió jobban tetszett:
Bővebben: link
szerk: bocs, #122-ben, de a linken látszik azér'
jóreg egyébként mindegykinek
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
na, az ilyenek kitalaloinak kellene eltorni a kezet
75-80 kontaktom van msn-ben, ha mind lkuldene, egy oraig tartana, mire elobanyaszom a desktop-ot
persze a tobbseg nem dol be az ilyeneknek, de mindig akad egy ket ember, aki azt akarja, hogy valaki irtanti gyaszbol irjak mindenfeleket a nevem ele/moge/ala/fole, vagy el akarja hitetni velem, hogy a legujabb szupervirus hipp-hopp kepes visszaalithatatlanul leformazni a gepem, mar annak hatasara is, ha csak megneze a leveleimet (megnyitni sem kell, eleg, ha tavolrol rajuknezek)
ebbe (eddig) csak egy embertol futottam bele, de o is inkabb csak kerdezte, hogy mi ez a baromsag (a sracnak egyebkent 2 hete van szelessav, szoval eleg jol levette mi a helyzet)
jah, ha valaki netan valasozlni akar az alabbi uzenetet kuldozgeto embereknek, van par javaslatom:
-kapjak be mind
-uzenetkuldes helyett, bokdossenek percenkent egalabb 10szer az msn-ben lathato reklamral
p.s.: uuutalom a korleveleketNem beszélve arról, hogy a ''haggyák'' szavacska nem kicsit böki a csőrömet. Ha már etetni akarnak valakit, akkor azt tegyék szép helyesírással...
-
WillChi
őstag
Kulonosebb jelentese nincsen, az egyik kedvenc Prodigy szamom refrenje.
A nyers jelentese kb annyi, hogy ''moss be egyet a ribancomnak''
Bővebben: link
Mielott jonnenek a feministak, csak tajekoztatoul, csak a zenebe illo jo hangzas miatt van a szamban ez a ''lyrics''
Nem olvastam végig az egész topic-ot, lehet, hogy már valaki leírta a neved jelentését. Ha jobban végig olvasod, akkor Tiverius jön ki ''kis'' melléejtéssel - ez sem újkeletű dolog. Keress rá ezen az oldalon: Bővebben: link

-
VladimirR
nagyúr
gépelni sem tudnak.
[Szerkesztve]na, az ilyenek kitalaloinak kellene eltorni a kezet
-kapjak be mind
p.s.: uuutalom a korleveleket -
Viktor77
titán
gépelni sem tudnak.
[Szerkesztve]Ezt ma (tegnap) WoW-ban is beírta valaki a huncsatira, erre mindenki elkezdett anyázni, hogy hogy képzelik, satöbbi.
Jót röhögtem. Kiváncsi leszek, az MSN topicban, vagy akár különálló topicként felbukkan-e. -
Sanya
nagyúr
gépelni sem tudnak.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
-
Esmein
nagyúr
Ők ''csak'' alvótársak, hogy ne legyek annyira egyedül. Bár macival kisebb koromban lelki problémáimat is megbeszéltem, ő mindig szívesen meghallgatott.
Á, a megbeszélés elavult, mi telepatikusan beszélgettünk a macimmal.
-
Grafiqs
őstag
Szerintem Csernusnak megvan a maga modora. Én olvatam a könyvét. Igen-igen érdekes. Nagyon nem buta ember. Csak egy kicst nehéz megérteni. IMHO olyan mint Tarantino, vagy imádod vagy gyűlölöd a filmjeit.
-
Fantasy
tag
-
ladybug
őstag
-
Gh0sT
addikt
Nem szabad mindent elhinni amit a pszichiáter mond. Én szívesen kipróbálnám, hogy velem mire mennének. Mondjuk jó úton haladok a gyogyó felé.

-
Vangelis
félisten
Mielőtt kapok egy jó pszichiáter címet, megyek lefürdök aztán alszok.
Én már lefürödtem de megint tiszta locs vagyok......elöször azt hittem azért mert kövér vagyok, de nem a mult héten kimentem az utcára és mindenki kövérebb volt tőlem, na mondom egy hónapig megint nem mozdulok ki

-
ladybug
őstag
Pedig amúgy szimpi, én élőben dumáltam vele kicsit, volt sulinkban annó.Jófej, látszat csal.
Lehet. Egy pszichiátertől legalább annyira tartok, mint egy jósnőtől.
Telebeszélik az ember fejét, aztán meg győzi elfelejteni a hallottakat.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Ugye nem egy pszichiáter kedvéért akarod dobni a jegesmacit???

fantasy: ez az 'öcsém' azért kicsit súlyos, kicsi szívem, kb kétszer idősebb vagyok nálad.
De azért örülök, hogy jól szórakozol... 
pNem bírom a Csernust sztem el van szállva magától. Amúgy gondolj bele menyire fájhatna a macinak és a vizipacinak ha otthagynád őket.

-
parandroid
félisten
Ugye nem egy pszichiáter kedvéért akarod dobni a jegesmacit???

fantasy: ez az 'öcsém' azért kicsit súlyos, kicsi szívem, kb kétszer idősebb vagyok nálad.
De azért örülök, hogy jól szórakozol... 
p -
Gh0sT
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Papa-Georgo
senior tag
-
ladybug
őstag
Nézd, végülis hely az van bőven, csak sztem ilyenkor már tömegközlekedés nincs felénk...
Autóba meg tankolni kéne, nemtudom vállalni, h elmegyek érted.
más, Csernus doktortól már van autogrammom, az számít?Tömegkölekedés felénk sincs.
Ilyenkor éjjel már nem indulok sehova.
Csernust nem nagyon bírom. -
Papa-Georgo
senior tag
Nézd, végülis hely az van bőven, csak sztem ilyenkor már tömegközlekedés nincs felénk...
Autóba meg tankolni kéne, nemtudom vállalni, h elmegyek érted.
más, Csernus doktortól már van autogrammom, az számít? -
Fantasy
tag
Ne hagyd el őket soha! Egy jegesmedve és egy vizipaci az ember hű társa tud lenni egy nehéz életen át. Főleg nőért sose hagyd el őket! Ha pedig válaszút elé állít, válaszd a jegesmacit!

pNAgyon bírlak öcsém jók a dumáid.
-
Fantasy
tag
Nekem akkor is a moszkítókiller tetszik a legjobban!!!!

-
ladybug
őstag
Ők ''csak'' alvótársak, hogy ne legyek annyira egyedül. Bár macival kisebb koromban lelki problémáimat is megbeszéltem, ő mindig szívesen meghallgatott.
Ha még sok ilyet írsz, akkor anyai szívem felülkerekedik, és elmegyek megszeretgetni.

-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
És? Féltékeny leszel rá? Igazi barátságnál ez mit számít?

pŐk ''csak'' alvótársak, hogy ne legyek annyira egyedül. Bár macival kisebb koromban lelki problémáimat is megbeszéltem, ő mindig szívesen meghallgatott.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
parandroid
félisten
De a jegesmaci fiú...meg énis, ergo nem vagyunk kompatibilisek

[Szerkesztve]És? Féltékeny leszel rá? Igazi barátságnál ez mit számít?

p -
Papa-Georgo
senior tag
Ne hagyd el őket soha! Egy jegesmedve és egy vizipaci az ember hű társa tud lenni egy nehéz életen át. Főleg nőért sose hagyd el őket! Ha pedig válaszút elé állít, válaszd a jegesmacit!

pDe a jegesmaci fiú...meg énis, ergo nem vagyunk kompatibilisek

[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
De most komolyan...ez mind érzelmi kötődés. A jeges maci, mióta megszülettem velem van, a vizipacit meg még előző barátnőmtől kaptam. Egyiket sem szeretném kirakni, persze ha jön asszony, akkor elsőbbséget élvez.

Nah az már tényleg gáz lenne, ha az éppen aktuális barátnőnek nem lenne hely az ágyadban.
Szerintem nézz nagyobb ágy után, biztos ami biztos alapon! -
ladybug
őstag
De most komolyan...ez mind érzelmi kötődés. A jeges maci, mióta megszülettem velem van, a vizipacit meg még előző barátnőmtől kaptam. Egyiket sem szeretném kirakni, persze ha jön asszony, akkor elsőbbséget élvez.

Ez olyan szívet melengető.

-
parandroid
félisten

p -
Papa-Georgo
senior tag
Nem mondod, hogy neked nincs jegesmacid az ágyadban?!

Papa Georgo: a barátnőidtől is ilyen nehezen válsz meg?
pmit mondjak, ragaszkodó típus vagyok

-
Papa-Georgo
senior tag

-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
Hát, ha kinn alszol a szabadban...

A másik jó dolog az az elektromos szúnyogriasztó. Mi próbáltuk, és tényleg jó. Raid volt, ha jól emlékszem.
De ez mára nem ment meg a szúnyogtól.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Gh0sT
addikt
Bár csak egyik húsevő... a Jegesmaci, szerintem azért a rózsaszín vizipacim is bekap párat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy komolyan ez a kettő van, vhogy bentragadtak az ágyamban, végülis elférünk azon a 160-an cm-n vhogy...nincs szívem kirakni őket...
[Szerkesztve]Hány éves is vagy?
Nade semmi baj, valaki később érik 5-10 évvel az átlagnál. 
-
Gh0sT
addikt
Függőágyam van két pálmafához erősítve...

Egyébként ágy mögé nem fér be, mert matracom van. Ha alá kúszna, akkor szörnyethalna a súlyomtól.
Megyek, megnézem a szekrények hátulját a fal mellett.
Valaki írta az Umbilicalt. Monthy Phytonnnak is van egy tök jó videója ezzel kapcsolatban. -
Papa-Georgo
senior tag
Valódi moszkítókiller mindkettő, mi?
pBár csak egyik húsevő... a Jegesmaci, szerintem azért a rózsaszín vizipacim is bekap párat...
amúgy komolyan ez a kettő van, vhogy bentragadtak az ágyamban, végülis elférünk azon a 160-an cm-n vhogy...nincs szívem kirakni őket...
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
pEz jó. Moszkítókiller lol. Most olvastam de még mindig röhögök. Majdnem leestem a székről. Moszkítókiler LOL!

-
parandroid
félisten
Szúnyogháló? Hm. Ilyenje van Gh0sTnak is nem?
Ez az a hely, ahol a szúnyogok alszanak.
Nem ezt keressük?
p -
ladybug
őstag
Sokkal hatásosabb módszer, ha tartasz valakit, akit megcsíphet helyetted.
Minek szúnyogháló? Legalábbis nem kell túlértékelni.
pA szúnyogháló és a szúnyoghárító számomra nem egy és ugyanaz. A szúnyogháló az a micsoda az ablakon. A szúnyoghárító pedig lehe Valaki is. Nemde? Aki elhárítja rólam a szúnyogokat.
De akár ezt is írhattam volna először.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Pontosan, ezért is alszik velem két plüssállatom is.
p -
Papa-Georgo
senior tag
Sokkal hatásosabb módszer, ha tartasz valakit, akit megcsíphet helyetted.
Minek szúnyogháló? Legalábbis nem kell túlértékelni.
pPontosan, ezért is alszik velem két plüssállatom is.
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
hjahát kérem aki olyan ''illatos''

Bocsi, nem lehetett kihyagnbi
Bizony illatos.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Korcsii
őstag
Fújd tele szunyogírtóval a szobát
, és ha életben akarsz maradni akkor aludj másik szobában.
szerintem ez a leghatásossabb megoldás.
-
ladybug
őstag
Ja, meg nézd meg az umbilical brothers videót még egyszer további ötletekért...
Esetleg állíthatsz csapdát: lekapcsolod a lámpát, alvást színlelsz, és amikor gyanútlanul megjelenik, hogy a véredet vegye, akkor elkapod a grabancát!
p
[Szerkesztve]Nekem van saját szúnyoghárítom. Mióta megvan, nem is csípett meg egy szúnyog sem. És ennek már 8 éve.

-
Papa-Georgo
senior tag
Utálom mikor fülem mellett zümmög a kis rohadék...
-
Lord Zero
addikt
-
ladybug
őstag
Bújkálni szokott. De nem szekrényben. Nézd meg pl. az ágyad mögött.
-
parandroid
félisten
Ja, meg nézd meg az umbilical brothers videót még egyszer további ötletekért...
Esetleg állíthatsz csapdát: lekapcsolod a lámpát, alvást színlelsz, és amikor gyanútlanul megjelenik, hogy a véredet vegye, akkor elkapod a grabancát!
p
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Érdekes... tegnap éjjel amíg éget mellettem a kislámpa addig meghúzta magát. Ha viszont lekapcsoltam, akkor pár perc után megjelent...
Ma már többször körbejártam a szobát, de sehol nem lelem...
Lehet, hogy bebújt a szekrénybe. 
-
ladybug
őstag
Kapcsolj fel egy lámpát, lehetőleg a legnagyobb fényerejűt, és várj. Lesd a falat, plafont, és ha látod, csapj le rá.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
mivel, csak lány szúnyog szív, így tükör, addig ott szépítkezik, mígnem lecsap.
De csak akkor, ha kifogy a szájpír és még nem elég élénkvörösek az ajkai.
Hm, van benne ráció, ha beteges is.
p -
Deathjay^
tag
mivel, csak lány szúnyog szív, így tükör, addig ott szépítkezik, mígnem lecsap.
ez rulz
DDDDDDDDDDDDDdd -
Lord Zero
addikt
-
Deathjay^
tag
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
tisem vagytok 100asok....
-
Gh0sT
addikt
Ha szúnyogok lennétek, akkor hova bújnátok el a szobában? Meg kell találnom lefekvés előtt ezt a kis rohadékot, mert tegnap éjjel is Mortennel a kezemben aludtam, mégis összecsipkedett.

-
aDM|RaL^
őstag
-
Deathjay^
tag
-
Vangelis
félisten
-
_az
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
anaqer
veterán
'Jó' ? ... Hát, rosszul éppen nem voltam tőle, de idegen környezetben csúnyán megszívtam volna. ( Plusz, valahol azért roppant bosszantó amikor négy óra csak úgy pikk-pakk kiesik - még akkor is, ha csak simán aludtál egyet. )
Lord Zero :
Kösz, bár holnap korán kelek tehát zuhany után fekszek is vissza rögtön... :\ -
aDM|RaL^
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
Deathjay^
tag
-
aDM|RaL^
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P 16GB 1TB Nvidia T550 4GB 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem volt alap...
asus a7n8x.e deluxe , 2600+barton lock mentes
, nem megyne alkohollal, legalábbis nem próbáltam még
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/own/Mark.gif)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/own/Sanya.gif)

Telebeszélik az ember fejét, aztán meg győzi elfelejteni a hallottakat.