- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
3700 - 3601
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezt most olvastam egy másik fórumban:
''
Faszikám épp nekikezdene a jólmegérdemelt pizzájának. Csöngetnek. Nyolcévesforma kislány az ajtó előtt:
- Hány lakosa van Ugandának?
Becsapja az ajtót, visszabattyog a konyhába. Megint csöngetnek. Ezúttal egy öltönyös fószer.
- Meddig vemhes egy teve?
Mérgesen rávágja az ajtót erre is. De ekkor megint szól a csengő. Az ajtó előtt egy rasztahajú srác, narancssárga pólóban, hóna alatt broadband router.
- HÁNY BÁJTIG KORLÁTLAN, VAZZEG?
''
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy webkamerával hogy lehet képet csinálni.
Arra már gondoltam, hogy mikor használom msn-en alatt akkor nyomok egy prt scr-t de nem az igazi.
Van valami progi amivel lehet csinálni képet egy webkamerával?
köszi előre is -
Lord Zero
addikt
''
Faszikám épp nekikezdene a jólmegérdemelt pizzájának. Csöngetnek. Nyolcévesforma kislány az ajtó előtt:
Becsapja az ajtót, visszabattyog a konyhába. Megint csöngetnek. Ezúttal egy öltönyös fószer.
Mérgesen rávágja az ajtót erre is. De ekkor megint szól a csengő. Az ajtó előtt egy rasztahajú srác, narancssárga pólóban, hóna alatt broadband router.
''
..mert nem olvasod ennek a fórumnak a viccrovatát..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(bocsánatos bűn, osztozom benne) -
satza
tag
-
faster
nagyúr
''
''
-
Woodslave
félisten
Volt régen egy motocross játék, amikben almákat kellett felszedni, primo cga grafika, egy kislemeznyi méret. Arra lennék kiváncsi, hogy van-e ennek esetleg flash-es változata vhol a neten?
-
Kidus
őstag
Istenem mennyi a laaamaaaaaaa
Nem birom mar, eskuszom, mindenki az en agyamat szivja, gyerekek akik asse tudjak miaz hogy firewall, de azer beallitani azt mindenkepp akarjak, de elobb konyorgom azt kene megtanulni mi az az os egyaltalan, vagy megkerni valakit ( nem engem ) hogy ugyan csinalja mar meg. Kulonben is, van itt valaki aki meg tudja mondani hogy miert vesz routert valaki akinek fingja nincs miaz?? Csak mer olyan csecse? Felnott emberek konyorgom. Naonjo.. aztan meg se net se game se semmi, a 13-14 eves analfabela meg jon hozzam. Es ilyenbol napi 30 min. Meg en mondjam meg hogy o miert nem tud krealni. Ha' megis honnan tudjam lehet hogy falunete van....
koszonom leulok magamtol... lehet el is alszom igy 2 nap utan.... -
Lord Zero
addikt
-
Loretto
veterán
-
Lord Zero
addikt
isteni mutáns:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
Hát írj egy emailt a főnöknek, hogy ha nem akarnak égő olajfáklyát fényképezni, akkor inkább engedjenek szabira.

-
ngabor2
nagyúr
Azzal is jártam így. kinéztem egy full extrás Ignist, olcsón. Kérném a kulcsot, hogy megnézzem belülről, a srác nem találja. Áttúr mindent, de továbbra sincs. Kijön, aztán mondja, ja, azt kb. fél órája foglalózták le...
-
mayerlaci
senior tag
-
Lord Zero
addikt
Az melyiknek a végén van,amiben a nő odaadja a keresett cuccot,azután fejbeakasztják?Valamelyik cube volt az is,ha jól emléxem..

Szvsz totál értelmetlen befejezés
kocka 2 - hypercube
szánalmas és röhejes próbálkozás a nagy előd árnyékában/ból -
fokukac
nagyúr
En egy jó kocsival jártam így...

s miért? mert még itt rohadok az araboknál.
és a köcsög cégem egyszerűen nem enged haza, pedig lejárt az 5 hetem.
5 hét pihenőnap nélkül, napi 12-14-16 órában.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
MarKoo
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
szergej
tag
-
szergej
tag
-
ngabor2
nagyúr
Megint lassú voltam
Tudtam volna venni egy szééép nagy vinyót arcpirítóan alacsony áron. Erre mikor fel akarom hívni őket, elfogyott. Ez az én formám. -
AMDpower/
senior tag
Ma gondoltam leulok kicsit hosszabban gepele mar csak dolgozni is, es netradion most hallottam eloszor a sziget reklamjat
Az abban szereplo zenenek nemtudja valaki a pontos eloadojat es cimet?
-
satza
tag
-
ladybug
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
szergej
tag
Nekem a kocka is bejön.
-
Solad
addikt
-
faster
nagyúr
-
Solad
addikt
-
_Hunter_
őstag
-
mayerlaci
senior tag
Mivan kiskoponya?
Szartam ám mint állat.De mikor felébredtem huuhh. -
Sihto_
tag
És mit a véleményetek a Madarakról? Nekem ez volt az első horror élményem.
-
Sanya
nagyúr
szerintem poénos:
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Azt nem álmodtad kiccsillag.

Én reggel ismét jól keltem. Csukot szemem betaláltam a fürdőszobába, hogy ott szét tudjam szedni a szemem. Hát meleg vízzel sikerült, amúgy meg nagyon fájt. Imádom az ilyen reggeleket. Jah a torkom meg csont száraz volt.
-
mayerlaci
senior tag
-
MarKoo
addikt
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
Nekem meg hazajött a big brother és nem akartam vele vitázni.
-
satza
tag
Nem de nemisértem hgoy hgoy gyullad be
nem is hallottm rólla

Bocsi összetévesztettelek valakivel

-
ladybug
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
gozso
őstag
ennek az XXX (tripla x) tényleg van második része?

-
ngabor2
nagyúr
''Én asszem inkább megdugok egy zsiráfot, ti meg váltsátok meg helyettem a világot'' Kissé változott a stílus, de nem nagyon. Érdemes megszerezni, eddig ez a legjobb albumuk.
-
Szőrös
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
meghalt az egyetlen webrádió amit el bírok viselni permanensen
szomorú vok, meg másnapos) -
Sanya
nagyúr
másnapos jóreggelt emberek!
-
ngabor2
nagyúr
-
WillChi
őstag
-
Pacák
senior tag
Hm. Én csak annyit mondok: A dolog. Vagy: The Thing.
A közelmúltban viszont volt egy olyan rémálmom, hogy ahhoz képest még ez is csak esti mese. Reggel mondtam is a páromnak, ha megfilmesítenék, betegre keresnénk magunkat.
Persze csak akkor, ha mindenki megveszi a DVD -t és nem divx -et másol. 
-
WillChi
őstag
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
A poltergeist anyit tesz, mint kopogtatószellem igaz? Huh olvastam róluk egy könyvben, azóta nem vettem elő...a könyvet...
-
erdeya
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Kérdezik tőlem, de én nem tudom a választ: melyik IHM showban van a Numerakirály c. dal? Tipp az van, de biztos kellene.
-
ngabor2
nagyúr
Egy darabig nekem is az volt a hátterem, mint ami az ügyvéd lapitopiján volt átható
De piszok nehéz volt megszerezni... -
erdeya
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
erdeya
senior tag
Minden idők legjobb klasszikus horrorja szvsz: A köd
De a Poltergeist is pisiltetős
-
tiv83us
veterán
-
I_Am
veterán
-
tiv83us
veterán
Mondjuk ha valaki, akkor legalabb Te tudhatnad, hogy mekkora alkoholista vagyok, egy 12-es pakk Budweiser utan meg a Devillel es harcbaszalok a 19''es monitorommal is ha kell

-
Sihto_
tag
Régebben láttam egy olyen horror filmet, aminek az volt a címe A part - embereket égettek meg benne elevenen, egy motoros fickó volt benne a sorozatgyilkos - látta valaki?
-
I_Am
veterán
Ne szégyeld magad, pótold gyorsan a lemaradást.

Ha az ördögűző után nem tudtál aludni, akkor itt készülj fel, hogy még tovább ébren leszel.
-
tiv83us
veterán
-
szergej
tag
Most a XV. szazadrol az ordoguzes jutott eszembe. Megpedig azert mert eletemben most lattam masodjara az Ordoguzo cimu filmet /tegnap ejjel/ angolul. Legutobb 10 eve lattam magyar szinkornnal akkor sem mertem egyedul aludni par napig. Most csak egy ejszaka nem mertem aludni /megjegyzem, eredeti szinkronnal meg brutalabb/ es szintugy rajottem, hogy az eddigi legjobb horror film az elmult 30 ev alatt.
Ha égve hagyod az előszobában a villanyt az segit !!!

szvsz a fűrész is durványos -
I_Am
veterán
Most a XV. szazadrol az ordoguzes jutott eszembe. Megpedig azert mert eletemben most lattam masodjara az Ordoguzo cimu filmet /tegnap ejjel/ angolul. Legutobb 10 eve lattam magyar szinkornnal akkor sem mertem egyedul aludni par napig. Most csak egy ejszaka nem mertem aludni /megjegyzem, eredeti szinkronnal meg brutalabb/ es szintugy rajottem, hogy az eddigi legjobb horror film az elmult 30 ev alatt.
Szerintem a Poltergeist a best of ha már a klasszikusoknál tartunk.
-
tiv83us
veterán
-
szergej
tag
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
Sör és lélek nem jóbarátok

-
I_Am
veterán
Egy apammal toltott ebed /es egy par sor mellett
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is.Egy energiaszelet a nagy tortából

VladimirR: összekevered a kanállal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Helyesen:
''- Nincs is kanál.''

-
szergej
tag
-
VladimirR
nagyúr
Én sem vagyok az, de valami jobb magyarázat kéne nem?

nekem van egy: nincs is lelek
szergej: akkor ezert en mit kaptam volna? (s ha tudnad, hogy egyesektol meg most is mit kapnek)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Én sem vagyok az, de valami jobb magyarázat kéne nem?

-
szergej
tag
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is.Ezért a 15. században máglyán égettek volna el

-
Motion_Blur
félisten
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is.Én sem vagyok az, de valami jobb magyarázat kéne nem?

-
tiv83us
veterán
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is. -
Motion_Blur
félisten
-
Pópa
senior tag
na.. ma volt foci?.... mindegy, sejtem mi lett...
hali.
-
Jucus87
tag
-
Sihto_
tag
-
MarKoo
addikt
-
Jucus87
tag
-
Winner_hun
félisten
-
satza
tag
-
Sihto_
tag
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Jucus87
tag
Hmmm...pangás van...

-
satza
tag
Winner neked gyulladt már be a seb?

-
Winner_hun
félisten
-
Jucus87
tag
Megjöttem, úgyis rég nem jártam az OFF TOPIC-okban

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üdv!

-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
satza
tag
-
Jucus87
tag
-
MarKoo
addikt
-
Loretto
veterán
-
satza
tag
Szerintetek megnyerjük a meccset?

-
rdi
veterán
-
Jucus87
tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Batman
őstag
Aktív témák
-
3700 - 3601
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az abban szereplo zenenek nemtudja valaki a pontos eloadojat es cimet?