Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy webkamerával hogy lehet képet csinálni.
Arra már gondoltam, hogy mikor használom msn-en alatt akkor nyomok egy prt scr-t de nem az igazi.
Van valami progi amivel lehet csinálni képet egy webkamerával?
köszi előre is -
faster
nagyúr
Ezt most olvastam egy másik fórumban:
''
Faszikám épp nekikezdene a jólmegérdemelt pizzájának. Csöngetnek. Nyolcévesforma kislány az ajtó előtt:
- Hány lakosa van Ugandának?
Becsapja az ajtót, visszabattyog a konyhába. Megint csöngetnek. Ezúttal egy öltönyös fószer.
- Meddig vemhes egy teve?
Mérgesen rávágja az ajtót erre is. De ekkor megint szól a csengő. Az ajtó előtt egy rasztahajú srác, narancssárga pólóban, hóna alatt broadband router.
- HÁNY BÁJTIG KORLÁTLAN, VAZZEG?
''
-
Woodslave
félisten
Volt régen egy motocross játék, amikben almákat kellett felszedni, primo cga grafika, egy kislemeznyi méret. Arra lennék kiváncsi, hogy van-e ennek esetleg flash-es változata vhol a neten?
-
Kidus
őstag
Istenem mennyi a laaamaaaaaaa
Nem birom mar, eskuszom, mindenki az en agyamat szivja, gyerekek akik asse tudjak miaz hogy firewall, de azer beallitani azt mindenkepp akarjak, de elobb konyorgom azt kene megtanulni mi az az os egyaltalan, vagy megkerni valakit ( nem engem ) hogy ugyan csinalja mar meg. Kulonben is, van itt valaki aki meg tudja mondani hogy miert vesz routert valaki akinek fingja nincs miaz?? Csak mer olyan csecse? Felnott emberek konyorgom. Naonjo.. aztan meg se net se game se semmi, a 13-14 eves analfabela meg jon hozzam. Es ilyenbol napi 30 min. Meg en mondjam meg hogy o miert nem tud krealni. Ha' megis honnan tudjam lehet hogy falunete van....
koszonom leulok magamtol... lehet el is alszom igy 2 nap utan.... -
Lord Zero
addikt
isteni mutáns:
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
kocka 2 - hypercube
szánalmas és röhejes próbálkozás a nagy előd árnyékában/ból -
ngabor2
nagyúr
Megint lassú voltam
Tudtam volna venni egy szééép nagy vinyót arcpirítóan alacsony áron. Erre mikor fel akarom hívni őket, elfogyott. Ez az én formám. -
AMDpower/
senior tag
Ma gondoltam leulok kicsit hosszabban gepele mar csak dolgozni is, es netradion most hallottam eloszor a sziget reklamjat
Az abban szereplo zenenek nemtudja valaki a pontos eloadojat es cimet?
-
szergej
tag
Nekem a kocka is bejön.
-
Sanya
nagyúr
szerintem poénos:
Bővebben: link -
-
satza
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocsi összetévesztettelek valakivel

-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Íme a válasz. Ő Etch:Bővebben: link
-
gozso
őstag
ennek az XXX (tripla x) tényleg van második része?

-
Sanya
nagyúr
meghalt az egyetlen webrádió amit el bírok viselni permanensen
szomorú vok, meg másnapos) -
Sanya
nagyúr
másnapos jóreggelt emberek!
-
WillChi
őstag
-
Pacák
senior tag
Hm. Én csak annyit mondok: A dolog. Vagy: The Thing.
A közelmúltban viszont volt egy olyan rémálmom, hogy ahhoz képest még ez is csak esti mese. Reggel mondtam is a páromnak, ha megfilmesítenék, betegre keresnénk magunkat.
Persze csak akkor, ha mindenki megveszi a DVD -t és nem divx -et másol. 
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
A poltergeist anyit tesz, mint kopogtatószellem igaz? Huh olvastam róluk egy könyvben, azóta nem vettem elő...a könyvet...
-
ngabor2
nagyúr
Kérdezik tőlem, de én nem tudom a választ: melyik IHM showban van a Numerakirály c. dal? Tipp az van, de biztos kellene.
-
erdeya
senior tag
Minden idők legjobb klasszikus horrorja szvsz: A köd
De a Poltergeist is pisiltetős
-
Sihto_
tag
Régebben láttam egy olyen horror filmet, aminek az volt a címe A part - embereket égettek meg benne elevenen, egy motoros fickó volt benne a sorozatgyilkos - látta valaki?
-
tiv83us
veterán
válasz
szergej
üzenetére
Most a XV. szazadrol az ordoguzes jutott eszembe. Megpedig azert mert eletemben most lattam masodjara az Ordoguzo cimu filmet /tegnap ejjel/ angolul. Legutobb 10 eve lattam magyar szinkornnal akkor sem mertem egyedul aludni par napig. Most csak egy ejszaka nem mertem aludni /megjegyzem, eredeti szinkronnal meg brutalabb/ es szintugy rajottem, hogy az eddigi legjobb horror film az elmult 30 ev alatt.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem van egy: nincs is lelek
szergej: akkor ezert en mit kaptam volna? (s ha tudnad, hogy egyesektol meg most is mit kapnek)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
-
tiv83us
veterán
Egy apammal toltott ebed /es egy par sor mellett
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is. -
Pópa
senior tag
na.. ma volt foci?.... mindegy, sejtem mi lett...
hali.
-
Jucus87
tag
Hmmm...pangás van...

-
satza
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winner neked gyulladt már be a seb?

-
Jucus87
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Üdv!

-
satza
tag
Szerintetek megnyerjük a meccset?

Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az abban szereplo zenenek nemtudja valaki a pontos eloadojat es cimet?