Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot.
Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest