Hirdetés
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot.
Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest