Hirdetés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz Sianis #1816 üzenetére

Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
    Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.

Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot.

Aktív témák