Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asztrofotózás
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Ma nagyon nagy mákom volt ..... .

Csinálunk egy 24 oldalas ujságot, hétfőn nyomdai leadás, .... és én véletlenül az oldalak könyvtár föülött (InDesign) DEL-t nyomtam, majd ENTER-t..... innentől kezdve azonnal törölt volna mindent .... szerencsére meg volt nyitva a 02-03.indd, és emmiatt az InDesing csinált egy 02-03.ildk-t, amit nem lehet törölni .... szerencsére ABC sorrenben akart törölni, és itt meg is akadt ..... -
VladimirR
nagyúr
válasz
sharpapa
üzenetére
I_Am azt akarta mondani, hogy:
-Bővebben: link
-regen meg lehetett ilyen topicokat nyitni, ma mar nem - es azert nem zarjak, mert mar sokan szoltak/szoktak a temahoz -
Bash
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Akkor tanulmányozd át az Alapelveket (Bővebben: link) is, mert ott is le van írva!
-
tiv83us
veterán
Azert 323 nap alatt mar megtanulhattad volna, hogy az ilyesmit ide Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
I_Am! Mi a francért kellett a Volvo fun topikot bezárnod? A hsz-eddel kapcsolatban:és akkor mi van ha a Honda klubb mittomén hány nap alatt 600-on van? Lehet hogy ez még sikeresebb lett volna.
Plz indisd már újra! Én is akartam egy ijet nyitni, csak ujjoncként még korai lett volna... -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen van tengerpart, egyszer voltam egy kaszinohajon Tampanal, ami kivisz az oceanra es ugy legalisan nyomhatod a szerencsejatokot akar reggelig is es piazhatsz akar ket napon keresztul is. Ennek az az ertelme, hogy mivel a hajoval elhagyod usa hatarat igy oda mar nemvonatkoznak tovabb a szerencsejatekkal es itallal kapcsolatos torvenyek

-
parandroid
félisten
sameshit. Balatonhoz képest úgyis csak pocsolya.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy kalózhajótok nincs a hotel kikötőjében? Vagy nincs is kikötőtök?
Tampa is tengerpart, vagy rosszul tudom?
Igazából Tampáról csak annyit tudok, hogy nyert egy nagy testvér díjat a sportcsarnoka arcfelismerő rendszeréért valamikor nemisolyrégen. Szerintem mondjuk ez inkább technológiai bravúr.
p
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
lám, a te csereberélhetnékednek köszönhetem felvilágosodásom, miszerint bash is usa
(természetesen először szentül hittem, h te beszélsz marhaságokat
, aztán csekkoltam bash adatlapját) -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mexikói-öböl, hogy pontos legyek.
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
karib tenger??
szerk: miért hittem eddig, h bash kanadában leledzik
nomind1
stornó
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Azt mondják, ha a windows cd-t visszafele játszod le, akkor démoni hangokat lehet hallani. De ez még semmi, ha előrefele játszod le, felteszi a windowst.
-
Versus82
aktív tag
Már rég óta meg akartam kérdezni, lehet hogy volt róla szó....szóval a hardverpiacon a címekben miért beszél majdnem mindenki egyesszám harmadik személyben magáról? tudihasi mindenütt?
-
gozso
őstag
nah, megjöttem egy hét balatoni nyaralásból...

mit mondjak...ekkora csalódást... -
jeges
senior tag
nos, a linkelt hsz-eket mind olvastam. láttam, h Te vagy, aki ''jóváhagy'' (persze pongyola, de vmi hasonló), de ezekből sem következik, h Te lennél a ''kéz'', aki végrehajt. korábban én pl. azt gondoltam, h megbeszéltétek parcival, h akit Te ajánlasz, azt ő nem bírálja felül. ha nem így volt, nem jól gondoltam.
a lényeg, h ezexerint Neked egyedül van közvetlen hozzáférésed az avatar-adatbázishoz (persze kivéve a házigazdákat)
thx infoér'
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Esmein : uppoltad,de az 5002-es HSZ-t törölted is egyszerre,mert csak a nagy fehér page jött fel !

Vlad : szívesen.Úgy találtam meg,hogy a netcaféban ugyanarra a helyre ültem ma is ,mint ahol tegnap jobbra-fel raktam a topicot,és még ma is ráleltem ugyanott.
Érdekes .... Ebben a netkávézóban itt Győrben 20 gép van,tavaly aug.óta mindennap ,néha még vasárnap is feljárok oda,és gyakorlatilag az összes gépen megfordultam,látom ahogy a hely átalakul formálódik,ismerősökké válnak egyesek,látom ahogy pultoscsajok jönnek-mennek-változnak,a PH!-ra viszont csak januárban regeltem.Az érdekes ebben az,hogy a PH! jobboldali utolsó hozzászólásaim segédfunkció által felhozott sikta általánosságban valamennyi gépen csakis és kizárólag az általam látogatott-uppolt topikcímekből áll.Néha ugyan találok egy két gépet ahol nem csak az én témáim vannak fenn,azonban jellemzően csak én PH!-zok onnét.
Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül? -
tildy
nagyúr
Najó , de ha emellett még azt is hozzáveszem, hogy oké először méhen kívüli terhességgel akartak műteni, miközben még .. Na érted! Szal amjd meghaltam, de amikro ezt a doki előadta, akkor modntam , hogy készüljön fel a második jézuskára.
És utána még nekik állt feljebb, emg odajöttek, hogy nekik nyugodtan elmondhatom, nem fogják anyámék orrára kötni .Csak nem vette be a gyoomruk, hoyg nincs mit elmondanom, ugyanis amit ők ''kitaláltak'' az nem igaz.
Szóval majdnem megműtöttek erre, rá félórára már vakbélgyanús voltam... Hihetetlen. -
Bash
őstag
Ha figyelmesen végigmész a request topic-on, nem kihagyva az első hozzászólást sem, akkor nyilvánvaló lesz:
1.: Bővebben: link
2.: Bővebben: link Bővebben: link
3.: Bővebben: link Bővebben: link
4.: Bővebben: link
5.: Bővebben: link
6.: Bővebben: link Bővebben: link
7.: Bővebben: link
8.: Bővebben: link -
jeges
senior tag
kiváncsi lennék (az avataros topikok olvasása közbe'), h mostanság vajh parcinak van több ideje ilyesmire, vagy ez új fííícsör a mod-ok részére (esetleg csak bash részére)

(komolyan érdekel, mer' mostanság naponta születik 1-2 új kásztöm avatar...)
anaqer: nem, a votze vót ismerős...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Átraktam a képernyőt 1280*1024-be. Úgy döntöttem, nem tetszik az 1600*1200@60 hz az 1024*768-at meg már untam

Meg upoltam a 21-es ot-t véletlen, lol
-
aDM|RaL^
őstag
úgyérzem rámfért egy avatarváltás. mert megnőtt a hajam, mikrofonszerűen áll és lesültem

-
VladimirR
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
kosz a linket
-
jeges
senior tag
próbáltam keresni eztet az emil-címes topikot, de nem találtam se jogos moderálás-ba', se miért moderáltunk-ba...
most vagy én vagyok vak/béna/hülye/stb., vagy az ''elkövető'' nem jelezte, miért törölte.
igaz, ezt különösebben nem köll magyarázgatni, de dokumentálás/kereshetőség miatt tényleg nem ártana
(újfent jelzem, nem hagyom ki a lehetséges alternatívák közül azt sem, h nekem nem ártana megtanulni a keresőt használni
) -
jeges
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
aztat törölték
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/galeria/10288229371121367634.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Akárhogy keresem ,nem találom azt azt a tegnap nyitott topicot,amiben valamelyik fórumtárs azt kéri hogy lehessen prohardveres imélcimünk !!
Megvan még ,or deleted ?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bővebben: link
Ezek hujjek, barmok, grrrrrrrrrrrrr
Falun a kornyeken is vannak kakasok es szoktak ejszaka is kukorekolni megse haklizik senki....
De ezek utan van egy konsrtruktiv javallatom: LE KELL VAGNI A KISLANYT IS:- ((((
udv
neduddki
p.s. egyszeruen nem lehet igaz agyverzessssssssssss!!!!!!!!!!:- ((((
mindenki ercse ugy ahogy akarja, remelem Zoller34 es tarsai nincs akozelen:- ))) -
Lord Zero
addikt
ingerküszöb és álszentség-szint mérés következik
ez egy természetfotó, egy egészen egyszerű fáról:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050715/fa.jpg)
ki az, aki nem úgy látja, mint egy egészen egyszerű fáról készült természetfotót??
szerk: és ha vkinek eszébe jutna, h ez moderálandó, akkor miért?
(tényleg, csak a teszt miatt)
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Egyéni avatárosok: ha változtatok az adatlapomon, akkor mi történik az avatárral? Csak mert nem látom sehol a képet...
-
Szőrös
veterán
ide tettem a pps-t : Bővebben: link aranyos

MárK : már késő
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Nézd leírom neked szépen.
Ezt itt az OFF TOPIC. Itt beszélgetünk mindenről, ami off (értsd: nem témába vágó). Nem ide kell írni azokat a kéréseket, hogy pl.: töröljétek nekem ezt a topikot, hanem ide: Bővebben: link De itt is untig elég egyszer beírnod a kérést és tuti megcsinálja neked valaki pillanatok alatt.
A topiknyitással kapcsolatban pedig annyit szeretnék mondani, hogy ne nyiss meg minden témát ami csak eszedbe jut, hanem előtte használd a keresőt.
Továbbá tudnám ajánlani, hogy a Kőszívű ember fiai (remélem jót mondtam) után olvasd el ezt is: Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
Nah jovan, en ehhez mar faradt vagyok, leptem aludni mert mar alig 10 orat tudok aludni meloig

Azert nem volt hozza senki szuperkedves; megkapta o azt az 5-6hsz kontrat, mikor mar masodikra volt ertetlen. A holgyekkel meg amugy is tiszteletteljesebben es kedvesebben kell banni
Nah telleg isten veletek holnapig
-
Lord Zero
addikt
ez igaz, de ha a hasonlatnál maradunk: itt viszont 12 éves kisfiúkat sokszor a falhoz állítanak
korrupt bírák, pfff
szerk: csak hogy nehogy nehogy nehogy félreértés essék: nem követelem senki fejét, nem akarok vért folyni látni, stb
csak megpróbáltam a ph egyik legnagyobb kihívásának eleget tenni: obiektívnek maradni
köszönöm a lehetőséget
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
és ezt méér is nekem írtad?
nekem ugyan tök mindegy, ki fia borja, nem is szoktam beszólni se
(1-2 esetre emlékszem az elmúlt 2,5 évből)
mindenesetre nyugodtan szembesíts vele, ha hazudnék
szerk: ha nem lennék világos -> ''(ténymegállapítok, az eddig látottak alapján)''
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
és azon elmélkedtél már, h ha mindezt (meg a sok-sok előző hszt) nem ez a kedves kislány követi el, mi lenne?
megmondom: miután mindenki elküldené mindeféle irányba (természetesen anélkül, h ennyien, ennyi türelemmel, ennyiféle jótanácsot adnának) azon menne a móka (mint ahogyan már számtalanszor elő is fordult), h korhatárossá kellene tenni a ph regelést
de az embereknek arnyszívük van, a mércék nem mindig ugyanazok
nah, ez sem offence, csak mondom (ténymegállapítok, az eddig látottak alapján) -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ez most egy nagyon tag temakor, szoval nemtudom mire vagy pontosan kivancsi.
En innen szoktam vasarolni minden szamitogepes cuccot, nezz korul ar ugyben. Bővebben: link -
Fantasy
tag
Ah.Akkor ha kérhetném ogy valamelyik MODERÁTOR törölné a Warcraft 3 / night elf topicot?
Mar vagy 10 perce toroltem, kicsit lassits es olvass
- tiv83us
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Le vagytok ma lassulva sracok, pedig nalam van hajnalok hajnala, nektek mar frissnek kellene lenni

-
MarKoo
addikt
Akár többre is, de csak itt: Bővebben: link

-
jeges
senior tag
ilyen kéréseket ide: Bővebben: link
asszem már mondták tegnap
hja, és megkönnyíted a moderátor helyzetét, ha linkeled a topikot
jóreg egyébként mindenkinek!
szerk: vazz, a géppuskakezű megelőzött
szerk 2 : de csak az egyik

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Toroltem, de ezeket a kereseidet legkozelebb ide linkeld legyszives Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
Felkelek, bekapcsolom a gépet és mi fogad? Kifagy az explorer.exe meg minden más. És mindezt miért? Mert tegnap fel kellett raknom az MS NET 1.1-et. Minden alkalommal rövid időn belül egy a vége a NET 1.1-nek.

Aktív témák
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni.)

nomind1