Hirdetés
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Golfkocsizik.
*---------------------------------------------------------------------------*
Papamaci: mivel párom sikeresen emgtanult nyitott ajtóval tolatni, rögtön bele persze a lépcsőbe, ezért , illetve a pár rozsdafolt maitt kissé fel lett javítva a külső állapota.
Sárvédőknél rohadt (hát igen , csillaggarázs átka...) , egyik ajtó cserélve lett a fenti eset miatt.
Sárvédő új berakva odaheggesztve frankón. Kézfifék-bovden csere.
Egyik biztosíték nem volt jó, emiat tnem ment a vészvillogó, fater kicserélte, akkor huh volt olajcsere is tán benne, légszűrő csere (tocsogott az olajban
azt mondják az okosok, hogy a kartergáz által jutott vissza, de ez nem jelent sok jót : valószínűleg szelepszárszimering vagy motorgyűrű csere lesz) , most teszteljük majd, ha elhoztuk, hogy mennyire eszi az olajat, mi van pontosan vele.
Oldala újrafestve. Kapott kulcsos tanksapkát, és egy antennát a ''sejhajába''.
Műszerfal világítás valahol szét volt csúszva egy csatlakozó, összedugás, működik is
Párom most olyn dolgokon gondolkozik, (mint jó villamosmérnök, aki automatizálást tanult) , hogy vízbefecskendezést épít a motorba, illetve peltieres hűtést is szerel a kocsi elejébe , ezenkívűl valami villanymotorral is beszélt , meg generátorról, de ez nekem már magas.
Azt olvastuk több helyen, hogy elvileg jobban mennek a kocsik pl. a párás időben , ebből találták ki ezt a befecskendezős módszert. Ezen kívűl még számos előnye is van...
------------------------------------------------------------------------------------------
Ja és nem mellesleg tökre érdekel ez az autószerelő móka, ha a szgépet tudom szerelni, akkor már ez sem lehet olyan durva (samara esetén). Tökre rá vagyok kattanva a kocsibütykölésra
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Hát, meg kell, hogy valljam, én is eléggé elszoktam ettől. Volt egy időszak, mikor szinte naponta mentem 40-100 km-t. A 40 mindennapos volt, a 100 pedig úgy félhavi-havi rendszerességgel. Öregszik az ember (meg a verseny sincs összedobva - egy monty-val nem annyira élmény ekkora távokat menni).
Időközben ideértek a felhők, és napsütés mellett dörgött is. Fél óra alatt eltűnt az egész. Hála Istennek.
-
ladybug
őstag
B@sszus, olyan jégeső van nálunk, hogy kopog minden ablakon. A szél tombol. És sötét is van. Az áram persze 3-4 percenként elmegy, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.
-
Gh0sT
addikt
Hogy lásd a segítő szándékot:

Bővebben: link -
Bash
őstag
dm-ben biztos, én annak idején ott vettem, de szerintem nagyobb áruházakban is lennie kell.
ladybug!
Értem én is a problémád, 3-szor estem át teljes átvizsgáláson. Vizelet-, vérvétel, tüdőszűrő, EKG, hallás-, látásvizsgálat, ideg-, belgyógyász, pszichológus... nem akarnak ők semmi rosszat, csak a munkájukat végzik. -
Sürgős: hol lehet Bp-n olyan, spré formájában árult hajszínezőt kapni, ami egy (két) mosás után kijön? Kék, piros, ilyesmi színek érdekelnek.

-
MarKoo
addikt
Az előbb ment egy szám, asszem a Danubiuson.
Valami olyasmi, hogy ''nánáná óóóóó''.
Ha valaki megmondaná a címét, azt nagyon megköszönném. -
ladybug
őstag
Ma voltam belgyógyászaton. Bemegyek, odaadom az asszisztensnek a beutalót, megnézi, és kérdezget még adatokat. Közben az orvos is faggat. Jó, akkor most menjek be a fülkébe, és vetkőzzek le. Kérdem a melltartót is, mire igen, azt is. Kimegyek, és még elkezdi mérni az asszisztensnő a súlyomat, magasságomat. Aztán meg az orvos leültet, és még elkezd kérdezgetni. Fú, de sz*rul éreztem magam. Ott ülni egy szál semmiben. Nagyon megalázó volt. Ezután jött a légzésvizsgálat, és az ekg (bár ehhez megértem, hogy le kellett vetkőznöm). 15 percig ültem ott alig ruhában.
Felháborítónak tartom, hogy ilyen gépiesen kezelik a betegeket. Egy kicsit humánusabb hozzáállás jólesett volna. -
crab
senior tag
80 km? az köszi! én egyszer 56km-t mentem, aztán 2 napig nemtudtam lábraállni,
azóta nem nagyon ültem biciklire.
itt is nagyon meleg van, ráadásul mostmár párás is a levegő..
mégegyszer mondom nagyon dúrva felhők vannak! a semmiből nőnek ki aztán 2-3 perc alatt már 10km magasak, legalábbis a repülők már kerülgetik őket. -
Bash
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Eredetileg ez volt az avatarom:
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/58g.gif)
Az pedig, hogy ritkábban fordulok meg az akuális OFF TOPIC-ban, az részben annak köszönhető, hogy akikkel annak idején beszélgettem nagy részük már nem látogatja a fórumot, illetve a topic sem olyan már, mint régen volt. Kétségtelen, hogy én is változtam. -
crab
senior tag
errefelé már befejezte magát az eső, vagy a fene tudja mer' villámlik meg dörög viszont süt a nap..
na de amit mondani akarok: nagyon dúrva kanyarokat csinálnak a repülők, hogy kikerüljék a zivatarokat! most éppen 3 zivatarfelhő között mennek át S kanyarokban, még nem láttam ilyet.
na megint rákezdett..
mod: sajnálom, hogy nincs fényképezőm, mert nagyon dúrva felhők vannak.
ez egyik mintha valami ufo volna, meg van egy pár atombombához hasonló, teljesen élethűek
elképesztő milyen gyorsan nőnek
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
nálunk (DB) olyan dög meleg és fülledt az idő, hogy már alig bírom. szegény sör a hűtőben, mindjárt le fog csúszni a torkomon

-
Szőrös
veterán
hogy szakadna meg ez a rohadék fent...mikor kezd el szakadni - mit szakadni ömleni - ez e tetves eső !? mikor menne az ember haza. megagrrgrrrgrrrr hát hol a fenében vagyunk mi bakker vmi trópusi helyen !? ehhh úúúútálom
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Bash
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Többek közt erre is jó a kereső: Bővebben: link.

-
Lord Zero
addikt
az offtopicok nyitó hszben felsorolt előzmények mellé mennyi energiabefektetéssel járna feltünteni az egyes offtopicok kronológiáját is? (-tól -ig, dátumszerűen)
sokszor előfordul, h keresgélek/lünk egyes témákat, melyek bizton felmerültek már, de pontosan (topic száma szerint) beazonosítani képtelenség, ám időben elhelyezni még jó esélyünk van
marhaság? -
Gh0sT
addikt
Behívtak állásinterjúra delpdeskes munkakörbe...

Jó kör lesz... Kezdek izgulni... Egy óra múlva indulnom kell. -
Arnold2
őstag
De véletlenül sült el. Szerintem a kiskatona csak kicsit volt hibás.
Ha jól láttam, akkor csak be akarta tolni a lőszert a csőbe. Én nem láttam hogy rácsukta volna a zárszerkezetet.
De nem votlam katona, és sajnos már nem is leszek,ezért akinek már volt dolga ilyen üteggel az írja már le, hogy mi is történhetett! -
Pacák
senior tag
Szerintem ez egy hétvégi katona. Az összes létező józan paraszti észnek ellentmondó baromságot elkövette.

Lövegnél nem kötelező beállni a hátramozgó zárszerkezet mögé. Mondjuk a többi balfék is úgy állt, hogy ezt nem lehet kivitelezni. A másik, hogy saját érdeke lenne védőkesztyűt viselni. Forró az üres hüvely, ha arréb kell rakni, ki kell emelni. -
Josh
tag
Mi is majd megszakadtunk a röhögéstől. Lehet, hogy még afrikába nem ismerik a betonkeverőt, aztán azzal vakerkodna ott a törzsfőnök előtt. Lehet, hogy üstként fogja használni, és abba főzi meg az oroszlánt.
Jézusom, milyen hülye emberek vannak.
Indiában az a tökös legény, akinek sok skalp van az övére húzva, afrikában az a menő, akinek betonkeverője van. -
Josh
tag
Váááá, ezt el kell mesélnem.
Az előbb arról beszélgettünk itt a cégnél, hogy ki mit csinálna, hogy ha megnyerné az ötös lottót. Azt mondta az egyik kollégám, hogy ő venne egy sthil-t, hogy ne a szomszédtól kelljen mindig elkérnie, meg kikrómoztatná a betonkeverőt, hogy mindenki lássa, hogy milyen fasza gyerek, aztán elmenne afrikába, mert ott nem csörög a telefon, nem baszkurálja senki ott a szavanna közepén. Egy törzsnél lakna, délig aludna. Hetente leölne egy oroszlánt, oszt meglenne az egész törzsnek a kaja, és minden este megkúrná a törzsfőnök lányát, kóláért, meg chips-ért cserébe.
Azt hiszem ennél komolyabb életcél, és jövőkép nem létezik a világon....
-
Integra
titán
-
-
Sianis
addikt
-
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Becopyzzam?
Csak a végét: ''Megkérhetem hogy engedj vissza MSN re?''
Megmondtam utána, hogy nem. Miért olyan nehéz felfogni ezt?
Ha gondolod a logokat is átböngészhetem és teljes részletességel bizonyíthatom, hogy megint 1. feleslegesen irogatsz 2. ferdíteni próbálsz a dolgon. -
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem válaszoltam?
Akkor Tiv mit copyzott Neked??? (na látod pont ezek miatt tiltottalak msn-ről is)
A másik meg a tegnapi beszélgetés, mikor Márk is ott volt, ott sem válaszoltam ugye?
Ha annyira fontos dolgot akarsz, akkor irj mail-t és ha válaszolni kell rá, akkor fogok. -
I_Am
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Tedd meg itt és ne káromkodj, azt hiszem semmi jogod hozzá. Komolyan nem értelek néha. Világosan megmondtam a múltkor, hogy a 148 kontaktom bőven elég egyelőre, ha hiányozni fogsz msn-en akkor visszaveszlek.
De az nem megoldás, hogy regelsz másik emillel és küldesz új requestet.
-
jeges
senior tag
jóreg mindenkinek!
én spec nem szeretnék egyetlen, mindenhová alkalmas azonosító kártyát. ha jól emléxem, az adatvédelmi törvény pont azért tiltja a (többek közt a központi kormányzati szerveknél is több helyen lévő) adatbázisok összekapcsolását, hogy ne álljon elő a ''nagy testvér'' szindróma. lehet, h bonyolultabbnak tűnik a dolog, de jobb ez így... szerintem...
respect -
Vangelis
félisten
Ez szörnyü

Bővebben: link
És én egy ilyen megyében lakom
Habár ez mindenhol előfordul, de itt egyre gyakrabban... -
kezdek rájönni, hogy munkaidőben dvd-t nézni nagyon királyos dolog...

asszem, mostantól ezt rendszeresíteni fogom...
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Kezdenek rendeződni a fejem körül a dolgok!
I_Am & Grafiqs nyilvánosan
- aztán sört küldhettetek volna e-mailben is! 
-
Drizzt
nagyúr
Az azért hozzátartozik a történethez, hogy egy kétlépscsőházas udvarban lakom, egy 3 emeletes lakás tetején, csak az ajtó lent sosincs zárva, mert nincs kaputelefon. Amúgy meg fél 1-kor, azaz majdnem délben történt az eset!

-
Drizzt
nagyúr
Most tartok, miután tegnapelőtt két betörő volt a szobámban, arra ébredtem, elmentek, de mi van, hogyha úgy ítélik meg, hogy esetleg megjegyeztem az arcukat(ami sajnos nem ment, mert le volt húzva a roló, s nem volt rajtam szemüveg), s mégis meg kéne inkább döglenem, hogy nyugodtak lehessenek?
Tegnap nem volt para, mert átjött a bátyám, s itt aludt... Holnap meg elhúzok fesztiválra, ott szemelőtt leszek sok ismerőssel. -
Husky
aktív tag
Reszelt hegyű kulccsal elvileg ki lehet. Simával nem, mert nem fér bele teljesen ha már van a zárban egy kulcs. De előtte a te kulcsodat fordítsd el félig, mert amúgy a túloldalról ki lehet lökni pár miliméternyit, aztán a zár elfordítása után beragad és kuvva nehéz lesz kiszedni, koleszban eljátszottuk néhányszor...

-
escie
őstag
na, egy ilyen kombó rám is rámférne. azt a filmet is már vagy hatszor meg akartam nézni, de sosem jön össze.

bár, én nem szoktam moziban sörözni, mert az igen hamar távozni szeretne, aztán vagyok bajban...
Drizzt, tegyél valami hagosan felborulni tudó cuccot az ajtó elé, ha már senkit nem vársz haza.
és ha be akar jönni a g*ci, tuti meghallod.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Ugye a zárat csendesen tolvaj módszerekkel se lehet kinyitni, ha benne van belülről a kulcs?

Aktív témák
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Diablo IV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt mondják az okosok, hogy a kartergáz által jutott vissza, de ez nem jelent sok jót : valószínűleg szelepszárszimering vagy motorgyűrű csere lesz) , most teszteljük majd, ha elhoztuk, hogy mennyire eszi az olajat, mi van pontosan vele.

Annyit tudok, hogy nem a Vaya Con Dias - Nenanana

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- aztán sört küldhettetek volna e-mailben is!