Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Na mit találtam?

Bővebben: link -
Pacák
senior tag
Hm. Én csak annyit mondok: A dolog. Vagy: The Thing.
A közelmúltban viszont volt egy olyan rémálmom, hogy ahhoz képest még ez is csak esti mese. Reggel mondtam is a páromnak, ha megfilmesítenék, betegre keresnénk magunkat.
Persze csak akkor, ha mindenki megveszi a DVD -t és nem divx -et másol. 
-
Pacák
senior tag
Bővebben: link
Megvan. Nem esett le tegnap, hogy melyik adó híradóját nézem, más adót kerestem és csak mellényúltam. Megnéztem, hülledeztem aztán elkapcsoltam. De a hír tálalása miatt csak a retekklub -ra gyanakodtam.
Szerk.: Most végignéztem a retekklub weblapján ezt a riportot. Szánalmas. De legalább a menetjegy árát IS visszaadják.
Egyébként aki Békéscsabáról szeretne Budapestra utazni, olyan vonattal, ami Romániából jön, az kalkuláljon HÁROM óra csúszást. Tapasztalat.
Ami eleve Békéscsabáról indul, az csak a szokásos 15 percet késik.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ők ex-moderátorok. Amikor hozzászóltak ahhoz a topichoz, még modok voltak.
-
Pacák
senior tag
Bővebben: link
Hát igen, a funpic -en valaki azt hiszi, hogy ez vicc, pedig komoly. Elég régi masina, és csak értő kezekbe való gép. Dolittle ezredes is azok kevesek közé tartozik, aki tudott repülni vele, sőt versenyt nyert vele. (Ő szervezte meg Tokió bombázását repülőgéphordozóról indított B-25 közepes bombázókkal.) -
-
Pacák
senior tag
Gratula!
Az én feleségem a 30. hétben jár. Anno olvastunk egy cikket, miszerint a gyermek ebben az időszakban már nem rugdos annyit, mint az elején, de gyermekünk nem olvasta, úgyhogy nem lankad.
A dokinéni meg azt mondta, hogy a napi 10 mozgásnak meg kell lenni.
Jó vicc, a babánk minden napszakban a 10 többszörösét lemozogja.
A nyaralás alatt a párom rárakott a pocira egy plüssjátékot, erre a bébi bentről lerúgta róla.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Szerintem ez egy hétvégi katona. Az összes létező józan paraszti észnek ellentmondó baromságot elkövette.

Lövegnél nem kötelező beállni a hátramozgó zárszerkezet mögé. Mondjuk a többi balfék is úgy állt, hogy ezt nem lehet kivitelezni. A másik, hogy saját érdeke lenne védőkesztyűt viselni. Forró az üres hüvely, ha arréb kell rakni, ki kell emelni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)