Hirdetés
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Mindenkinek köszönöm!

Azon leszek, hogy tartalmas legyen, mindettőnknek.
I_Am: Éjjel, hm... Nem tudom, addigra már...
De majd úgy is dumálunk.
Egy nagyon boldog moderátor.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
válasz
Dufresne
üzenetére
Szerintem ne a rangban keresd a kurázsit. Az igazi rangot a fórumozóktól kapod az alapján ahogyan itt viselkedsz.

Arnold2: Ki miért? Szerintem ezt kérdezd meg tőlük és ha úgy gondolják akkor válaszolnak rá. Sokkal jobb így mintha beindúlna a találgatás.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább azt láthatod, hogy akik már régi motorosok tehát PHxxx rangjuk van azok próbáláják a maguk eszközeivel a jó irányba terelni a ''megtévedt'' fórumozókat.
Gyk. semmilyen plussz joggal nem bírnak, a többi fórumozóhoz képest.
MOD: MárK: Azért ezt az álláspontot lehetne támadni, de ne itt a fórumon, Te is tudod miért. Bujtatott moderálás.
-
Grafiqs
őstag
Ne álljon senki a hátad moögött max a nyitott ajtó. Először egyenletesen szord meg a területet ettől megszédülnek és nem támadnak. Majd jó alaposan fújd be a környéket is. A dobozban nagyon sok van én a töredékét sem használtam el, és bőszen elég volt. Utána ajtó (vagy bármi) becsuk és 10 perc múlva lehet söprögetni. Jah, és még csak nem is büdös.

-
Grafiqs
őstag
Éppen pár napja takarítottam el egy nagyjából fél négyzetméteres darázsfészket. Egy nagyon hatásos kis spayvel. Aminek a neve most nem ugrik be de agyalok rajta. A doboza sárga-piros és igen vaskos darab. Amikor azzal megkínáltam őket nem kellett félnem, hogy megcsípnek mert úgy szédelegtek mint az őszi legyek és szépen sorba mentek át zuhanórapülésbe úgy 2-3 perc alatt.

-
Grafiqs
őstag
Ha esetleg érdekel valakit frankó kis üdülési jog: Bővebben: link
-
Grafiqs
őstag
Az ftp-men megtalálhatóak a PH! táborban készült képek és videók.
Itt tudod elérni:
193.6.214.89
felh.: ph
pass.: prohardver -
Grafiqs
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Tudom, a két távolságot nem lehet összehasonlítani. Csak annyiban lehet a kettő között párhuzamot vonni, hogy nagyon kevés időnk maradt egymásra. Ha este végzett lentaludt stb. Úgyhogy végülis maradtak a hétvégék. Most meg immáron 9. hónapja 2,5k km-re van tőlem. De ez csak erősíti azt amit eddig egymás iránt éreztünk. De már csak egy hét és itthon lesz.

-
Grafiqs
őstag
Csakhogy aki nem jön el az irígykedhessen bőszen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A táboros topikban megtekinthetők kész pólók!
-
Grafiqs
őstag
Én is szubjektíven értékelek.

Igen a quark elég őskorinak néz ki, de van pár előnye:
- gépigénytelen gyakorlatilag bármilyen leleten elfut használhatóan
- egyszerű purtián, éppen ezért gyors
- szintem mindenre van bill.kombó, ergó gyorsan lehet vele dolgozni
- nagy apró részletekig állítható be minden
- még mindíg vannak gyermekbetegségei -
Grafiqs
őstag
Egyébként kimondtad a választ: ''... úgyhgy az InDesign 2.0-nál már csak egy törd.prog lehet a jobb ... '' . Nekem pölö nagyon nem tetszik ez az úszó menüs megoldás. Persze én egy kicsit (na jó nem kicsit) Quark fun vagyok. Quark-ban tördelek, mert arra való és PS-ben készítem elő a képeket meg effektelek mert arra való.

Álljon itt egy történet még az őskorból. Asszem 1.0-ás ID-vel próbáltam ps-t írni. Kábé 3 óra után feladtam és az InDesign című könyvel vertem a monitort. Lehet én voltam a láma. Bár akkor már túl voltam pár 1000 ps megírásán.
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)