Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
A kaptilazialasba es a kiemelesbe besegitettem, ezt akkor most zarjuk mar vegre.

-
tiv83us
veterán
Ugylatszik nagyon divatos lett az altalam elkezdett hulyeseg

-
tiv83us
veterán
Viccen kivul, amugy mar a Quake 4 doboza ki van rakva az uzletekben, csak ures...de megveheted elore a nagy semmit es majd mikor megjelenik akkor megkapod. Mikor meglattam a polcokra kirakva, azthittem dobok egy hatast /meg nehezek is volt a dobozban csaleteknek
/...
Mark: Neked nagyfiu
Aztan a rajzhazit potolni, mert nem kapsz Sport szeletet 
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Vladnak akkor mar ez
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Bővebben: link
Komoly
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Tetszik az avatarod becci. Egy kis kedveskedes baratsagunk jeleul:
tiv83us
veterán
Egyszer egy haverom kocsijaba belement egy reszeg barom a parkoloban, meg aznap ejjel elkaptak, a parkoloban levo kamera szepen felvette az esemenyeket. Tudom, a rablokon nincsen rendszam, de nem is nagyon sok emberke maszkal gyalog, foleg nem ejjel, szoval szerintem elcsiphettek volna a tagot/tagokat. Foleg ha csak ganelykodni volt kedvuk es kiszalltak a kocsibol, bebasztak az ablakot, visszaszapattantak es leleptek. Gondolom ott is bevan kamerazva, foleg ha forgalmas hely...
A biztosito ilyenesetben nem fizet? Vagy csak liability-d van? Bar FL-ben nekem is csak az volt, mert kb 3x olyan draga a biztositas mint pl itt nalunk. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mijjaz, hogy ebredezes?

Most meg en vagyok hulla masnapos, ugyhogy eszek es doglok vissza... -
tiv83us
veterán
Na jo reggelt/ jo napot whatever it is
Mar megint probaltam hivni a taborosokat I_Am kollega reven /mivel csak az o szamat tudom/ hat baszik ra, nem valaszol /mint ahogy multkor sem.../ Na mindegy, majd kesobb megprobalom. -
tiv83us
veterán
Szerinted en vedelek vezetes kozben?

En is szeretem a sportkocsikat, de ha milliomos lennek csak akkor tartanek es akkor is csak hobbibol.
Azert a kulonbseget lehet erezni, mikor kenyelmesen, hatradolve a legkondiba, magasrol letekintesz az utra, tok csendben kenyelmesen elvezetgetsz, mint mikor szinte a foldon ulve a motor visitasa osztja szetfele az agyadat.
De nemtagadom, mind a kettonek megvan a maga feelingje. -
tiv83us
veterán
Damage: Vigyed vazz, veszek masikat, meg jobbat

tildy: nemjok a Pontiac-ok, hidd el. Kulonosen a Trans Am. Hidd el, csak a szemem lattara allt le orokre 5-6. /Amugy a blogomban (meg itt az OFF TOPIC-ban is) irtam a balesetemrol, roviden annyi, hogy egy fiatal csajszi nem latott es elemkanyarodott, csattantunk egy szep nagyo,t en szetfejeltem mindent magamkorul, kaptam egy agyrazkodast, a kocsim meg total lett./
I_Am: a hutot majd nekem kell installalnom kulon, ezek a japok nemtudjak, hogy mi kell egy ferfinek a kocsiba
Bash: Hol vannak mar azok a kepek a muszerrol?
/Amugy jut eszembe, mit a turot keresett a telefonod az uton? Vagy feletek a hazakon keresztul jarkalnak a kamionok?
/ -
tiv83us
veterán
Amekkorara megnottem az utobbi idokben, ez meg az egyszemelyemnek se lenne eleg..../ Foleg a sorocskeimet is vinnem magammal
/
De ez a matchbox mar tenyleg vicces szamomra /bocsanat az osszes mini-auto szerelmestol es tulajtol. A sok flame-jellegu hsz-re majd ha hazajottem valaszolok, most mennem kell meloba./. -
tiv83us
veterán
Azert csak sajnalom azt a Fordot, na! 0 eves volt, 7e merfoldel benne... Mindegy, ez negyedannyiba kerult es megvagyok vele elegedve egyenlore.
Eleg izmos motorja van, ulesfutes, legkondi eleg eros /lefujja a fejem ha kell
/, osszkerek mukodik, hatalmas sunroof, cruise is van /tempomat vagy mi a fene Eu-ban/ a felfuggesztese kicsit kemeny, de majd megszokom. Egyebkent majdnem hogy zabal annyit mint az 5,2-es V8 Ford zabalt ''anno''.
Integra koszi az egyutterzest
-
tiv83us
veterán
Nah, csinaltam nehany kepet az uj /2hetes
/ kocsimrol
tiv83us
veterán
Elutasitottak a reszletfizetesi lehetosegem a Poewrbook-ra.

Egyben elegge fajni fog leperkalni $2500-ot egy noteszre.
ui:ez azt jelenti Becci, hogy nem lesz zoldkartyad, mert nem veszlek el felesegul
-
tiv83us
veterán
Valahogy ereztem, hogy elobb-utobb ez megfog tortenni...
Bővebben: link
Bar azert meg lehet nezni a sebesseget
-
tiv83us
veterán
Jee, tenyleg van volt az is

A nagy auto elonyeit nekem aztan felesleges kifejteni, en mindig ugy vagyok vele, minel nagyobb annal jobb
De a mostani Trooperem egy Matchbox a volt-Expedition-hoz kepest. A Miatat meg ne is emlegesd, mert sirvafakadok a rohogestol.
ui:utolso mondatomra; tan en nem dolgozom szet az agyam!! -
tiv83us
veterán
Mi anno 72 oras Diablo2 partykat nyomtunk fejenket olyan 20l coca-cola tarsasagaban. Kulonosebben nem viselt meg /nem allt le a szive egyikunknek se
/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett. -
tiv83us
veterán
Ennyire nem lehet elvakult valaki....Bővebben: link
Vajon 49 oran at magaala is hugyozott/sz@rt a jatek miatt..? -
tiv83us
veterán
válasz
szergej
üzenetére
Most a XV. szazadrol az ordoguzes jutott eszembe. Megpedig azert mert eletemben most lattam masodjara az Ordoguzo cimu filmet /tegnap ejjel/ angolul. Legutobb 10 eve lattam magyar szinkornnal akkor sem mertem egyedul aludni par napig. Most csak egy ejszaka nem mertem aludni /megjegyzem, eredeti szinkronnal meg brutalabb/ es szintugy rajottem, hogy az eddigi legjobb horror film az elmult 30 ev alatt.
-
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
-
tiv83us
veterán
Egy apammal toltott ebed /es egy par sor mellett
/ el gondolkoztunk azon, hogy mi is az emberi lelek? En szemelyszerint arra a kovetkeztetesre jutottam /leven, hogy nem vagyok vallasos.../, hogy nem mas, mint az agy kemiai/biologiai mukodesenek eredmenye. Mint ahogy a szemelyiseg megnyilvanulasa is. -
tiv83us
veterán
Itt az orszag del-kelet, keleti reszen teljesen moslek ido van, alig lattam ki a kocsibol most hazafele jovet. Ja es Irenke is erkezik, aki meg jelenleg csak tropical storm es az Atlanti-oceanon van, de kaphatunk belole egy szeretetcsomagot konnyeden, egy hurrikan formajaban...
-
tiv83us
veterán
Bash: Ereztem en, hogy valaki hianyzik a forumrol
Remel tobbet leszel egy kicsit a kozeljovoben!
Egyebkent jo latni, hogy regi tagok is kezdik halmozni az off tocsikot, mint Integra es Neddudki, az utobbi idokben ugyereztem mar tenyleg mindenki kezdi elhagyni a nagysikeru offolast. Egyebkent szombat este, megint besoroztem, tovabbi joestet/reggelt mindenkinek, most nagyon orulok magamnak
-
tiv83us
veterán
Mark: Teged a legjobb provokalni, ugyhogy remelem, hogy igazad lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vlad: Te meg az egyik legjobb provokator vagy, sokat szeretnek meg tanulni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Both: Tegnap 4 csunya no bedobott a szokokutba
-
tiv83us
veterán
Pontosan egy eve es 4016 hsz ota megerkeztem a Ph! forumra.

Most lehet akkor nekem esni, hogy miert torlom en mas blogjat
Feri: az lett volna a csoda ha pont te irod, juhej, de szeretunk, remeljuk meg tiz ilyen alkalom lesz
Vlad: mer milyen dolog az, hogy egy nagyszeru prozai mestermu bekerul a blogszfreaba? egyszeruen ilyen alkotas az Elet es Irodalom oldalra valo ezert megkellett tole szabadulni. -
tiv83us
veterán
Igen. Szerintem alig ket nappal a baleset utan meg kicsit elhamarkodottsag lenne rogton a pilotat elovenni, de valoszinu tenyleg o hibazott. Ettol fuggetlenul sok sok
neki, hogy ''egyben'' letette a gepet es nem olt meg senkit. A legiutaskiseroknek pedig tenyleg minden tiszteletem azert, ahogy volt lelekjelenletuk 300 embert egyben kikiserni a gepbol majdnem tok sotetben. -
tiv83us
veterán
Azert neha jo osztani a hulyeket a ringbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Foleg nezni jo. /Foleg a VladimirR vs. atlaguser cimu meccseket
/ -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Mar Loresz intezkedett, dolgozzon mar egy kicsit o is, nahat! En most doglok

Incognito; az ujoncok max idiota topikokat nyitnak, meg nem hasznaljak a keresot, de nezz csak szet a ring tocsikban, szinte mindenhol ostagok, meg PHxxx-es ranggal jelzett tagok kenocsolik egymast. -
tiv83us
veterán
Nah, gyerkocok, ezt a ringtopicba folytassuk ha lehet.
-
tiv83us
veterán
Valaki tud egy nagyszeru, virusmentes, /DC-tol es Kazaa-tol kimeljetek plz/ mp3-as filecserelot? Olyasmi kellene mint a Soulseek, de ne csak elektronikus zenekre legyen specializalva.
-
tiv83us
veterán
De morbid...Bővebben: link
Meg jo, hogy nem szivott fel belole egy csikot
-
tiv83us
veterán
Szerintem igy is bravuros volt a pilotatol, hogy igy sikerult letennie, hogy nem halt bele senki. Egy rutintalanabb pilota szerintem siman belevitte volna az erdobe a gepet ilyen vakon, /foleg hogy a fekszarnyak sem mukodtek a meghibasodott elektronika miatt.../.
Ferenc; megatkoztad szegeny baglyot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
De tanitanak, de mikor se a muszerek nem mutatnak semmit, es a pilota sem lat semmit a vihartol akkor maximum a hatodik erzeke tudna sugallni megis merre lehet a kifuto. Ez az a helyzet, mikor szerintem az ATC a hibas, hogy hagyja oket leszallni. De meg nem akarok semmi elhamarkodottat irni, mert most hallgatom a sajtotajekoztatot es nem igazan mondanak semmi konkretat.
Vitorlast meg szerintem ne hasonlitsunk egy 350 utasferohelyes A340-hez
szerk; latom nem sarkany, hanem vitorla, szorri, kozbe szerkesztettem -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Most allitolag valami villamcsapas kinyomta az egesz elektronikat a gepen es ''vak'' leszallast kellett csinalniuk ami nem sikerult valami fenyesen. Kozben azon vitaznak, hogy ilyen idoben az ATC miert engedte oket leszallni.
Lattam a gepet, bent van a fak kozott, meg mindig langol a segge... -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
En nezem a CNN-en Live-ban kozvetitik. Mindenkinek sikerult kijonni elve. Most hallgatom, hogy egyenlore csak egy noi utast kerdeztek ki, o aztmondta hogy latta hogy nagyon magasan kozelednek a kifutu fele, majd hirtelen ereszkedtek es szinte odacsapodtak a kifutohoz. Allitolag rohadt nagy vihar is volt a terseg felett es a villam is belecsapott a gepbe(?). /Kicsit rosszul hallom, mert a faszi telefonon keresztul adja az infot a tv-nek es akadozik kisse.../
-
tiv83us
veterán
No prob. egyebkent igazad van, ram is ugyanugy vonatkoznak az alapelvek, de remelem ez a kis ''bun'' megbocsajthato

Bash;
I won't let them get away with this that easily, i'm ready to sue 'em if i'll have to.
I'll keep you informed, and the meantime you keep the hurricans away from Florida, i want to have a good time down there, and not sitting in a hotel and watch the rain and flying cows.
-
tiv83us
veterán
Dear Buddy Bash!
Sorry about that, what i'm about to say, but i'm gonna have to postpone visiting you just a lilttle bit, because of what happened last week. /My car accident...etc/. I'm still fighting with the Nationwide Insurance Company, because they're trying to rip me off, and i can't let that happen. But don't worry /
/ i think we only have to wait no more than 2-3 weeks. And then you better prepare yourself 
I hope your new job is gonna be working out well for you, and i also hope that you'll be able to get a couple days /or nights?!
/ off to make that U.S.-PH! meeting happen. Take care! 
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Talan 3 eve vezettem telen, berelt kocsival. Defektet is kaptam Pesten egy katyu miatt. Pedig azthittem, az csak az en balszerencsem...

Batsy; tudom-tudom, szamodra csak egy auto letezik
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Elofordul egy-ket katyu, de par napnal tovabb sosem hagyjak ott. Egyebkent en domper manias vagyok azert vasarlok ilyet, nem az ut minosege miatt.
-
tiv83us
veterán
Nos, megvettem az uj autot. Illetve megsem uj, mert 5 eves. Ugyan kicsit szerenyebb mint volt, kicsit kisebb is mint volt de azert csak az enyem
. Es meg igy is nagy. Jah, egyebkent egy Isuzu Trooper 3,5L V6. Azert van benne egy-ket kulonosen tetszo dolog ami a Fordbol hianyzott. /Ulesfutes, allithato hatso, elso, vagy osszkerekes meghajtas, egy gombonyomassal behajthato visszapllinato tukrok, borules, faberakas...stb./. Kepek uton.
Addig alljon itt egy guglis kep;; Bővebben: link -
tiv83us
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
Fingom sincs, de kit erdekel Turkmenisztan?

Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.forumfilmowe.info/otherpics/batman_joker_col_small.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.jokerfanpage.mynetcologne.de/images/Joker_Batzy.jpg)

riaszto nem volt?

/ kocsimrol
neki, hogy ''egyben'' letette a gepet es nem olt meg senkit. A legiutaskiseroknek pedig tenyleg minden tiszteletem azert, ahogy volt lelekjelenletuk 300 embert egyben kikiserni a gepbol majdnem tok sotetben.