Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Érdeklődnék az ország túlvégén (nyugati oldal) levő időjárás felől. Ott is meg lehet dögleni a hőségtől? Vagy ott már van valami változás?
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
vegul is meg, csak mar 3,5 hete nyomom. 5 het, 7 szamjegyu osszeg...
-
-
Dilikutya
félisten
-
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hááát, akkor se szeretnék besülni. Most hogy átgondolom, kb 12 ilyen szintü csapat van az országban (ahol én is vagyok), nem sok esélye van hogy valaki ebből a 100-150 emberből pont PH!-tik.
-
kezd a faszom kilenni. ma ejfel ota dolgozom, most du. 5 ora van, es meg mindig itt vagyok. elvegre vasarnap van.
s hozza a kellemes 50 fok...
sivatag rulez.... 
-
válasz
sharpapa
üzenetére
Míg nem nyitottam, meg az ''Ez a kérdés latinul?'' topikot, az itt feltett kérdésemre nem érkezett válasz. Ergo (maradva a latinnál
), nem volt szem előtt...
Lehet, millió tornász van a Ph!-n, de ők pont nem olvassák az Off topicot...
Remélem a modik nem veszik felbújtás vétségének hsz.-omat...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hát, csak megnéztem a péhát, van-e valami érdekes fórumtéma. Aztán találtam is, elkezdtem írni a hozzászólást, de mire a feléhez jutottam, aszontam, áhh, most nincs kedvem fejtegetni. Talán csak lustaság. Biztos a meleg teszi.
Aztán inkább jáccottam Kól of Gyútit. De má az se köll.
Most megnéztem, mik voltak a reakciók, kb. amire számítottam. Most meg megyek vacsizni. Majd talán holnap lesz energiám. Ha az időjárás is úgy akarja
-
sharpapa
senior tag
Hát nem igaz hogy több mint 40E userből senki sem tornázik.
Egyke lennék? -
-
sharpapa
senior tag
Akad a fórumon egy tornász?Gondoltam akor lenne kivel közös témát találnom.
-
ladybug
őstag
Érdekes, hogy emberkék milyen hsz-t képesek beírni ide.
Ok, hogy OFF topic, de azért mindent nem kellene azért beírni, hogy legyen itt v.mi. Vagy csak én vagyok ilyen kritikus megint?
-
Neo...
aktív tag
üdv
-
erdeya
senior tag
...nincs kedvem fórumozni

-
-
kraftxld
félisten
-
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nem arra kerestem rá. Gondoltam annak is ugyanaz a neve a html -> flash kivételével...
-
ngabor2
nagyúr
Ha valakit érdekel, most már nekem is van msn-em, elérhetősége megegyezik az e-maillel.
-
Drizzt
nagyúr
A Dmg file-okat mivel lehet windows xp alatt bemountolni? A Daemon tools nem igazán akarja vinni...
-
Fantasy
tag
Mi van

-
Incognito
senior tag
Tényleg nincs olyan topik, hogy: ''Kérdések flash szerkesztésről'' ?
Miért? -
tildy
nagyúr
Nem, nem, nem csopvez. Csak azzal foglalkozom majd, amivel eddig is a legtöbbet kellett tartanom a hátam
De legalább csak az + még valami hasonló lesz a feladatom, és úgy már okés a dolog.
Sosem lennék csopvez
Szóval bár eddig is jóléreztem magam az eddigi helyemen, most még jobb lesz. Örülök , ha elégedettek velem, és ez annak a jele+mondták is , hogy azok. Így kicsit úgy érzem. hogy a s..datánál mégsem bennem volt igazándiból a hiba
Már nem sírom vissza azt a helyet, ahol voltam és imádtam lenni, bár őket még midnig imádom, de ez is van olyan jó, sőt szerintem a társaság bitang jó, szeretek itt lenni. Nem nagy a csapat, 15en vagyunk it-sok. De mondom eddigi legjobb hely (a pgsm mellett) , emberileg.
Na már megint többet beszéltem , mint amennyit kéne.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ÁÁÁ , csak anyni, hogy elégedettek velem, és..
A lényeg: kb 3-4-5 hónap múlva (nem tudom mikor...) nem lesz többé sem hétvégés sem estis dolog. Amit azért kicsit sajnállok, mert a vasárnap 4 órás melóért, egy teljes szabadnap jár(2 hetente vasárnap kell bemennem mindig...)) -
tildy
nagyúr
Hhuuuhuuuu , annyira boldog vagyok
Nem mondhatok sokat, max annyit , hogy nem olyan sokára már nem kell 11g, éjfélig benn maradnom... De mindent azért nem árulok el
Imádom a munkatársaimat
Ja és lemaradta legfontosabb: JÓL MEGY A SZAMÁR!
Tökjó.
Happy sunshine kicsi Ildi.![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
ideiglenesen nem ment, viszont ha be volt pipalva, akkor minden beszelgetest naploz (s talan alapbol is be van pipalva)
azt nem tudom, hogy hova menti, mert nekem elso dolgom elallitani, viszont a tools menu, options pontjan belul a messages fulon vannak a beallitasai (message history)
Bash: pedig mar eppen kezdtunk orulni... (
) -
törölt tag
Srácok véletlen kinyomtam egy msn beszélgetés ablakot, viszont kéne nekem amit beszéltünk...
nem tudja valaki hogy hova menti a windows indeiglenesen? temp? vagy menti eggyáltalán? -
Bash
őstag
Hmm!
5 napig nem vagyok, 800 hozzászólás. Van mit bepótolnom. Gondolom nem hiányoztam senkinek, én is csak egy pár embert hiányoltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amíg távol voltam megjött az új routerem is, már be is üzemeltem, ahogy kell.
-
Esmein
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Én reggel 11től, déltől általában itt vagyok este fél 1-ig , kivétel kaja, vagy ha tvzek, játszok 1-1 órát. Figyelem a fórumot mint egy árnyék, mostanában nem sok kérést teljesítettem a modit keresekben, ott I_Am meg Betsy a favorit
Viszont ha látok vmit a fórumban egyből lecsapok, tehát hiba azt gondolni, hogy nem vagyok itt 
-
törölt tag
jó link :
Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
a ma este is kész, sry Esmein

a topic vhogy úgyjött hogy rákerestünk a bizonyos ''szétesett'' szóra, a multkor kikészülésünk után, és valahogy ez jött ki.
p00ned
-
net84
őstag
Valami normális film kellene holnap estére... Valszeg video téka lesz, de nemtom, hogy mit kellene kivenni, hogy a párocskám is elégedett legyen, meg én is
.
Valami olyan kellene, amin lehet röhögni, nem csihi-puhi megy egész végig, nincsenek bent ''sose halok meg'' karakterek és nem nyálas lánymese az egész...
Ja és ha lehet dvd-n meglegyen...
Valakinek valami ötlete?
Holnap jövök újra, talán valaki tud is somorú sorsomon segíteni...
Jó éjt! -
rii
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
akkor ez is bejön, nem?
Ford F250
kicsit nagyobb gumikkal még ütősebb lenne ....
Bővebben: link
Bővebben: link
Amúgy nekem az Opel Frontera, és a Toyota 4Runner a kedvencem.. No meg a SangYong Musso ...
-
Batman
őstag
Nincs ilyen ahol online közvetítik?
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Azért ezzel te is elfurikáznál, nem?

Wow: Bővebben: link - van több kép is, lehet next-et nyomkodni.
p
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Mennyiből jön ki mosatnság internet?
Vezetékes telefonom nincs, TV nincs, egy csatornára sincs előfizetésem, UPC viszont ott figyel a lépcsőházban .... -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Talan 3 eve vezettem telen, berelt kocsival. Defektet is kaptam Pesten egy katyu miatt. Pedig azthittem, az csak az en balszerencsem...

Batsy; tudom-tudom, szamodra csak egy auto letezik
Batman
őstag
Tud valaki honlapot ahol online élőben közvetítik a vizilabda döntőt?
Magyar angol oldal tök mind1.
Előre is köszi. -
Damage
senior tag
-
Damage
senior tag
Ismert közszereplők és művészeti alkotások ''közösülésének'' eredményei:
net84
őstag
Példa az otthoni klíma kiépítéséből. A beltéri egy közfalra van felszerelve, ami az előtérben van. Innen tökéletesen be tud hűteni mindent (2 szoba - nappali/előtér).
A kültéri 3-4 méterrel mélyebben van és a házvalon közvetlenül a tető alatt. Ez praktikus, mert nem verjük le, mert elég magasan van. Valamint télen sem ázik és nincs szükség a leponyvázására.
A csövezése 45fokos szögben van megoldva, féluton egy 90fokos jobbra töréssel. A páraelvezető az eresz-csatornába van belevezetve. A beltéri mögött van egy kissebb ''szerelő'' rés, ezen jönnek be a csövek. Nem látszik semmi csövezés, kábelezés. Ahol nem a falba megy, ott nagyméretű kábelszerelő csatornába vannak elrejtve. -
net84
őstag
tildy: mérd fel, hogy hova todod feltenni a beltérit és ott hogyan tudod megoldani a kivezetést... A kültérit ha van rá mód, akkor valami védettebb helyre kellene felszereni, a kivezetés/bevezetés kiépítését itt is érdemes figyelembe venni.
A páraelvezető kimenete elvileg lehet magasabban, mint a beltéri, csak akkor átemelő szivattyú/pumpa kell. (átlagba ezek a pumpák 3 méteres szintkülömbséget tudnak áthidalni) Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a pumpás módszer bármelyik klímánál megodható lenne. -
Damage
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Isuzu...
Diesel Opel Astra-m van. Évekig kergettem Isuzu motoros Astra-t (ugyebár van az Opel motoros és az Isuzu motoros diesel). Nem jött össze
Iszonyú jó motorokat gyárt, biztos nem fogsz csalódni benne! Grat a kocsihoz, remélem én is hamarosan ki tudom majd cserélni a sajátomat!Most eszembe jutott a munka/fizetés arány. Kicsit szomorú vagyok, hogy itthon évekig kell keményen gürcölnöd, hogy egy roncs tulaja lehess....(vagy 12 évig köhögheted a havi részletet, a fizetésed 1/5-ét egy ''ócska'' Suzukiért). -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Elofordul egy-ket katyu, de par napnal tovabb sosem hagyjak ott. Egyebkent en domper manias vagyok azert vasarlok ilyet, nem az ut minosege miatt.
-
Damage
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Az Adriához nem kell útlevél

Mo-Ausztria-Olaszország
Mo-Horvátország
Mindkét útvonalnál az Adriai tengerpart a cél, és új személyivel is át lehet menni a határon.
Majd igény esetén töltök fel kisvideo-t, képeket, amit a tengerben csináltam. (Canon a40+víz alattai szerkó). Horvátban érdemesebb, kavicsos tengerpart, nagy látótávolság. Olaszban (Bibione) homokos tengerpart, alig látni valamit. -
aesir
veterán
Nem kell megegyeznie a kültéri és beltéri egység talajszinttől számított magasságának, még csak ugyanarra a falra sem kell tenni. Csak egy a lényeg, hogy a páraelvezető-cső 'kimenete' alacsonyabban legyen a beltéri aljánál, és a két végpont között egyenletesen lejtsen a cső, hogy a víz akadálytalanul kifolyhasson.
-
-
aesir
veterán
Attól függ hogy milyen klíma. Ha ablakba szerelhető, akkor -célszerűen- oda is kell. Ilyent ma már nem nagyon lehet kapni. A normál split klímát bárhová lehet szerelni, mármint a beltérit. A kültérit pedig szintén célszerűségből közel az ablakhoz szokták rögzíteni, a javítás karbantartás miatt.
-
tildy
nagyúr
Papamaci:
karburátor ki lett tisztíttatva + vákuumizé is cserélve lett, mert kicsit áteresztett. Ma visszük fel a kocsit pestre, előbb mostam le (csurom víz lettem, de sebaj, tök jól esett, direkt magamra is folyattam. Fater meg is ijedt tőlem, mondom vizespoló verseny van
) .Meglátjuk milyen lesz, addig is beszéljenek a képek Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Nos, megvettem az uj autot. Illetve megsem uj, mert 5 eves. Ugyan kicsit szerenyebb mint volt, kicsit kisebb is mint volt de azert csak az enyem
. Es meg igy is nagy. Jah, egyebkent egy Isuzu Trooper 3,5L V6. Azert van benne egy-ket kulonosen tetszo dolog ami a Fordbol hianyzott. /Ulesfutes, allithato hatso, elso, vagy osszkerekes meghajtas, egy gombonyomassal behajthato visszapllinato tukrok, borules, faberakas...stb./. Kepek uton.
Addig alljon itt egy guglis kep;; Bővebben: link -
-
trenzit
tag
Megmonaná valaki Lighty MSN címét?
-
Igaz nincs benne amit kérdeztél, de azért érdemes elolvasni Bővebben: link
Ált. azért szokták közel tenni az ablakhoz mert így elvileg könnyebb megoldani a kivezetést -
tildy
nagyúr
Szerintetek mindegy, hogy hova van szerelve van klíma? Mert szerintem nem. Szerintem az ablak környékére kell. Faterral előbb kicsi ''összeszólalkoztunk'' ezen. Van róla valami infó neten?
-
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Megnéztem én is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem fordít szó szerint... Ez így nem jó!!!
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), nem volt szem előtt...
Egyke lennék?
Ok, hogy OFF topic, de azért mindent nem kellene azért beírni, hogy legyen itt v.mi. Vagy csak én vagyok ilyen kritikus megint?

De legalább csak az + még valami hasonló lesz a feladatom, és úgy már okés a dolog.

?