Hirdetés
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Jahh most jöttem bólingozásból, 17 ezer volt a számla rám eső része, lehet hogy jobb lett volna ezért alaplapotvenni vagy memóriát? Vagy az élmények a jobbak?
-
escie
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
mindig ilyen kellemes hangnemben társalogsz, vagy csak én érdemeltem ki ezt a megtiszteltetés?
mellesleg, ha tudni akarod, ki vagyok, az adatlapomon minden lényeges infót megtalálsz rólam, kedves ( Age:25).
Bővebben: link
de biztosíthatlak, fene az nem vagyok. -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én, és sokat ....
-
ngabor2
nagyúr
Ma voltak bekötni a netet, igaz, még csak az antenna és a gép összekötése volt meg (egy routeren keresztül, 14m cat5 kellett közéjük...). A csajszi kérdezi az adatokat, meg felhasználónév/jelszó párost. Mondom, lehetne ideiglenesen a felh. név, aztán megváltoztatnám? aszongy nem lesz olyan egyszerű megváltoztatni, mert a központi szerveren lesz (Linux), amihez nem fogok hozzáférni. Másrészt nem igazán fogadja el a rendszer, ha a név és a jelszó megegyszik. Az első mondatával nem értettem egyet, mert elég sok helyen láttam már megoldást webws felületről történő jelszóváltoztatási lehetőségre. Rendkívül szélsőséges esetben akár ssh-n belépve is meg lehetne változtatni. De jó, legyen nem vitatkoztam vele. De hogy ne legyen ilyen egyszerű, egy ''igazi'' jelszót adtam meg neki. Nem örült. Elővettem egy papírt és egy ceruzát, és ami betű és szám eszembe jutott, elkezdtem mondani neki. Csak úgy ex-has: ''nagy G, kis x, 3 kis b, nagy K 2'' (persze ennek itt köze nincs az én jelszavamhoz, csak hasonló a logikája). Csúnyán nézett, de ő kért egy jófajta jelszót.

No, kapcsolom ki a gépet, mert dörög az ég
-
ngabor2
nagyúr
Most kaptam, remélem nem leszek kiutálva, ha itt is közzéteszem...
Hali!
Megszeretnélek kérni arra, ha lesz 2 perced, hogy regiztrálj
itt: http://afterciv.uw.hu
Az oldal egy számítógépes poszt-apokaliptikus stratégiai
játékról szólna. Azért lenne jó, hogy minél többen
regisztráljanak, mert a fejlesztő (aki jó ismerősöm) feladta
a játék fejlesztését. Többen bíztatjuk, hogy folytassa, de
nem sok sikerrel. A fejlesztő még nem tud az oldalról, ez
egy ajándék lesz neki. A lényeg az lenne, hogy minél többen
regisztráljanak, mert ha látja, hogy rengeteg embert
érdekel, akkor lehet, hogy befejezi. Volt szerencsém
játszani a demóval. A grafika nem egy csúcs, de a többi
nagyon elmés és nagy reményeket fűzünk hozzá.
Tehát ha lesz 2 perced, akkor léci regisztrálj és szólj az
ismerőseidnek is és próbáld meg őket is rávenni.
Előre is kösz:
R-pee -
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Te is érezd magad leb*szva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gh0sT: most jobb?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerinted csak win alatt lehet árvíztűrő tükörfúrógép? Nekem Linux alatt is összejön. Esmi: ne add fel, Unix rulez! Hogy aztán Linux, vagy BSD, az már hótmindegy, csak ne win legyen. Mi már csak tudjuk

Ha lesz netem, én is kipróbálom a FreeBSD-t. Közvetlen a Debianom (Sid rulez!) mellett.
-
-
-
Gh0sT
addikt
Az északi szél az északról fúj, vagy északnak? Nem tudjátok?!

Szerk.:
peterkeT: akkor cseszd le a másik 2 delikvenst is, akik linkeltek neki!
De hogy igazad legyen: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bővebben: link
A ''sztakis'' szótár.
Szerk: megelőztek... páran...
Szerk2: Bocsánatot kívánok, h. gyarló módon, csak a szótárat linkeltem be...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Itt találsz néhányat: Bővebben: link.
tiv83us!
Anytime, bro! -
-
Gh0sT
addikt
-
Josh
tag
Tudna nekem adni valaki egy linket, olasz-magyar online szótárhoz? Nagyon megköszönném.
-
Sátán44
addikt
Irány bulizni
egybekötni egy kis lomtárürítéssel
Utána újraformázás és holnaptól új élet kezdés 
-
-
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bárcsak annyit hibáznék Én is, mint a moderátorok itt a PH!-n ....
-
MarKoo
addikt
Próba.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
errol jut eszembe, hogy mar tobbszor folmerult, hogy ha valaki zar egy temat, igazan beirhatna, hogy miert zarta (ha masert nem, hat azert, hogy tudni lehessen, kivel kell kotekedni a zaras miatt)
-
Bash
őstag
Ha jól értettem, akkor csak az a műanyag tetőfogantyú kell neked, ki lehet cserélni, szerintem filléres dolog. Itt nézelődj a MOSÓ fogantyú környékén: Bővebben: link
-
Kedves Moderátorok!
Tetszik, amit a Nagy Ferrari topikkal csináltok...
Csiki-csuki...

Bocsi...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Huh, dunaba fogom loni magam asszem. Nem tok ekezeteket irni es mar ezeregy howtot atneztem, feltettem a patchet meg az uj hu filet, xorg.confban be is lottem szepen, de csak ßrvjzt√r⌡ tηk÷rfr≤gθp

-
ngabor2
nagyúr
Egy igen speciális ''hardver'' kérdés (valahol az off és az azonnali kérdések között): van egy Hajdu Energomat felültöltős mosógép, aminek a nyitórésze (műanyag fogó) eltört. Jelenleg házi módszerrel (alulemez+epokitt) meg van ideiglenesen javítva, de nagyon nem esztétikus. Mivel egyéb baja nincs, nemrég lett felújítva, ezért nem dobnánk ki. Ki lehet magában ezt a fület cserélni? Vagy csak a tetővel együtt? A tetőn oldalt vannak csavarok, de egyelőre nem szedtem szét, majd ha kiderül, hogyan cserélhető.
-
anaqer
veterán
Bővebben: link ... szép egy szombatunk van megint... :\
-
-
-
Esmein
nagyúr
Nagyon durva ez a freebsd. Baromi egyszeru...
Hipp hopp ment a samba kliens a hang 1 parancs volt. Usb, minden van. Nagyon csipazom
-
ngabor2
nagyúr
Nem semmi ez az új vodafonos passzport-szolgáltatás... A külföldön fogadott hívásokért ''csak'' kapcs. díjat (ami 199Ft!) kell fizetni. Ezért mennyit is lehetne telefonálni? Érdekes kedvezmény...
-
tiv83us
veterán
Bash; augusztus elso heteben megyek le Key West-re nyaralni egy haverral, valszeg Tampan is megallok, ha gondolod osszefuthatnank...
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah persze valaki meg betelefonál és mehetek túlórázni
:
-
Esmein
nagyúr
Feltoltam a truetype fontokat is, csini lett a brozer

-
-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szörnyű, hogy már ebből is viccet és divatot csinálnak.

És mi van akkor, ha egyszer tényleg baj lesz? De addigra már annyi kamueset lesz, hogy komolyan sem veszik. -
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez sem rocc alternatíva.

-
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kiváncsi vagyok nálunk mikor elsz riadó....bazz akkor nagy xarban lenne a környék

Titok hol melózom
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem tudom, miért, de visszaengedtek minket mikor az előző hsz.-omat írtam, aztán kicsivel később megint kiüríttették az áruházat.
Ekkor már volt minden, tűzoltó, mentő, stb..., állítólag egy gyanús csomagot találtak az áruház egy osztályán...
MIÉRT ILYENEK AZ EMBEREK??? Ilyenkor hányok tőle, h. én is ember v.ok....
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ja. Kiürítenék a gépedet

-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
és ilyenkor (meg a hasonló esetekben) uszkve 1 óra alatt átvizsgálnak egy ekkora épületet?
(vagy csak megszavazzák, h mégsincs bomba, csak riadó?)
hogy csinálják? -
Esmein
nagyúr
freeBSD 5.4 roxxor y0r b0xx0rz.
Meg van nehany javitando aprosag, de jol haladok ez egy tetszetos rendszer
-
WillChi
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
Még jó, hogy a PH!-n nincs bombariadó, és nem kell elhagynunk a honlapot...

p
[Szerkesztve] -
Bombariadó volt nálunk is (Auchan - Szigetszentmiklós)...

Komoly lett volna, ha nem csak riadó.
Szerencsére egy óra dekkolás után újra kinyithattunk.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Déli pályaudvaron bombariadó aki teheti kerülje el.
-
Vangelis
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Hát mondjuk pont nem erre gondoltam, de ő érti hogy mir...azt mondta szóljak neki ..többször....de hiába

-
parandroid
félisten
Ez mekkora egy minimalista honlap!

Akár magyar cég is lehetne ez alapján...
Valszeg ez is úgy készült, hogy ''Fiam, a barátod az tud az interneten programozni, ugye? Tessék itt a prospektus, tegye már fel az internetre, adok neki 50 dolcsit...''
Szerk: ezzel együtt a hajót szívesen kipróbálnám - úgy általában bármilyen hajót. A szerencsejátékot nem, attól irtózok...
p
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
nah én erre gondoltam:
egy tagállam lobogója alatt közlekedő hajó fedélzetén alkalmazott személy a lobogó szerinti tagállam jogszabályainak hatálya alá tartozik;
itt van bővebben, ha valakit érdekel: Bővebben: link
Egyébként meg nem nézek sok filmet messze a magyar átlag alatt vagyok.
Ha azt vesszük alapul, hogy hány filmet nézek végig, akkor meg 3 hónapja nem néztem filmet
-
Bash
őstag
Szerintem túl sok filmet nézel.

Én is voltam egyszer egy kaszinóhajón, ami történetesen a világ legnagyobb luxus kaszinóhajója: Bővebben: link. Este 6-kor hajóztunk ki az Atlanti-óceánra, és éjfélkor dokkoltunk. Nem semmi élmény volt.
-
Grafiqs
őstag
Én is szubjektíven értékelek.

Igen a quark elég őskorinak néz ki, de van pár előnye:
- gépigénytelen gyakorlatilag bármilyen leleten elfut használhatóan
- egyszerű purtián, éppen ezért gyors
- szintem mindenre van bill.kombó, ergó gyorsan lehet vele dolgozni
- nagy apró részletekig állítható be minden
- még mindíg vannak gyermekbetegségei -
rii
nagyúr
Az én szavam nem mérvadó, nem objektív, hanem csakis szubjektív,. és nem-hozásértésemből származik .... Ezzel a ''háttérrel'' írtam, hogy InDesign sztemn a legjobb ... És még nem láttam a 3.0-t, csak 1x ...

belenéztem a Qark 5-be, de valami őskori programnak nézki .. semmiképp sem felahsználóbarát külleme ... (mondjuk ez egy szőkés hozzáálás ...)
Mi csak ''felületesen'' használjuk a InDesign-t -
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
3-as vagyok nyelvtanból. Egyik fogalmazásomban a hejesírást így írtam.
-
Grafiqs
őstag
Egyébként kimondtad a választ: ''... úgyhgy az InDesign 2.0-nál már csak egy törd.prog lehet a jobb ... '' . Nekem pölö nagyon nem tetszik ez az úszó menüs megoldás. Persze én egy kicsit (na jó nem kicsit) Quark fun vagyok. Quark-ban tördelek, mert arra való és PS-ben készítem elő a képeket meg effektelek mert arra való.

Álljon itt egy történet még az őskorból. Asszem 1.0-ás ID-vel próbáltam ps-t írni. Kábé 3 óra után feladtam és az InDesign című könyvel vertem a monitort. Lehet én voltam a láma. Bár akkor már túl voltam pár 1000 ps megírásán. -
rii
nagyúr
Ha POWER gombot nyomsz az InDesign-ra, megnyitott 24 oldallal, akkor mind a 24-et felhozza .... még ha damaged-et mond, akkor is felhozza..... eddig 200 DAMAGED-ből 2x nem bírta visszahozni ..... pont nyomdfa előtt ... de ott volta a nyomda i PDF, és abban is tudtuhk javítani ...
... úgyhgy az InDesign 2.0-nál már csak egy törd.prog lehet a jobb ... és az a InDesing 3.0 (CS?) .... sztm a quark kicsit már későn kapott észbe....
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy az ''eredeti'' avatarom is tux volt, aztán valamiért váltottam a papírzacskó nyújtotta anonimitásra.
most megint előbújtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)