Hirdetés
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én vágom, hogy a tartalmát kell nézni (nem is rád haragszom), csak az esetleg amatőr netezők mindenre igen-t nyomnak akkor vége a vindózuknak. A tartalom egyébként jó...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Érdekelne, hogy hogyan bukkansz ilyen oldalakra

-
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Gyülölöm az ilyen oldalakat. Tele van spy meg ad programokkal...

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Most néztem hogy mennyi mocskos beszólás meg fikázás tarkítja a nyelvünket (erről az oldadról kitűnik,hogy nem csak a mi nyelvünket
),sokat ezek közül még én se használok,pedig aki ismer tudja hogy én is ki tudok kelni magamból,persze szigorúan csak verbálisan!

Bővebben: link
Állat !!
-
erdeya
senior tag
Gud morning!
Várakozásomnak megfelelően én 1 kérdést elbaxtam. De tanultam belőle legalább.
Sok sikert mindenkinek!
Most megyek mogyorókrémet falni. -
WillChi
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Itthon ülök a dög meleg szobámban, és a Nyereményjáték (írhattam volna teljesen nagy betűkkel is, de nem akarok ordítani
) eredményét várom. Körülbelül mikorra várható? A topicjában nem találtam semmit, ami eligazíthatott volna. -
Incognito
senior tag
Franciakulcs. Most nézem, hogy lemaradtam a nyereményjátékról. Nem hiszem el, hogy mindent lekések.

-
Szőrös
veterán
Na jóreggelt. Bejövök melóhelyre és mi fogad !? Klíma kiakpcsolva /ki volt az az állat !? / s dögmeleg van most meg alig akar hűteni. grrrr
-
ladybug
őstag
Jó reggelt kívánok mindenkinek, ha már a hagyományos udvariassági formákat betartjuk...

Az idő sajnos megrekedt egy helyben, és nem hajlandó arrébbvánszorogni. Azaz, ma is ugyanolyan dög meleg lesz, mint tegnap.
Lord Zero: Csak a fontosabb papírokra gondoltam.
A tej meg úgyis megromlik útközben.
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
jó reggelt mindenkinek

ma milyen idő lesz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
Mielőtt elkezdtem írni ezt a hsz-t elgondolkoztam vajon érdemes-e koptatni-e a bill-t, tudja-e még itt vki hogy ki is vagyok én?
Amilyen aktív voltam vagyok / vagyok az utóbbi időben nagyon nem csodálkoznék a nemleges válaszon
Na de végül úgy döntöttem mégis beírom:
Holnaptól (akarom mondani mától, olyan 2-3 óra múlva) 2 hétig nem leszek (egyesek nagy örömére
) megyek lubickolni a tengerbe a cápák közé.
Addig is jó PH!-zást, csajozást, strandolást, stb-t kivánok mindenkinek (a sorrendre tessék figyelni
) -
Lord Zero
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
víz mellett a hőérzet (figyelem: nem tévesztendő össze a hőmérséklettel) sokkal kellemesebb
és igen, ha én tenger mellett vagyok, időm javarészét víz alatt töltöm
amikor én az adriáról visszajövök, mindenki hitetlenkedik, h valóban tengerközelében jártam-e
a napozást gyűlölöm, a víz(alatti világ)ért rajongok
van ilyen -
ladybug
őstag
Én is őszpárti és télpárti vagyok. Sosem voltam oda a nyárért, pedig fagyos vagyok.
De tudod mit találok nevetségesnek? Hogy emberkék kiadnak azért pénzt, hogy nyáron - amikor ugye itt nálunk is dög meleg van - elmennek egy még melegebb országba. Azért, hogy idejük nagy részét az appartmanjukban vagy szállodai szobájukban töltsék, mert a tengerparton sem lehet 30 fokban huzamosabb ideig meglenni. -
mayerlaci
senior tag
Na hello ujra vagyok.Megint tönkrement a hálokártyám
de most jo mert az alaplapiba van bedugva. -
Sátán44
addikt
Nyertek a lányok

-
WillChi
őstag
Világbajnokok lettek a lányok. Teljesen megérdemelten. 10-7 lett a vége.

-
Loretto
veterán
Aranyérem a női vizilabda vb-n
Hosszabbítás után.
Gratula lányok, kijárt már -
WillChi
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Vezettünk 7-3 -ra is, de el is baszirkáltuk a dolgokat, meg sorban kiállítgatták a bírók a lányokat.
Hosszabbítás félidő: 9-7
Mod.: Már 10-7
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Nézi valaki a vízilabda női VB döntőt. Már kaparom magam. 4 negyed után 7-7 volt az eredmény, de a hosszabbításban vezetünk egy góllal.
Mod.: Már 9-7 ide!!!
Fülig ér a szám...
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
Kicsit láma kérdés, de nagyon fontos és surgos! Ha 0-tól számolunk 1-ig, akkor mennyit számolunk? 1-et, vagy 2-t?
-
gozso
őstag
nah, kicseréltem a 9600xt-t, 6600gt-re...akkor ez most nekem jó

-
Esmein
nagyúr
Nemtom mit szevedtek... Puhány banda. Azért van nyár hogy meleg legyen, télem meg azért visítotok mert hideg van... A fene se érti mit akartok.
-
net84
őstag
Bírjátok ki, már nem sok van a mai napból...

Lassan elindulunk egy klimatizált ''ivó'' felé és ezzel én le is zárom a mai nap melegét.
Ha nem jelentkeznék a hét végén, akkor Kellemes Hétvégét Mindenkinek! -
Incognito
senior tag
A poén az, ha iszok egy pohár hideg üdítőt, egyből kiver a verejték. Ezt gondolom ti is tapasztaltátok.
Ajánlani tudom a JANA ízesített ásványvizet. Nem érdekel, hogy tele van E -vel. -
gozso
őstag
huh, de nehezen viselem ezt a meleget...kiszálltam az autóból és mellbevágott...szó szerint megszédültem

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Incognitonak rögtön a lavorba csöpög.

-
Incognito
senior tag
Na jó, elárulom a megoldást: aklimatizálüdjatok. Nekem nincs melegem és nem izzadok nyugalmi állapotban. Persze csak boxer van rajtam és a lában benne egy lavor vízben...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
elarulom multhet szerdaig dolgoztam, tobbnyire hazakat bontottunk, s ha 40 fokos napsutes volt, akkor abban
tatot meg muszaj locsolni, mert egyebkent nalam is 35 fok lenne bent, mint Nalatok....nekem megeri azt a negyedorat, hogy utana egy darabig nyugtom van (foleg azert, mert ugy intezem, hogy ne csak a tetore jusson a vizbol)
alkalmi munkat szivesen vallaok, felteve, hogy az utikoltseget allod
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Ismersz engem, nekem 25 fok mar kanikula. szal ha lenne klimam, tuti menne mindig, szinte maxon.
Az albiban csak most 2 napja van ultrabrutal meleg, eddig ki lehetett birni. ma megyunk haza kivancsi leszek otthon mi var a 70 centi vastag falu valyoghazikoban
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
esetleg szoba johet meg a kapros tokfozelekes is
mas: az elobb mertem, odakint arnyekban 37, mig ideben 29 fok van
szep... -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Föjj... Lekváros pirítós darálva elkenve megszórva erőspaprikával meg korianderrel és az egész összehajtogatva tejföllel megkenve.
mondjuk így esetleg. -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Értem a célzást.

-
Esmein
nagyúr
milyen jó lehet a babos lecsós pizza, meg a cukros túrós.
-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sörösdoboz kupacokba ?

-
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na ez a nem mindegy :
Bővebben: link -
-
Naon cépek, de ezek a lükék nem gondolnak arra a fényképek készítésekor/belinkelésekor, h. a gabonakör-mániás felhasználó telefonjának téglalap alakú kijelzőjén nem mutatnak jól a négyzet formájú képek...

Válogatós v.ok?
A fentebb linkelt képemnek van ám folytatása is... Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Nesze nektek fotoshop

Esmein
nagyúr
Meg még itt is van :
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Linkelnél egy párat?
Csak mert betenném a telcsimre háttérnek, de ferde a kép, így béna...
mod:
Közben nézem a honlapot. Ezek pl. biztos az ufók voltak...
Megmutatják nekünk, h. néznek ki...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ez nem fotoshop... Az oldalon volt még egy rakás kép. Ilyet simán megtaposnak.
-
net84
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Á én ilyet nem is merek feltételezni az emberekről... 
Na jó igen!
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

),sokat ezek közül még én se használok,pedig aki ismer tudja hogy én is ki tudok kelni magamból,persze szigorúan csak verbálisan!

A tej meg úgyis megromlik útközben.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

De a aki hőséget akar az menjena szaharába ne a szahara jöjjön ide
de most jo mert az alaplapiba van bedugva.