Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha már magyarosan írod, akkor: kompjúter.

-
duracell89
senior tag
Amúgy én is most vágattam le, csak nekem olyan volt mint mist Esmein-nek.
Ilyenre sikerült: Bővebben: link. (nem rohog, ez ilyen tesómhirtelenberontottaszobabaéslekapott kép, raadasul jo szar, es meglepett a pofam
nah mind1). -
estie
tag
Derüljetek egy kicsit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Levágattam a hajszerkezetem, azt hiszem így sokkal előnyösebb+ nem is lóg a szemembe ha szerelek :
Bővebben: link
ngabor2
nagyúr
Esetleg itt tudja erre valaki a választ? Bővebben: link Már 2 (szak)topikban se tudtak ajánlani semmit...
-
rii
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
az ... ugatás ....

abból is a ''belemelegedős''-fajta
-
tiv83us
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
Fingom sincs, de kit erdekel Turkmenisztan?

-
rii
nagyúr
vasaltam ...

MarKoo
addikt
Megint elbasztam az UHU-t. Öcsém ha ez normális megeszem a kalapom. Mondjuk Becci azt mondta, hogy ő is az ötödik próbálkozásra gyártott hibátlan lemezt.

-
tiv83us
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
Ez a legalapabb:
• 512MB DDR400 SDRAM (PC3200) - 2x256
• Dual 2GHz PowerPC G5
• 160GB Serial ATA - 7200rpm
• ATI Radeon 9600 w/128MB DDR SDRAM
• 16x SuperDrive double-layer (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW)
• Apple Keyboard & Apple Mouse - U.S. English
• Mac OS X - U.S. English
Total: $2000
Az en osszeallitott konfigom $3700-re jott ki.
• Dual 2.3GHz PowerPC G5
• 1GB DDR400 SDRAM (PC3200) - 2x512
• 250GB Serial ATA - 7200rpm
• ATI Radeon X850 XT w/256MB DDR SDRAM
• Bluetooth Module + AirPort Extreme Card
• 56k V.92 internal modem
• 16x SuperDrive double-layer (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW)
• PCI-X Gigabit Ethernet Card
• Fibre Channel PCI Card (w/SFP-SFP cable)
• Apple Keyboard & Apple Mouse - U.S. English
• Mac OS X - U.S. English
Ja es free shipping
-
Esmein
nagyúr
Hát nekem nincs igényem a többi okosságára, kivágtam mint baltás gyilkos a betűket az újságból...
-
duracell89
senior tag
Durva mod, plazmagömb a házban. -
duracell89
senior tag
Nah, bazmeg valami van itt is, mert másoltam egy 4GB-os ISO-t (termeszetesen házi video), és qrvára elkezdett kerregni, meg vonyítani az egyik vinyó (egyenlőre nem tudom, hogy melyik, mert egyikről másoltam másikra), és azóta különböző programok elszállnak így: Bővebben: link. (BSplayer, winamp, mirc+nnscript). Kb. 5perce csinálja. Restartolok.
-
tiv83us
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
Epp az altalad felsorolt problemakert faj az en nagyon fogam egy G5-os AppleMac PowerBookra.
-
duracell89
senior tag
Hát az első olyan élményem, hogy gép első pöccre hibátLANul faszán ment, az Asusfan-nál volt kb. 1,5 hete. Új 939 konfigja 3000+ Venice procival (2600 alapfeszen
), Asus nF4+SLI lappal, meg egy 6600GT-vel. Odaértünk hozzá a cuccokkal, összetoltuk gyorsan, elsőre beboot. Fel a wint, fel a cuccokat, fel a gameket. Első fagyás akkor volt, mikor proci 2700-on ment, és felbasztuk az egekbe a VGA-t.
Azt visszavette kicsit, és megy...egyszer lenne nekem ilyen.
Én.. akármikor gépet veszek, biztosra vehetem, hogy két hétig gari után fogok járni, vagy egyszerűen dobhatok ki valamit a gecibe. Nah, mindegy, jobb lenne, ha a gépek alkatrészei fémkockák lennének, amit egymásra teszünk és megy. Bár, akkor nekem ledőlne a torony (meg neked is Márk.
). -
ngabor2
nagyúr
Akkor emiatt voltak rossz telepítések? Mondjuk az Uhunál van egy ellenőrzés pont, azt érdemes átengedni rajta.
Ha minden igaz, a napokban lesz normálisan kiírt Ubuntum és/vagy Kubuntum, odaadhatom.
Bár az is érdekes, hogy hogy lehet csak annyira elszúrni, hogy épp felmenjen, de ne működjön. Bár ha eleve a gép se indul egy dvd-írótól normálisan...
-
MarKoo
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére

Megy ez is gariba. Remélem adnak helyette egy nyolcszoros írót. Jah és engedjétek meg, hogy felrakjam az i-re a pontot. Szóval azzal a pörkölővel írtam a hibás uhu telepítőket, ami mára végleg beszart. Komolyan mondom, már kínomban röhögök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére
Nah jah. Ma utazok el, csak ezért nem szedtem ízekre. Amúgy megvan a ludas. A dvd-íróval fagy.
Legszívesebben kiszedném és elhajítanám a csába. -
Thulcandra
senior tag
Hogy én hogy utálom azt mikor elkezd fagyni a gép, azt szétszedem, összerakom és megy megint egy évig gond nélkül.
Komolyan áttervezhetnék ezeknek a szaroknak a struktúráját. Tiszta kontakthibás gány az egész. Értetlen parasztnak meg hiába magyarázod az üzletbe, h ez van... -
MarKoo
addikt
Mint az atom!
dura!
Igen, mondjuk lehet nem az állandó szétszerelésre tervezték.
A vga tuti szar, úgyhogy jövőhéten intézem a garit. Amúgy jelentem elindult a gép, már csak a mobil-rack, dvd- és cd író van hátra. Jah és természetesen általában olyan hibák jelennek meg, hogy a ''nagyok'' is csak néznek... 
-
MarKoo
addikt
Írtam volna tovább, csak lefagyott a gépem. Szóval boldog szülinapot.
Szegény gépem reggel bebootolt egyszer, majd kifagyott. Mondom magamban: ''anyád'' Kapcsolnám be, de már a bios-nál kifagy. Mondom magamban: ''az anyád'' Lehúzom a tápot, majd visszadugom és végül bekapcs. Megírtam az előbbi hsz-emet, elküldtem és abban a minutumban fagyott. Mondom magamban: ''a k*rv@ anyád'' Gép kikapcs. Bekapcs. Négyszer végigmegy a csík a Windows töltésekor, majd lefagy. Megpróbálom mégegyszer, de itt már egyszer se tudott végigmenni a csík. Megpróbálom mégegyszer, de itt már el se indult a csík. Ekkorra már kikerült a videókártyám, a hangkártyám, a memóriák, sata winyó, de a cd meghajtók még rajta voltak. De akkor mi a rossz, ha nem a vga, ram, hangkari, sata? Hát lehet az alaplap vagy a winyó vagy valamelyik meghajtó. Ácsi! Akkor húzzuk le dvd-írót, a cd-írót és a mobil-racket. Megnyomom a bekapcs gombot, s lőn világosság feláll a rendszer. Itt már nem csak magamban mondtam, hanem jó hangosan, hogy: ''a jó k*rv@ anyád!''
Most az következik, hogy visszapakolom a vga-t, a ram-ot, a hangkarit és a sata winyót, de a meghajtókat nem dugom vissza. Abban az esetben, ha így is sikerült elindítani a Windowst, szépen lassan, egyenként visszadugom a mobil-racket, dvd-írót és cd-írót. Ha rájövök, hogy melyik a tettes, kegyetlen leszek vele.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Vegyé gázálarcot!
Meg ne egyél nyáron a sör mellé babfőzeléket, savanya káposztával. -
tiv83us
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
Ezt a hatalmas dilemmadat feltetlen meg kellett osztanod velunk...?
-
Thulcandra
senior tag
Dilemma van! Kint kezd meleg lenni, hát bekell csukni ablakokat, de viszont rohadt büdöseket fingok. Most mi lesz velem és a tengerimalacommal?
-
ngabor2
nagyúr
No, a másik videokártyával sikerült életre kelteni a rencert? Vagy még nem sikerült fullra szétkapni a gépet?
Nem is figyeltem, hogy amire Márk válaszolt, annak a száma épp a születési évemmel egyezik meg
És még mondjátok, hogy nincsenek véletlenek. Mindenesetre a szülinapos topikba csak a 776. hsz-re tudtam beférni. Kettőt meg nem akartam szólni a 777 miatt 
-
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt mindenkinek! Bővebben: link

-
Bukcu
csendes tag
Elmondom nektek szépen lassacskán,hogy most jrok itt először és kár jártatnok a kis agyacskátokat,hogy ki lehetek,mert ugyse ismertek!! jócca
-
Bukcu
csendes tag
Ezeken a területeken FUCK YOU baz.zeg itt mutatom,hogy FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Gh0sT
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Esetleg valami barátibb színvilággal is próbálkozhatnál.
Omega drivert nem láttam még fent.
Szerk.: eszembe jutott még a Gspot, illetve a Vobsub nevű hasznos program.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc... -
Esmein
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Én használom még a mplayer 0.18-ast, játszik mindent kodekek nélkül is, van sajátja ugyani.s Zenére meg ott a winamp 5.094 lite, abban is kikapcsolom a sok gyökérséget
Pici gyors. Van hozzá még flac codekem a lossless cuccokhoz. -
Esmein
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
szerintem fontosak : dx9 redistributable. acrobat reader, 43.45-ös nvidia driver, esetleg a 44.0x-es(ti4200 és régebbi karikhoz must to)
kell még via hyperion 4 in 1 driver, elég sokan használják, aztán Refreshlock a freki lockolásához ha a win nem hajlandó.Daemon tools, 3dmark2k1.
Hirtelen ennyi jutott eszembe -
VladimirR
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
memtest, testcpu, cpu stability test, aida (everest)
tiv: ezek a biztositok mind ilyenek, noveremek epp most buktak egy 100-ast, mert valaki nem adta meg nekik az elsobbseget, es belementek a 4 napja vasarolt kocsival (tudom nem olyan sok, de jon meg melle az, hogy a kocsi mar ''torott'', meg az ideg, meg hogy ugy ket hetet kestek a kocsival)
mindenesetre Neked sok sikert
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
Emberek, népek!
Unatkoztam, ezért összedobtam egy kis oldalt, amin a (nekem
) legfontosabb driverek, kodekek, tesztprogik vannak. Egyenlőre a tartalma minimális, de bővítem folyamatosan. Miközben ezeket a sorokat írom, eszembe jutott, hogy Cpu-z mifaszér nincs rajta?
Gyorsan fel is tolom.
Nah szóval az oldal itt van: Bővebben: link ,címe: http://legfontosabbak.tx.hu .
Légyszíves írjatok valami véleményt, meg hogy mit rakjak még ki.
Üdv, én.
-
tiv83us
veterán
Majd adok en neked olyan $26-ot...
Te inkabb vigyazz magadra, mert szorul a hurok
Esmein
nagyúr
Holnap 25 centivel fogják rövidebbre vágni a hajam. Alig várom...
-
tiv83us
veterán
Hagy duhongjek egy kicsit. MOCSKOS SZEMET BIZTOSITOK!

$2500-al kevesebbet akarnak fizetni a kocsimert mint amennyibe kerult. Mikor meghallottam a telefonba, ugy elkurtam hogy szarratort. Lehiggadtam. Bementem az irodaba. Vegignezegettem a dokumentumban, hogy hogyan jott ki nekik ez az osszeg. Es akkor megint sikerult felbaszniuk a pumpat. Ezt a Cd-lejatszomat a rohadt allatok $25-re becsulik Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.800stereo.com/Merchant2/graphics/00000001/dehp8500.jpg)
Az en altalam beepitett DVD-lejatszott LCD-kijelzovel csak ugy ''kifelejtettek'' az ertekbecslesbol.
A tobbit nem is szeretnem ragozni mert csak megint felbaszom magam.
Meg en bukjak 2500-at, mikor egy hulye picsa nekem jon, szarra tori a kocsim, en szetkurom a fejem a belso-berendezesben, es meg lehuznak $2500-dollarral. NAH Miutan ezt elmondtam a hulye biztositos picsanak, akkor basztam rajuk az ajtot es hivtam az ugyvedem. Nem erdekel ha pereskedek 2 evig, akkor is leperelem roluk a gatyajukat is
-
tiv83us
veterán
-
MarKoo
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Grafiqs nagy kígyóbűvölő.
Tőle kérdezd. -
Lortech
addikt
Az előbb barátnőm felé jövet találkoztam egy ''kígyóval''.
Épp csúszott át az úttesten, mire visszamentem világítással, már nem volt ott. Annyit láttam csak - mert csak egy pillanatra világítottam rá a telómmal-, hogy két sárga pötty van a fején. Siklót láttam már, és fogtam is.
Lehet, hogy az volt, bár sárga foltra nem emlékszem. Kb 1-1,5cm átmérőjű lehetett, és talán 70-80 centi hosszú. Van itt kígyőbűvölő? 
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Proci hibátlan. (kurvára remélem)
RAM is hibátlan a memtest szerint.
VGA megy vissza a feladónak. (gariztatás)
Lehet az lesz, hogy az utolsó csavart is kiszedem a gépből és 0-ról összerakom. Letakarítom az összes alkatrészt etc..
Úgy érzem jót fog nekem tenni ez a kis kikapcsolódás Felsőtárkányban. Holnap késő délután indulok és hétfő este jövök haza.
MOD: Kihagytam a legviccesebb dolgot: 1 napja csak úgy van netem, ha letiltom a hálókártyát, majd engedélyezem. Kihúzhatom hetvenhétezerszer a rohadék modemet, mert IP-t azt kapok, de net csak akkor van ha letiltom előtte a hálókarit. Tiszta nevetséges. Remélem ti is érzitek a dolog iróniáját. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt igyekszem ignorálni tőled.

-
Gh0sT
addikt
Höhö, most nézem, hogy 666 napja regeltem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Router gondok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nah mind1).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AtyaúristenVágóúr!
meg se ismerünk volna

![[kép] [kép]](http://img299.imageshack.us/img299/125/674tn.gif)
![[kép] [kép]](http://www.funfilesandsmiles.com/smileys2/BachelorPartyHL.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/%F6rd%F6gi_mosolyg%F3k/devil-smiley-029.gif)