Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm...az aláírásokat elnézve a PH!-s táborban Esmein volt a fő műsorszám

-
gozso
őstag
szereti valaki a hagymás babot? a la Piedone?

-
tiv83us
veterán
Vlad; most latom csak nem csak a keresokkel vagy joban, hanem a majonezzel is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Jééézus, ezt erdeya írta?
De egy nyápic. Komolyan. Vigyázz erdeya, megeszneka bogarak. (én csak hangyát láttam a lábamon, de úgy látom te (erdeya) még sátorozni sem voltál sokat, mert akkor tudnád, hogy elég sűrű szúnyogháló van az újabb sátrakon,a zon át nem megy be semmi... (max a majonéz
)
Hát ez kész... Ha azt mondanád igényes vagy, ez sajna nem az, ez nyámnyilaság.
Még párom is lejött a táborba, pedig ő aztán idegenek közt nem szokta jól érezni magát, de mégis eljött, kíváncsi votl a társaságra is, meg minden.
[Szerkesztve] -
-
erdeya
senior tag
Frenetikus élményt éltem át mintegy 3 és fél perccel ezelőtt!
Az történt, hogy reggel, munkába jövet, nem volt kedvem odahaza szendvicset csomagolni és az egyszerűség kedvéért a gyümölcskosárban található 2 db őszibarackot vettem magamhoz. Azt tudni kell, hogy eddig életemben őszibarackot gyümölcs állapotában (nem lé, nem befőtt) talán 10x ha ettem. Valamiért ezek a magyar gyümölcsök (alma, körte, brack, szilva) sosem fogtak meg. Ha ettem is pár falat barackot, valaki mindig pucoltan, falatokra vágva tette elém.
Most nekiláttam, lehúztam a barack héjját és odafigyelve, hogy az ingem ne legyen barackleves, könyörtelenül elfogyasztotam mindkettőt. Nem hittem volna, de nagyon ízlett, jól esett.
Tudom, hogy marhaság, de ez az egész annyira feldobta a napom és jó kedvet adott, hogy még. Teljesen megváltozott a barackról kialakult véleményem. Ha ma hazamegyek, biztos, hogy veszek még pár darabot.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Hú emberek, régen voltam ennyire fáradt. Ilyen még nem nagyon volt, elaludtam egy megállót a buszon. Semmi probléma nem volt belőle, gyalogoltam egy kicsit, és ugyan akkorra értem be, mintha időben szálltam volna le

-
gozso
őstag
szép jó reggelt mindenkinek...
látom jó volt a tábor
mindenki épségben hazaért már? -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerda óta tudjuk, hogy holnap reggel Ati-s nyereményjáték lesz, de nem baj, majd észreveszed Te is.

-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én balga, mi?
Naponta többször letöltöm a leveleket. Naponta jön pér 100. A freemail forgalmának a felét én bonyolitom le (''enyhe'' tulzással)...
-
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ez totál nem a helyszínen múlik! Ha szar a banda akár a Hiltonban is lehetnénk akkor is szar buli lenne, de mivel fasza volt a társásg bárhol lehetünk és szinte bárhova levonatozok, nem igazán érdekel,de mindenképp ott kell lenni.
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a helyszín számit. Max annyira, hogy a Velencei tóba részegen is bele lehet menni.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nekem a hetvegen ~340 levelem jott, amig nem voltam.....pedig egyik sem sikertopic a beXeltek kozul
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Vlad: ''Én imádok rombolni!'' (házbontás volt a téma)
Sianis kommentálja: '' Látjuk ezt a PH!-n is'' -
Incognito
senior tag
Nagyon pörög most a topik. Nem győzöm fogadni a ''hozzászólás érkezett erről a témáról'' leveleket...

-
8472
aktív tag
OK, köszönöm a segítséget.

-
Loretto
veterán
'' Egy ilyen lavor kellene otthonra is''
-
Bash
őstag
Itthon is van kettő, ajándékoztam is már ilyet. Errefelé mindenhol apró kavicsok közé van ültetve, és mivel vízinövény, ezért nem árt neki a víz. Általában akkor szoktam megöntözni, amikor elfogy alóla a víz, ez kb. 4-5 napot jelent. De ez függ a hőmérséklettől, a párolgó felülettől és hogy hány szál bambusz van benne. Közvetlen napsütéstől védeni kell, egyébként eléggé igénytelen egy növény, elvan kevés fénnyel is. Arra figyelj, hogy szép zöldek legyenek a levelei, akkor nagy baja nem lehet.
-
ladybug
őstag
Bővebben: link
Ezt találtam neked. Szerintem nem kell földbe öltetni, csak napfényes, de nem tűző napos hely, és sok víz kell neki. -
8472
aktív tag
Sziasztok.
Googleval már kerestem, de nem találtam választ, szal remélem jár errefelé néhány növényszakértő. Van egy Lucky Bamboo nevű növény és arra lennék kíváncsi, hogy milyen időközönként kell neki víz, és kb. milyen helyen lehet tárolni. Annyit tudok róla, hogy tűző nap nem jó neki. Jelenleg szivaccsal van körülvéve alul. Akitől kaptuk azt mondta ennek elég hogy ha a szivacsból szívja fel a vizet és kész.
Akkor most ennek nem is kell föld? 
Van hozzá egy kis cédula, amire rá van írva néhány dolog, csakhogy spanyolul, meg hollandul, szal ha valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban vagy úgy általában a bambuszokról akkor annak örülnék, fontos lenne, hogy ne pusztuljon ki.
-
ngabor2
nagyúr
A képi bizonyítékokat holnap továbbítom az illetékeseknek, akiknek nagyobb a sávszélességük, mint nekem itthonról. 117 kép, és néhány videó. Némelik elég... érdekes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy elég jó az alátét, bár még szoknom kell, meg szerintem a rágcsálómnak is. Köszi szépen mindenkinek, aki benne volt a szervezésben és a BULIBAN!!! Asszem egy darabig nem fogom elfelejteni. Egy bizonyos valakinek a hsz-át várom...
A tüzes játékról készültek fotók/videók? Azt én merő egyszerűséggel utólagos nagy bánatomra átaludtam
... de még mielőtt szét lenne csapva köztünk, gyorsan másszunk vissza a helyünkre, IMHO (és esetleg az itt ''feleslegessé váló'' hsz-ok is törölhetők.) -
Lord Zero
addikt
hányan voltatok?
-
I_Am
veterán
És a baltáról se feledkezzünk meg.

Vladi: következő nyáron már igaz lesz amit most mondtam Neked.
- Tudom mit tettél tavaly nyáron!
-
zsoltee10
addikt
Vlad elfelejtettem mondani neked a táborban, hogy maximálisan kellemesen csalódtam benned. Teljesen máshogy képzeltelek el, tipikus kockának gondoltalak. Aztán egy nap után rájöttem, hogy teljesen normális ember vagy, nem kereső bot. volt borosta a képeden, van sörpoci, és folyamatosan volt a kezedben egy sör, meg egy cigaretta.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Ráczkölke
üzenetére
nincs mesn cim megadva
aladar: elsore eltalaltad
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: nem vagyok kedves
2: 4 napja sodert eszem, nincs kedvem megtobb kavicshoz
3: te is olvasd el mit irtal
4: nem jon be az ilyen - honnan a subidubibol tudod, hogy milyen?
5: oda, annak irok, ahova es akinek tetszik (amig hagynak, de a lenyeg, hogy nem te dontod el)
6: azert magyarazkodol, mer' PAPÍRKUTYA VAGY! -
Ráczkölke
tag
HELP ME! Darth Revan msn-címére lenne szükségem (nemtudom megnézni senkinek az adatlapját

)!!! fontos...segítsetek... -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Javaslom, hogy szopogassál kavicsot, az majd megnyugtat.
Azt követően pedig olvasd el, hogy miket is írtam. A hétvégi PH mókáról semmi rosszat nem mondtam. Annyit írtam le, hogy nekem nem füllik a fogam már az ilyesmihez. Több helyütt is hangsúlyoztam, hogy én nem érzem jól magam ilyen helyeken általában. Ugyancsak több helyen gratuláltam és fejeztem ki örömömet, hogy ti jól éreztétek magatokat.
Továbbá kérlek téged, mint beépített mogorvát és a fórum jó ismerőjét, hogy a szmájlikat megfelelően értelmezzd, nekem többet ne írj, illetve csak a Ringbe, mert oda ugysem megyek majd. Pont.
ui.: Mi a bránernek magyarázkodom neked? Nem is értem...
-
VladimirR
nagyúr
na idefigyelj aladar
nem szereted az ''ilyen'' mokakat? milyeneket? van rola barmi fogalmad, hogy mi tortent (vagy epp mi nem tortent) ott?honnan tudod, hogy lajos nem azert hanyt, mert beteg volt?
honnan tudod, hogyt itt nem volt komolysag? (akarmilyen reszegek is voltunk, ez megiscsak egy 15-20 meter mely banyato, aktiv hajoforgalommal;, amibe minden evbe belefullad par ember)
honnann tudod, hogy a sikitozo reszegek mellett nem lehetett csendesen, beszelgetve kikapcsolodni (vagy akar egymas utan a kettot?)
De ne ez legyen a téma. Nagyon jó volt, szerveződik a második, ha gondolod nézz le, tuti, hogy nem fogok unatkozni
fogalmad nincs a dologrol, s mint fentebb is irtam [Moderalva], szoval ha lehet, ne szolj bele, nem telefon (legalabb addig, amig nincs rola minimalis fogalmad, hogy mi tortent) -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát igen... Győrből Nyékládházáig én el nem mennék.

Szervezzétek Győrbe! Akkor minden este haza tudok jönni és nem kell pókok meg bogarak közt éjszakáznom egy sátorban
I_Am: amig bele nem csöppensz a társaságba nem tudsz róla objektiv véleményt alkotni --> ezt nem is vitatom.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Kifogások mindig lehetnek. (nooffense)
Volt lent olyan emberke aki hasonlóan hozzád, nem az ereszdelahajamat stílus és mégis jól érezte magát. Érdekes, hogy amig bele nem csöppensz a társaságba nem tudsz róla objektiv véleményt alkotni.
De ne ez legyen a téma. Nagyon jó volt, szerveződik a második, ha gondolod nézz le, tuti, hogy nem fogsz unatkozni.
-
erdeya
senior tag
Csak azt mondtam, hogy én az ilyen mókákon (nem a hányós rész volt a meghatározó, tudom szerk.: illetve remélem
) sosem tudtam felszabadultan szórakozni.
Voltunk párszor a Bakonyba cimbikkel. Volt minden, móka, kacagás, kaja, pia. Nem tudtam elengedni magam, mert mindig azt figyeltem, valaki mikor csinál valami marhaságot. (Gyújtja fel az erdőt, esik át a bográcson, vagy zuhan a szakadékba, stb.)
Kor ide vagy oda, nekem a csendes pihenés a szórakozás. A magam részéről ''kinőttem'' a hasonló dajdajokból. Ez persze nem azt jelenti, hogy sokan mások ne érezhetnék jól magukat. Sőt, örülök, hogy jól sikerült ez az önszerveződött tábor. A fórumtársakkal való megismerkedés lehetősége miatt azonban picit sajnálom is, hogy kimaradtam belőle.
De ugye meló, meg pénz, meg család, meg egyebek.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hát az az igazság, hogy az olyan mókákban, amiket az aláírásod középső szegmense is ecsetel én sosem szerettem részt venni.
Ennek ellenére volt benne részem, de az még életem sötétbe burkolódzó rég elfeledett hajnalán volt. Én csak hangulatot rontanék ilyenkor.
Már konszolidálódtam
-
Solad
addikt
Az év videoja: Bővebben: link
-
I_Am
veterán
Sőthűdenagyonjóvolt.

-
parandroid
félisten
-
Solad
addikt
Nemvoltszar...
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az ME45 az nagyon tetszik... Volt ennek is valami ''igényes'' változata .... is.
De az ME45 tényleg jó, egy olyat veszek, köszi a tippet ...
-
VladimirR
nagyúr
vege
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Spórolós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért a többiek se voltak semmik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://bj.canon.co.jp/image/papercraft/img/origami/dog_i.jpg)