Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Lee tábornok újra száguld
augusztus 3. 13:21
– Hírszerkesztő
A Hazárd megye lordjai TV-sorozat nyolc éve alatt összesen körülbelül 300 darab narancssárga Dodge Chargert használt el a két főhős, Bo és Luke Duke, miközben Rosco seriff és kutyaütő társai elől menekültek különböző csínytevéseik miatt. Az Egyesült Államokban pénteken mutatják be a sorozatból készült mozifilmet, melyben Johnny Knoxville játssza Luke, Sean William Scott Bo Duke-ot, szexis unokatestvérük, Daisy szerepét pedig az énekesként is kísérletező Jessica Simpsonra osztották. Willie Nelson lesz az öreg Duke, Jessie bácsi, míg Burt Reynolds kapta a Főnök szerepét. A forgatáshoz összesen 26 darab klasszikus vonalú Chargert használtak el, melyeket Rhys Millen, kaszkadőr és raliversenyző válogatott, és hozott Lee tábornok állapotúra. Nyolc 1968-as, 14 ’69-es és négy 1970-ből származó autóból állt a flotta, mellyel a kaszkadőrök többszörösen is megszegik a fizika alapvető törvényeit. Azt egyelőre nem tudni, hogy Daisy Plymouth Road Runnere is látható lesz-e a filmben. A történettől sok jót biztos nem várhatunk, de az autós trükkök miatt elképzelhető, hogy érdemes lesz beülni a moziba, ha egyáltalán eljut hozzánk a film. ''
Forrás: Totalcar Bővebben: link
Kíváncsi leszek, sikerült-e elrontaniuk...
Integra: és Jessica Simpson, mint Daisy...
p
[Szerkesztve] -
Integra
titán

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/plus/.gdata/gp_generallee.jpg)
-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Ez van. Igazából a noti mellett is ez volt az egyik legfőbb érv. Ha megtartottam volna az asztali gépet, akkor mindneképpen kellett volna egy szünetmentes. 4 gép volt a családban, úgyhogy kedvesemmel megleptük magunkat egy-egy laptoppal, a maradék két gép meg viszonylag ritkán megy, úgyhogy megkapták a zavarszűrős elosztókat.
Ja, és kibővíttettük a lakásbiztosítást villámkárra...
p -
bobsys
veterán
Elkezdett itt is esni és dörög. Nemsokára nálunk is lehet jönni fog az áramingadozás, de laptopon van
A régi gépem egy volt dual PII szerver volt. Na annak a tápja simán bírta az 1mp-s kimaradásokat, tv, villany lekpacs aztán fel a gép meg ment vidáman.
[szerk] este nem megy már nekem ez a gépelés
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
azért az kemény lehet ha tényleg ennyire gáz nálatok az áramszolgáltatás

ilyen azért itt nincsen és most tényleg csak pislogtam hogy csak a pc-t zavarta meg, minden más szépen ment tovább -
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Egy tápom felrobbanása után okulva én is vettem zavarszűrős elosztót - meg rendes tápot. Sajnos egy CD-írótól és egy HDD-től is el kellett azonban búcsúznom akkor. Amúgy nálunk azért az órák is el szoktak állni. Meg a TV-t, erősítőt tudom sajnálni, amikor pattan egyet szegény a hirtelen elektrosokktól. Ilyenkor általában rögtön áramtalanítjuk is őket, mert úgyis jön még ilyen. Sajnos elég, ha fúj a szél, vagy ha esik az eső, nem is kell, hogy a két feltétel egyszerre teljesüljön...

p -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
ezek a másodperces áramkimaradások a ''kedvenceim'' itthon....
igaz, nálunk nagyon ritka, de hát ugye mindig akkor vágja szét az embert az ideg mikor van..
ráadásul se a hifi se a tv se más elektronikai cuccban nem nullázódik az óra ilyenkor, csak a pc-t vágja haza, úgy tűnik sokkal finomabb és érzékenyebb az áramingadozásra vagy a minimális áramszünetre mint bármi más, ezt ma figyeltem meg, mikor végigmentem a házon és sehol se kellett minden órát újra beállítani (kész terror, rühellem).....
viszont a telefonközpont a másik. azt mindig újraprogramozni, hát lol.. -
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Meg-megszakad a szolgáltatás. Nálunk konkrét áramszünet van ilyenkor, amolyan 1sec-es blackout. Amíg asztali gépem volt, őrjöngtem az ilyesmi miatt (szünetmentes helyett meg mindig mást sikerült venni). Amúgy is nagyon gyenge minőségű az áramszolgáltatűs, rendszeresek a feszültség-ingadozások. Egyébként az adsl-modemnek tényleg jó sok idő kell, hogy újrainduljon. Egy jó percet biztosan elszöszöl, de lehet, hogy többet. A WLAN-háló már rég működik, mire újra van net, pedig a router is újraindul ilyenkor... Amúgy nyilván a telefonvonalak is megzavarodnak ilyenkor kicsit, attól is lehetett. Meg ha úgy vannak szerelve, mint felénk, hogy egy-egy nagyobb széltől összeér néha a villanyvezeték és a telefonkábel, akkor az sem feltétlenül tesz jót...

p -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
na ilyen nekem is volt délelőtt...
az áramingadozás tesz be a dsl modemnek ezek szerint???
percekig nem tért észhez és hibát jelzett....
aztán megint megy minden rendben -
tildy
nagyúr
Itt indian qrva van, vagyis: Villam Lik
-
Szőrös
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Szakad az esőőő ? Hol ? Itt melóhelyen XI.ker nyugi van. Gyorsan ki is néztem ablakon mert gyalog megyek haza s nix kedvem megázni.
Mod.: csak Budán ne essen a többi már nem is érdekel
úúútálok megázni. bár van taxicsekk de most direkte beterveztem egy kis sétát mert jót tesz.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
szakad az eső, egyedül vagyok a házban két hetet, minden ajtót és ablakot kinyitottam, kerszethuzat rulz, kis szőrmókom itt dorombol mellettem, hideg ottakringer mellettem, finom breakbeat szól a hifin, mi kell még?????
kellemes
-
Gh0sT
addikt
Batman-t látta ma valaki?
-
kíváncsi
őstag
Nézem most a BBC prime-ot elég durva. Egy család akar venni házat. Eddig 160ezer fontnál nem igen volt olcsóbb

Előbb mutattak nekik valami 165ezer fontosat és tetszett nekik
ami kb 59400000
van ott pénz most Yorkshire-ben néznek lakást É-Yorkshire -ban 159ezer fonttól kezdődnek a házak és azt mondták az átlagkereset 12-15ezer font. azért nem rossz 
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
kíváncsi
őstag
-
Integra
titán
aztarohadtmindenit....
hülye tufa rendőr......
ez is csak amerika lehet
Egy Florida államban élő 34 éves amerikai férfi feljelentette azt a rendőrt, aki - állítása szerint - szétszórta lányának hamvait.
Az illető, Jason Burnham ugyanis a nyakán függő medalionban hordta a hamvakat, a megvádolt rendőr azonban kokainnak vélte és szétszórta azokat, áll a bírósághoz benyújtott feljelentésben.
A rendőrségi jelentés szerint a járőr megállította Burnhamet, mert úgy találta, hogy kábítószer hatása alatt áll. Erre a férfi elmondta neki, hogy kislányának 2002-ben bekövetkezett halála óta nyugtatókat szed, mert nem bír szabadulni a borzasztó élménytől: alvás közben rágurult a mellette alvó kicsire, és a kilenc hónapos csecsemő testének súlyától megfulladt.
A nyakán függő medalion a gyermek hamvait tartalmazza. A rendőr azonban ennek ellenére elvette az ''urnát'', és kiszórta belőle a hamvakat.
Burnaham a feljelentésben 15 ezer dollár összegű (körülbelül 3 millió forintos) nem anyagi kártérítést követelt, és indokolatlan őrizetbe vétellel, valamint személyiségi jogainak megsértésével vádolta az ellene eljáró rendőrt. -
Gh0sT
addikt
válasz
kíváncsi
üzenetére
Lehet überelni:

Bővebben: link -
kíváncsi
őstag
Lamas
I'm the best Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Nálatok lehet játszani? Én egyszer indítottam el a quaket és kaptam is a pofámra. A másik meg amikor az ecdl feladatokat megcsináltam és úgy gondoltam netezek. Már csak arra kaptam fel a fejem, hogy ''FIJJAM! Ne PRÓHARDVEREZZZ!, hanem haladj az osztállyal együtt.'' El... világ.

-
kíváncsi
őstag
Na valaki egy verseny?
Bővebben: link
bemelegítésnek 9. pályáig jutottam el utána kicsit elbambultam
(különben ez egy itt a piros hol a piros játék
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Akkor benne vagy nyakig az infóban

Tildy én is lennék diák Nála
jó ez a smiley![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/mustang69.gif)
-
kíváncsi
őstag
Ez milyen játék már loool Bővebben: link

-
kíváncsi
őstag
Gozso Neked a végzettséged valamilyen informatikus témakörbe tartozik? vagy csak úgy hobbiként csinálod vagy ez is a munkád?
-
gozso
őstag
na, döbbenjetek:
17' LG 795FT Plus USB 86 660
75 GB IDE, IBM 7200rpm, 2 Mb 65 720
AMD K7 1,4 GHz 266 FSB ThunderBird Socket-A (462) fogl., 128Kb L1 cache, 256Kb L2 cache, 266Mhz-es AMD rendszerbusz seb. 43 890
PIONEER 16 X 106 S Beszívós DVD Slot-in 18 620
PLEXTOR 12/10/32 CD-Író IDE 'BOX' 54 490
netto, nagyker árak
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
hát igen...fura dolog ez...nagyon tudok ragaszkodni a megszokott dolgaimhoz...és 2001-ben ez a monitor 89.000huf volt. mennyit is kerestem akkor havonta?

egyébként kb 2000-2001 körül kezdtem foglalkozni a számítástechnikával is...most találtam egy cd-t, egy nagyker akkori árlistáival...mazsolázgatok belőle
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
ma végre visszakaptam a monitoromat, megjavították...és igen, igen ezen ''élnek'' a színek...
annyira örülök neki
...tudom, tudom kissé koros jószág, de nagyon a szívemhez nőtt...meg annyira nem is volt drága a javítása
kicsit gyerekes dolog ilyesminek örülni, nem? -
tiv83us
veterán
De morbid...Bővebben: link
Meg jo, hogy nem szivott fel belole egy csikot
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Valaki segítsen nekem hogyan lehet az invitel vezetékes tlefonvonalat átírányítani mobilra? nagyon fontos lenne még ma át kellene írányítanom
Köszönöm előre is -
ladybug
őstag
Nagyon hízelgő vagy, GhOst.
A mosási tippeket meg sz ívesen, de keress msn-en nyugodtan ilyenkor, vagy írj mailt.
Arnold, Sianis: A fogadásokat január 3.-áig köthetitek. A pénz persze a miénk lesz.
És nem pukizik, de rugdos ezerrel. Viszont a lányom is ugyanezt csinálta, úgyhogy erre nem lehet adni.
-
bobsys
veterán
némá fanatikus tag lettem

-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Valaki segítsen nekem hogyan lehet az invitel vezetékes telefonvonalat átírányítani mobilra? nagyon fontos lenne még ma át kellene írányítanom
Köszönöm előre is -
tildy
nagyúr
Hihijj jovo penteken kresz vizsga, remelem jol sikerul majd.
Hopp nem is pentek, hanem csutortok
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/1053177568.gif)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem kizárt, hogy a táp a szar, de nem állíthatok oda a boltba az egész géppel hogy: ''Itt van nesze, cseréljétek ki, mert egy nagy kalap szar az egész.''
Amíg a régi táp volt, addig is meghalt egy winyó, szóval ezért következtettem arra, hogy ez a mostani (TT 480W-s) nem lehet szar. De kiderül. Ha megint egy szatyor hardverrel megyek majd a boltba, az alaplapcsere után, akkor majd viszem a tápot is.
-
Damage
senior tag
Nem is meséltem....tegnap megyek be délután a munkahelyemre. Egy nagy csepeli multin belül (ahol többek között Yutani dolgozik) vagyunk főfuvarozók. Tudni kell erről a telephelyről, hogy hatalmas terület (nem a Csepel Művek), és sok épület az 1910-1920-as években épült. Kit látnak szemeim? Rossz arcú teletetovált sötétebb bőrű emberkéket. Először azt hittem, hogy targoncásoknak hirdettek felvételt. Utána megláttam a kamerákat és Ganxta (így kell leírni?) Zolee-t. Itt forgatják a következő klipjüket. Nem volt velük gond, csendben elvégezték a dolgukat és utána le is léptek (de én még előttük, mert itthon várt a jól megérdemelt pihenés). Nem vagyok a rajongójuk, nem szeretem a zenéjüket, de már várom ezt a klippet. Nagyon kíváncsi vagyok. Tényleg vannak itt kísérteties helyek, az épületek 80%-át egyáltalán nem használják és nem mai épületek. mekkorát fogok röhögni, amikor viszontlátom az elkészült klipben.
-
MarKoo
addikt
Elvitték az alaplapom, mert arra a következtetésre jutottunk, hogy kicsit furcsa, hogy a harmadik vinyó és egy dvd-író döglik meg benne. Viszont úgy tűnik, hogy csak a winyóra volt garancia. Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem cserélnek ki mindent, bár már nem is tudom miben bízzak. Az alaplapból kifolyólag (utána nagyon eltérve a témától), hatalmas vita alakult ki köztem és az elvileg ''bátyámnak'' nevezhető személy között.
-
Gh0sT
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Centrizni szabad? Ha igen, akkor milyen fordulaton? 500/1000???
brownus: én csak a jó vastag ágytakarómat mosom benne. Szeritem a szőnyeg nehéz lenne neki... Régen megjátszottam, hogy kimostam az édesanyámtól kapott gyapjú szőnyeget, aztán olyan fura volt, mert nem akarta lefedni az egész szobát...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Drága GhOst!
Ha nincs spec program hozzá, akkor mosd nyugodtan 40 fokon, nem kell magasabb hőmérsékleten. Mosópor és némi fehérítő mehet bele együtt. Ha nincs fehérítő, akkor nem kell. (Persze öblítő mindenképp.) Aztán, ha kimostad, nedvesen akaszd is vissza a helyére. Így ''kirúgja magát''. -
Damage
senior tag
Tudtommal 1 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még most sem) volt E deluxe-ban rev2-es, vagy újabb verzió. Az enyém rev1013-as (E deluxe).
A sima Deluxe-nál volt a Rev1.** és Rev 2.** verziók. Nekem abból 1.04-es volt, ha jól emlékszem.
A mostani alaplapomban csak a meglévő (2*512@400 Mb Kingmax) memóriákat használtam. Soha nem volt gond, soha nem fagyott le.
Megkérdezhetem, hogy egész pontosan mi nem stimmel az alaplapoddal (elképzelhető, hogy nem olvastam eléggé vissza). Nem megy 200FSB-n sznkronban a procival? Vagy más gond?
faster: milyen memóriával próbálkoztál? (milyen márka volt a 2*256 amivel ment, és milyen a 2*512, amivel nem megy?)
Tildy: akkor ne vegyél ilyen sz*rt. Nem akarom védeni az ASUS-t, biztos kiadnak 1-2 lapot, VGA kártyát, ezt-azt ami esetleg gyári hibás. Nekem ezek szerint szerencsém volt. Emlékszem az előző VGA kártyámra, egy Asus Radeon 9600XT volt. Ekkor tört be az ASUS a Radeon piacra. Sírt mindenki, hogy ez meg az a baja az ASUS Radeonokkal. Soha nem volt azokkal se gondom. Úgy látszik szerencsém volt eddig ezzel a márkával. Arányaiban kellene megvizsgálni ezt a kérdést, kinek melyik márkával volt gondja, de ehhez tudni kellene az eladási statisztikákat. Majdnem biztos vagyok benne, hgy az ASUS előkelő helyet foglalna el. Ők se hülyék, miért adnának 3 év garanciát sz*r termékre? Felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Nem az én bajom, ha utána szív vele, idő előtt meghibásodik (vagy pont 1 év gari után), vagy akármi. Én biztos nyugodt szívvel ajánlanám azokat a hardware-ket, amik nálam kifogástalanul működtek. Nem akarok sablonszövegekkel jönni, ohgy nézzétek meg ezt meg azt a hardaóre tesztet, hogy istenítik az ASUS-t. Nálam személyes tapasztalat, de nem erőszakoskodom. A piac nagy, rengeteg márka van, szabad a vásár...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hat en sem vennek tobbet asust. Chaintechnel eddig meg mindig megoldodott minden gondom.Pedig direkt azert vettem asust, mert hozzad hasonlaok azt mondtak milyen qrva jo, azt a fenet.Elso pillanattol kezdve bajom van vele. Bar nekem 3 ev gar van ra, de sulinetes

ghost: nejlonfuggony? Azt max 40re erdemes berakni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úúútálok megázni. bár van taxicsekk de most direkte beterveztem egy kis sétát mert jót tesz.