Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Mark: Teged a legjobb provokalni, ugyhogy remelem, hogy igazad lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vlad: Te meg az egyik legjobb provokator vagy, sokat szeretnek meg tanulni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Both: Tegnap 4 csunya no bedobott a szokokutba
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Pontosan egy eve es 4016 hsz ota megerkeztem a Ph! forumra.

Most lehet akkor nekem esni, hogy miert torlom en mas blogjat
Feri: az lett volna a csoda ha pont te irod, juhej, de szeretunk, remeljuk meg tiz ilyen alkalom lesz
Vlad: mer milyen dolog az, hogy egy nagyszeru prozai mestermu bekerul a blogszfreaba? egyszeruen ilyen alkotas az Elet es Irodalom oldalra valo ezert megkellett tole szabadulni. -
VladimirR
nagyúr
letezik olyan adatbazis, amiben meg tudom nezni, hogy egy adott imei kodhoz milyen keszulek tartozik?
nem tudom, hogy milyen telefonom van (azaz van egy ericcson a2618s, meg egy a2628s), de a ketto csak a wap mukodeseben kulonbozik, es egyszer mar osszekevertem az alkatreszeket bennuk...szoval nem tudom, hogy most melyik melyik
elore is koszi -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
-
WillChi
őstag
Olyan gyorsan mozgattad, hogy felhevült? Nem lehet, hogy csak a fal anyaga és a szőnyegé nem bírták egymást, elkezdte valamelyik oldani a másikat kicsit?
Mod.: Volt az egyik havernak anno egy Samsung monitora, aminek a tetejére feltett egy ronda szőrös gumilegyet. Nem piszkálta jó ideig. A légy belesüllyedt a monitor kávájába, mintha megolvasztotta volna azt.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Amikor kihúztam az íróasztalom és nekifogtam a kábeleket kötelgelővel összefogni, el akrtam venni onnan a hangfalat a mélynyomó mellől. Egy kis Genius hangfal és néha rárakom a lábam, majd a szőnyegen csúsztatom ide-oda. (pár mm-t) Azonban amikor megfogtam a hangfalat, akkor az nem akarta elengedni a szőnyeget. Húztam, húztam, de nem akart jönni. Végülis úgy döntöttem, hogy nekiesek szikével és így nem lesz baja a szőnyegnek se és a hangfal se sérül. Miútán leoperáltam, sikerült megfejtenem a dolog mivoltát. Ezt szeretném most veletek megosztani.
A mozgatások során annyira felmelegedett a műanyag, hogy a szó szoros értelmében ráégett a szőnyegre. 
-
ngabor2
nagyúr
Iszonyú filozófiai dilemma elé kerültem. Ugyebár a Linuxomat sikerült alaposan összeomlasztanom (4-5 év kemény munkájával
), így win alatt vagyok, az alatt megy rendesen a DC, a net teljesen ki van használva. A dilemma: maradjak win alatt (amit nem szeretek, különösen nem net alatt, bár mindenféle vírusirtó meg tűzfal fenn van), vagy tegyek fel egy jólszituált friss Linuxot, amit alaposan kiismertem, és megvannak a testreszabási cuccai is.
A dolgot súlyosbítja, hogy alaplapot is akarok cserélni, nF3-ról K8T800Pro-ra, tehát a win megőrülne az új rendszerben. Miközben linux alá le is van forgatva a Viás kernel.
Asszem egyelőre várok a cuccok letöltődésére, aztán majd döntök. Bár levelezni így csak weben tudok, tévét nézni se tudok a gépen, nem mintha nagyon akarnék, de legalább az mp3-lejátszás megy (Prosectura: Szegény ember kézzel nőz
). -
gozso
őstag
komolyan úgy érzem, tök feleslegesen beszélek...de ha nem hallgatnak meg, akkor miért kérik a tanácsomat:
ismerős hív, sír-rí a telefonba, már a második asus 9999 kártyája pukkan el...msi platinium lap, széthúzott p4 proci, 2gb ram, hdd, dvd hegyek a gépben, mindez megtámogatva egy mercury 400w táppal...
visszafogtam magam, és ezredszerre is megpróbálom meggyőzni, mennyire f*s ez a táp...
reakció: de hát most is megy...
mondjam, vagy mutassam?
csak felidegeltem magam...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
vazze, miért nincsen nyitva ilyenkor egy hentes???
kelhetek fel holnap reggel
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi ki fogom próbálni.
Jelenleg semmi, ismétlem semmi nem látszik a monitoron a halvány icq logóból. Egyszerűen eltűnt a vonalakkal együtt. Kíváncsi vagyok sikerül-e neki megint produkálnia a hibajelenséget, de nagyon remélem hogy nem. Végre rendberaktam hátul a kábeldzsungelt.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
ezen (Bővebben: link) van egy password nullazo (Offline NT Password & Registry Editor), megpedig ez => Bővebben: link
-
törölt tag
Srácok eggyik ismerősöm bajba került, a hülye beállított magának a windows 2000hez jelszót, és elfelejtette...

Felhúzta az új rendszert aztán elment nyaralni, mire hazajött rájött hogy nem tud belépni.
Hülye barom, tudom, ki lehet valahogy kerülni a jelszót? hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, de így se találtam. Ezek szerint nincs kin torrentként. még keresem azért.
-
_az
senior tag
még egy óra és megvan a fear demo... na kiváncsi vagyok, nagy a herce-hurca körülötte...
-
-
ngabor2
nagyúr
A Zűrhajónak mi az eredeti címe? Azzal talán nagyobb esélyem van rátalálni...
-
Van a Dreher oldalán Bővebben: link egy játék magyar sztárok által fémjelzett poharakért.
Kérdezném tőletek, jól értelmezem-e, ha 08.29-én hajnalban elküldök 8 kódot SMS-ben, akkor (amennyiben benne v.ok az első 20 000-ben) kapok egy poharat Ákos által készített díszitéssel?
Kérdés kettő: valaki kéri a nyolc sört? <- komolyan, u.is nem v.ok sörös...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
LG Flatron L1710B.
Jelen pillanatban nem látszik, csak egy halvány kis csíkocska. Úgy vettem észre, hogy ha bemelegszik akkor jelenik meg. A linux alatt nem tudom letölteni a digitálisról a képeket, de amint lesz windows, adok képeket is. Most halványabb a vonal, mint eddig volt.
MOD: Jah és olyan 2 éves lehet maximum. -
MyKonzerv
senior tag
újabb kérdés vetődött fel bennem:
adott egy bizonyos oldall, ahol egy férfi meg egy nő félreérthetetlen pózban van ruha nélkül...de akkor MIÉRT van 2! db műf*sz a csajnál???????? -
Gh0sT
addikt
Ez valami rettenetes. Egy héten belül harmadszor ébredek fejfájásra...
És ezek után legyen jó napom... -
SPDeluxe1.0
aktív tag
kb fél órája értem haza Siófokról a Palace szórakozóhelyről....
Tök király,ennyi friccet sztem sehol nem találni kis hazánkbanmint itt,de legalább tömik a zsebünket jó kis €-val!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arnold2
őstag
Hallod ez semmi. Én az egyik megaparkban dolgoztam aPapir részlegen (budipapir,kéztörlők stb.). Mondok egy példát: a régi ár mondjuk 500Ft. Erre mikor jön az akcióváltás (kedd) kiraknak rá (mármint a régi árra,az 500Ft-ra) egy olyan táblát,hogy Hihetetlen mega akció: 625Ft helyett 500Ft!!! 25%-ot sporólhat meg. Hűha.
Közben ha egy szemfüles vásárló felemeli a táblát akkor látja,hogy a régi ár 500Ft tehát nem engedtek az ég egyadta világon semmit. Szóval megy a népetetés 1000rel!

-
MarKoo
addikt
válasz
Tsunami
üzenetére
Maximum 3-4 órát. Tegnap észrevettem egy fehér csíkot. Azóta az a csík nőt és most már ott van egy fehér icq logó meg egy contact listben levő neve. Kár hogy nincs windowsom, mert azonnal adtam volna képet. Én nem tudom mi van, de valami kurvanagy gáz van. Holnap fel se merek kelni. Mi fog még elbaszódni?
MOD: Megnyitom ezt: Bővebben: link
És itt hagyom egy napra. És utána mindenki kapja be. -
MarKoo
addikt
Ha már kigondoltam kimondom. Mióta ég bele a kib@szott tft monitorokba a kép? Hmm?

Megyek és felkötöm magam. Há hogy mi fog még velem történni? Ha? Mit vétettem? Miért történik mindez velem? Csípjen meg valaki, de kurv@kibagyorsan. -
satza
tag
Bővebben: link
no comment

[Szerkesztve] -
satza
tag
off topic
-
MyKonzerv
senior tag
a bolhapiacon áruba lehe bocsátani hsz-eket?
moderátotok: támogatnátok, hogy egy ph félisten hsz-t kölcsönözzön monnyuk egy kvázi tagnak, vagy egy tag egy lelkes újoncnak?

-
sharpapa
senior tag
nekem ennyi:Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
Nektek megy a freemail? Sztem berogyott.
-
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/
üzenetére
hmm nemi erdekesseg, remelem en nemvagyok ilyen game kozben

Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Hehe, tök aranyos:

Barátok közt 5687. rész.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hihetetlen pesten milyen mocskos , piszkos az eso. Kimentunk a kocsinkoz, amikor mentunk a boltba, es tok dzsuva volt. Tiszta piszkosvizfolyasos. Egy hete takaritottam le.
Remelem holnap jo ido lesz, lehet leutazunk a szalajkavolgybe. -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
A Ligetben. elvileg Csomoron van, de szerintem inkabb Kistarcsa

Mondjuk sajnaltam, hogy nem votl 40-41-es. Mikor hogy, altalaban normal cipokben ezek a jok ram. De felprobaltam egy 43ast, na mondom fel centivel nagyobb a labamnal, sebaj. Volt mar adidasom, es eddig ugy vettem eszre, hogy a 42es a pont jo ram beloluk. Majd ha ugy hozza az ido, veszek fel bele vastagabb zoknit.
tobbnyire kislabuakra <40 illetve 43-44esben volt.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Tök jo.Futáshoz szvsz megfelel.
Bővebben: link Sok netrádiot hallgattam? -
tildy
nagyúr
vettem ma egy tokjo adidas csukat az auchanban 6000ert

huuhuuu nagyon fajin. -
ngabor2
nagyúr
Egy kellemes, régóta húzódó apt-get upgrade-del sikerült véglegesen hazavágnom a Sidemet
Holnap telepíthetek egy másikat, már le is van töltve az install-cd. -
gozso
őstag
nem tudja valaki véletlenül, Izraelbe kell e turistavízum?
-
rii
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Legalább annyira sajnálom azt, aki ezen mulatni tud, mint az itt hallható szerencsétlent .....
-
Arnold2
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintme ez nem vicces.
Már annyi ilyen van,hogy inkább szánalmas, azzal eggyütt aki az ilyeneket csinálja.
Látom nagyon sokan vannak akiknek nagyon sok szabadidejük van... -
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ilyeneket ne. -
Rez_Grof
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sok benne a szó ismétlés. De attól még ütős.

-
(Kolombusz)
veterán
Kötelező darab

-
Lord Zero
addikt
-
Incognito
senior tag
''Ha egy IC 15 percnél többet késik, a pótjegy árát köteles visszafizetni a MÁV, de az utasokat a hosszúra nyúlt Balatoni körutazás végén még a pénztárból is elkergették''
Lettem volna ott. Rájukgyujtom az egész kócerájt. Én nem csak a pótjegy árát kértem volna vissza... -
Incognito
senior tag
Épp ma megyek haza Pestre. Ha belassul a vonat akkorát ráb@szok a vezetőre, hogy összehánnya magát...

-
Pacák
senior tag
Megvan. Nem esett le tegnap, hogy melyik adó híradóját nézem, más adót kerestem és csak mellényúltam. Megnéztem, hülledeztem aztán elkapcsoltam. De a hír tálalása miatt csak a retekklub -ra gyanakodtam.
Szerk.: Most végignéztem a retekklub weblapján ezt a riportot. Szánalmas. De legalább a menetjegy árát IS visszaadják.
Egyébként aki Békéscsabáról szeretne Budapestra utazni, olyan vonattal, ami Romániából jön, az kalkuláljon HÁROM óra csúszást. Tapasztalat.
Ami eleve Békéscsabáról indul, az csak a szokásos 15 percet késik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az ő nevében is

esetleg a férfi eunuch, és csak dekoráció

![[kép] [kép]](http://www.yopi.de/images/prod_pics/766/e/766145.jpg)