Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ugyan azzal a csajjal álmodok már hónapok óta. Ma megint előjött. Hagyjon már békén

-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez Bolland-fele DC comics-ban volt ugy 10 eve. ''Gyilkos Trefa'' volt a kepregeny cime.
-
-
tiv83us
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/Egy kis kedveskedes Betsy kollegamnak
/
Bővebben: link
Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
haverom most küldött egy linket, jáj

ez már sok -
Sipi
addikt
Ollé, 999 napja regeltem, addikt vagyok, mi kell még?

Szép kerek szám ez a 999.
Sipi -
Sanya
nagyúr
nem akar megdögleni, a kis genya. na nyomok egy restit, akkor már elvileg nem kéne elindulnia. hard resti lesz

a hard restivel nem tudott mitkezdeni...
amúgy lehet hülyének néztek, míg ti a 7800-as cikket olvassátok, én meg vírushíradót játszom..
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
newdotnetes vmi.
hehe, a nod32 még nem is ismeri(tegnapi frissítés
elkezdhetek vele galádkodni
műgyüjtőknek
ui: tényleg féreg, úgyhogy csak óvatosan!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Melohelyen a gépek fele használhatatlan. Jó kis nap lesz

-
tiv83us
veterán
Vlad keresoje szerint a negyven-akarhanyezer tagbol 76-nak van egyeni arckepe. Hmm. Azthittem tobbnek. Egyebkent erdemes oket vegignezegetni, van kozottuk....hat hogy' mondjam....erdekes
/pl. Adi, Celtic, PostMan...(ez utobbi leginkabb
) stb/ -
ngabor2
nagyúr
Egyszer kell rendesen összerakni, aztán megy, mint az igavonó.
Azt szokták mondani, hogy az igazi Linuxos nem ért a konfiguráláshoz, mert csak 1x kell megcsinálni, azt meg mindenféle írásokból összehozza, utána feledi
Van benne igazság
bezzeg a win állítgatása annak idején már reflexből ment, annyiszor kellett gyakorolnom
-
Sanya
nagyúr
akkor 6 óra difi van

Sianis: a bele voltam zúgva tartalmú rész hökkentett meg. eddig csak csajba voltam belezúgva, de már látom, hogy páran az alaplapba is tudnak
amúgy szerintem az a lényeg, hogy menjen. amikor kibontom, csak a praktikusság miatt szemlélem az alaplapot, meg persze a hibákat keresem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Üdv mindenkibe! Más is ennyire fáradt, mint én? Még csak szerda van, hétvégén tábor, de már most alig bírom nyitva tartani a szemem.
-
Sianis
addikt
Egyszer volt nekem ilyen dolgom...bele voltam zúgva egy Chaintech Zenith alaplapba (szép volt, jól nézett ki, nagyon jól ment). Eredményeivel nem is volt baj, de játék közben elhalálozás után restartolt, és ezt egy alaplap csere sem oldotta meg, váltás volt tehát EPOXra. Ő bírta nálam sokáig, aztán pár hete jött az a64, egy olcsó, de mégis jó MSI lapot vettem. Tervezem, hogy jó sokáig meglesz, de meg is lesz!

[Szerkesztve] -
gozso
őstag
nah, jó reggelt mindenkiNET!
van már ébren valaki eme hajnali órában? -
B-L-A-C-K
titán
Jó éjt mindenkinek altatóként tudom ezt ajánlani nektek

Bővebben: link -
AsusBoy
senior tag

-
I_Am
veterán
-
törölt tag
Srácok melyik volt az a topik ahol a bulihelyek lette kitárgyalva? vagy kajáldás? vagy volt valami hasonló topik...
ha leszúrnának sem találnám most meg.
-
Esmein
nagyúr
On google.... -
anaqer
veterán
Bővebben: link ... hmmm... lehet hogy ideje lenne megint egy upgradenek, az utolsó húsz lépésnél már nagyon köhögött a masina.
-
Lord Zero
addikt
nem az a fontos, h földönkívüli, hanem h zöld
lényegértés rulez
az kéne -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Számomra az az elszomorító, hogy a volt Szovjetúnió lakosságát nem kímélve tűzött ki maga elé olyan célt, amely elérhetetlen, és teljesen fel is emészette az egész országot.
-
Tudom, h. sokkal többet költenek fegyverkezésre az említett országok...

Sajnos Amerika többet költ a ''terrorizmus elleni harcra'', mint a hidegháború csúcsán. Ez elszomorító...
Úgy jobb lett volna a mondandómat megfogalmaznom: ''... u.ennyivel többet fegyverkezésre költenének...''
U.akkor Afrikában éheznek az emberek, sok gyerekek nem éli meg az öt éves kort... Ez elszomorító... -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
''........Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének.........''
Akiről szó van: (nagyvonalakban)
[1.]USA ill.
[2.]Orosz.o.
Előbbi:
[1./a]ennél sokkal többet költ hadászatra
[2./b]A csillagászatra költött dollármilliók mellett jólét van az országban, nem roppan bele a gazdaság, meg lehet kockáztatni esetleg egy olyan kijelentést is, hogy az USA a fölöslegéből finanszírozza a csillagászati programjait.
Utóbbi
[2./a]legalább ennyit, ha nem ennél többet költ hadászatra
[2./b]az orosz társadalom, gazdaság, teljesen bele van rokkanva mind a hidegháborús veresnybe, mind a csillagászatban elfoglalt pozícóba, mind a hadászatban, illetve a világhatalmi poziciókban való helytállásba. -
escie
őstag
én olyat láttam tavasszal, hogy egy hajléktalanújságot áruló fickó pisiltette a hótmocsokos, félpucér kisfiát, a város egyik nagy kereszteződésében, a zebra előtt. mindezt megkoronázta azzal, hogy bele is feküdtek a késztermékbe, mert a fazon hótrészeg volt, és ráfeküdt a gyerekre. koszosabbak nem lettek, de láthatólag jól szórakoztak...
-
-
-
Niquis
aktív tag
Hogyazajó. Azért az igénytelenség... mit látok ma Móriczon? Fickó pisilteti a 3-4 éves kislányát, de hol?? A 7-es megállójában, bazz! Nem fűzök hozzá kommentárt. Grrrr!

-
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
hja. igazad van. de akkor kit küldjünk ki az űrbe? és ha torz gyereke születik, és a tudósok melléállnak, akkor elperelik az egész vagyonát az űrhivatalnak (a kínaitól nemhiszem, de az amcsitól biztos)
jobb félni, mint megijjedni.. -
Lord Zero
addikt
elmész, visszajössz, alig várod, h szólhass már, hát beköszönsz végre.. majd senki sem reagál rá..
mindenki ismeri az érzést és senki nem szeretné magának, mégis, mindenki továbblapoz és senki nem klikkel a válasz gombra...
(csak én most)
dónt vöri, szács iz fákin lájf
(remélem, most már jobban vagy
)
Aktív témák
- Windows 11
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Fedora Linux
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/.

![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/02_resize.jpg)