- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
-
1100 - 1001
4986 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
MUŁĐER
addikt
-
Esmein
nagyúr
Ugyan azzal a csajjal álmodok már hónapok óta. Ma megint előjött. Hagyjon már békén

-
adalbert1
veterán
Az pedig 3 részes volt ugye? Utánna, az 5. magyar részben már valami pszichopatás cucc volt... Utánna Joker nem is tünt fel asszem a magyar részekben...
-
adalbert1
veterán
-
tiv83us
veterán
Nem, az elso Batman filmbol (1989 - Michael Keaton, Jack Nicholson) adoptalt kepregeny elobb jott ki, mint ez. Ez volt a masodik, es ezek utan jottek az Aparo-fele kepregenyek /annak a vegen oli meg a Joker Robint meg a muterjat
/. -
Sanya
nagyúr
-
adalbert1
veterán
-
tiv83us
veterán
Az második képet mintha olvastam volna magyar nyelvű képregényformában...

Igen, ez Bolland-fele DC comics-ban volt ugy 10 eve. ''Gyilkos Trefa'' volt a kepregeny cime.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/Egy kis kedveskedes Betsy kollegamnak
/
Bővebben: link
Bővebben: linkAz második képet mintha olvastam volna magyar nyelvű képregényformában...

-
Necrolyte
tag
/
Bővebben: linkÜgyes vagy!

-
MarKoo
addikt
/
Bővebben: linkCsak el ne olvadjatok azon a képen.
Kozbe linkeltem megegyet, az meg jobb
- tiv -
Loretto
veterán
/
Bővebben: linkTe lóég
Becci látod ezt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
/
Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
haverom most küldött egy linket, jáj

ez már sok -
I_Am
veterán
-
Necrolyte
tag
-
Sanya
nagyúr
-
I_Am
veterán
-
Necrolyte
tag
-
Sipi
addikt
Ollé, 999 napja regeltem, addikt vagyok, mi kell még?

Szép kerek szám ez a 999.
Sipi -
tiv83us
veterán
-
I_Am
veterán
-
tiv83us
veterán
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Sanya
nagyúr
uhh, még mindig él
-
Sianis
addikt
akkor 6 óra difi van

Sianis: a bele voltam zúgva tartalmú rész hökkentett meg. eddig csak csajba voltam belezúgva, de már látom, hogy páran az alaplapba is tudnak
amúgy szerintem az a lényeg, hogy menjen. amikor kibontom, csak a praktikusság miatt szemlélem az alaplapot, meg persze a hibákat keresem.
[Szerkesztve]Akkoriban még nem találkoztam a párommal, de később megtudtam mi az, hogy szerelmesnek lenni, azóta a gép csak egy állandóan fejlsztendő, csiszolandó tárgy, mely segít abban, hogy kommunikáljak a távoli emberekkel.
Vagy valami ilyesmi... 
-
Sanya
nagyúr
nem akar megdögleni, a kis genya. na nyomok egy restit, akkor már elvileg nem kéne elindulnia. hard resti lesz

a hard restivel nem tudott mitkezdeni...
amúgy lehet hülyének néztek, míg ti a 7800-as cikket olvassátok, én meg vírushíradót játszom..
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
newdotnetes vmi.
hehe, a nod32 még nem is ismeri(tegnapi frissítés
elkezdhetek vele galádkodni
műgyüjtőknek
ui: tényleg féreg, úgyhogy csak óvatosan!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Melohelyen a gépek fele használhatatlan. Jó kis nap lesz

-
tildy
nagyúr
akkor 6 óra difi van

Sianis: a bele voltam zúgva tartalmú rész hökkentett meg. eddig csak csajba voltam belezúgva, de már látom, hogy páran az alaplapba is tudnak
amúgy szerintem az a lényeg, hogy menjen. amikor kibontom, csak a praktikusság miatt szemlélem az alaplapot, meg persze a hibákat keresem.
[Szerkesztve]Pl. én is
A chaintech lap(ok) a második szerelme(i)m. -
Sanya
nagyúr
nekem be se jön. időtúllépés..
beszereztem egy férget. már megint.csak tudnám hogy, mikor csak én netezek róla? igaz ígyis csak havi 1 darab jön be, míg, ha más is használja, akkor kb havi 80.
tildy: Jézusom, hova keveredtem!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Vlad keresoje szerint a negyven-akarhanyezer tagbol 76-nak van egyeni arckepe. Hmm. Azthittem tobbnek. Egyebkent erdemes oket vegignezegetni, van kozottuk....hat hogy' mondjam....erdekes
/pl. Adi, Celtic, PostMan...(ez utobbi leginkabb
) stb/ -
ngabor2
nagyúr
Egyszer kell rendesen összerakni, aztán megy, mint az igavonó.
Azt szokták mondani, hogy az igazi Linuxos nem ért a konfiguráláshoz, mert csak 1x kell megcsinálni, azt meg mindenféle írásokból összehozza, utána feledi
Van benne igazság
bezzeg a win állítgatása annak idején már reflexből ment, annyiszor kellett gyakorolnom
-
Sanya
nagyúr
akkor 6 óra difi van

[Szerkesztve]fél kilenc, és még nincs hír. kira
és még az ég is dörög. ez mégjobb. na elkezdek kicsit gépelgetni
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
akkor 6 óra difi van

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szerencsém volt az EPOX-al, de ez az MSI egy nagyon jól össze rakott dolog, és ez a legalsó kategória, mégis kiszolgálja nekem amit kell.

Ez a Linux heggesztgetés kezd a mániám lenni...
-
jeges
senior tag
-
Sanya
nagyúr
Egyszer volt nekem ilyen dolgom...bele voltam zúgva egy Chaintech Zenith alaplapba (szép volt, jól nézett ki, nagyon jól ment). Eredményeivel nem is volt baj, de játék közben elhalálozás után restartolt, és ezt egy alaplap csere sem oldotta meg, váltás volt tehát EPOXra. Ő bírta nálam sokáig, aztán pár hete jött az a64, egy olcsó, de mégis jó MSI lapot vettem. Tervezem, hogy jó sokáig meglesz, de meg is lesz!

[Szerkesztve]hu bazzzeg, elég komoly ez így nekem korán reggel.

bash most van nálatok hajnal 1?
Ejjel ketto mult 15 perccel - tiv83us -
erdeya
senior tag
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Üdv mindenkibe! Más is ennyire fáradt, mint én? Még csak szerda van, hétvégén tábor, de már most alig bírom nyitva tartani a szemem.
-
erdeya
senior tag
-
gozso
őstag
-
gozso
őstag
-
erdeya
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
Sianis
addikt
Egyszer volt nekem ilyen dolgom...bele voltam zúgva egy Chaintech Zenith alaplapba (szép volt, jól nézett ki, nagyon jól ment). Eredményeivel nem is volt baj, de játék közben elhalálozás után restartolt, és ezt egy alaplap csere sem oldotta meg, váltás volt tehát EPOXra. Ő bírta nálam sokáig, aztán pár hete jött az a64, egy olcsó, de mégis jó MSI lapot vettem. Tervezem, hogy jó sokáig meglesz, de meg is lesz!

[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
gozso
őstag
-
tiv83us
veterán
-
gozso
őstag
nah, jó reggelt mindenkiNET!
van már ébren valaki eme hajnali órában? -
concret_hp
addikt
zsyr ez a game. első nekifutásra így 2:45kor a 6 pályát még kiraktam, a hetediknek inkábbnem álltam neki, mer kezdek összevissza látni

-
Sanya
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Jó éjt mindenkinek altatóként tudom ezt ajánlani nektek

Bővebben: link -
Cathfaern
nagyúr
-
törölt tag
-
I_Am
veterán
-
törölt tag
Srácok melyik volt az a topik ahol a bulihelyek lette kitárgyalva? vagy kajáldás? vagy volt valami hasonló topik...
ha leszúrnának sem találnám most meg.
-
Esmein
nagyúr
On google.... -
anaqer
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Gh0sT
addikt
-
anaqer
veterán
-
Gh0sT
addikt
-
anaqer
veterán
Bővebben: link ... hmmm... lehet hogy ideje lenne megint egy upgradenek, az utolsó húsz lépésnél már nagyon köhögött a masina.
-
tiv83us
veterán
-
Lord Zero
addikt
nem az a fontos, h földönkívüli, hanem h zöld
lényegértés rulez
az kéne -
Vangelis
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
a_tesz
Korrektor
-
Lord Zero
addikt
-
rii
nagyúr
Tudom, h. sokkal többet költenek fegyverkezésre az említett országok...

Sajnos Amerika többet költ a ''terrorizmus elleni harcra'', mint a hidegháború csúcsán. Ez elszomorító...
Úgy jobb lett volna a mondandómat megfogalmaznom: ''... u.ennyivel többet fegyverkezésre költenének...''
U.akkor Afrikában éheznek az emberek, sok gyerekek nem éli meg az öt éves kort... Ez elszomorító...Számomra az az elszomorító, hogy a volt Szovjetúnió lakosságát nem kímélve tűzött ki maga elé olyan célt, amely elérhetetlen, és teljesen fel is emészette az egész országot.
-
Sanya
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
''........Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének.........''
Akiről szó van: (nagyvonalakban)
[1.]USA ill.
[2.]Orosz.o.
Előbbi:
[1./a]ennél sokkal többet költ hadászatra
[2./b]A csillagászatra költött dollármilliók mellett jólét van az országban, nem roppan bele a gazdaság, meg lehet kockáztatni esetleg egy olyan kijelentést is, hogy az USA a fölöslegéből finanszírozza a csillagászati programjait.
Utóbbi
[2./a]legalább ennyit, ha nem ennél többet költ hadászatra
[2./b]az orosz társadalom, gazdaság, teljesen bele van rokkanva mind a hidegháborús veresnybe, mind a csillagászatban elfoglalt pozícóba, mind a hadászatban, illetve a világhatalmi poziciókban való helytállásba.Tudom, h. sokkal többet költenek fegyverkezésre az említett országok...

Sajnos Amerika többet költ a ''terrorizmus elleni harcra'', mint a hidegháború csúcsán. Ez elszomorító...
Úgy jobb lett volna a mondandómat megfogalmaznom: ''... u.ennyivel többet fegyverkezésre költenének...''
U.akkor Afrikában éheznek az emberek, sok gyerekek nem éli meg az öt éves kort... Ez elszomorító... -
rii
nagyúr
Az rendben van, h. vizsgáljuk az űrt, meg a körülöttünk lévő bolygókat, de szvsz. felesleges ilyen kísérleteket folytatni.
Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének.''........Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének.........''
Akiről szó van: (nagyvonalakban)
[1.]USA ill.
[2.]Orosz.o.
Előbbi:
[1./a]ennél sokkal többet költ hadászatra
[2./b]A csillagászatra költött dollármilliók mellett jólét van az országban, nem roppan bele a gazdaság, meg lehet kockáztatni esetleg egy olyan kijelentést is, hogy az USA a fölöslegéből finanszírozza a csillagászati programjait.
Utóbbi
[2./a]legalább ennyit, ha nem ennél többet költ hadászatra
[2./b]az orosz társadalom, gazdaság, teljesen bele van rokkanva mind a hidegháborús veresnybe, mind a csillagászatban elfoglalt pozícóba, mind a hadászatban, illetve a világhatalmi poziciókban való helytállásba. -
escie
őstag
én olyat láttam tavasszal, hogy egy hajléktalanújságot áruló fickó pisiltette a hótmocsokos, félpucér kisfiát, a város egyik nagy kereszteződésében, a zebra előtt. mindezt megkoronázta azzal, hogy bele is feküdtek a késztermékbe, mert a fazon hótrészeg volt, és ráfeküdt a gyerekre. koszosabbak nem lettek, de láthatólag jól szórakoztak...
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ennél már csak a *******-show volt jobb, ott (asszem) Amerikában pisilt a forgalmas utcán a kislány... Sajnos, ilyen a ''jónevelés''...

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Az rendben van, h. vizsgáljuk az űrt, meg a körülöttünk lévő bolygókat, de szvsz. felesleges ilyen kísérleteket folytatni.
Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének. -
Niquis
aktív tag
Hogyazajó. Azért az igénytelenség... mit látok ma Móriczon? Fickó pisilteti a 3-4 éves kislányát, de hol?? A 7-es megállójában, bazz! Nem fűzök hozzá kommentárt. Grrrr!

-
Sanya
nagyúr
Nem értem, ennek mi értelme?
A föld lakosságának elenyészően kis %-át érinti az űrben lét téma...
hja. igazad van. de akkor kit küldjünk ki az űrbe? és ha torz gyereke születik, és a tudósok melléállnak, akkor elperelik az egész vagyonát az űrhivatalnak (a kínaitól nemhiszem, de az amcsitól biztos)
jobb félni, mint megijjedni.. -
Fantasy
tag
Gratula!
Az én feleségem a 30. hétben jár. Anno olvastunk egy cikket, miszerint a gyermek ebben az időszakban már nem rugdos annyit, mint az elején, de gyermekünk nem olvasta, úgyhogy nem lankad.
A dokinéni meg azt mondta, hogy a napi 10 mozgásnak meg kell lenni.
Jó vicc, a babánk minden napszakban a 10 többszörösét lemozogja.
A nyaralás alatt a párom rárakott a pocira egy plüssjátékot, erre a bébi bentről lerúgta róla.
[Szerkesztve]Sztem nagyobb korában írjátok be sportolni. Mondjuk úszni. Bizti kiváló úszó lenne :9
( netán ha valakit megsérttettem volna bocsánat) -
Fantasy
tag
Gratula!
Az én feleségem a 30. hétben jár. Anno olvastunk egy cikket, miszerint a gyermek ebben az időszakban már nem rugdos annyit, mint az elején, de gyermekünk nem olvasta, úgyhogy nem lankad.
A dokinéni meg azt mondta, hogy a napi 10 mozgásnak meg kell lenni.
Jó vicc, a babánk minden napszakban a 10 többszörösét lemozogja.
A nyaralás alatt a párom rárakott a pocira egy plüssjátékot, erre a bébi bentről lerúgta róla.
[Szerkesztve]És neked is sok szerencsét ahhoz hogy apa legyél.

-
Fantasy
tag
-
brownus
veterán
-
Fantasy
tag
elmész, visszajössz, alig várod, h szólhass már, hát beköszönsz végre.. majd senki sem reagál rá..
mindenki ismeri az érzést és senki nem szeretné magának, mégis, mindenki továbblapoz és senki nem klikkel a válasz gombra...
(csak én most)
dónt vöri, szács iz fákin lájf
(remélem, most már jobban vagy
)Én csütörtökön megyek nyaralni, és harmicadikán jövök. Úgyhogy addig ne várjátok azt a pofázós kis számat.
-
Lord Zero
addikt
Csakazértis beköszönök ma!
Körös körül az élő bizonyítéka, hogy nem vérboci miatt dagad az off topic
1000 hozzászólás 8 nap alatt. Ha itt lettem volna, és hozom a szintemet, akkor most kábé 50 hozászólással lenne több.
Lényeg, hogy megjöttem nyaralásból, jó volt, meleg volt, jól éreztem magam a magyar tenger partján. 1 hónap múlva repetázom.
Az már más kérdés, hogy piszok sok meló tornyosult fel, de lám, ma délutánra rendet tettem. Uff...
Szóval üdv mindenkinek! Igen, nektek is ott a sarokban
elmész, visszajössz, alig várod, h szólhass már, hát beköszönsz végre.. majd senki sem reagál rá..
mindenki ismeri az érzést és senki nem szeretné magának, mégis, mindenki továbblapoz és senki nem klikkel a válasz gombra...
(csak én most)
dónt vöri, szács iz fákin lájf
(remélem, most már jobban vagy
)
Aktív témák
-
1100 - 1001
4986 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált!!! JONR X1 Max 20000 Pa Automata állomás LiDAR + AI
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/.

![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/02_resize.jpg)
) tehet tönkre?