Hirdetés
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
b14
senior tag
Szar ez az idő, tényleg.

Valami közepes, szellős melegért mi meg nem adnék...
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Cow&Chicken
üzenetére
-
Cow&Chicken
csendes tag
-
gozso
őstag
válasz
Cow&Chicken
üzenetére
azt hiszem ott is leírtam:
akkor már csak 6 másodpers Tibetben
-
Cow&Chicken
csendes tag
Hali!
Most olvastam indexen a kedves T-on-ne akcióját, hogy felbontja a nagy adatforgalmú ügyfelek szerződését gazdaságossági okokra hivatkozva, na ez egy kicsikét felháborító -
liksoft
nagyúr
Segítséget kérnék. Van arra lehetőség, hogy ha valaki aktív annak üzenetet küldeni? Ugyanis akit keresek annak nincs telefonszáma, honlapja, lehet, hogy a leveleit meg nem olvassa. Határidős értesítésem lenne a számára. Vagy meg lehet keresni az utolsó hozzászólását? Akkor ott is tudnék üzenetet hagyni Neki.
-
tiv83us
veterán
Itt az orszag del-kelet, keleti reszen teljesen moslek ido van, alig lattam ki a kocsibol most hazafele jovet. Ja es Irenke is erkezik, aki meg jelenleg csak tropical storm es az Atlanti-oceanon van, de kaphatunk belole egy szeretetcsomagot konnyeden, egy hurrikan formajaban...
-
erdeya
senior tag
Reggelt...
Megint hétfő...
Alig aludtam valamicskét az éjjel.
Beruháztam egy kormányra és nem bírtam későig befejezni a gémelést, annyira lebilincselt a játékélmény.
Haza akarok menniiiii -
kíváncsi
őstag
Ok közben rájöttem
különben ezt akartam linkelni Bővebben: link
De közben rájöttem, hogy a másik kiváncsi rövid i vel régebbi mint én
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
kereses eredmenyet nem tudod linkelni
Damage:
az sql hibat kijavitottam, mar nem azt latni
egyebkent nem gond, hogy elirtad a nevem (az sokkal inkabb, hogy holmi senior tag-jkent veszed a batorsagot, es hozzamszolsz....egy kedvenchez
)
az egyebkent reszemrol nem megvalosithato, hogy hsz-re is lehessen keresni (azaz megvalosithato lenne, csak honapokig tartana az adatbazis feltoltese (kozbe letoltenek a ph szerverrol jopar gigat, amit imho nem dijaznanak, hisz 7/24 foglalnama a savszelt), es lehetetlen lenne naprakeszen tartani)
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
A link tartalma:
''Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd, lasthit FROM users WHERE ORDER BY uid ASC;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY uid ASC' at line 1''
Szerintem is szóljunk, hogy töröljék ki. Engem felháborít!
(#3371) VladimirR
Elnézést! Szinte sejtettem, hogy rosszul fogom leírni a nick-ed. Nem tervezed megvalósítani, hgy egy adott user összes HSZ-ra rá lehessen keresni? (Nem tudom, hogy mennyire nehezen valósítható meg ez az ötlet.) -
kíváncsi
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez a tag kereső nagyon állat
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/35_3.gif)
Bazze azért ezt nem kellene Bővebben: link lehet kérni a moderátoros topikban hogy töröljék?
-
Damage
senior tag
Én is aug 8 és 23-a között mennék. Azért csak feltételes mód, mert a jövő7et inkább hanyagolom. Nem lesz jó idő, és programok se lesznek. 15én lemegyek, akármilyen idő lesz, és 23-ig haza se jövök (szintén Balatonboglár). Bornapok, sok progi, sok haver, sok pia...
Jövőhéttől nem kell tartanod, elég ramaty idő lesz. A víz is lehűlt 26 fokról 19 fok körülire... -
VladimirR
nagyúr
nem eleg, hogy csak senior tag vagy, de meg a nevem is rosszul irod? @#$% (
)
egyebkent olyan keresom nincs, ami hsz-re keres egy juzernel., csak olyan, ami kilistazza egy juzer topicjait
Bővebben: link => tagkereso => kikeresed a juzert, es a nevere boksz (Bővebben: link)
ha mar gugli => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ja vegulis a joslat bevalt. A balatonnal tenyleg az volt, es ahogy hugitol hallom, pesten is. Emiatt a hulye ido miatt meg penzt is buktam(1 napi kemping árát), meg ugye meg csak furodni sem furodhettem, se semmi... Éjszaka is fáztam, fújt a szél, esett az eső. Képeket majd rakok fel. Na szal kifogtuk a nyar legrosszabb idojarasu ket hetet a szabadsagunkkal.
-
escie
őstag
mi kedden indulunk két hétre, Bboglárra. remélem nem lesz ilyen hülye idő. mondjuk a repülőnapon összeszedett pofaégésemnek most nem tenne jót a napsütés. ''alig várom'', mikor elkezd lehámlani.

a lényeg, hogy eső ne essen, és akkor lehet menni kirándulni erre-arra...
alig várom.
-
tildy
nagyúr
Elmehet az idojaras a 'csába. Most értünk haza a balcsiról, tegnap délután mentünk, akaliban voltunk egy kempingben, de ma du. ugy razenditett az eső, meg modnták milyen hideg is lesz, hogy fogtuk magunkat es jottunk. Egy napnyi kempingarat buktunk, de itthon legalabb jó idő van.A Keletinél meg állt egy busz a külső sávbanmár régebben , erre úgy bevágtak elénk a barmok abból a sávból, ha párom nem megy át a záróvonalon, tuti csattanás lett volna.. Hihetetlen mennyi barom van az utakon . M7esen egy ürge a 3 sáv középsőjében szötymörgött 90-el.

Egy het van meg hátra a szabiból, de most meg már tanulhatok a csütörtöki kreszre.Nem mehetünk sehova.
Ja elfelejtettem mondani: odalenn reggel 4 óra óta szemetelő eső és borul ég kombó váltotta egymást, kb 13-17 fokkal fuszerezve
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Sipi jó nagyon az avatarod

-
-
Damage
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
''Hatalmas erőfeszítéseimnek'' hála, sikerült rátalálnom.
Köszönöm a segítséget, progi fent van, remélem működik.
Köszönöm szépen!
Szerk: Szerencsére a Google-t már 1999 környékén megtaláltam, amikor magyar nyelven még nem volt elérhető. Azóta is terjesztem az igét:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
kíváncsi
őstag
Atlantis tudtam egyszer sokra viszed
kár, hogy anno nem tudtam megvenni Tőled a moncsit 
-
Damage
senior tag
Gondolom van már ilyen topic (igen, most lusta vagyok rákeresni), de van egy kis problémám. Fent van a gépemen az MSN 7.0, be van konfigurálva az Outlook Express, és természetesen fent van a Windows Messenger is. Az MSN 7.0-t néha használom. Be van állítva, hogy ne induljon el magától, csak amikor én szeretném. Amikor megnézem a leveleimet (Outlook Express), néha bejelentkezik a Win Messenger (fákk). Hogy a rákba lehet letiltani, hogy ne jelentkezzen be?
Outlook Express, eszközök, Windows Messenger, beállítások: windows messenger futtatása indításkor és háttérben való engedélyezés inaktív. Feltettem a Reg Cleaner-t, automatikus indításból kiszedtem a file-t, de ezek ellenére is néha ''felülbírálja'' a beállításaimat/gondolataimat. Mit tegyek, hogy ne induljon el a win Messenger az Outlook indításánál? (igen, választottam a brutális törlést, de ez sem célravezető).
Szerk: (#3356) ngabor2
Remélem van olyan kereső Vladmir (jól írom a nevét?) kibővített kereső oldalán, ahol személyre vissza lehet nézni a hozzászólásokat. Én rendszeresen így használom a ''válasz'' gombot. Nem kevés esetben az utánam elhangzott dolgokra is így reagálok (egy korábbi hozzászólásom módosítása által).
Én szvsz teljesen felelegesnek tartom az általatok ''rangnak'' titulált fokozatokat. Gondolom ezekkel a szerkesztők (Házigazdák, Moderátorok) is egyetértenek. Egyetlen egy oldallal találkoztam, amin értelmét láttam. Ez egy fotós oldal (szándékosan nem írok URL-t), és ott nyomatéka van egy ''rangosabb'' ember hozzászólásának, egy ''újoncnál''. Ezen az oldalon értékelik a fórumozók hozzászólását, elfogadják a véleményüket, esetleg szembe szállnak vele. Nem szeretnék ebbe belemenni, de tényleg nem sok értelmét látom. Már csak azért sem, mert rendszeresen látok ''te újonc vagy'', ''mit akarsz fanatikus tagként?'' stb. 3 vagy több éve/200napja PH addikt ''buta'' (elnézést, de ez tény) felhasználóktól olyan hozzászólásokat, amitől a bicska kinyílik a zsebemben...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
a sok hsz-vadásznak itt egy nagyon jó példa, hogy hogyan is lehet igen kultúráltan válaszolni több hsz-ra: Bővebben: link
Hummerdikk, gratulálok, szép példa! Kövesse mindenki az ő példáját! -
Sanya
nagyúr
volt ma devil tuning debrecenben. jó csajokkal. frankó volt

csináltam képet, ha valakit érdekel, feltöltöm
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
kövezzetek meg, de kipróbáltam ezt a vista izét...

miért van az hogy nekem gyorsabbnak tűnik mint az xp? -
Dilikutya
félisten
Ez a nem semmi: Bővebben: link

-
MarKoo
addikt
Nekiestem a háznak ragasztópisztollyal, de előtte úgy kipucoltam, hogy csillog villog. Az összes vezetéket (amit csak lehet) elrejtem.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
csak itt, csak most, csak Onnek => Bővebben: link
p.s.: emaszt en is szeretem...tegnapelott volt egy csendesebb eso, erre az asztali lampam ugy ibralt, hogy neha felhomaly lett a szobamban....az a fura, hogy jol lathatoan feszultsegingadozas volt, a gep megsem kapcsolt ki....pedig megcsak nincs is ilyenek ellen vedve
-
Florida
tag
Most olvastam a tomshardware.com-on:
''The numbers clearly speak for themselves: The 7800 GTX in SLI is a must have for any serious gamer.''
Nyugaton tényleg ennyire gazdagok a népek?Must have?Bahh. -
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
NAlunk lenn falunk en akar mindennapos is tud lenni... azota mindegyik gerp elott ups...
az meg amig a sarokra ne mtettek egy szep trafot vagy 15 eve azelott allitlag jobb naponok meg 190V is vot, de inkabb 180....:- ))))
a kedvecn mikor a hujje villanaysz vasasrnap du baszogatni a sarki trafot, na lett is abbol szolid orditozas!!!:- )))
a masik kedvenc meg negyedeves afabevallas elott bejelentetlenul el kezdtek cseszegetni a falubana villnyat... aszem egy ora utan inkabb abbahabytak mart vot szolid balhe abbol is, miutan a kornyek nehany hejji vallakozoja nemi rahatasra kapaval kaszaval indult az emeasz hejji szervezete ellen:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
HI!
at szrencsesen megldodot a kezdeti felvetes:- )))
Bővebben: link
de jellemzo amaghyar valsagra, hogy a kamcsatkai tengeralatjaro elsujjesdesbol nehany perc alalt merg par hozzaszolassal eljutttuk gyozikekekijjg...:- (((((((((((
udv
neduddki -
ngabor2
nagyúr
válasz
WillChi
üzenetére
Az 1-napos áramszünet a z ''betervezett'' dolog, arról szóltak. De a mindennapos áramhúzás, rövid idejű áramszünet az mindennapos. Emiatt szeretem be én is annakidején Sulinetre egy tápmentes szünetegységet (
), egy néhányszor már nagyon jól jött. mondjuk a hifin nem igazán sokat tud segíteni, az szereti magát eco módba kapcsolni tőle. az meg nekem nem jó, akkor nem ébreszt.
-
WillChi
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Örülj, hogy csak egy napra kapcsolják ki. Nálumk van néha olyan, hogy egymás után ki-be kapcsolgatják 5-6 -szor. A gép felettébb szereti az ilyet. Nem beszélve arról, hogy sosem tudod, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Egy lapom annak idején ilyen miatt szállt el (BIOS-t frissítettem).

-
ngabor2
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kellett volna....

-
tiv83us
veterán
Bash: Ereztem en, hogy valaki hianyzik a forumrol
Remel tobbet leszel egy kicsit a kozeljovoben!
Egyebkent jo latni, hogy regi tagok is kezdik halmozni az off tocsikot, mint Integra es Neddudki, az utobbi idokben ugyereztem mar tenyleg mindenki kezdi elhagyni a nagysikeru offolast. Egyebkent szombat este, megint besoroztem, tovabbi joestet/reggelt mindenkinek, most nagyon orulok magamnak
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap megtudtam, hogy hétfőn áramszünet lesz nálunk. Miért akkorra időzítik a nagyjavítást, amikor az ember épp tudna valamit csináni?
-
Integra
titán
válasz
neduddki
üzenetére
az, de nagyon kis réteg nézte, le is vették pillanatok alatt a műsorról

hiába, itthon a győzik a kherály, a minőségi, igényes, tartalmas sorozatnak helye nincsen.....
anno az m1 adta, aztán onnan pikk-pakk levették, a tv2 vmkor hajnalban adta, onnan is lekerült rövid időn belül.
ez tipikusan az a sorozat amit nem mindenki ért meg és nem mindenki fogékony az amúgy fergeteges poénjaira és stílusára.
de győzike mindenért ''kárpótolja'' a népet
-
neduddki
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
HI!
A mittom en hanyadik resztol valoban elkurvutl, meg voltak benen nagy csavarok az besztos de en kedveltem:- ))) mongyuk minig kedveltem a vilagve utanni epicsunk ujra civilizaciot dogokat... /ertelmesebbe:- )))/ emlexem tan meg a Deri /Isten nyugtassa/ fele 0 tip talakozasokban lattam elosszo r a mad max-rol emutatot egy neni tartota...
meg kene nezni abbol a sea-bol par reszt hatah igy 10 ev tavlatabol vmi erdekesebb...
Bővebben: link itt a ports oldal, a film meg gyebek tejjesn ismeretlen, csak a cime ismeros vmi miat...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
HI!
Ez vmi Roy Schneideres filmsorozat volt ugye???
emlekeim szitn olege szar volt, /tan egyet sem lattam belule vegig/ de ne is elt meg otbb evfojjamot???
ellenebn a Fold2-rol tuttok vmit??? aszt kedveltem egy idoben elejen jo votl , utanan lemaradtam...
mostanabn meg azon gondolkodom mi a fene ez a viasat-on meno bolygo neve fold? mert valhonan ismeros de enm tom honna??? ez emesztheto???
udv
neduddki -
Motion_Blur
félisten
Köszönöm a hasznos tanácsokat megyek
-ni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
HI!
na ez sem eg regi kapcsoalt:- ))) /de aze annyir ane is friss...:- )))/
egy hettel a dogok utan alicsa haza reszegen egy gyurott viracsokorral es mond meg neki, hogy veger tuttal idot szakitnai megunnepellni szuletesnapjat!!!:- )))
abszolut siekred lesz:- )))
udv
neduddki -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megfekteted oszt csókolom

-
neduddki
nagyúr
HI!
Azon filizom hogy a regi scifi-nek megsem lesz igazuk... nemmegyink mi a viz ala...
cakom puder vacak 200 meterrol van szo, ott a fel vilag es avegen megis ott marad az a hjet ember...:- ((((
/persze tudom ro*g*h, de akkoris..../
vmit nagyon el kene tanulnuk pl. akar az ambras cetekrol hogy kisse flottabbul mennyenek ezek a viz alalti dogok...
udv
neduddki -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha 7kor kelnem kéne már rég aludnék a helyedben

nekem piacra kéne menem firss csirkemellért, remélem fel tudok időbe kelni...... -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
aszittem már csak én vagyok
belefáradtam a cs:s-be, 5ik sör után nehéz célozni pontosan
-
Integra
titán
alszik már mindenki?
-
Bash
őstag
Üdv skacok!
Most érkeztem haza, városon kívül voltam kedd reggel óta. Elnézést akinek nem válaszoltam mail-en, IM-en, még ma este sort kerítek rá. -
mayerlaci
senior tag
Joestét.
Mennyi a vas ára tudja valaki?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kezdek kidőlni...