Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Amit linkeltél, tökéletesen igaz a mai médiára...
Szánalmasnak tartom, ha pl. történik v.mi rossz (baleset, terrortámadás, stb.) egyből bemondják azt is, ami az elmúlt x évben történt...
Amennyiben pedig ''csodával határos módon'' nem történt semmi, lefestik, hogyan is végződhetett volna...
Mestereségesen fenntartják az emberekben a félelmet mindenféle rosszal kapcsolatban, közben igénytelennél igénytelenebb műsorokkal bombázzák az agyunk...
Ez rossz, de sajnos erre van igény...
-
-
-
-
-
-
-
A vezetési morál engem is idegesít... Főleg, mióta forgalomban tanulok vezetni...
Bár meglepődöm, milyen kedvesek néha... Pl. lefulladok egy kereszteződésben, és türelmesen kivárják, h. összeszedjem magam, elinduljak...
MUŁĐER:
Teljesen egyetértek veled... Nekem is rettentő nehéz néha a kocsit uralni. Bár mostanában (thx az új oktatónak) egyre inkább dől az én oldalamra a mérleg.
[Szerkesztve] -
-
-
Miért van az, ha beírom a keresőbe, h. E720, minden topikot kidob, csak az én, eladó telcsimét nem?
-
-
-
Jól tévedek, h. a két külsős moderátorunk
kevéssel egymás után törte meg a gépjárműtechnikai-eszközét?
Bash esetéről nem találok semmit... -
-
Szvsz. kezdő autónak a Suzukit mondanám...
Azért azt, mert v.színű azt fogja legkevésbé félteni a tulajdonosa. Szomorú tapasztalat, h. az előző oktatóm a vadiúj Toyota Corolláját nagyon féltette, annyira, h. az kihatott a vezetési morálomra -a béka feneke alá került... ''Cserébe'' kicsit megtörtem az autóját...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocsánat a modiktól, de:![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/angry.gif)
-
-
-
Ez most teljesen off lesz, de ki KELL írnom magamból...
Ma kiderült, h. gyakorlatilag számtalan órát feleslegesen vezettem le, mert a korábbi oktatóm alapjaiban rosszul tanított meg engem vezetni...
Elindulási gondjaim voltak/vannak, innen ered minden félelmem a vezetéssel kapcsolatban...
Nem is érdekelne, ha nem kb. 150 k HUF befizetése (és két bukott forgalmi vizsga) után derül ki, mi a hiba...
Lécci, ne írjátok azt, h. miért nem eszméltem fel hamarabb, mert fogalmam sem volt, mi a gond. A jelenlegi tanárom világított rá...
Köszönöm, h. elolvastátok! -
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Sajnos, m.helyen v.ok, a 26 MB kicsit sok, mert max. 14 kB-val jön az anyag...
Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''... 
Szúnyogcsípés-ügyben pedig, nem vagy állatkínzó, mivel ''eteted'' a kicsikét...
szergej:
Kérj meg v.kit, törje össze, v. várd meg, míg nyersz a Luxoron...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
NÉZZÉTEK MEG!!!!!
A BÉKA VIRTUÁLISAN MOTOROZIK... NAGYON JÓ!!!!
Bővebben: link -
-
-
-
Van a Dreher oldalán Bővebben: link egy játék magyar sztárok által fémjelzett poharakért.
Kérdezném tőletek, jól értelmezem-e, ha 08.29-én hajnalban elküldök 8 kódot SMS-ben, akkor (amennyiben benne v.ok az első 20 000-ben) kapok egy poharat Ákos által készített díszitéssel?
Kérdés kettő: valaki kéri a nyolc sört? <- komolyan, u.is nem v.ok sörös...
[Szerkesztve] -
-
válasz
AMDpower/
üzenetére
Ezt pl. a Bővebben: link [ Miért moderálunk? ] topik, KovacsUr és localhost által beírt hsz.-aiból ötlöttem ki, illetve lesaux egyik bejegyzése után, amit most nem találok -pedig belinkelném.
faster:
Gonoszkodj csak nyugodtan!!! Én azt tanultam, ha v.mit nem értek, akkor kérdezzem meg, tehát most így teszek!
Egyébként amit írtál, egyik fülemen be, másikon gumi...
Mindenkinek (kivéve faster
):
köcce a segítséget
[Szerkesztve] -
Egy kérdés a régi motorosokhoz...
Ahogy bóklászom a PH!-n, mintha azt vettem volna észre, h. a Ph! ... rangú tagok moderátori jogosultságokkal bírnának -néhány hsz.-ukból ez szűrődik le...
Jól gondolom, vagy csak én értelmeztem v.mit félre? -
-
válasz
Cow&Chicken
üzenetére
Mások vagyunk...

Szerencsére...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
-
Egy apró szösszenet.
Mint azt már korábban írtam, bátyámat felvették Nyíregyházára (a múltkor félreértésből Debrecent írtam).
Tegnap megkapta az értesítést postai úton is. Ami zavaró, h. a hivatalos levél mellé, u.abba a borítékban küldtek ajánlatokat 3 v. 4 banktól, meg egy mobilcégtől...
Elszomorítónak tartom, h. így (is) súlykolják az emberekbe: FOGYASSZÁ', FOGYASSZÁ'!!!
Miért kell? Legalább külön borítékban jött volna...
VladimirR:
Nem egészen, de akár az is lehet...
[Szerkesztve] -
-
-
-
válasz
sharpapa
üzenetére
Míg nem nyitottam, meg az ''Ez a kérdés latinul?'' topikot, az itt feltett kérdésemre nem érkezett válasz. Ergo (maradva a latinnál
), nem volt szem előtt...
Lehet, millió tornász van a Ph!-n, de ők pont nem olvassák az Off topicot...
Remélem a modik nem veszik felbújtás vétségének hsz.-omat...
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Megnéztem én is...
Nem fordít szó szerint... Ez így nem jó!!! -
-
Naon cépek, de ezek a lükék nem gondolnak arra a fényképek készítésekor/belinkelésekor, h. a gabonakör-mániás felhasználó telefonjának téglalap alakú kijelzőjén nem mutatnak jól a négyzet formájú képek...

Válogatós v.ok?
A fentebb linkelt képemnek van ám folytatása is... Bővebben: link -
Linkelnél egy párat?
Csak mert betenném a telcsimre háttérnek, de ferde a kép, így béna...
mod:
Közben nézem a honlapot. Ezek pl. biztos az ufók voltak...
Megmutatják nekünk, h. néznek ki...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Olyankor teljesen mindegy...
Max. előtte meg utána egy közös fürcsi... -
-
-
-
-
Lagutoljára múlt hétfőn ettem ''strandos'' lángost -sajtos-tejfölöset. A tejföl annyira felvolt hígitva, h. eláztatta a papírt...
És ezért (mármint a ''tejfölért'') fizettem +50 Ft-ot... 
-
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Talán most arra gondolsz, h. oda is kell a felsőfokú végzettség?
Azonban több olyan hirdetést is láttam, ahova nem kellett és mégis jónak tünt. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mit szeretnék diploma nélkül?
Szeretnék letenni egy angol középfokú nyelvvizsgát, és -lehetőleg- egy távközlési cégnél elhelyezkedni vele. Ott előre menni.
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Latin tudorok ide!!!
Valaki segítsen nekem latin ügyben, különben ''könyörtelenül'' megnyitom az ''Ez a mondat latinul?'' topikot!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval.
Ez a mondat latinul?
Semmim sincs, csak Te vagy... -
-
-
-
Úgy voltam vele, nyitok egy ''Ez a mondat latinul?'' topikot, aztán belegondoltam, minek rontsam az eredményeimet -hozzászólás-szám/általam nyitott topikok aránya?

Szóval.
Ez a mondat latinul?
Semmim sincs, csak Te vagy...
Fontos, h. a Te a fordításban is nagybetüvel legyen! Segítségeteket előre is megköszönöm!
(Az apropót az adta, h. bátyám letöltött egy latin-magyar szótárat. A szavak megvannak, de dunsztom sincs a latin nyelvtanhoz, így nekem nem túl sokat ér...) -
-
-
''Ím vége lett...''
Minek is?
Nem vágom... 
Szerk.: a tábornak?
rii:
A ''sima'' 3510-re gondoltam, az nem színes (igaz, polifónikus)...
Be akarnám neked linkelni a gsmarena.com telefonkeresőjét, de az eredményoldalt nem tudom, mert php-s...
Ott tudsz indítani finomított keresést.
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Továbbra is fenntartom a Photoshopos dolgot...
Mégjobban megnézve az első képet, az a fura, h. a ház tetején lévő kis ablaknak ''jó'' az árnyéka, u.akkor a ház tetejének nem...
Kérem a cáfoló/megmagyarázó hsz.-okat!!!
-
-
Az elsőnek linkelt képen szvsz. nem stimmel a tetőrész árnyéka -tehát sz.tem Photoshop...
[Szerkesztve] -
-
Tudom, h. sokkal többet költenek fegyverkezésre az említett országok...

Sajnos Amerika többet költ a ''terrorizmus elleni harcra'', mint a hidegháború csúcsán. Ez elszomorító...
Úgy jobb lett volna a mondandómat megfogalmaznom: ''... u.ennyivel többet fegyverkezésre költenének...''
U.akkor Afrikában éheznek az emberek, sok gyerekek nem éli meg az öt éves kort... Ez elszomorító... -
-
-
-
-
-
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kevéssel egymás után törte meg a gépjárműtechnikai-eszközét?

![[kép] [kép]](www.szmajli.uw.hu/kep/angry.gif)
Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''...