Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Mindkét nickje 4 napos volt, nem most reggelt be. Miután töröltem az elsőt egyből felvettem a kapcsolatot Vele msn-en és lebeszéltük a dolgokat.
Remélhetőleg megértette a tényállást, mely már lassan jogi útra terelődik.
torz on borz: Szerintem a spitfire jel elég Nekem (spitfire - méregzsák
) -
-
Lord Zero
addikt
hm, emlékek tódulnak s ötlenek fel...
szerk: jah, látom közben már az enyészetté lett(él)
akkor helyesen asszociáltam
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
jobboldali-listába-való-helyezés hsz
mire visszajövök (holnapra virradó hajnalban horvátország felé vesszük az irányt, 3 napra - miért? - mert most olyan jó az idő, hehh), 2000 hsz meglesz vajh?
meg még egy új évet is elkezdtem a lordzeroi időszámításban
-
aDM|RaL^
őstag
most vettem észre hogy már nem 21 hanem OFF TOPIC 22...

-
aDM|RaL^
őstag
hoppá!
újabb fejezet
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok! Ha létrehozok egy topicot akkor, hogy tudom annak megváltoztani a témáját? Mert látom nagyon soxor a bolhapiacon, hogy tudják modosítani a topic témáját (és ők nem moderátorok). A válaszotokat előre is köszönöm. -
Esmein
nagyúr
Mondanám, hogy gratula, meg minden, csak nem tudom melyik topicokban lehet elérni

Modkerben fellelhető volt az imént - Loretto -
Loretto
veterán
Új modunk lett Atlantis személyében.
-
anaqer
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
teamkill
-
Sanya
nagyúr
miért jelentkezek ki mindig a ph-ról?
eddig fél napi ph látogatás után is simán mászott az oldal, most meg nem
-
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Tanító képző
Totál kár
Trabantos köcsög
Tisztára Kijózanodtam
Trükkör Rocker
Tarhogyás krumpli
Természetes kőzet
Talányok kincstára
Tóth Károly
Tk-ra tört autók honlapja
Hirtelen ennyi.
De lehet hogy itt találsz választ a kérdésedre:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Lehet, hogy maga a kaszni létezik, de a kis motor nincs benne az tuti.
Sátán44: mit dolgozol? Szabadszemell napot figyelsz, hogy hazaküldtek a munkából...
VladimirR: nem megy a honlapod? vagy csak nekem nem műxik?
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Jó reggelt, Uraim!
-
Sátán44
addikt
Kedvese PH-zók nálatok is ilyen rossz idő van? Engem hazaküldtek a melóból

-
Sianis
addikt
Hát fiúk, lányok, komolyan mondom, hogyha hétvégén még élni fogok, akkor már bármilyen megpróbáltatás semmiségnek fog tűnni. Ugyanis nyakamon van egy 4 éves kislány, és egy 5 éves kisfiú, és legtöbbször mint az ördögök, rosszcsontok, de amit nem akarnak azt meg sem hallják! Így aztán tiszta rohanás mosanában az életem, nincs is sok időm OFF-olni, de ígérem bepótolom! A türelmem is meg fog nőni a hétvégére az biztos, csak nehogy túlzottan is higany lassú legyek....
Szerk: HSZ-eimet meg Esmein nem törölgetni ugye?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Kulonosebb jelentese nincsen, az egyik kedvenc Prodigy szamom refrenje.
A nyers jelentese kb annyi, hogy ''moss be egyet a ribancomnak''
Mielott jonnenek a feministak, csak tajekoztatoul, csak a zenebe illo jo hangzas miatt van a szamban ez a ''lyrics''
-
ngabor2
nagyúr
Boldog Új OFF-ot mindenkinek ezen a csodás esős napon

Nagyon beindult tegnap este a mellébeszélgetés, és az ígéret ellenére meg is lett a 22.
Én kb. fél évig voltam kolis, mert igen bunkó volt a társaság, és igen gyenge színvonalú maga a koli.
Esmein: Mi is elborzadunk rajtad
Ja, amiért ezt írtam: jobbra fel! -
tiv83us
veterán
I_Am; Igen, lehet hogy igazad van es hiba volt az 1000. nap -os topikot bezarnom, csak kicsit felcsusszant a pumpa,hogy valaki megnyit egy topikot /ami lehet,hogy nagyjabol ertelmes is.../ de a masodik-harmadik hsz-tol kezdve elmegy az egesz az offba meg az ertelmetlensegbe ezzel az egesz topikot szetb@szva.
Ugygondoltam ez a zaras egy lecke lehet a jovore nezve, hogy nezzenek egyes emberkek magukba /akinek inge vegye magara/ es ha inkabb ha nincs ertelmes mondanivaloja akkor tartsa meg.
Reszemrol is lezarva. -
Josh
tag
Emberek látta valaki tegnap a tv2-n az istenek fegyverzetét? Az érdekelne, hogy a film elején milyen kocsival ment Jackie Chan, valami Mitshubishi volt. Ez egy létesző autó, vagy csak a film miatt csinálták.
-
Vangelis
félisten
Esmein......te egy őrült vagy

......reméelm van papirod róla
? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Tapasztalat: 4-szer voltam Hegyalján, asszem. Egy nap biztos esni fog. A szúnyogok talán az egész országban a legbrutálabbak. Kétszer eddig amikor voltam nem ittam semmit. Úgy szar volt. Aztán másik két alkalommal meg nagyon. Na, azok már jó bulik voltak. Nem akarom azt mondani, hogy igyál, csak nekem szar volt Hegyalja pia nélkül. A gyatra zenekarok, amik minden évben ott rohadnak az összes fesztiválon, már nem hoznak lázba....

-
Esmein
nagyúr
Mire képes a kollégista :
Elborzadok magamon ahogy visszanézem ezeket a képeket. -
Incognito
senior tag
Én már néha besokallok a sok jó nőtől. Tegnapelőtt ''Just Cruisin'', mellénkért egy lány (ő vezetett, anyósülésen agy sráccal), kacsintott egyet. Én kiakadtam (azt gondoltam a srác a barátja). Utána kacérkodva integetett. Azt hittem a falra mászok. Szép is volt, belevaló is volt. Pont az én esetem...
-
Sanya
nagyúr
tököm tele ezzel az esős nyárral. elveszi az ember lehetőségét, hogy gyönyörű szoknyás csajokat lessen meg!

-
Incognito
senior tag
Trak (Bővebben: link) kollega említette meg, hogy nagyon pörgött a 21-es oftopik és magamra vettem (van benne valami). Pedig nem speed-eztem.
--~
Batman: Jó a link. Sok szép lány van akit nem értékeltek eléggé és sok randa van akit meg ''szépnek'' tartanak. Szerintem elrontották azzal, hogy regisztrálatlan emberkék is szavazhatnak...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Jézus... Már a 22-dik OFF???

-
Batman
őstag
-
Incognito
senior tag
Nem tudom, hogy lesz ebből Hegyalja fesztivál. Egész héten ilyen rossz idő lesz dagonyázni fogunk
. [tökre lehúzódó szmájli] Jön valaki innen oda?
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Nem.
Szar kedvem van mostanában este, ezért régi-új kedvenceket hallgatok.
De ezek nagyon nem altatnak... vagy depis zenék, vagy sok emlék fűződik hozzájuk, vagy csak simán elgondolkodtatnak... vagy simán annyira jó, hogy vétek lenne elaludni rajta
Így esélytelen aludni.
Na majd a 4. üveg sör segít
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem si tudom kinek akartam írni, de már nem jött össze:
talán mayerlacinak?
Mint írtam, mi nem éjjel mentünk be, hanem nappal, szóval kékestető fölöttünk kb 2 kmre, mátraháza alattunk, mi meg a fenyvesben jól, egy patak mellett. Nem a csend ám az ijesztő, hanem a mindenféle neszek.
Fura , nyékládon mér többször voltam, de sosem paráztam a bogaraktól, állatoktól.
Párom baltával aludt. tudod, midnen eshetőségre felkészülve...
ladybug: kell ilyesmi is az emebr életébe. Nem ebbena büdös mocskos fővárosban punnyadni a lakásban egész életen át. -
MarKoo
addikt
Bash megelőzött pár másodperccel. El sem hiszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Trak!
Szólni akartam, hogy nem chat. Már fél percet sem vártak a hozzászólások között. Úgyhogy ejnye-bejnye! -
lorcsi
veterán
az lesz a csúcs ha eza szám az 50-et éri el....

Egyszerre 3 Mod ....csak nem erre vártatok...
ki voltatok éhezve ki nyitja az újabb off-ot...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem

Bővebben: link -
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez. Használjátok egészséggel!
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 21: Bővebben: link
OFF TOPIC 20: Bővebben: link
OFF TOPIC 19: Bővebben: link
OFF TOPIC 18: Bővebben: link
OFF TOPIC 17: Bővebben: link
OFF TOPIC 16: Bővebben: link
OFF TOPIC 15: Bővebben: link
OFF TOPIC 14: Bővebben: link
OFF TOPIC 13: Bővebben: link
OFF TOPIC 12: Bővebben: link
OFF TOPIC 11: Bővebben: link
OFF TOPIC 10: Bővebben: link
OFF TOPIC 9: Bővebben: link
OFF TOPIC 8: Bővebben: link
OFF TOPIC 7: Bővebben: link
OFF TOPIC 6: Bővebben: link
OFF TOPIC 5: Bővebben: link
OFF TOPIC 4: Bővebben: link
OFF TOPIC 3 (terminated): Bővebben: link
OFF TOPIC 3: Bővebben: link
OFF TOPIC 2: Bővebben: link
OFF TOPIC: Bővebben: link
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár erről valaki illetékest kéne megkérdezened.

,különben télleg ??