Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Így utólag visszanézve a napot: megittam 4,5L ásványvizet

Azt hittem jót tesz a gyomromnak, de nem
Szarul vagyok... -
erdeya
senior tag
Nem tudja, hogy bajom van...
Nem olyannagy gáz, hogy nem jött. Nem volt megdumálva, meg volt dolga, csak jó lett volna. Most már megértem, hogy nem jött, csak akkor felhúztam az orrom és duzzogni kezdtem.
Áhhh... majd holnap magyarázkodhatok.
Ha vezetés, akkor Live for speed c. progi. Persze egy Metro gazdaságos (most vasárnap csak 3500 Ft
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell. -
anaqer
veterán
Meg kell hogy mondjam, Korcsmárosné Aranyvirág típ. ismerősök ( & az általuk biztosított discountok) uralkodnak - hazaérve hirtelen felindulásból elkövetett hajnyíróval való betyárkodás szintén.
Fenébe, ezt már öt éve meg kellett volna lépni.
[/blog] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudom,hogy az elmaradt kétszemélyes PH!-tali is rátesz még egy lapáttal az amúgy is borongós hangulatodra,de hát akkor mit tehetek?? - KEBLEMRE CIMBORA,KEBLEMRE!!!

A jövőhét taliügyben megint kilőve,pedig le kéne dumálnunk,amit amúgy is sejtek az elejtett szófoszlányokból,hozzászólásokból.Meg ugye ez az uccsó mondat is
PS. most sem ittam,és nyomtam/szívtam semmit,mert köztudottan egy absztinens aszkéta vagyok tökéletes külsővel megáldva.
-
Integra
titán
ha nem vállalod be amit csinálni kell akkor ne vállald be
gondolom nem te keresel rajta rendesen....
na itt egy kis frankó, ezt nézd meg, mindjárt te is ezt csinálod úgyis
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Ha éna párom szeretem, akkor ilyen kifogás csak végső esetben. Magyarán inkább lemondanék más, számomra akár fontos dologról is, ha érzem , hogy gond van.
Nem értem na midnegy.
Én meg uncsizom. Nagyon ncincs sehol semmi, se tévében se itt a ph-n, igazándibóla vezetésre lennék rákattanva,d e azt meg ugye nem tehetem , max csak szgépen,a san andreas meg ilyen szempontból enem egészen jó
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
csak ez már egy bizonyos határon túl van. Na mindegy. Hagyjuk a témát.
Iszok még egy kortyot és a sörétest ráfogom a nyuszira.
Nektek meg itt egy aranyos malac, ha a nózijára kattintotok, még mókásabb: Bővebben: link -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
HEE?

én rendeltem joe bácsi étterméből egy pizzát, franc fog ma este már főzni, majd holnap egy milánói tepsis spagettit...
-
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Tulajdonképpen csak a kedvesemről van szó.
Megkértem ma délután - bár nem volt előre megbeszélve - hogy találkozzunk. Nem részleteztem miért. Nyilván persze azért, mert szükségem volt valakire.
De nem jött nincs kedvem/nem tudok/nem érek rá. Oké, van dolga otthon tényleg, de most nagyon hiányzott mellőlem.
A melóba voltak gondok egész héten. Elég nagy gáz van és az én nyakamba szakadt minden. Nem kevés felelősség. Ha a legrosszabb történne, még börtönbe is kéne mennem. és ez nem vicc.
De nem akarok erről többet mondani. Nem is tehetem és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Majd kiheverem.
peterkeT Én is túrós palcsit burkoltam, meg teszkós nutellásat
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
kuss legyen és igyatok
nincs lelkizés
épp túlvagyok egy balul sikerült suicid próbálkozáson, háhhhá, szóval humoromnál vagyok hajh-de-mennyire-nagyon
erdeya: vízzel (citromossal pl) is öblíthető a pálinka, a lényeg h beléd kerüljön
az eszközök szentesülnek, higgy nekem -
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Csakhogy elfogyott a sör és már nincs mivel lekísérni.
Pedig egy kortyot még vállalnék! Kísérjem vízzel? Más nincs...
Közben elsírom bánatom: Miért van az, hogy ha valakinek sok gondja van, akkor én rögtön ott termek, hogy segítsek, de most, hogy én vagyok csehül, senki (pl.: barátnő) nem foglalkozik az én problémámmal? Jó, nem verem nagydobra hogy bajom van, de szvsz az arcomra van írva. Nem figyelnek rám? -
aesir
veterán
Egy ultrabrutális bolognai spagettit főztem, persze rengeteget. Most meg nézünk csak egymásra a kutyával, pihegünk meg rögtön kipukkadunk.
Beleturkálok a hűtőbe, biztos találok valami rozét. -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha nem ismernélek személyesen, ezután a hozzászólás után aszondanám, hogy te is kiittad a demizsont.

mayerlaci: Olyan 50 körül van beállítva úgy tudom.
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nahát,micsoda témákat feszegettek ti ebéd közben..

Hát az én nem is olyan szerény véleményemem szerint ez az egész vallás meg lélek dolog kicsit sántít,mivel ha már csak abból indulunk ki,hogy mennyi az eddig a pillanatig élt emberek száma,már rég kiírhatták volna a mennyország kapujára,hogy overflow error,mert valahol olvastam,hogy legalább 10billió(vagy több?) emberi egyed élt már kis bolygónkon,számításba se véve,hogy kábé mikortól lehet embernek nevezni a fajunkat.10000 év óta talán?Ergo ha beleszámítunk minden emberi egyedet az 1 napostól a halála órájában lévőig,akkor hihető is ez a szám.Imho ezekből következik,hogyha mindenkinek lenne lelke vagy nevezzük bárminek,akkor ekkora mennyiségű spirit-nek már nyomának kéne lenni itt a mindennapjainkan is,de a gyakorlat azt mutatja,hogy a hétköznapok ennél sokkal prózaibbak,mert lényegesen ritkábban hallani parajelenségekről,mint valós fizikai dolgokról amik megtörténnek velünk.
Távol áll tőlem,hogy foglalkozzam valakinek a nézeteivel,vagy hitbéli beállítottságával,és leszóljam,megbántsam a véleményemmel,de azt feltételezni,hogy van lélek,szintén eléggé távol áll az objektív szemlélettől(azaz a valóságtól
),tehát sok parajelenség,meg fény az algút végén,meg hangok Szent Pétertől
csupán az agy játéka az utolsó pillanatokra tartogatva.
Tessék,íme egy példa egy teológustól,tipikus :
Bővebben: link
LOL !!!
-
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem piszkoltam poharat

Teodóra Kvellés palackban van. Úgy ahogy kaptam apósjelöltemtől a borfejtésben való segédkezés jutalmaként. Abból nekem pont jól esett. Kövér féldecit nyelhettem kábé.
De ezzel vége is.... asszem.
szerk.: Hová tettem a ''mayerlaci-Magyar'' kisszótáramat???
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kuica rullz a alesz izom jo szvsz.
NEM JO A ALULLOR A NEGYEDIK SOR TAB MELLETT 10.BILLENTYUM MERT BEFAGYOTT ES ADTAM NEKI. -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak most kezdem

Miután a sörösüveget szabadonengedtem, lassan felnyitottam a félliteres pálinka palackját. Már terjeng a levegőben...
Persze csak egy kortyot...
...egyszerre egyet
Na ez szép volt...
Épp csak megittam a pálinkát, jöttem vissza a géphez és átestem a kormány kábeljén. Akkorát estem mint a ház. Többet má nem kéne innom
Megfájdult a bokám fákk
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jó, de csak mert kifejezetten megkértél, pedig már épp a nyelvemen volt valami jó kis szurkálós duma

-
Integra
titán
ez csányi pincészet féle villányi bor, nem szende pincészet, a szendét én sem nyitnám ki egyedül soha, barátokkal az igazi, de a csányiért nem fáj a szívem, van még belőle 3 karton a garázsban
a szende pincés borokat én is félreraktam.
úgy néz ki a történet, hogy haveroméknál van házibuli, beszélgetés, sörözés, borozás, finom breakbeat meg egy kis airsoft gun tesztelés etc, de hulla vagyok, nem fogok most bebuszozni a várhoz, ha iszom, nem vezetek, taxira meg nem adok ki 6-7 rugót hogy hazahozzon és a haveroktól sem várom el hogy ők piásan ide kihozzanak isten háta mögé 20 buszmegállóval... ne kockáztassák a jogsijukat miattam, elég ha hazaérnek a kertek alatt
-
erdeya
senior tag
Jelentem előrelépés történt.
Átvettem az irányítást egy üveg Soproni felett.
Azt hiszem először kiürítem, aztán szabadonengedem
-
net84
őstag
az egész hetem ilyen volt! az csak elmegy, hogy meló közben nem jutok el addig, hogy felmásszak a netre, de este már itthon nem is volt kedvem leülni a gép elé...
Nem baj... valami <csinzánó> pezsgő be van hűtve... Este iszunk
DE holnapra télleg kellene valami térképféle... Megvan a wandor boot, de nemtom, hogy há tettem az aktíválási kódot...
Neten útvonaltervező? Magyar? -
net84
őstag
Hellosztok!
Kicsit szét vagyok csúszva... Sürgősen kellene Szombathely-Sümeg részletes útvonal térkép (itinerrel vagy olyan részletességgel, hogy lássam az apró falvakat is...)
Ha valaki Wandor Boot vagy valami hasonlóval tudna print screen-t csinálni és mellé be tudná linkelni a szöveges útvonalat is, nagyon kisegítene - megköszönném! -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most mit baszogatsz már te is? menstruálsz?

-
Motion_Blur
félisten
Észrevettétek Integra mennyire aktív?

-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Nem akartam új topikot nyitni ennek sőt nem is lett volna értelme. Ezért idelinkelem.
Kérem aki ráér egy kicsit vagy tetszik a kép az szavazzon a képre.
Egyik haverom csinálta és szerintem nagyon jó lett
Köszi mindenkinek aki szavazni fog!
-
gozso
őstag
nos, azt hiszem az idén véget értek a kerti munkák...krumpliszedés mindig a nyár végét jelenti...

elszomorító
-
tildy
nagyúr
tudna nekem segíteni valaki nagyon sűrgősen egy faxolásban? elektronikus úton átküldeném neki a dokumentumot.
-
tildy
nagyúr
Hétfőn kezdem a rutinpályát, a nissannal

Az oktatóm pedig nagyon rendes, jófej, türelmes (ma egy épp oktatott srác mögött ülve volt szerencsém megtapasztalni) poénkodós . Egyébként civilként bkv sofőr
Na szóval a nissan almerát választottam. -
jpisti
senior tag
Pfátlanul felháborítónak tartom a kereskedelmi csatornák és az ORTT viaskodását!
Tegnap este a RTL-K műsora volt az utolsó csepp, egy remek filmet szabdaltak fel 10 perces műsorszünetekkel
ez nemcsak idétlen módja a retorziónak de főleg a nézőket zavarja csak.
Szerintem az lenne a legjobb megoldás ha az ORTT kiszabná a büntetést ( 10~20~30... perc reklámidő árát ) és mondjuk azon a napon minden reklámblokk alatt a képernyő alján futó feliratban kellene közzétenni a büntetés okát és mértékét, valamint a csatornán futó összes aznapi hírműsorban is be kellene számolni a dologról! ezzel senkit sem zavarnának mondjuk a kedvenc műsorának élvezetében.
Nagyon zabos vagyok, és remélem nem köveztek meg amiért nem nyitottam neki külön topikot és ide rondítottam az OFF topikba.
Szépnapot: jpisti -
Hunterevil
tag
keszthelyen ma szar az idő kb 16-18 fok nem süt a nap csak néha előtünik LAn partyra épp megfelelő detegnap türhető volt az idő kicsi az idegen forgalom enyhe kelti szél . (hmm ezt muszály volt leirnom!?)
-
LucifeI2
őstag
Bővebben: link ezt az oldalt láttátok már?
nagyon lehangoló és elgondolkodtat egy-két dolgon....
-
Lord Zero
addikt
a swiftet (ezt a swiftet) ab ovo ''kompakt'' autónak szánták
sedanosított variációk egyelőre nem lesznek
szerk: a global (amerikai) site mellesleg merőben eltérő formákat nyújt, pl Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
nekem is elsül az agyam...én nem mentem annyira messzire, a piacon van egy seftes hsz-e...tisztára lehidalok

inkább nem idézem...
ehh, erőt veszek magamon, és nem linkelem...
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
okos emberek fóruma

hozzá akartam szólni, csak 24 óráig nem lehet a reg után. jajj, hogy kiosztottam volna őket
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
nemtudom, csak én fúlyom fel a dolgot?
ha én is nyitok minden rtl-s marhaságnak topikot, ma kb 20-at, akkor bannoltok?
elvileg nem kéne... -
Sanya
nagyúr
IQtopik az sg.hu-n na itt jelenik meg a különbség a 2 oldal között:
hsz-ekre kell koncentrálni -
Integra
titán
válasz
_Hunter_
üzenetére

nem néztem bele, csak hirtelen rákerestem, talán ez segít! -
Integra
titán
ez nagyon jó

Mónika megsértődött Gesztire egy plakát miatt
augusztus 12. 8:48
Erdélyi Mónika zokon vette, hogy a családon belüli erőszak témájában az ARC plakátkiállításon látható egyik óriásplakáton az ő képe is szerepel. A Mónika show háziasszonya a műsor egyik mozzanatában látható ''Tapsoljuk meg Józsefet, aki veri a feleségét'' felirattal. Erdélyi Mónika a Színes Bulvár Lapnak elmondta, fogalma sincs, mire gondolhatott a plakát készítője, hiszen ő soha nem mondott, és nem sugallt semmi hasonlót. Hozzátette, a műsorában is rendszeresen elítéli azokat az embereket, akik erőszakot alkalmaznak a családjukban. Igaz ugyan, hogy vendégeit, legyen az bárki, megtapsolják a nézők.
Bakos Gábor az ARC ügyvezető igazgatója elmondta, a plakát készítője nem kizárólag a Mónika show műsorvezetőjével szemben fogalmazta meg a kritikáját, hanem a szenzációhajhász kereskedelmi médiumokról.
remélem ma már kijutok megnézni a kiállítást -
_Hunter_
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg Bgyörökre megyek. Na ottan legyen jó idő mert fürdeni akarok a balcsiban és nincs kedvem dideregni.

-
_Hunter_
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemá. Merre vagy? Itten Zegen tegnap eset és nincs valam meleg. Meg elég felhős az idő. Remélem hétvégre jobb idő lesz az északi parton.
Megvagy: CSákvár.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Ma akarok Balatonra menni erre tessék. Jól elsz@rodott az idő megen.

-
Sianis
addikt
Milyen VGA hűtőt vegyek? 9600 Pro-ra megy, de nem akarok sokat áldozni rá, viszont halk legyen, mert a gyári meghalt, és kerreg, mint egy kereplő...
-
erdeya
senior tag
Péntek van

Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szarul vagyok...
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.
Ámmeg mi? Hm, nekem is van battelnetes accountom, eredeti a starcraftom
Izé miket beszélek, ajándékba vettem a páromnak

Jól megijedtem az ''aranyos'' malacodtól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.supergamez.hu/kep/faces/ejnye1.gif)

ez nemcsak idétlen módja a retorziónak de főleg a nézőket zavarja csak.