Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Aktív témák
-
Florida
tag
válasz
neongorack
üzenetére

-
kíváncsi
őstag
Sry lehet hogy t*2-őn volt.
Szerintem jó film volt nagyon. Bár nem szeretem a háborús filmeket az a sok fölösleges halál
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Néztétek a Soha többé háborű című filmet az rtl-en?
-
Florida
tag
válasz
neongorack
üzenetére
Jó lenne ha használnád a válasz gombot,így hajlamos vagyok félreérteni amit írsz...

-
Lord Zero
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
még egy kis ''fejfognivaló'' Bővebben: link
és még sokan mások.. -
neongorack
senior tag
Csak a fejemet fogom......Aki ezért jön egy fórumra az.....áhh nem is mondok rá semmit
-
Florida
tag
I am a man who walks alone
And when I’m walking a dark road
At night or strolling through the park
When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it’s dark
Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that someones always near
I have a phobia that someone’s allways there
Have you run your fingers down the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you’re searching for the light?
Sometimes when you’re scared to take a look
At the corner of the room
You’ve sensed that something’s watching you
Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one’s there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you’re sure there’s someone there
Watching horror films the night before
Debating wiches and folklore
The unkown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind
I have a constant fear that someones always near
I have a phobia that someone’s allways there
Zseniális..
Köszönöm,csak ennyit akartam mondani.
-
Grafiqs
őstag
Csakhogy aki nem jön el az irígykedhessen bőszen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A táboros topikban megtekinthetők kész pólók!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
De ezzel már nem a PH! jön : Bővebben: link

Hi tiv !! Most olvastam mi lett veled,a lényeg hogy jól vagy ,pihend ki magad!!
[Szerkesztve] -
Novice
csendes tag
Köszönönöm a tippeket/linkeket

-
tiv83us
veterán
Bővebben: link.
#1hsz-t figyelmesen olvasd at... -
mayerlaci
senior tag
-
neongorack
senior tag
Jóestét mindenkinek!
Nagyon pörgök, legszívesebben bulizni mennék, de sehol senki
Hát ez cumi.....majd akkor kitombolom magam itthon egyedül....pedig ilyenkor minden őrültségre kapható vagyok, persze van határ nálam is
Ha lenne valami zenekütyü robogómba akkor az utcán tépnék de mivel nincs és nem is lesz így itthon nyomom!
-
Novice
csendes tag
Másik kérdés: honnan lehet leakasztani azokat spéci rajzokat(mármint amelyek pl egyes moderátoroknak van)?

[Szerkesztve] -
Novice
csendes tag
Kérdés az OFF topicban nincs off ''üzemmód''?

-
[amne]
senior tag
Máshová nem nagyon akarok kisstílű problémáimmal bepofátlankodni ezért itt kérdezem meg. Adott egy TV-Tuner, minden szép és jó, leszámítva a gyári programját, működik meg minden, csak szerintem a felhasználó felület ocsmány, és nem túl ergonómikus. Tudnátok szolgálni pár olyan alternatív programmal, mely közül kiválaszthatnám - nem kicsi - igényeimnek megfelelőt? Előre is köszi.
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap osszeutkoztem egy masik terepjaroval eleg csunyan. Elem kanyarodtak en meg belementem. Termeszetesen nem az en hibam, ezert fizetnek ilyen szepen, mert bevannak szarva hogy perelek.
Meg nem is lattam a kocsimat mennyire tort szet mert rogton vittek is a korhazba. Kicsit szetzuzodott a fejem, meg ma hivott a biztosito delelott, hogy a kocsimat lehet a szemetbe dobni mert totalkaros.
Egyebkent semmi komoly, csak nehany mokesz, a fejborom szetszakadt meg a pittyem repedt szet. Szetfejeltem a belso visszapillantot, olyan szerencsetlen volt az utkozes.
A nyakam viszont meg most is rogzitoben van, majd beszarok ugy faj...Szoval dolgozni azt megint nemtok egy darabig...
Florida: egy ugyanolyan meretu, 30/35mp/h sebessegnel pont megteszi. Meg termeszetesen a leheto legszerencsetlenebb szogbol jott belem. -
-
tiv83us
veterán
A tegnapi autobalesetem altal szetbaszott fejemert a biztosito kifizeti az osszes korhazi szamlamat, plusz 3000 dollart a ''suffering''-ert. Ennyiert lehet, hogy megfontolom hogy nem perelem be a csajt aki totalra vagta az 5 honapos kocsimat / -amit szinten plusszal egyutt kifizet a biztosito/ az amugysem csodas fejemmel egyutt...
gozso; http://prohardver.com/
Amugy biztos ismerik meg egy paran... -
gozso
őstag
hmmm...most vettem észre valamit...ez mindig is így volt?
www. prohardver.hu vagy www.prohardware.hu?
mindkettő jó...és nem értem
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Kiváncsi vagyok mi lesz a ''piac válasza'' ...
Merne valaki jóslásokba belebocsájtkozni, ha kérhetnem? -
rii
nagyúr
Mondjuk nekem könnyű lesz bojkottálnom a danon termékek fogyasztását .... 3 évente szoktam venni 1 danone joghurtot, inkább kyr ...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Most kaptam

Úgy néz ki VÉGE a vaníliás karikának és a pilótakeksznek. ..
A Danone bezárja a Győri Keksz és Ostya gyárat. Elismerték, hogy
"csak"
piacszerzés volt a céljuk. A gyár magyarországi piaci részesedése 60%-os
volt. Neve az egyik legismertebb cégnév Magyarországon. Bezárása azonban
számunkra már többet jelent a közgazdasági értelemben vett veszteségeknél,
ugyanis a jövőben már nem élvezhetjük a Balaton szeletet, a Vaníliás karikát,
vagy a Pilóta kekszet. Mi elhatároztuk, hogy nem fogunk danone terméket
vásárolni . Ezt TI is fontoljátok meg!
u.i.
Egy dolgot kihagytak a számításbol a franciák: a piac válaszát, ami
reméljük nem késik! Küldjétek el a lehető legtöbb helyre ezt a levelet.
Nehezítsük meg egy kissé a dolgukat. -
mayerlaci
senior tag
Ajánlom mindenkinek a Doom kiskönyvet mind a 2részét nekem nagyon tetszett.Egyik P*G**u-ba volt benne.Az aláirásom is onnan van.
-
ngabor2
nagyúr
No, megvettem amit tegnap hallottam és kinéztem. Úgy hívják, hogy VIA EPIA 8000
Nagyon aranyos kis lap. Vettem bele 128 MB ramot, annyin kényelmesen el fog tudni futkorászni egy aranyos kis Linux (32-n is futna, de ha lúd, akkor legyen kövér
) A kipróbálása még hátra van. Lehet, hogy hétfőre marad. -
gozso
őstag
ma gümölcskúrát tartottam: őszibarack, sárgadinnye, alma, banán..ezeket ettem
-
mayerlaci
senior tag
Na sziasztok ujra vagyok.Megjöttem Mátraházárol és nagyon jo volt a nyaralás annyit turáztunk hogy tök kifáradtam.Volt hegyi rali is nagyon ott volt.Megjövök nem jo a net.Vihar volt és kiment a hálokártya
de már vettünk ujat és most jo. -
rii
nagyúr
''............hogyan borzoljuk a kedélyeket egyetlen odavetett szóval............''
mint például? :
''............elkezdodott............'' -
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
hogyan borzoljuk a kedélyeket egyetlen odavetett szóval
=============================================
elképzelhető, h amúgy erre gondoltál Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
elkezdodott
-
tildy
nagyúr
Nos nálunk mindketten tudtuk ki rontotta el
nem én voltam
Én kezem közt még nem sok midnen romlott el, meg amúgyis az én dolgom a szerelés, igazán megtanulhatná , hogy én vagyok aki szerel otthon ( mosdószifont, szgépet, lámpát, elektromos kütyüket, kívéve a midnenféle ksi ledes hardverei, amiket ő forrasztgat.)
Szal tudja ám , hogy nem én voltam a ludas![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Ha már kocsi szétesés:
Minap gondoltam emgnézem a samara hűtéserősség állító gombját, kicsit úgy tűnt, mintha 90 fokban lenne rárakva. Leszedni én szedtem le, visszafelé már a párom rakta.Vagyis nyomta be... Szal szépen becsúszott az amire rá kellett volna rakni. Na kihúzni persze nem tudta, kihúztam én. Erre ő még húzott rajta egyet, aminek a következménye az lett , hog ymost tök lazán ki be járkál az, amire rá kéne raknia gombot, leesett valami mert hallottuk koppani, és persze nem emgy a szellőzés.
Mondtam már nektek , hogy férfira ne bízzatok szerelést,mert abból jó nem sül ki?
Holnap este indulás nyékládra, ph táborba
[Szerkesztve] -
birka1337
tag
bocs hogy berakom ide is de...
Bővebben: link

-
crab
senior tag
Bővebben: link lol!
-
-
erdeya
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A 7végén megnézem a filmet és ha elkap a gépszíj, akkor rendelek.

Piszokmód rá vagyok zizzenve erre a kis sárga szivacsra. Eszméletlen poénos
-
-
-
erdeya
senior tag
Nem tudok dönteni...
Vajon rendeljek Spongyabobos pólót, vagy ne?
2990 + 950 posta.
Vajon beruházzak? -
_Hunter_
őstag
Ezt találtam a Tiszáról.
A Tisza vizének szennyezettsége elsősorban a folyó menti települések kommunális és ipari szennyvizeinek mennyiségétől és minőségétől függ, de fontos befolyásoló hatással van a vízminőségére a mezőgazdaság is.
A 80-as évek rendszeresen nagy terhelései a 80-as 90-es évtizedfordulón látványosan csökkentek. Ez a kedvező változás összefügg a Tisza és mellékfolyói mentén működő ipari üzemek egy részének leállásával, a szennyvíztisztítás javulásával és a mezőgazdaság vegyszerhasználatának zuhanásszerű csökkenésével. A 90-es évek közepétől a vízminőségi paraméterekre inkább az ingadozások jellemzők, mintsem a határozott trendek, ugyanakkor egyes terheléseknél lassú növekedés tapasztalható.
A Tisza mikrobiológiai, szervetlen mikroszennyezők és egyéb jellemző tekintetében szennyezetten érkezik hazánk területére, míg oxigénháztartás és tápanyagháztartás alapján a tűrhető kategóriába tartozik. A hazai szakaszon csak a szervetlen mikroszennyezők koncentrációja csökken olyan mértékben, hogy az a vízminőségi osztály változásában is észrevehető, egyéb komponensek tekintetében csak kisebb változás mutatható ki a vízminőségben a folyó hossz-szelvénye mentén. A hazai szakaszon jelentős mennyiségű szennyvíz ömlik a Tiszába: Kisköréig a terhelés mintegy 65 %-át kapja. Szolnok alatt 40-50 km-rel a folyó természetesen tisztuló képessége (öntisztulása) némileg javít a vízminőségén. A kibocsátók sorában jelentős szerepet töltetnek be a települési szennyvíztisztítók.
A rendkívüli vízszennyezések gyakorisága a 80-as évekhez képest lényegesen csökkent a hazai iparterületek esetében, változatlan viszont az egyéb forrásokból származó szennyezések száma, s az ismeretlen eredetű szennyezések aránya sem csökken. A külföldi eredetű rendkívüli szennyezések gyakorisága kisebb mértékben csökkent, súlyosságuk igen változó. (Ez a hazai szennyezésekre is érvényes.) Bár a jogi szabályozás ezen a téren hazánkban megfelelő, a nemzetközi egyezmények hiányát érezzük. A rendkívüli vízszennyezések mind a folyóvizek élővilágában, mind gazdasági téren rendkívüli károkat okozhatnak, ezért megelőzésükre az eddigieknél nagyobb figyelmet kell fordítani. -
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De mire a Duna már BP-re ér, már mocskos ....
-
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Komoly volt ..... köszönöm aválaszt ...
és Bécsben is abelepiszkítanak?
Én azt hittem, hogy ahogyveszi akanyart aDuna, megörvényeződik Vosegrádtól és több tíz kilométer hosszan felkavarja aziszapot.
A Tisza mintha tisztább lenne, nem?
most kezdtem el kajakozni, és eléggé kiábrándító ilyen trágyalében evezni, és a plázs is bután néz (majd) ki, ilyen pocsolyával a hátterében. -
Sanya
nagyúr
eccerű
googliba icon wars, és meglesz:
még 5 nap, és 1000 napos leszek
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Ez viszont nekem új:

Közben valaki elárulhatná, hogyan tudom ebből a dokomentumból kiszedni az animációt. -
-
rii
nagyúr
[1] Miért van ilyen ronda szine a Dunának?
[2] .... és mióta van ILYEN szine? -
_Hunter_
őstag
Nah úgy döntöttem megosztom a nagyérdeművel. Ma reggel meglett a rutin vizsgám ugyhogy irány a forgalom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nincs kedvem dolgozni.
-
erdeya
senior tag
Háááhh ez nagyon jó: Bővebben: link
Megdönthetetlen bizonyítékok a holdról! Én mindig is tudtam!
Tessék szépen zoomolgatni és minden kiderül!
...remélem nem csak nekem volt új
-
erdeya
senior tag
-
Gambit
őstag
Halihó! Megjöttem egy újabb nyaralásból.
Közben betelt egy újabb off topic. Egyéb érdemleges esemény történt?
Erdeya: Letölthető.
-
erdeya
senior tag
Halihó!
Vlaki, akinek van DC-je, legyen olyan jó és keressen rá, hogy letölthető-e a Spongyabob mozifilm.
Angolul: The SpongeBob
köszike -
ngabor2
nagyúr
Mitől van az, hogy kajálás után egy darabig krákogok? Nagyon kellemetlen. Máskor nem, és az se segít igazán, ha iszok rá valamit (tea, víz, akármi)

Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon aranyos kis lap. Vettem bele 128 MB ramot, annyin kényelmesen el fog tudni futkorászni egy aranyos kis Linux (32-n is futna, de ha lúd, akkor legyen kövér
)

![[kép] [kép]](http://goodgame.freeblog.hu/Files/sponge4_sml.jpg)