Hirdetés
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
nagyon nagy az unalom és azt hiszem csak mi vagyunk itt ma szétesve.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag

Egyébként Bash eképpen írta :
Bővebben: link
Batman : Helytálló , sőt időtálló az aláírásod !!
-
Deathjay^
tag
admi holnap mikor més za el acsajhoz? tuti h ott alszol??
-
aDM|RaL^
őstag
mondjuk remélem a kikészültél-t nem úgy érted hogy betolom aztán énis picard kapitányokat fogok látni? vagy igen?
mondjuk az se gond. azt hiszem holnap kipróbálom, ma már késő van az ilyesmihez. ehhez nappali fény kell, mert a nap fotonsugárzása segíthet az alkoholláncok legyőzéséhez. -
ngabor2
nagyúr
Már régóta akartam nyitni egy ilyet: Bővebben: link
Aki a fórumnál lassabban is tud élni, azoknak ajánlom.
ha a moderátorok úgy nem érzik, hogy nagyon nem ide való...
Ugye maradhat? -
ngabor2
nagyúr
Nem semmi a Linux.hu hírlev... A szoftverszabadalmak ellen van (én is, észérvekkel magyaráztak, meg minden), a szavazás előtt 10-15k-s levelek jöttek, hogy miért is rossz, ha Európában is szabadalmaztatható lesz a sw. Most ugyebár az EP leszavazta igen erősen, 648 szavazattal 14 ellenében, 18 tartózkodással. Erre jött egy 4-soros levélke, és ennyi. Semmi plusz kommentár az örömujjongásról, egyéb dolgokról. Oké, örülök, hogy nem lesznek sw-szabadalmak, de ilyen hirtelen nem kellene lecsengenie. Azt pl. megírhatták volna, hogy a magyar pékviselők hogy szavaztak, vagy mi is volt, nem akarták-e felülvizsgálni a dolgokat, stb.

-
VladimirR
nagyúr
Bash: egyaltalan mukodni fog ez a sorrendben irkalas? honnan tudod, hogy a kocsiban levo lejatszo nem abc-sorrendben fog haladni, hanem a feliras sorrendjeben?
bar nem ertek hozza, de gondolom a CDFS-nel is van valami FAT feleseg, es eloszor azt nezi, aztan pedig az alapjan keresi ki a file-okat (maskulonben a lemez vegen levo file lejatszasahoz vegig kellene porgetni az egesz lemezt), s ha ez valoban igy van, nagy a valoszinusege, hogy o is rendez valami alapjan
szerk.: persze egy probat meger(...ne, ha lenne mivel megirni - lehet, hogy igy gyorsabb es egyszerubb lenne utanajarni a kerdesnek)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Értem én a szisztémát, de mennyibe kerülni belerakni egy custom sorbarakó funkciót? Ha már fejlesztenek, akkor ilyesmire is gondolhatnának, hiszen egyre többen írnak mp3-t CD lemezre.
escie!
A fájlok szépen taggelve vannak, a könyvtárakkal van a gond. Hét db könyvtárat szeretnék a lemezre tenni, de nem abc szerint szeretném őket rendezni. Olyan nagy kérés ez egy CD-író programtól a mai világban? -
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Mindenféle kultúrzenét hallgatok, erre mit hallok:
Az igazi hentes nyers húst eszik, lesz@rja magasról a bocit
Vajon kire gondoltam azonnal?
-
Niquis
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Pontosan!

Kezdés 22:30, asszem. Addig eljárok 6000 naptáncot, meg csillagtáncot, lévén már este lesz. Lényeg, ne essen!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
mert Bővebben: link

(szerk: amúgy kíváncsi lennék, melyik az a cdíró program, amelyik nem ugyanígy gondolkodna data cédé esetében, mint az ahead)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bash, a neroval ez nem fog sikerülni
ám légy kicsit empatikusabb: a nero azt hiszi data cd-t akarsz, ergo egy majdani filekezelővel nézed azt meg, amiben ugye alfabetikus/kronológiai/stb sorrendet úgyis meg tudod adni, ezért nem tartja fontosnak, h a cédére is ''sorrendben'' írjon
(audio esetében meg ugye tudja, h ezt majd egy mezei cd lejátszónak is tudnia kell, amiben nincs win explorer/commander, így ott sorrendezhetsz) -
anaqer
veterán
Majndem. :;) Elfelejtetem hogy még nem lenne szabad innom (gyógyszer..) de amikor Stevie Womder kevdenc számát (lol!!) játszák akkor játsszák fél méterre a csillárszaközlettől nem lehet kólát hörpölni , nem igaz? :ő Jézusom, ha nem kellene dolgoznom egész héten ezeket a bohóccokat hallgatnám. Utcazee my ass. Azért jót röhögtünk rajta.
-
anaqer
veterán
negyertek vesperembe. UTvazenere. Esik az eso mint allat, fel csoman PSZ-t elduurrantottunk mire le lehetettt egyaltalan ulni egy padra. Kocso f idojaras, minden tele van.
-
Sanya
nagyúr
most láttam ezt a topikot:
aki winampot használ ide.
nos, ennek analógjára létre lehetne hozni a következő flametopikot, hogy
-aki számítógépet használ ide.
-akinek van személyi igazolványa ide
stb -
tildy
nagyúr
I_am: bocs hoyg ide írom, de a holnapi nap legyen inkább fél 12 környéke.
-
b14
senior tag
B4sh!
Télleg szállodád van? -
Arnold2
őstag
Igazad van,abbahagyom!
De lehet,hogy még a távoli jövőben visszatérek eme vesszőparípámmal.
Az aláírásomból is kiszedtem.
Konkrétan eddig nem kértél elnézést hacsak a:franc,ezt benéztem nem számít annak.
De nem is kell hisz ez bárkivel előfordulhat,és mint említetted elnagyoltam a dolgot.
Szóval ki volt akit megint bannoltál? -
I_Am
veterán
Wow!
Azért ne túlozzuk el a dolgot kérlek. A Te esetedben is ott volt a fogalmazási hiba amit el lehetett nézni és Én éjjel fáradtan el is néztem.
Jelen esetben nem erről volt szó.
Ezzen fogsz lovagolni ezentúl? (csak mert már most unalmas. Elnézésed kértem, és le lett véve a ban. Az aláírásod is ferdítés, mert tévedésből lett ez a nicked bannolva, ha valóban bannolva lettél volna nem irnál itt) -
Bash
őstag
Ha audio CD-ről lenne szó, akkor esetleg. De itt Data CD-ről beszélünk, azt pedig biztosan nem fogja keresgélni a freedb-n.

Gh0sT!
Köszi, majd egy RW lemezzel kipróbálom. CD-írás egyelőre elhalasztva, 15 perc múlva indulok ugyanis, megtoldom a számlálót olyan 150 mérfölddel. -
jeges
senior tag
többször találkoztam már a jelenséggel, de nem t'om, mitől van.
van vki, aki tudja?
ha megnézem ''kívülről'' a topikot, ott i_am szólt hozzá, ha meg bemegyek a topikba, még csak fel se tűnt benne, a topiknyitó szólt hozzá legutóbb.
(esetleg i_am kollega ''másik én''-jével lehet dolgunk?
) -
Bash
őstag
Winamp-om nincs, persze ez nem jelent akadályt playlist-generálásban. Egyébként meg nem hiszem, hogy támogatná, egy ilyen van a kocsiban: Bővebben: link.
Egyébként most megnéztem, ha normál audio CD-t írnék, akkor szépen a hozzáadás sorrendjében marad a lista, de ha adatként, akkor automatikusan abc-sorrendbe rendezi.
Grafiqs!
Én is 5-st használok. -
Bash
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Saját kezűleg rippelt mp3-jaimat szeretném felírni CD-re, hogy levigyem a kocsiba hallgatni menet közben, ezért nem mindegy a sorrend. Az eredeti CD-ket sajnálom, azokat csak egyszer használom, amíg berippelem őket, na meg az sem hátrány, ha nem kell cserélgetni a lemezeket túl gyakran. De nem hiszem el, hogy egy sokadik generációs CD-író programba ne lenne egy ennyire alapfunkció beépítve.
-
illusiON
őstag
bocsi,d e nemtom hl kiélni magam...
honna a jó édes kis f.........mból esik ennyi eső? jójó van felhő fölöttünk, de nem dögfekete? meg má hány napja döglik ez a g......? ezt a ...... esőt m évek óta gyüjtögethette! ilyen szeptemberbe sincs vazzzzzzz

bash: nekem em abcsorrendbe szokta felirni cd-re, legalábbis megnztem pár cd-m, totalcmd-n kivül semmi se abc-sorrendbe dobja ki...
-
Bash
őstag
Sajnálom megszakítani ezt a fennkölt beszélgetést, de lenne egy kérdésem.
Nem bírok rájönni, hogy Nero-ban hogyan lehet abc-sorrendtől eltérő sorrendben felkarcolni a könyvtárakat a lemezre. Örömmel venném, ha valaki segítene. -
MarKoo
addikt
Azért van még nevetségesebb dolog is, mint I_Am.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Sajnos az msn-nek nincs elég e működtetni a szolgáltatást, és a felhasználóktól nem tudnák rendesen elkérni a t, ezért októbertől le fog állni. Az az egyetlen esély, ha elküldöd mindenkinek ezt az üzenetet, majd (mivel az msn dolgozói látják a beszélgetést) a központban összeszámolják, és a Windows cég annyi dollárt fog adni az msn-nek amennyi embernek ezt elküldték''
PH! Tábor 2005 - A nagy lejáratás
A gyengébbek kedvéért (igen I_Am ez neked szólt), I_Am (igen jól látod, ''papírra'' vetettem a neved) - bűn volt - fog nagyot szívni (szokásodhoz híven ájem).
Hahahahaaaa. Kis emberek nagy álmai, nőnöd kell még Neked ahhoz, hogy lejárass szúnyogcsődör.
Egyből szövetkezni akartál, mert egyedül kevés vagy, lejáratás első rész.
(nem az Én szegénységi bizonyítványom) I_Am -
I_Am
veterán
Na fejezzük be, mert MárK annyira megrémült, hogy msn-en irta, hogy nem jön táborba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grafikás kolléga is felnézhetne msn-re és folytathatnánk ott.
NickNév? Miért nagy N a név?
(valamelyik fotón láttad így?
)
szerk: közben MárK már elragadtatta magát msn-en és titkon már a felmenőimet szidja.
-
Sianis
addikt
Hölgyeim és uraim!
MODERÁTOR anyázó műsorunkat követhetik nyomom, ahol a PH! MODERÁTORai megpróbálják egymást, úgymond alul überelni! Tegyék meg tétjeiket, a kocka már pörög, hamarosan eredmény....vagy BAN zápor -
Szőrös
veterán
kész vagyok 2 mod milyen jól elvan muhaha
nem akarjátok bannolni egymást ? 
-
Sianis
addikt
Kár, hogy Vlad rendszere nem elég friss, mert múlthónap ilyenkor van az utolsó bannolt!
Nem hiszem, hogy akkor született az uccsó bannolt!
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

Ugye maradhat?

Nem hiszem, hogy akkor született az uccsó bannolt!