Hirdetés
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Gordon Sultz
üzenetére
És hogy sikerült összehozni a 8-9órás késést??
-
Incognito
senior tag
válasz
Gordon Sultz
üzenetére
Kértél vissza pénzt?
-
Gordon Sultz
csendes tag
Mit szóltok ahoz, hogy 12h-ra alatt ért Bp-re egy IC Keszthelyről. Szerintem ez már brutális amit művel a MÁV.
-
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem lenne az, de nezd meg szlovakia , horvatorszag időjárását: ugyanolyan sz.r mint itt. Akkor meg minek elindulni?

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
szerintetek mennyiért lehet eladni egy TÖKKÉLETES állapotú kb 2 éves 3410est???????
5k? 10k? 20k? 100000000k?
-
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek, inmár széles sávról, Linux alól
''Kissé'' furcsán néztem a levelek letöltődésére, modemhez voltam szokva, és csak azt vettem észre, hogy a fetchmail ablak feljön, vár egy kicsit, majd a szöveg végigfut benne, és eltűnik... Valóban nem mindegy, hogy 3 kB, vagy 64...
Mondjuk kissé még hibás az ap-m, néha elfelejt csatlakozni, de már rájöttem, hogyan lehet rávenni
-
net84
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Hatalmas felismeréseket tettem mostanában. Pl, hogy van egy Nem tudom a dal címét... topic. Megyek is megkeresem a Madagaskárt.
Időjárás: Esett oszt most fúj a szél.... Fel kellett vennem egy pulóvert.
Inkább süssön a nap és mellette fujogasson a szél. -
Rez_Grof
őstag
Itt nézzel szét: Bővebben: link igaz ezeken se lehet telefonálni.

Pl.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
gozso
őstag
jó reggelt moindenkinek!
tegnap dél óta esik az eső felénk
hm..ha jól számolom, 18 fokot esett a hőmérséklet...
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
nah joéccakát

-
VladimirR
nagyúr
nem tudhja valaki annak az oldalnak a cimet, ami atlathatatlan abrakon keresztul mutatja be tobb zenei stilus fejlodeset ugy az 50-es evektol kezdvenapjainkik, es az egyes stilusokhoz meghallgathato egy-egy par masodperces minta is
hatha segit meg: az oldal szinei eleg sotetek
elore is koszonom -
net84
őstag
Valaki esetleg a #3139-es hozzászólásra tudja a választ? (talán még jó számot is írtam)
-
Vangelis
félisten
Jobbbbbbra fel!
De régen irtam már ide muszáj lesz követni a topicot
-
Chandler
senior tag
helló
szerintetek mennyit erhet egy J. K. Rowling altal alairt Harry Potter konyv? -
tildy
nagyúr
igy
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
Dying Fetus
üzenetére
így: [IMG]http://valahova feltöltött kép linkje(pl www.kepfeltoltes.hu[ / IMG]
és nem kell oda szóköz, / elé és mögé
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
helósztok hogyan kell képet betenni a hozzászólásomba???
-
parandroid
félisten
Natural born gamer.

Én unokaöcsémmel szoktam úgy lenni, hogy megmutatok neki egy autós játékot, és az első próbálkozásra megdönti a vérrel-verítékkel és egyhetes gyakorlással felállított körrekordomat. Utálom az ilyet. Meg hát ebből is játszik, hogy én mennyit játsszom. Nem baj, már 16 a gyerek, lassan ő is kiöregszik...
p -
ngabor2
nagyúr
Leginkább a net hiánya miatt nem lehetett rólam hallani. de ha minden igaz, most már nem úsztok meg egy darabig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Uhu nekem is tetszett, de a Debian jelenleg jobban bejön. Bár ha végre összerakom a másik gépet (kernel már le van fordítva, hogy zökkenőmentes legyen az átállás), valószínűleg Ubuntu, Kubuntu, vagy friss telepítésú Debian Sid fog felkúszni rá. -
-
ngabor2
nagyúr
Én is vidáman megyek aludni. Végre sikerült a netet Linux alá belőni, úgy, hogy az ap ''kissé'' beteg. Néha elfelejti,hogy kihez is kellene csatlakozni. Szerencsére már rájöttem a titkára (nincs is titkára...). Asszem holnap repül a gépről a win

másrészt megszereztem a Prosecturától a Szegény ember kézzel nőz c. albumot... és gyorsan eldobáltam maradék eszemet, naggyon veszélyesek...
-
MarKoo
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Itt van mellettem egy HP OfficeJet 6110 all in one és szerintem tökéletes. A másik pedig hogy a bátyám továbbította egy ügyfele kérését, de egyik se fogja megérteni, hogy lézeres márpedig nincs. Sőt még a telefon is gáz. Régebben voltak ilyenek, de újat egyet se találok.
-
tiv83us
veterán
Igen. Szerintem alig ket nappal a baleset utan meg kicsit elhamarkodottsag lenne rogton a pilotat elovenni, de valoszinu tenyleg o hibazott. Ettol fuggetlenul sok sok
neki, hogy ''egyben'' letette a gepet es nem olt meg senkit. A legiutaskiseroknek pedig tenyleg minden tiszteletem azert, ahogy volt lelekjelenletuk 300 embert egyben kikiserni a gepbol majdnem tok sotetben. -
brownus
veterán
Szerintetek ez átb@szás? : Everest Poker
-
net84
őstag
Már eszembe jutott, hogy miért robogtam fel ide...
Ki ''énekli'' magyrul a madagaskar zenéjét? Az eredetit? -
SAMYka
senior tag
Vagy VladimirR?
-
Integra
titán
azzal hogy esik semmi bajom, csak legalább valami szünet lehetne, hogy a vízelvezetőkből eltűnjön a víz....
nem tudok edzésre menni mert valakinek figyelni kell túl ne csorduljon mert akkor elárad a garázs, azt meg kitakarítani...
kétszer elég volt
szerencsére ilyen elég ritkán van, ezt meg csak kibírom
[Szerkesztve] -
Integra
titán
msot már kedzem unni az esőt, mehetek a garázsba le, vizet lapátolni...

-
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nah igen ez az amit ensem hinnek, gondolom tul sok a sikkasztas vagy korrukci mar cegeken belul is, es ugye a feltuno bevetel kiesest valamire fogni kell

De ez a duma igazan alaptalan.: '' a softver kalozok altal megcsapolt evi kieses''.., mikor aki igazan rajongo koztuk rengeteg tini marcsak Torres Danika peldaja is, egy ujonnan kiadott lemezt rengetegen veszik.., nade lehet epp arra nem gondoltak, hogy az ujonnan kiadott lemezek avagy Torres Danihoz hasonlo felkarolt starok ontottek el a piacot es az igenyesebje oszinten nem kivancsi ra.., es inkabb marad a regi jolbevalt zeneknel mert igazan mar ujjat nemtudnak alkotni a mostani zeneszek sem.., de lehet en latom rosszul a dolgot.. -
-
Integra
titán
ez jól hangzik:
kár, hogy a csókát előbb fogják valszeg lekapcsolni vagy kilóra megvenni a nemzetbiztonságiak...... -
Rez_Grof
őstag
Hp-t ne vegyél, ha rokonnak lesz, mert azzal hatalmasakat lehet szivni. Telefon meg minek bele? Ilyet szvsz nehezen fogsz találni elfogadható árban és minőségben.
A rokoni kivánságokról annyit, hogy ha nem hallgatnak rám akkor legalább 10-20K-t rászámítok a beszerzésre de inkább többet. Kétszer kellett ehhez a módszerhez folyamodnom, azóta hallgatnak rám.

-
Grafiqs
őstag
Mindenkinek köszönöm!

Azon leszek, hogy tartalmas legyen, mindettőnknek.
I_Am: Éjjel, hm... Nem tudom, addigra már...
De majd úgy is dumálunk.
Egy nagyon boldog moderátor.
-
gozso
őstag
hp-t találtam:
canon:
iR-2200
* percenként 22 oldalas sebesség
* többcélú eszköz másoláshoz, nyomtatáshoz, beolvasáshoz és faxoláshoz
* karcsú, helytakarékos formatervezés
* időt takaríthat meg az Image Server (képszerver) segítségével
* egyszerű és hatékony működtetés
* nagy papírtartalék
* rugalmas befejező műveletek
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Segítsetek légyszíves!
Olyan kéréssel fordultak hozzám, hogy kellene egy Canon, vagy Panasonic márkájú nyomtató, ami megfelel a következő követelményeknek: Magyar nyelvű, telefon, fax, fénymásoló, lézeres, üzenetrögzítő.
Ha tud valaki ajánlani egy olyan nyomtatót, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak, azt nagyon megköszönném. -
Grafiqs
őstag
-
Dufresne
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
A rangot úgy értettem, minnél többet és minnél régebb óta leszek a PH aktív tagja, annál nagyobb lesz az ide vonatkozó ''tudásom'' és ezáltal jobban hozzá tudok járulni az arculathoz

Ez persze ranglépéssel is jár valószínűleg, de hol vagyok még attól, ha ilyen lépésben ''fejlődöm''
-
Grafiqs
őstag
válasz
Dufresne
üzenetére
Szerintem ne a rangban keresd a kurázsit. Az igazi rangot a fórumozóktól kapod az alapján ahogyan itt viselkedsz.

Arnold2: Ki miért? Szerintem ezt kérdezd meg tőlük és ha úgy gondolják akkor válaszolnak rá. Sokkal jobb így mintha beindúlna a találgatás.
Egy nagyon boldog moderátor.
-
Dufresne
addikt
Ha benézel a moderátort keresek topicban ott csak a moderátor és házigazda ranggal rendelkezők moderálnak

Pedig néha énis jól kitörölném magamat, de erre való ott a topic.
Graf: tényleg nagyátlagba a PHxxx-ek jóirányba próbálják terelni a topicokat és a forumozókat, persze kivétel az van, de tisztelet a többésgben
Remélem énis, ha majd elérem a PHxxx-rangot, akkora már bennem is lesz elég kurázsi, hogy jobban hozzájáruljak a PH színvonalához
-
jeges
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
na hja...akkor még modok voltak.
vazz, de lemaradtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez bitang jo
![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/Andris.jpg)

Olvastad az indexet?